skottdagen

Imorse vaknade jag hyffsat tidigt, iafl om man jämnför med alla andra dagar, då jag har vaknat typ tolv/ett. Jag vaknade iafl tio över elva. Gick upp och åt furkost och satte mig framör tv med en kopp te, mumma! Nu ska jag sätta mig vid tvn igen för att kolla på OC. Sen ska jag göra miog iordning för att åka till Petra och äta middag och tårta. Resten av helgen ska jag bara slappa och plugga. Jobba någon dag också, för att få ihop lite cash, aldrig fel. Ciao!

pussinuss

Hej och hå, hehe. Igårkväll var jag hemma hos Karl, jättemysigt som vanligt. Vi gjorde inte så mycket, eller snarare vi hann inte göra så mycket, med tanke på att han hade träning vid halv åtta och vi va hemma typ vid kvart i tio och då käkade vi middag typ. Iafl.. Åkte därifrån vid sju ikväll och han åkte till sin mamma. Sen jag kom hem har jag endast tittat på efterlyst, no more!

Igår skulle jag ta ett bad och satte på vattnet och gick och satte mig vid datorn. Efter ett tag, ett ganska långt tag, gick jag in i badrummet igen. Och då låg det en halv decimeter vatten på golvet.. Snacka om att jag blev sur, även om det var lite roligt, haha.

image358

hehehe

Idag har jag inte gjort någonting alls. Suttit framför Tv typ hela dagen och tränat en snabbis. Tråkigt väder hela dagen, så egentligen har man ingen lust att gör någonting då. Hoppas på bättre väder imorgon för då är det fullt upp. Detta ska ske...


- Köpa present till Petra eftersom jag inte gjorde det idag
- Shoppa lite kanske
- Vara med min älskling!!!!!!


.


25/2

Nu är jag här igen, typiskt va... Hm, igår var Karl här. Vi kollade på The Holliday typ fem gånger innan vi somnade. Idag har vi kollat på nån World trade center-film, vid sex åkte han hem och jag till pappa för som vanligt på måndagar titta på innebandy. Falun - Dalen, 9-6 till Dalen, yey! Imorgon ska jag och Ronja ner till centrum och köpa något till Petra (pappas tjej) i födelsedagspresent eftersom hon fyller 40 på onsdag. Idag fick jag även en ny mobil, eftersom min blev snodd. Och vet ni vad, den har Quadrapop(!!!!!)


.

image356

hur kan man tappa orken att andas

Skolan var skitboring igår, som vanligt nu förtiden. På kvällen var jag hemma hos Karl. Påvägen hem därifrån idag hyrde jag ett par filmer och så det har jag ägnat min kväll åt, dessvärre. Har inte direkt lusten kvar att skriva, men jag drar ett inlägg när jag har tid/orkar.

te in my <3

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i soffan, igen....... Är jättetrött, men jag vill inte riskera att vakna tidigt imorgon, så jag ska försöka hålla mig vaken så länge som möjligt. Börjar halv ett imorgon, fuuuuck jag skulle ha stannat kvar och sovit hos Karl, miss you!

orka läsa

Wey, jag har inte riktigt orkat/haft tid att blogga. Men nu är jag på G igen, med hur mycket tid som helst, (säger vi)... Hm, vad har jag gjort då(?) Igår var jag som sagt i skolan och mina lektioner flög fram som jag vet inte vad. Iafl, efter skolan/under idrotten och efteråt alltås gymmade jag och Matilda. Rätt kul, men halvt jobbigt. Vilket bidrog till att jag inte hann gå på min datorkunskap, så jag hoppade den. Efter det åt vi vääääärldens, jag menar det verkligen, vääääärldens godaste sallad. Iafl, efter det åkte jag hem, packade ihop mina träningskläder och åkte till träningen. Va hemma vid typ kvart i nio, då jag hoppade in i duschen och bla bla bla, ni fattar. Sen satte jag på videon och kollade på det jag hade spelat in, bland annat 2900 Happiness (som jag dessvärre missade idag) och Gossip Girl. Sen somnade jag bums.

Imorse var jag hos läkaren klockan nio. Hade sovmorgon till halv tolv!!!! Halv tolv hade vi iallafall matte i 40 minuter och sen åt vi lunch. Efter det engelska och sen sprang jag runt i centrum och letade efter ett par skor, utan resultat.. Tog bussen hem till pappa, gjorde mig iordning och chillade lite tills jag vid halv fyra åkte till Karl. Kom hem därifrån för typ en timme sen, och nu sitter jag och gör NADA.

image355

ytterligare en dag

Pixbo vann igår iallafall, 4-3. Och det förtjänade dom. Snart ska jag bege mig till skolan där engelska, idrott och datorkunskap väntar.. Sen ska jag hem och sätta på videoinspelaren till teven för att jag inte ska missa allt roligt på tv ikväll, efter som min träning börjar halv sju och slutar typ halv nio. Nu måste jag pallat håret och snart gå tuill bussen, suck..

 
image354

matchen

Det började bra, Pixbo satte 1-0 och så förblev första halvlek. Falun verkade inte riktigt på topp men andra perioden vann dom med 2-0, så just nu står det 2-1 till Falun, förbaskat. Kom igen nu Pixbo, en period kvar! You'll make it.

tråkigaste ever!

Dagen har varit seg. Hade svenska, hotell (lunch) och hotell igen.. Under den tiden fick jag jävligt ont i magen, typ kramp eller nått, så jag bestämde mig för att gå hem innan näringsläran. Så jag kom hem och la mig på soffan och somnade. Ikväll (eller om tio ca minuter) är det innebandy på Tv, Falun - Pixbo. Hejar på Pixbo, dom är bättre. Snart kommer pappa hem med thaifood lagom till innebandyn, mumma. Ciao!


.

image353


16.36

Nu har jag tränat, by myself och tagit ett långt skönt bad. Och om nån timme ska jag till hallen och ha innebandyträning som sagt. Har typ ont överallt, dels från matchen igår då jag gjorde rätt onda vurpor, hehe. Så vi får se hur det går.. Men först ska jag göra någonting å käka, något nyttigt!


-

Allt kunde varit bättre. Har inte bloggar på några dagar men jag känner inte direkt att ni har missat något. Bara dåliga saker, så shit the same. Ikväll har jag iallafall träning, alltid något. Bye.

jag är förbannad.

Min allahjärtans dag började inte bra. Blev av med min mobil i skolan, glömde den på bänken och sen var den borta. och det fanns endast min klass där.. Blir så jävla sur. Vem fan vill ha en mobil? Vad är den värd, typ 100 spänn liksom. Snacka om att bara vilja förstöra för andra. Idiot, jag hatar dig som tog den!!!!!!!!! Nu är liksom allt borta, typ halva mitt liv finns i den där mobilen, alla Karls sms som är så gulliga och inget finns kvar. GE TILLBAKA DEN FAN!

Efter skolan träffade jag Karl på bussen och åkte hem till mig, åt middag, hade rätt mysigt och ja, tillslut, en bra alla hjärtans dag. Jag är inte på humör, så jag skriver inte mycket mer idag. Ska upp sex imorgon, börjar åtta. Hejdå!


image349

nu....

SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA!

.

image348

äääääääääsch

Jag vet att mina inlägg inte är särskillt roliga, men ingen tvingas till att läsa..


tråk tråk tråk

Igår var jag i Kista och shoppade, najs. Hittade ett par jenas, några underkläder och en scarf (eller vare nu heter, en tunnare sjal typ, amen you get it)! Sen fick jag brådis hem så jag tog direktbussen från Kista till Väsby vilket gick segare än om jag skulle åkt buss till sollentuna och tågit tåget, lite halvt irriterande. Klockan tio över fyra kom jag hem, slängde i mig lite pasta och sallad och sprang sedan till bussen eftersom jag skulle på träning. Träningen gick helt okej, hade väldigt ont i tån, så det gick inte riktigt lika bra, men helt okej vare iafl. Sen skulle jag ta tåget hem och då, ja undra vad som hände. Jo, tåget går endast till Häggvik för det är nått fucking jävla banfel och fan och hans moster. Så jag ringde pappa så han kom och hämtade mig efter en stund. Inatt sov jag överdrivet länge. Från typ 23 till 8, men det var skönt. Brukar aldrig sova så länge!!! Idag åkte jag och Ronja till stan. Jag köpte äntligen en plattång.. Och vi fikade eller åt lunch kanske man kan kalla det. Och när jag kom hem plattade jag mitt hår på dirren... Nu gör jag nada, har aaaaaptråkigt.


Go Björn!



mums!

I LOVE YOU BABY!

image346

herrejävlar

Träningen rullade på, gick inte så bra för mig för jag kände mig helt slut efter 10 minuter och jag va astrött redan innan. Men efter en och en halv timmes träning fick jag skjuts hem, duschade, gjorde en omelett och satte mig i soffan till Wallander och dog typ. Iafl, nu till det sorgliga.. Efter träningen kände jag att jag hade asont i min tånagel, men jag lät det vara och väntade tills jag kom hem. När jag hoppade in i duschen märkte jag att den va av.. IGEN! Det är så äckligt och vidrigt och fyfan jag kräks för att det är så äckligt.. Iafl, så vet jag inte hur det ska gå med träningen nu, har försökt tejpa den idag, men det gör fortfarande skitont när man rör den med tejpen på, sååååå fuck it!

Imorse ville jag inte gå upp, jag var trött, seg, hade huvudvärk och skolångest. Jag lovar, det fanns ingenting värre än att kliva upp imorse, värst hittills. Skolan gick snabbt (slutade typ 14.00) och efter det åkte jag hem till min älskling och myste bara/tog det lugnt. Vid sex tog vi bussen, han till sin mamma och jag till Väsby. Eftersom pappa var kvar på jobbet gick jag dit och mötte upp honom, sen åkte vi hem och åt och kollade på innebandy. Täby - Storvreta. Storvreta vann med 5-2 och va så mycket bättre än Täby, helt ärligt,


sammanfattning

Fredag: Skolan rullade på hyffsat snabbt. Och så var det ganska roligt faktiskt. Vi slutade runt tre typ. Då åkte jag hem chillade (somnade faktiskt) och klockan typ åtta åkte jag till Kalle. Eftersom jag kom dit rätt sent så hann vi inte gör så mycket, men vi hann äta efterrätt som hans pappa hade gjort (jättegod, hihi). Både Karl och jag var helt slut och vi somnade ganska tidigt.

Lördag: Ställde klockan på tio, men jag vaknade åtta. Karl också, hehe tack vare mig! Vi låg kvar i sängen till klockan tio iallafall, då vi gick upp och åt frukost. Halv ett hade vi samling till match mot Tyresö. Så jag mötte Sofia på bussen till sollentuna strax efter tolv och gick till Turebergshallen. Matchen gick helt okej. Vi kämpade bra i första halvlek men i andra gick inte allt okej. Men vi höll iallafall ledningen till slutet av matchen då det stod 3-2 till oss. På kvällen åkte jag till Tove och åt middag och kollar på Melodifestivalen. Efter det åkte vi till Mörby med Tova, Anna, Jessica, Patrik, m.fl.Klockan tolv tog jag tåget hem, helt slut och kalastrött. Somnade typ direkt när jag kom hem.

Söndag: Gick upp halv ett imorse. Jävligt skönt att sova ut faktiskt. Idag måste jag ner till Centrum och köpa en plattång. Nu sitter jag och kollade på Biggest loser. Ikväll har jag träning, klockan 19-20.30, tror jag.

hell's kitchen

Det var inte roligt att gå upp asså, jag är helt sjukt trött. Skulle helst vilja lägga mig i sängen igen och sova. Men trots att jag är trött så vill jag faktiskt gå till skolan, för att få dagen överstökad så att jag kan åka till Kalle ikväll, det är dagens längtan.. Nu måste jag byta om och sminka mig lite grann, orkar inte mycket eftersom det bara är kök....

.

Är jättetrött nu, höll på att somna till Efterlyst.. Imorgon börjar jag 8, och då ska jag vara ombytt och klar, jobbigt! Aja, får jag mycket sömn inatt så kommer jag nog vara pigg imorgon. Imorgon kväll ska jag hem till Karl och ladda inför matchen på lördag, hehe. Om vi inte tar hem matchen så, ja.. jag vet inte vad jag gör.. Ska stänga av datorn nu och chilla fram tills läggdax! Ciao bella.

MUMMA!

image345

helg imorgon, thank god!

Sjukt seg dag. Nu ska jag berätta i detalj för att ni ska förstå..
Dagen började med Engelska.. Där gjorde vi 1 hörövning och 2 skrivövningar. Sedan slutade vi typ.. Efter det hade vi lunch (=världens typ äckligaste mat). Så jag åt en banan istället. Efter lunchen var det meningen att vi skulle ha matte, men eftersom vi ska delas in i 2 grupper så blevbara massa tjaffs i typ en halvtimme, sen gick hon typ. Så vi fick lång rast fram till svenskan, då vi fick tillbaka våra prov. Jag fick VG, vilket var för mig ganska oväntat, för det provet var ganska svårt. Klockan två hade vi kök (förberedning inför imorgon, vill säga). Jag fick kallkök, wiha. Så gör fick i uppgift att göra efterätter = chokladmouse och hetvägg (liten semla). Så det rullade på fram till klockan halv fem, då vi slutade tillslut.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv och kollat på tv och kollat på tv. Är helt inne 2900 Happiness, så jag får inte missa en sekund. Och denhär veckan har jag fått en dålig vana att sitta kvar efteråt och titta på Jeopardy, haha. Men det är faktiskt lärorikt och ja, ni vet. Nu sitter jag och kollar på Ishockey (Sverige-Ryssland), heja Sverige!

trött..

Godmorgon. Igårkväll hade jag också svårt att sova. Även om jag gick och la mig tidigt. Låg och lyssnade på radion och va helt inne i programmet, haha. Tror inte jag somnade innan två. Snart måste jag byta om och sminka mig, för min buss går om 40 miunter. Ciao bella

Olle

Skolan klarade jag av på ett smack(?) Matteprovet gick sisådär, kommer inte få mer än godkänt, men det nöjer jag mig med på det provet, inte min grej. Engelskan var boring, men avklarad på en timme. Efter skolan mötte jag Karl vid busshållsplatsen och åkte sedan hem till mig. Gjorde inte så mycket faktiskt. Åkte därifrån typ vid tjugo över sex, då han skulle på träning och jag till pappa.. Jao, dom som har läst förut vet ''våra vanor'', haha. Nu ska jag kolla på Fråga Olle (som för övrigt kommer till vår skola imorgon, haha).


Onsdagmorgon

Somnade ganska sent inatt. Låg och funderade på en masa grejjor och hade väldigt svårt att sova. Sista gången jag kollade på klockan var den halv tre. Imorse gick jag iallafall upp vid nio, gjorde frukost (omelett, mums). Ja, den var faktiskt jättegod. Det är en bra frukost och tar inte så lång tid att göra. Och framförallt så är det nyttigare än bröd. Eller det beror ju på vad man har i/på. Haha. Men jag brukar köra på skinka eller tomat. Ny frukostvana för mig, hoppas den fortsätter. För typ en kvart sen var det någon som knackade på dörren och sa att dom skulle sätnga av vattnet ett tag framöver, typ hela dagen. Så tur att jag duschade innan frukosten och inte efter som jag hade tänkt...

Jag börjar skolan om ca en timme och femton minuter. Min buss går om 50 typ. Har matteprov första lektionen (%), inte min starka sida, men det känns som att jag är något kunnig, som tur är. Efter skolan kommer möter jag antagligen Karl på bussen hem, hihi. Pözz

I don't care about you anymore

HA HA HA HA. Orkar inte skriva nu, men det här är typ den sämsta ''bästa'' dagen i mitt liv. Ingenting vill som jag. Whatever, imorgon får jag träffa Karl, så då kommer jag inte tänka på något annat än honom. Och jag hoppas att han aldrig åker för jag vill inte. Har engelska och matte imorgon. 11.30-14.00, tufft....


.

Juste, jag glömde. Det är Fettisdagen idag vilket betyder att man får äta hur många semlor man vill utan att skämmas, mums! Dessvärre blir det nog ingen semla för mig idag, hehe..

image339

tisdag 5 februari

Imorse klockan tio hade vi engelska, den var snabbt över och sedan åkte vi skridskor på idrotten. Och spelade ishockey. Vi var få, men mitt lag vann = jag och Fredde, haha... Det var iallafall lite roligt. Sedan hade vi inställd datorkunskap, (tror jag). Så jag åkte hem och nu har jag precis käkat ''middag'' Har träning om två timmar. Från 5-8, så jag kommer förmodligen dö när jag kommer hem. Har sovmorgon imorgon till halv tolv, sedan ska jag träffa Kalle. Vi har för övrigt varit tillsammans i 7 månader idag, hihi.

fan jävla skit

Fan vad B att det bara är måndag idag. Jag kommer inte orka gå i skolan hela veckan. Känner mig helt nere, jag tror jag håller på att bli sjuk igen, hoppas det för jag orkar inte längre. Jag pallar fan inte med allt skolarbete, jag har gott om tid, jag har egentligen hur mycket tid på mig som helst, men det känns som att jag slösar bort all min tid på annat och inte tar orken att göra mitt arbete. Och när jag väl försöker tappar jag allt tålamod och ger upp med en gång.. Jag har egentligen två läxor att göra och två prov att plugga till men jag skiter i allt och sitter här istället, för jag orkar inte tänka, jag vill inte tänka på nånting. Jag vill ha tankarna på annat, vettiga saker. Men jag går bara och tänker på hur hemskt allt är och hur jobbigt allt är och att jag fan inte pallar. Jag orkar bara inte.

fuck off

Aah, skolan idag var frustrerande. Jag blev arg! Jävla kuksugare som inte kan uppföra sig, fan vad arg jag blev. Slutpratat, skolan sög hängpung idag...
Efter skolan har jag gjort nada, åkte hem till mamma och satte mig i en filt framför tvn och det är typ det ända jag har gjort sedan jag kom hem..

Dagens minus: Att mamma inte har Tv4 sport (missar SSL)..... *suck*. Och att jag är dum i huvudet.
Dagens plus: Te

prov prov prov

Jag försov mig idag, vilket betyder att jag missar svenskan. Rätt tråkigt för vi kanske skulle få tillbaka våra prov som vi skrev i torsdags. Aja whatever, vad ska jag göra åt det. Hotell A börjar iafl halv tio och det ska jag hinna till, där har vi också prov. Önska mig lycka till. Nu ska jag hoppa in i duschen, see you!

juuuuuuuuuuuuude, grrr!

image338

21.47

Träningen var najz. Härligt att få springa av sig lite enegri! bortsätt från ett par saker.. orkar inte nämna dom för jag får bara ovänner och jag orkar inte med det just nu. Sedan träningen har jag tagit ett varmt bad, jättelänge. Det var jätteskönt! Sen har jag kollat på halva She's all that, sen ringde Kalle och nu sitter jag här.

use you'r feets!

Gårdagens match gick inte så suveränt, men jag tycker att vi kämpade på bra. Dom hade bara tur. Sist vi spelade tappade vi allt på 25 sekunder, nu kändes det som att det skulle hålla och bli lika, men dom drog iväg. Nåväl, jag är nöjd.

Igårkväll åkte jag hem till Kalle. På bussen påväg dit träffade jag Anna, Vinjor m.fl. Och det blev problem med bussen, bussen kunde inte åka runt edsberg för det stod en buss tvärs över vägen vid kyrkan, så vi åkte via skyttevägen tillbaka ut på danderydsvägen. Då var det en gubbe (alkis, tror jag) som blev galen och fucka ur! Busschauffören var asnervös och vi trodde det skulle bli fight, haha. Han gick iallafall av vid Yxvägen och gick upp i edsberg.. Tillslut kom jag iafl till Karl, hihi. Väl där gjorde vi inte så mycket, vi kollade på nån freaky film och inte så mycket mer.

Om några timmar ska jag åka på träning, skönt ska det bli!

match imorgon

Har haft ont i magen hela kvällen till och från, jävligt jobbigt faktiskt. Har suttit och proppat i mig alvedon varannan timme typ, men det blir inte bättre för det. Imorgon har jag match, och jag är faktiskt taggad. Även om den börjar alldeles förtidigt egentligen (11, samling 10.... ursäkta uppredningen, stod i något tidigare inlägg), men jag orkar nog upp. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll.. Nu ska jag fortsätta titta på Andger Management och hoppas att mitt magont ska försvinna iväg föralltid. Ciao.

you got the power, baby

Träningen igår var härlig, borsett från några undantag. Pappa hämtade mig och vi åke hem och jag la mig i badet i några timmar, urmysigt. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och chilla.. Hyra en film eller nått kanske. Imorgon har jag match klockan elva (i vår hall, jippie äntligen!) samling tio. Alldeles förtidigt, usch.