hej kexet, är du här och smular?

Idag har jag varit sjuk, men trots det har jag varit ute på äventyr, haha. Nog talat om det! Imorgon ska jag gå till skolan. På morgonen har vi lektion på Klasro, sedan har vi två lekitoner i skolan, slutar fyra.. suck!
Idag skulle vi egentligen haft träning, men eftersom jag är sjuk så tänkte jag inte gå från början. Sedan fick jag reda på att träningen var inställd.. så, whatever! På söndag har vi fått en halvtimme extra i hallen, tjuhu! Och nästa helg har vi cup i sköndal. Något jag verkligen ser fram emot! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på radio, dom pratar om raggningsrepliker, så folk får ringa in och berätta om sina bra/dåliga repliker. Ni som inte lyssnar missar verkligen något, hahaha! Sorry för mina tråkiga inlägg, men vad ska man göra! Nu måste jag städa, sen ska jag nog gå ut på en prommenad. Ciao

image201

puuuuuuuuss!

Igår slutade jag skolan 11.20, aå då åkte jag hem. Efter ett litet tag ringde Kalle, så då bestämde vi att vi skulle hitta på något, så jag tog bussen hem till honom. Vi gjorde typ ingenting fram till One tree hill började och jag tvingade honom att kolla, haha! När det va slut gick vi till sportfältet och kollade på edsberg-spånga, 3-1. Fett kul, jag vill fan börja spela fotboll igen! Efter det åkte vi hem till hans mamma, sen kom pappa och hämtade mig, så jag va väl hemma vid typ halv elva, eftersom vi va tvugna att hämta Ronja påvägen och hon är ju inte världens snabbaste om vi säger så!

iskall

Träningen var rolig, givande och mycket, mycket seriösare än förra gången! Kändes som om att alla nästan hade läst mitt 'sura' inlägg från förra träningen, haha! Fast om jag ska vara ärlig så tror jag inte att en kotte har gjort det, men tack iallafall! Haha!
Nu ligger jag i min säng, under mitt täcke, med ellementet på högsta temperatur och jag fryser som en galning! Nått fel måste det vara, kanske är påväg att blir sjuk.. Hoppas jag verkligen inte! Imorgon börjar jag 8.20, så det är väl bara att ta sig upp imorgonbitti, suuuck! Men jag slutar redan 11.20, så det blir nog inte för jobbigt iallafall. Imorgon tror jag att jag ska vara med Karl. Ja, om han nu inte glömmer det, hihi! Goodnight, sleep tight.

image200




tung dag

Skolan idag var skitkass, det hände absolut ingenting, och jag såg inte Karl en ända gång. Det ända som var bra, var att vi fick sluta tidigare än beräknat, vi fick gå redan halv tre, istället för tunga.. fyyyyra! Ja, ni hör ju bara hur det låter, usch! Idag, på tåget, när jag var påväg hem, satt det två killar och lyssnade på musik i telefonen och en av dom satt och sjöng, HÖGT. Så jag tror hela vagnen hörde, och det lät inte bra! Pinsamt!
Ikväll har jag träning, det är nog mina ända planer, än så länge... Ciaaao

avskyvärt

Jag har ingenting särskilt kul att skriva om, så det är lite torrt. Om ni inte vill veta vilken usel dag jag har haft å andra sidan.. Men det ska jag väl inte behöva slänga ut över er... Jag ber om ursäkt för mitt humör idag, för er som har lagt märke till det! Men ni vet hur kvinnor är, HAHA! Imorgon har jag min efterlängtade sovmorgon, fyfan vad härligt!


ruttet

På träningen storknade jag nästan. Tråkigt att folk är oseriösa medans andra verkligen vill få ut något av det, sånt går ju inte att gå miste om i någon sport, så vad ska man göra åt saken. Men ni som läser det här och tänker efter om jag menar er, ja ni kan väl vara gulliga att försöka iallafall. Tråkigt var det iallafall, nog om det! När jag kom hem hoppade jag in i duschen, och sedan fick jag världens godaste middag. Nu har Beck (sista vittnet) börjat, och jag sitter här och småkollar lite, samtidigt som jag försöker plugga.. Jag skulle lika gärna kunna plugga imorgon, men det jag är inte så inne i filmen, jag har nog sett den minst 30 gånger, höhö. Imorgon börjar jag skolan klockan 08.20 som sagt, lycko Sarah som har sovmorgon, och Tove också! Det har jag iallafall på tisdag, thank god! Aja, återigen till läxböckerna!


image199
 (döda mig inte kalle)

''say you love me, you caaaaaaan''

Tjafan, sitter hemma hos Tove och tittar på massa gamla bilder, gaaaaaalet! Min sötnos har klippt sig idag, men jag har inte sett det ännu. Men jag tror att det är fint, så länge han inte har klippt rubbet! Haha! Snart borde jag röra på mig hemåt eftersom jag har träning klockan sex ikväll, här i sollentuna och jag måste ta tåget dit.. suuuuck! Imorgon är det skolan som gäller, oouf vad trist! Börjar 08.20 och slutar 16.00, fyfan asså! 

If I used to love you

Ni vet doften av landet. Nysågat trä, skog, havet och sommar. Den doften som får dig att inte tänka på någonting annat och bara njuta av stunden. Vet ni vart jag har hittat den doften? På våran toalett!! Konstigt nog, men sant. Ååååh, jag längtar tills någon helg mamma är ledig och kan åka ut till landet, så jag kan njuta av den sista sommarsolen ute vid havet och bara njuta. Känslan att bara sitta där ute på bryggan och bara.. åååh, den är så jävla härlig.

image198

Soliga beslut gör den soliga själen lycklig

Eftersom jag har sovit sjukt bra inatt är jag jäkligt pigg idag, till skillnad från alla andra dagar. Imorse vaknade jag typ halv elva, så då gick jag upp och käkade frukost. Sedan pratade jag med Karl och bestämde att vi skulle titta på hans brorsas match tillsammans, på Norrvikens IP. Den började klockan 3, så dom var här lite innan tre och hämtade upp mig, höhö! Väl där borta hade matchen precis börjat, vi sa hej till Gabbe, som jag inte träffat på hur länge som helst, och sedan gick vi och satte oss på en bänk. Trots att det var soligt ute blåste det en hel del, men det var rätt skönt ute iallafall. Matchen slutade 1-0 till Sollentuna, Rotebro förlorade, haha! Nu har jag precis kommit hem och ska snart käka middag. Sedan måste jag städa mitt rum, för Karl kommer hit ikväll :) Ciaaao


image196

....för då blir du lurad

Tjafan, efter en seg eftermiddag satt det bra med lite drag framåt kvällskvisten. Klockan halv nio tog jag tåget till Sollentuna och skulle tagit 527 till Fornboda, men den jäveln gick inte, så jag skulle fått vänta i 40 minuter, men så blev det inte. Jag satte mig vid pendelkiosken och väntade på att Kim skulle komma på moppen och häämta mig. Och det gjorde han också, vi åkte hem till Håkan och träffade alla. Och det var ett jäkla liv där, haha. Där blev jag tills klockan halv tolv, då mamma skulle kommit och hämtat mig, men jag fick mig en överraskning!! Det var inte mamma i bilen, haha! Nåväl, jag ska hoppa in i duschen och sedan ska jag nog sova. Har sovit rätt dåligt dom senaste dygnen så nu jävlar ska jag ha min älsklingssömn! Goodnight everyboy! Sleep tihgt!!! (Det ska fan jag göra)!


Koppla in hjärnan innan du börjar glappa med käften

Nu är jag less, less på skolan. Efter första veckan i skolan känner jag att jag skulle behöva 1 år sommarlov, jag orkar inte skriva mer om vad jag har gjort i skolan, för jag pallar inte bara! Grattis Jessica som fyller år idag! Det ska firas, hejdå


22 AUGUSTI

Efter skolans första riktiga dag är jag inte särskilt peppad längre, att gå till skolan varje dag menar jag. Inte för att det va tråkigt, men att komma in i rutinerna, upp tidigt, sova tidigt, plugga, yeah, you know the fucking rest. Skolan slutade iallafall tidigt, tjugo över elva. Då tog jag bussen hem, bytte kläder, fixade lite annat och åkte sedan ner till centrum och skulle se om jag kunde hitta ett par skor, men det gick som det gick, utan resultat, som vanligt. Jag fick iallafall med mig en tröja, som jag redan ångrar att jag köpte. Sedan mötte jag Karl, utanför centrum typ, så vi gick en bit och satte oss i en park. Satt där och snackade en stund, tills vi tog tåget till Sollentuna, och bussen mot Danderyd. Han åkte till sportis för att gå på träning och jag gick av vid vår x-skola och gick till Tove. Jag och Tove tog en prommis, upp i edsberg, förbi sportis, upp vid rösjöskolan och ner igen. Sedan bestämde vi för att åka till Stinsen och käka, så det gjorde vi! Vi skilldes åt på Sollentuna staion, påvägen till tåget mötte jag Malin, som jag inte träffat på 100 år, så vi stod och pratade lite grann. Sedan åkte jag hem, och nu sitter jag här och har sjukt ont i huvet. Det var min luffardag, höhö. Imorgon ska jag upp i TID! Och försöka hinna med 28 tåget som Sarah, hihi. Ciaaaaaaao 

image195
                         
jag och toves moster, hihi
 

tisdag

Well, well, well.. Har inte haft så mycket tid att blogga, eftersom jag knappt har varit hemma. Men jag kan berätta om mina första skoldagar. Jag, Sara, Jessica och Anna kliver in i klassrummet och sätter oss. David (min mentor) kommer in och börjar snacka, sen kom Britt-marie(?) (J, S, A:s mentor) in och började snacka, asså vilken amatör hon är! Jag tål inte sådanna människor! Nåväl, dom presenterade sig, pratade lite om scheman och bla bla bla. Sedan gick vi en ''rundvandring'' på rudbeck och checkade läget och åt sedan lunch. Sen.. ja, vafan gjorde vi sen?! Öööh, jo juste! Nån grej i Aulan. Haha! När det var slut fick vi sluta, tack och lov för det! Då gick jag hem till Tove, så blev jag där hela kvällen. Vi va ute på prommis och snackade mest skit, bland annat om första dagen skolan, hahaha! När jag kom hem, trodde jag själv att jag skulle somna på en gång, men min hjärna hade andra planer, så jag kom inte i säng förrän ett! Andra dagen i skolan var rätt tuff till en början, eftersom jag hade sovit så lite både den natten och natten innan. Aja, upp ur sängen kom jag iallafall.. kvart över sju, och jag skulle åka fem i åtta, lite stressigt. På Sollentuna station mötte jag Anna, så tog vi bussen till Edsbacka och gick ner till skolan. Där stod Britt-marie (eller vad fan hon nu heter)! och sa till oss att vi skulle åka direkt till Bergendal, för att datorerna funkade tydligen inte, haha. Så vi gick ut, mötte Danne stod där en stund, och gick till malla precis när bussen kom. Vid bussen stod alla andra från våran klass också, haha. Ja, som ni kanske förstår va jag och Anna lite sena. Allihopa tog bussen till norra kärrdal, där vi gick av och gick i om klunga längst vägen. Väl framme i Bergendal blev vi mottagna av nån som jag inte minns namnet på, minnet sviker tyvärr, och så gick vi in och blev indelade i gruppen. Eftersom vi va förtidiga dit, fick vi sitta och vänta på att som skulle få allting klart för vår 5-kamp, haha. Tillslut var dom klara och vi började. Jag, Tompa och Amanda och två till va i samma lag, och vi skulle sammarbeta allihopa. Första grenen gick rätt åt helvette, andra gick bra, trejde gick bättre, fjärde bättre och femte bäst. Vi kom tvåa, hur som helst! Efter 5-kampen käkade vi lunch där nere i trädgården, urmysigt! Sedan fick vi ta oss på egen hand tillbaka till skolan och där skulle vi samlas klockan ett för fotografering. Sen va dagen över, thank god! Starkt av er som fortfarande läser!
Ikväll hade jag innebandyträning och det var hur härligt som helst. Imorgon börjar jag tjugo över åtta, så jag borde faktiskt försöka sova snart. Men jag slutar 11.20, så det är ju KALAS! Goodnight, sleep tight, Ciao!


tre fucking timmar kvar till träning! <33333333333333333333333333

Asså jag är så sjukt taggad så det är inte sant, jag kan knappt stå still!

tööööööööjnans tre första matcher!

2007-09-22 11,15 Töjnan - Vendelsö IK Hemma
2007-09-30 10,00 Vårby IK - Töjnan F91 Borta
2007-10-06 10,15 Töjnan - Kista IBK Hemma

min prins

Igårkväll körde pappsen mig hem till Kalle. Sedan var det tänkt att han skulle in till stan och kolla på midnattsloppet, men så blev det inte, eftersom att en viss Tobbe hade lite bus för sig, bahaha! Jag och Kalle käkade glass och jordgubbar med hans pappa och hans brosha, haha, sen hade vi bara lite allmänt mysigt, gjorde ingenting speciellt :) påvägen hem åkte vi förbi mamma på statiol. Där stötte jag på Pelle och Hannes och även Sofia och Elin. Sedan åkte vi hemmåt. Precis när vi hade parkerat ringde mamma och sa att vi skulle åka över till Ronja som var ensam hemma och kolla så attt läget var lungt. Så då gjorde vi det. På busshållsplatsen utanför mitt hus står Madde och Håel, haha. WIERDOOO. Dom hade iallafall åkt fel, hahaha. Sen åkte jag hem och sov.. snark!

 
 

TUMMEN UPP!

Imorgon är det fucking inomhus träning, asså jag dör. Som jag har längtat! Kan inte beskriva hur jävla kul det kommer bli. Morgondagens höjdpunkt, gad damn!

image185










dancing in the mooooooonlight!

Klockan åtta åkte vi och hämtade Petra vid station, och åkte sedan hem till henne och käkade. Efter maten spelade jag och tobbe x-box. Först spelade vi ett fotbollsspel, men jag gav upp efter en halvlek. Sen spelade vi nått jävla crosspel, men jag gav upp på det också! Eftersom det inte var nått roligt på tv satte vi på c/o segemyhr på dvd, och satt och skrattade åt det hela kvällen, bahaha!
Idag är det ganska tråkigt väder, så det blir nog ändrade planer för min del. Det blir nog en chilldag hemma eller nått. Men jag och pappa ska åka till Kom köpcenter och kika om dom har några så kallade ''innebandystrumpor'', eftersom att mina är helt gone, och jag behöver några nu när säsongen börjar igen. Imorgon har vi vår första inomhusträning, och gissa om jag kommer att vara först på plats!!!!

image184

at dads

Nu är jag hemma hos pappsen. Har precis tittat på One tree hill och spelat en omgång tetris, haha! Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll.. Får seeeeeee, harebrahej!






If you dare I'll love you forever

Igårkväll var Karl här. Vi kollade på Torkel och gjorde lite annat, cosy! Vid tolv åkte han hem ungefär. Så då gick jag och lade mig i sängen och började läsa en bok, men jag kom inte längre än till sida tio eller nått, innan jag somnade. Jag hade en sjukt konstig dröm inatt, ingen mardröm, men den var ändå läskig! Jaja, det måste varit för Mr. F med tvångströjan, eller hur Kalle? Hahahaha!!!!
Ikväll ska jag vara hos pappa, jag vet inte ännu vad som händer. Har ingenting planerat iallafall, men vi får väl se. Ciao

''WHERE DO YOU GO''

Jaha, vad har ni gjort idag då?
Jag har iallafall tillängnat en hel dag med att göra ingenting. Har fått lite bilder av tove, från hennes land i början av sommaren.
Jag och tove hade tänkt att tälta ikväll, men eftersom jag ska vara med kalle blir det nog rätt sent, så vi tar det en annan gång. Karl skulle komma hit efter sin träning, som slutar typ kvart över sex, och om han inte gör det kan han räkna med stryk! Later!

puss

Nu ska jag nog gå och lägga mig, Jag har tungt ont i huvet.. Asså det känns typ som att mitt huvud vägen 7 kilo or something! Imorgon ska jag upp klockan tio, sa jag till Karl, får väl se om det håller! Goodnight

bloggtorka

Vad heter du? My
Var bor du? Upplands väsby
Trivs du där? Nej, skulle göra vad som helst för att flytta
Brukar du läsa horoskop? Ja, det händer
Festar du mycket? Nejdå
Sprit, cider, vin eller öl? Vin
Brukar du bli för full? Nej, absolut inte
Äger du ett busskort? Japp
Vad åt du till frukost? En macka och ett glas.. saft?
Har du haft sex idag? Nej
Nästa mål i ditt liv? Nästa innebandymatch.. Bahahaha!
Hur svarar du i mobilen? Haallå!
Antal timmar sömn inatt? 02.30-11.30 ca
Sov du ensam? Nej, tältade med Jessica och Tove
Din hobby? Innebandy
Vad är det för veckodag: Torsdag
Vad åt du senast? Middag
Vem fick du sms av senast? Mammsen
Vem ringde dig senast? Kalle
Godaste ölen du druckit? ''När man får vara sig själv för en stund''
Vilka hårfärger har du haft? Blont, rött, svart, brunt
Vad såg du senast på TV? Dont remember
Vad läser du för bok just nu? Öööh, jag.. läsa?
Längd? 1,63
Skostorlek? 37
Hårfärg? Mörkbrunt
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, ensam
Vilken parfym använder du? Gucci Envy Me / dkny green apple
Vilka skor använder du? Flippflopps
Dagens klädsel? Blommiga shorts, grå tjocktröja

image180


Förgyll mitt liv!

torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag.

image179


mad world

Har inte särskilt stor lust att blogga just nu, så jag fattar mig jääääävligt kort! Igår tältade vi på Jessicas tomt.


myspyskväll

Halva dagen bara försvann. Senare på kvällen bestämde jag och Karl att vi skulle ses, så jag tog mig hem till honom klockan halv nio typ. Tio över elva skulle jag ta bussen hem, så vi gick till busshållsplatsen och väntade. Men bussen kom inte, så vi gick till Malla för att jag skulle ta någon buss som passade därifrån. Påvägen dit mötte vi Vicky och Jessica. Trevligt, trevligt! Det var inte igår. Vi såg även Fian, men hon såg inte oss, haha! Precis när vi kom till Malla kom 607 som jag åkte med till Sollentuna station. Precis när jag gick ner för trappan för att gå upp till tåget ringer morsan och säger att hon har fixat skjuss hem, haha! Så jag gick till Sibylla och väntade på Davve och Micke, sen åkte vi till morsan på statiol och dom tvättade bilen medans jag drack en stor kopp varm choklad, mums! Sedan åkte vi hem, en biltur som inte tog mer än 2 minuter kändes det som. Ska nog gå och lägga mig snart, så jag kan gå upp i hyffsad tid, så att jag får in rutinerna tills skolan början. Ciaoo


Snygga piloter och skönt slarvigt hår.

image178

:D :D :D :D

Igårkväll var jag ute med Jack och Tobbe som sagt. Jag mötte dom vid Apoteksskogen busshållsplats typ halv tolv. Sedan var vi ute lite. Vid halv två hade vi hunnit göra mycket, så då var det dax att gå hem tyckte jag. Jack och Tobbe följde med en bit, eller ja nästan hela vägen. Påvägen hem hittade vi en cykel, den funkade inte att cykla på men den funkade att köra i nerförsbacke. Haha, jag satt på cykeln och Jack och Tobbe knuffade på. Jag körde in i en lyktstople och sedan ner i ett dike. När jag låg där i diket körde det förbi en bevakningsbil, undra vad han trodde vi höll på med.. Hahaha! Vi dumpade cykeln i diket och började gå. Bevakningsbilen åkte förbi åt andra hållet när jag sprang omkring och Jack drog i min fläta, hahaha! Han måste undrat vad vi höll på med assåå.. Idag blir det ingen träning för min del eftersom jag fortfarande är sjuk, och pappa tycker inte att det är en bra idée! För då kanske jag inte kan träna på flera veckor om det skulle blir värre. Ikväll ska jag hitta på något med Karl, tror jag! Hare bra hej
 
image177

micke persbrandt i mitt hjärta

Sitter och kollat på Mikael Persbrandt på tv'n, ååååååååh.. Han är så jäääävla snygg så jag tror jag dör! Nu är Beck slut iallafall.. Tobbe och Jack är ute så jag tänkte joina dom en stund! Ciaaaaao.

12.06

Igår låg jag på Rösjön havla dagen och solade, på kvällen åkte jag in med Sara och några in till stan för att gå på Stockholm cruising, haha! Därinne mötte jag, Sara och Viktor Vinjor, Kimby och Matte. Och så blev vi kvar med dom till jag och Kimby tog tåget hem. Asså shit, det var sjukt mycket folk asså, trodde jag skulle dö!

image176

(h)

If I Used To Love You baby

Ain't nothing like I'm, I'm loving you now
And if I used to wonder 'bout you baby
It ain't nothing like I, I wonder now

!

Jag vill inte änns tänka på det, och på vad som skulle kunna hända, för det gör så jäävla ont. Hoppas du fattar det, håll dig i skinnet förfan!  :@


kräftsäsong

Kom nyss in, har varit på promenix med myself. Haha! Dagen var helt okej. Jag tycker inte att Grönan är så himla roligt, hellre skulle jag liksom gå omkring på skansen, det är inte det att jag är fart eller höjdrädd, utan det är det att jag tycker det är så bedrövligt mycket folk, man får typ paniiik! Jag vann iallafall 1,8 kg ahlgrens bilar.. som jag så gärna delar med mig av till morsans sambo, han är helt galen i dom! Haha! Efter grönan åkte vi hem till Petra en stund och sen käkade vi middag där. Sedan körde pappsen hem mig till mamma där hon och Ronja satt och åt kräftor. Mamma tyckte att jag kunde sätta mig där och göra som sällskap, och trots att jag var proppmätt proppade jag i mig fyra stycken. Vi satt och pratade om någon film, och på tal om den filmen kom mamma på en grej som hon var tvungen att berätta.. Hon och vår moster skulle på Roskildefestivalen för många år sedan. Så dom åkte till Köpenhamn nån dag innan för att bo lite lyxigt på ett hotell innan dom skulle bo flera dagar i tält.. Efter mycket letande hittade dom hotellet som dom trodde skulle vara lyxigt, men det var det inte.. Det var ett 'horhotell'!!! Den filmen var tydligen inspelad där. Hahahaha, jag garvade ihjäl mig!

image175

ALIVE

Yeee-ha! Då var 'träningsverkssäsongen'' igång igen då! Igår hade vi vår första träning.. Om man nu ska kalla det träning, men jobbigt var det väl iallafall.. Vi var tre personer, jag, Fisen och Eve.. Vi tog en runda runt Väsjöbacken och sedan mötte vi Peter nere vid sjön och körde fyyys! Härligt, härligt, härligt! Sedan åkte jag hem, duschade och käkade, sen kom Kalleballe. Taha, roligtroligt! :D Sen åkte han hem, eller ja.. efter ett tag!
Nu har jag käkat frulle precis och ska strax men inte för snart åka till Grönan! Egentligen har jag ingen lust, vi skulle egentligen åkt på någon kryssning, men biljetterna var schlutt! Vi får väl se vad dagen bjuder på, vi hörs senare.. Have fun!


ahhhwppppppppjfttt!

Nu har jag vaknat, käkat frukost, och sett det usla vädret, fuck oooff! Nu ska vi åka till veterinären med Maiden eftersom hon har en knöl eller nått på magen, snuffffaaaaas! :'(


why dont you... fuck off and die?

Timmarna bokstavligen s-p-r-a-n-g iväg, haha! Utan att jag änns hann tänka var klockan tjugo i åtta. Klockan åtta var middagen avklarad, och då var det bara på med tv'n och kolla på sommaren sista Allsång på skansen. På tal om skansen så ska jag och Tove dit och ha picknick någon dag i veckan om vädret håller i sig. Och jag lovade henne att gå i det där akvariumet eller vafan det nu är.. där dom har spindlar och skit, gaaah!!!!
Efter Allsång tyckte jag det var dax för en promenix, men det dröjde en stund innan jag kom ut. Va tvungen att byta kläder och så fick jag ett par andra förhinder. Väl ute fick jag ett sms av Tobbe, haha. Han och Jack hade typ ingenting att göra, så dom drog med mig ut på en promenad, haha! Så jag fick iallafall lite company på min ensamma promenix. Nu sitter jag hemma och gör nada. Ska nog göra som Kalle, sooooooova! Ciao


 

10 saker som bara godtas på sommaren

1. Att glatt sjunga med till musik som en modern iPod resuserar. Och dessutom direkt gå fram till DJ-båset och önska Balsam Boys.
2. Att hasa runt i skor som kostade fem spänn på en bakgata i Bangkok. Utan att bli tagen för en gästarbetande tiggare.
3. Att umgås med sina vänner i parken en hel eftermiddag utan att yttra ett ord. Eftersom alla somnade på en varsin filt så fort picknicken var avklarad.
4. Att betala 2000 kronor för en bit tyg. Om det råkar vara en Dolce & Gabbana-bikini.
5. Att tillbringa dygnets vakna timmar bakomsolglasögon. Trots att man inte är en rockstjärna.
6. Att stänga av mobilen en månad och skylla på dålig mottagning. I centrala Stockholm.
7. Att betala ett helt studiebidrag för en lunch. Så länge man köper den på Franska rivieran.
8. Att se ut som en gammal relik från 1968 med jesussandaler, sarong och batik. Utan att bli haffad för misstänkt narkotikainnehav.
9. Att gå omkring halvnaken på stan. Även om man inte heter Natacha Peyre eller söker jobbet på Club Privé.
10. Att bry sig mer om sin solbränna än vänner och familj. Och dessutom få komplimanger för det.

image171

sunny days

Igår låg jag ute i solen från tio till ett. Då bestämde jag och min syrra att vi skulle åkte till Ekebo och sola och bada istället. Så mamma körde oss dit. Där låg vi och pressade med kokosolja, haha. Eller iallafall jag. Och när vi kom hem senare var jag röd som en kräfta, på rumpan!! Haha. Senare på kvällen kom Kalle. Myspys! Vi tog två promenader, men mest låg vi bara inne och pratade, hihi, eller nått!
Imorse vaknade jag klockan elva, då sprang jag direkt ut i solen, så nu har jag legat där hela dagen och inte gjort nått annat, får se vad som händer sen. Nu ska jag ut i solen igen, ciaaaao!


  

skön lirare

Asså, jag är sjukt taggad på att börja lira innebandy igen. Känslan är så sjukt skön, och den har jag saknat, hela sommarn! Hoppas det drar igång snart för det vore sjukt najz, hihi! Hjerpe tycker vi ska börja träna nu på tisdag, enligt Saras mamma på fyllan.. haha, så allt hänger på Jons. Håller tummarna! Ouuuffouuffoouuff vad jag är taggad!

image165

fredaglördag

Sara kom till mig, så gick jag, hon och Tove ut och käkade. Sedan gick vi ochhandlade lite och traskade sedan hem. Vi började kolla på en film, men den va tydligen inte lika intressant när Kalle kom, haha! Det hände väl inte så mycket mer den kvällen.. Frammåt midnatt åkte Kalle och strax därefter åkte Sara hem. Så jag och Tovis gick och lade oss.
Igår vaknade vi upp runt vanlig tid. Vi käkade frukost och satte oss vid tvn typ. Den ända vi gjorde på hela dagen vad kolla på film/tv och bada bubbelbad, hihi. Men det var mysigt. Sedan lagade vi middag, och åt. Mums, vad gott det var! Mot kvällskvisten gick vi ut och satte oss på min baksida. Plötsligt ringde Tobbe, så vi bestämde att vi skulle träffa honom och Jack en stund. Så vi mötte dom vid statiol, så gick vi hem till Tobbes farmor och hade lite trevligt, klockan två tre tyckte vi att det var dax att dra sig hemmåt, så vi tog Tobbes farmors ex's bil hem till oss, tobbe körde... som en gaaaalning! Inte i nyktert tillstånd! När vi om hem till mig satte vi oss ute en stund. Klockan halv sex åkte dom hem och lämnade bilen och tog sedan en promenad till Mcdonalds där vi mötte dom, haha! Idag mår varken jag eller Tove bra. Tove har sovit typ två timmar inatt, men nu ligger hon och sover bakom mig., sötnos!


image161

image162


 


home

Inte riktigt för att jag kom hem nu, men jag har inte orkat skriva förn nu. På Toves land hade vi det jättemysigt. Även fast jag inte borde ha badat, eftersom jag är sjuk, så gjorde jag det iallafall.. och det va inte skönt. Haha! Vi gjorde inte så mycket, eftersom det inte fanns så mycket och göra. Men det är väl det som är själva grejen när man vill komma ut till landet. Men mysigt lyckades vi fixa det hur som helst. Nu är jagiallafall hemma, tjaaaa