mumma!

nu ska vi gå och bada.............  HÄRLIGT!


(:

Ska nog gå och lägga mig snart, är jättetrött. Ska kanske till skansen imorgon med mammsen, får se om det blir så eller om det blir något annat, beror på vädret.


im freeeeee!

Alla dagar har varit nästan exakt likadana den här veckan, förutom igår då jag va ledig. Jag har gått upp vid typ 12, kollat på tv och suttit ute i solen till tjugo i tre, gjort iordning mig och åkt och jobbat till nio. Kommit hem, satt mig vid tvn eller somnat. Snart äre slut på det iaf, för snart väntar gotland. Är ledig hela helgen och måndag, men jag ska försöka hinna med att jobba lite med pappa.

.



Nästa vecka åker jag och min prins till det ljuvliga Gotland. Längtar som en galning efter att komma bort från sega och regniga stockholm (inte direkt för att det regnar mycket, men det är sånt väder när det känns som att det kan börja när som helst). Iafl, snart åker vi, och stannar länge!

mumma!

Hmmmm, fett seg dag. Och så kommer det väl att bli framöver. Gick upp sent imorse, satte mig framför tv och kollade på Wallander - hemligheten, och sedan var det dags att göra sig iordning och åka till Solna och jobba. Så för cirkus en timme sen kom jag hem och nu sitter jag här med en kopp te.


bring me

Wiiie, solen skiner (iallafall lite grann)! Satt ute och åt frukost. Det är nästan vitt på hela himlen, men solen lyser igenom. Just nu längtar jag utomlands, där solen lyser starkt, där det inte finns ett moln på himlen, till god och nyttig mat och sol och bad hela dagarna. Och jag får vänta ända tills i augusti.

Nessebar den 10 augusti



update

okej, jag är jävligt dålig på att uppdatera, men på sommarlovet så sitter jag inte vid datorn varje dag. Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, varit mycket med tove och med min älskling. Och kollat på massa fotboll. Just nu sitter jag och kollar på ryssland-holland, och ryssland gjorde precis mål, trodde jag aldrig! Nu ska jag fortsätta, bye.

i love you



Det finns bara en för mig och det är du!

 


skönt med sommarlov!

Imorgon ska jag jobba igen, från 16.00-21.00, men jag hoppas att vi stänger innan eftersom det är match, hehe. Nu ska jag göra iordning en smoothie och smaka en av mammas nybakade bullar. Sen ska jag nog kolla på andra matchen som spelades samtidigt som den kvart i nio. Sedan ska jag kolla GG som jag spelade in eftersom jag jobbade och sedan ska jag sova för jag är ganska trött...

a long time ago!

A long, long time ago sence i wrote. Tog typ fem minuter för mig att komma på vilken dag det var. Men jag kom fram till att det var fredag.

Jag orkar inte ta en dag i taget, så ni får rubbet på en gång. Here we go..
Jag har varit med min älskling, varit inne i stan m. mats och gott genom halva stan, och käkat, tittat på massa fotboll, tränat, varit hos mormor, träffat min älskling igen, gått prommenader, fikat på världens mysigaste café, köpt ett grönt te som är det mummsigaste jag druckigt, slappat och idag har jag jobbat på en grill i Solna, där jag även kommer jobba framöver i sommar, vissa dagar.

love


today

Har: Ont i huvudet
Är: Hemma hos tove
Vill: Inte ha ont i huvudet
Måste: Hem snart.
Ska: Ja, jag ska faktiskt hem snart

mi amor

Nu sitter jag hemma hos karl medans han dammsuger. Ska snart dra mig hemmåt och käka middag och placera mig skönt framför tvn med en filt och en smoothie, kommer bli kalas! Imorgon är jag ledig och på tosdag slutar jag skolan, jippie. Ska bli så jävla skönt med ett långt härligt sommarlov tillsammans med min boyfriend. Åker ensamma till gotland v. 27 och stannar läääänge.. Mer vad jag ska hitta på märker ni senare. Nu ska jag pussa på min pojkvän. LOVE

heja la france

Hade ställt klockan på åtta imorse, men gick inte upp förrän tio. Jag var helt sjukt trött.. Klockan elva hade vi serveringsprov i skolan, det gick rätt bra tyckte jag. Chansar på ett VG, möjligtvis bättre. Efter det slutade vi och jag åkte hem. Så nu har jag suttit hemma inkurad i en filt och kollat på tv, har frusit hela dagen.. Inte roligt alls, men nu är det bättre. Funderar på att gå ut och springa.. Senare ska jag åka och möta karl i sollentuna och sedan åker vi hit och sover. Nu ska jag kolla på dom sista minuterna av rumänien-frankrike, ciao!


idag drack jag världens godaste smoothie

världens godaste

hehehehe

hehe

yummie

Hello there. Jag har ägnat typ halva min dag ute i solen. Vi åkte till och spelade minigolf vid nått ställe bortanför sigtuna, som låg vid vattnet, det var urmysigt och jättefint. Sedan handlade vi perfekt mat för att grilla, kyckling och potatis m. min favorit.. tsatsiki! Hihi. yummie! Det var gott som fan och jag tror jag åt lite mucho.
Imorgon börjar jag klockan elva och slutar typ på dirren, orka. Kan ju lika gärna sluta nu liksom? Hoppas på bra väder imorgon, för då blir det solen hela tiden, fram tills jag kanske ska träna. Strax ska jag lägga mig i badet och myyyyysa.


11 månader

Okej, jag hann inte skriva igår, fråga inte varför.

Sist jag skrev så var det tisdag då. Onsdagen var jag i skolan en snabbis och vi slutade tidigt. Vi träffade våran egelska och idrottslärare som vi kommer få nästa år, han verkade strålande. På kvällen åkte jag till sollentuna och mötte tova, tove och jessica, sen även anna och sara. Vi gick till parken där det va hur mycket folk som helst, träffade massa folk. Hm, sen kom karl efter en stund. Senare på kvällen tog vi en långprommis hem till honom och sov där.


På torsdagsmorgonen gick vi upp tidigt. Jag va tvungen att åka hem och byta kläder och sånt. Sedan vid två åkte jag tillbaka eftersom alex (karls bror) hade studentmottagning, riktigt trevligt. Sent in på kvällen somnade vi. 11 månader tillsammans btw.


Fredagen tillbringade jag också hos karl, men åkte hem en sväng mellan. Den kvällen spelade vi mest kort och hade jäääätteroligt! På lördagen åkte jag hem tidigt för karl skulle till hans morfar.

Och så till sist igårkväll.. Karl kom hit, vi var ensamma hemma och allt var kalas!

Som ni märker var jag ledig både torsdag fredag, men jag slutar inte skolan förrän på trosdag, fett onödigt..


brb

Hello, ska berätta om min vecka snabbt om en stund, ska gå och möta min prins vid bussen först.

te och korsord!

Är hemma nu efter handledarutbildningen med mamma. Har hunnit kolla klart på desperata hemmafruarna och ätit soppa sedan jag kom hem. Tre timmar i en hård jävla stol, men lite intressand vare faktiskt. Hade förväntat mig något helt annat. Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig i soffan med lite korsord. Börjar 8.00 imorgon (suck), ska egentligen börja halv 12 (dubbelsuck)..

solig sommardag

Nu har jag haft en ''lektion'' i skolan, min sista engelskalektion. Vi lekte en lek, typ haha. Så nu är jag hemma och ska kolla upp en adress för vi ska till trafiksskolan senare idag, typ klockan fem. Snart ska jag iväg till sollentuna och ha picknick med tovis, jättemysigt. Kommer hem sneare, ciao!


image456

veckans to do:

tisdag: sista engelskalektionen, sola
onsdag: matte, sola, frusna män
torsdag: matte, svenska, hem till karl
fredag: träna, karl(?), sova...........

med tanke på sova så sov jag endast fyra timmar inatt, så jag är dundertrött.

40 grader i solen, helt galet!

Provet fick jag ingen större bekräftelse på, men han sa att jag hade klarat det. Hade en aning bråttom hem och lägga mig i solen, eftersom lektionen var till för att göra omprov på. Måste skriva ett eget arbete, har funderat lite gran, kanske anorexia eller bullemi, we'll se! Även om jag inte låg i solen överdrivet länge för att det kröp typ fem spindlar på mig och jag fick panik, så fick jag ändå lite färg till. Har fått någon form av soleksem, stora bubblor typ. Skrev om det igår också.. Det va bättre igår, men nu när jag solade kikade dom fram igen. 40 grader stod min termometer på, trodde knappt mina ögon.

image454

2 juni och vackert väder.

Tjuhu, godmorgon. Har inte så mycket att göra, sitter i skolan brevid matilda i datorsalen. Har avslutat våran hotellkurs och jag avslutade med typ vg-prov, galant! Halv elva käkar vi lunch, har rast och sedan har vi näringlära, där jag hopas att jag fick mvg på provet, för det gick suveränt! Hoppas jag hinner sitta ute i solen en stund under lunchen. Efter skolan ska jag hem och sola om det fortfarande är bra väder. Hoppas på det, ciao!

1 juni

Har bränt mig lagom mycket nu, inte bara idag utan även igår. Har typ fått blåsor för att jag har bränt mig, äcklig va(?) Men jag hoppas det går ner och att jag blir brun istället, borde gå. Köpte en jättesöt kläning idag också, och karl köpte hur mycket grejor som helst, klart man blir avis, själv måste jag spara, inte för att jag har så mycket att spara, men lite har jag ju faktiskt.
Imorgon ska det inte vara lika varmt som i helgen, även om det ska vara sol. Kanske får klä sig lite varmare dårå. Har svenska, hotell och näringslära.. Jobbig dag, har omprov i näringslära på matspjälkning, inte direkt min starka sida, men jag ska försöka ordna det.

shopaholic

Har suttit i soffan nu och småkollat på American gangster och nu har jag tröttnar. Kanske ska gå och lägga mig istället, ska upp tidigt och sola. Och sedan ska jag antagligen käka lunch med karl och sedan shoppa. Kommer inte ha några cash kvar till sommarn, stupid me, stupid me. Får jobba röven av mig. Ciao!

image446

gammal bild från typ förra sommaren