godnatt

Gårdagen var ganska bra, om man tänker efter så var det värt det. Under alla omständigheter. Jag, tove och tova hamnade hemma hos någon Markus, och allting slutade med att jag, tove och tofft hamnade hemma hos tove. Bättre sent än aldrig. Ikväll har min älskling varit här.. Vi har typ kollat på tv, bara. Mysigt faktiskt. Han åkte för typ en halvtimme sen och nu sitter jag alldeles ensam och väntar på att pappa ska komma hem, han sa att han skulle komma hem elva... Imorgon ska jag upp tidigt, för jag har matcjh i Berga, KLOCKAN ELVA!!!!

And it cut me like a knife

Karl var här igår, jätttetrevligt. Imorse gick vi upp rätt tidigt och åkte in till stan typ vid halv ett. På tok för tidigt tycker jag, men iallafall. Min ideaaa, eller nått, haha. Och så åkte vi hem typ vid tre och nu sitter jag hemma hos pappa och håller på att typ fixa mig och efter middagen ska jag möta Tovis i Sollentuna, får se vart kvällen slutar, Ciaobella!


.

image366

-

Känner mig helt off the blogg just nu liksom, men har man ingen lust, så har man inte. Bara gilla läget. Hur som helst så kom Kalle hit igår och han sov över, lika mysigt som vanligt. Och idag har vi inte gjort särskillt mycket. Nu ska jag iallfall forstätta kolla på kolla på Sverige-Brasilien.


Tjoheeeeeeej...

Nu äntligen, min pluttis är hemma och allt är suveränt igen. Sååå, igår morse åkte jag iväg och solade med mamma, sen åkte jag hem, duschade och iväg till Karl. Som jag har längtat, snacka om en härlig känsla att bara se honom igen! Aja, iallafall.. Vid strax efter sex åkte jag hem och åt middag och sedan kom Karl till mig och gjorde mig sällskap, heeeeeeela natten, yummie! Imorse vaknade vi inte så sent faktiskt, enligt mig, hehe. Men vi gick inte upp förrän sent, för det var jättemysigt att bara ligga kvar i sängen. Men nu har han åkte hem, tyvärr.
Så.. jag åkte hem till pappa för att kolla på innebandyn och Linus Jämtdal tog Täby vidare till semi-final, härligt! Det var en mycket spännande match och ett tag trodde jag helt ärligt att Täby hade förlorat, men som sagt.. Det är aldrig avgjort i världens bästa liga.


.

Nu ska jag sova, känner mig sjukt trött efter idag även fast jag inte har gjort någonting alls. Kommer förmodligen inte kunna sova innan Karl kommer hem, men jag ska lägga mig i sängen nu iallafall.

God natt!


påskafton

Imorse åkte jag och mamma till Stinsen och handlade. Vi skulle hitta lammkotletter i sista sekund eftersom vi hade bestämmt att vi skulle äta det idag. Lammkotletter och avocadosallad blev det. Själv tyckte jag inte att det var särskillt gott, såg inte särskillt lockande ut med allt fett. Men jag åt lite iafl. Känns som julafton idag, trots att det bara är påskafton. Haha! Har fått massor med pengar, great! Och så vann jag 50 spänn på triss, wey! Imorgon ska jag träffa Karl OCH sola. Ciao.

image365

du är min lycka!

Längtar, längtar, längtar tills på söndag. Då jag får träffa min älskling igen, känns som evigheter sen sist, även fast det inte änns har gått en vecka, ännu. Men på söndag har det gått en vecka faktiskt. Längtar iallafall supermycket och det är verkligen någonting jag ser fram emot. Vill spendera hela mitt lov med honom, punkt slut.

Ingenting har typ hänt sen jag skrev sist, typ ingen skola och typ ingen fritid, har sovit för det mesta och tittat på tv. Ikväll har jag gjort ingenitng heller, som vanligt. Tog en prommenad från pappa till mamma och sen har jag bara kollat på tv och nu ska jag typ gå och lägga mig, trött som man är. Imorgon ska jag inte gör något, typ sola kanske och spendera kvällen med mamma och Ronja kanske, jag ska gå och lägga mig tidigt så att det blir söndag, you know why. Nu ska jag också sova, och invänta lördagen, en dag närmare. Godnatt.

påväg att bli sjuk

Åkte ner till skolan iallafall, men fuck yeah att vi hade någon engelska. Så det var bara åk ahem igen, ännu en onödig dag. Så imorgonbitti vet jag inte om jag har engelska heller.. Så jag får väl chansa på att vi har det, jobbigt. Ikväll har jag inte gjort ett skit, bara tagit det lungt. Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i soffan. Pratade precis med min älskling. Kan han inte bara komma hem så jag slipper plågas.


Orka

Jag vet inte änns om jag har någon lektion idag. Matten är inställd och engeskaläraren var sjuk igår. Så det känns onödigt att åka till skolan och inte ha någon lektion och åka hem igen, som igår typ... Jag vill åka utomlands, till ett varmt land och inte behöva bry mig om någonting, jag orkar inte vara här länge!!!!

varje sekund utan dig är en evighet

image364


Jag saknar dig... men jag vet att du har det bra!

fel plats vid fel tillfälle

Väldigt onödigt. Som sagt, jag åkte tillbaka till skolan och då hade vi inställd dator också.. Om jag hade varit lite smart så hade jag såklart kommit ihåg att hon sa det förra gången. Så jag kunde stannat kvar hemma och gjort något nyttigt istället, sjukt irriterande. Sedan åkte jag och tränade vilket jag ångrar att jag gjorde, jag visste att jag inte skulle orka med det. Fan, den här dagen har bara varit jobbigt, sudda ut den? Jag saknar Karl.

typ..

Hade sovmorgon imorse till tio. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi hade inställd engelska och då var klockan bara tio, så jag åkte hem och nu har jag kollat på The Notebook och ska tilbaka till skolan till alv två, då min datorkunskap börjar, suck..

Ikväll har jag träning, och jag tror jag ska gå. Även om jag inte känner mig riktigt frisk eller orkar över huvud taget, men träna måste man ju, inte sant? Eftersom jag har träning med Dj också om jag vill, så får jag se hur jag känner mig efter min första träning, om det är okej, kör jag en till. Just nu har jag ingen ork och typ ingen energi alls..

kom hem, älskling

Känns inte som att jag gör någonting alls. I och för sig så gör jag inte det heller, men iafl. Är rastlös och har ont i magen, en prommenad kanske gör saken bättre. Vem vet, inte jag iallafall förrän jag har provat. Det går bara skit på tv och jag har inga roliga filmer.. Tråkigt!

Igår gjorde jag inte så mycket typ. Var ute hos farmor en sväng och påvägen till min träning solade jag, det var typ det ända som hände igår för min del.

Dagens saknad: min prins


Empty rooooooooom.

Jag stannade hemma idag för att jag har skitont i magen, plus att jag håller på att bli sjuk tror jag. Orkar inte skriva så mycket, men nu vet ni. Säkert jättemånga som läser, men whatever. Här får ni min nya favoritlåt..



ett långsamt farväl

Igårkväll åkte jag hem till Karl. Imorse åkte vi till Kista och dom fixade det sista innan resan. Nu har han åkt och jag sitter alldeles ensam och längtar tills på lördag, nästa vecka.... Vid ett åkte jag till pappas jobb för att jobba ett antal timmar. Sen åkte jag hem, städade mitt rum, bäddade rent i sängen och tog ett långt bad. Ska hem till Petra och käka om en stund typ, är inte ett dugg hungrig.. Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ut en sväng, fast melodifestivalen lockar ganska mycket. Ciao.

mihihi, do you remember?


it takes a fool to remain sane

Min dag har varit typ tragisk från början till slut, (eller ja, tills nu iafl). Imorse hade vi engelska, vilket var det typ tråkigaste ever. Först läste vi i typ en halvtimme, vilket jag hatar. Att läsa är något av det värsta jag vet.. Efter det lyssnade vi på någon spökhistoria och sen slutade käkade vi lunch, världens äckligaste mat. Min kökslärare frågade mig om det var äckligt och jag kunde inte säga nej, eftersom jag inte änns hade rört maten. Så jag sa ja och gjorde en liten min, hehe. Första gången jag åt lunch där råkade jag säga ganska högt att maten inte var god, så jag var lite rädd för att säga att den var äcklig, eftersom att det är dom som bestämmer maten, haha. Aja... Efter lunchen hade vi matte, svenska och sedan ett prov i jag vet inte vad, men typ på vad vi har gjort i köket, jag kunde typ fem frågor av 30. Bra My! Nu sitter jag hemma och har precis kollat klart på OC. Ikväll är det innebandy, AIK-Falun tror jag, därför är jag hemma hos pappa nu..

Att längta efter: Påsklovet


21.55

Började skolan halv tolv och slutade två, direkt efter åkte jag hem till min älskling och spenderade eftermiddagen där. Antagligen näst sista gången innan vi träffas innan han åker till Frankrike eller var han nu ska, åka skidor någon stanns där. Påvägen hem tog jag en snabbis i solriet och sedan hem. Nu ska jag kolla på Fråga Olle, sen ska jag nog sova. Är kalastrött! Puss!


.

image361 image361 image361 image361

bajs

Nu sitter jag på datonkunskapen och har prov, skiiiiiiiiiiiiittråkigt. Längat hem. Har träning ikväll vilket jag längtar efter, LÅT TIDEN GÅ FORT!

söndagsångest

Helgen har varit kanon! I fredags var jag med Karl, i och för sig inte förrän typ klockan tio på kvällen, men jag var med honom iallafall. Och så sov jag där och åkte hem vid tre typ, och vid nio kom han hem till mig. Så vi kollade på slutet av melodifestivalen och ett avsnitt av CSI innan vi gick och la oss, cosy! Imorse gick vi upp rätt tidigt eftersom vi skulle åka tio i elva för att Karl skulle ta lagfoto och jag och mamma skulle åka och sola. Och jag brände mig som vanligt typ, men det var inte så konstigt kanske eftersom jag inte har solat på typ ett halvår, haha. Efter det åkte jag till pappa och jobbade, efter det hem och fixade mig lite och iväg igen till Segeltorp (inte Abrahamsberg, som jag trodde, haha). För dom hade tydligen flyttat, så informerad är jag, mihihi. Sen släppte mamma mig vid hallen och jag hade träning och sen kom pappa och hämtade mig strax efter åtta.


image360

Nu är jag skittrött och ska sova vilken sekund som helst, väntar bara på att min älskling ska ringa och säga godnatt. Börjar 8.20 med svenska, herregud..

mumma!

image359
Typ det bästa som finns nuförtiden!

varje dag är en kamp att inse va som håller på att hända

Tordsagar brukar i stort sett vara den jobbigaste dagen på veckan, skoldagen syftar jag på då.Och det var det faktiskt idag också, hitills. Men ändå var den inte så jobbig. Nåja, jag satt och spelade Quadrapop halva dagen så tiden gick fort. 2/3 av matten snackades bort eftersom våran mattelärare är helt cp i huvet. Efter skolan tog jag bussen hem och höll på att svettas ihjäl för att det va så jäkla varmt ute, kändes typ som sommar och jag hade en tjock jacka på mig, hehe. Trodde det skulle vara kallt eftersom det var så blaskigt och äckligt imorse, trots det tog jag sommarskorna, hihi.

Imorgon har jag servering. Mamma och farmor kommer och käkar lunch hos oss, så det blir spännande. Har egentligen ingen lust alls, men vad har jag för val. Planer för helgen har jag inga ännu faktiskt förutom på söndag då jag antagligen ska till min morbror i Hässelby med mamma en stund, har inte träffat honom på ett halvår typ. Och så ska jag sola och sen har jag träning, that's it.


I'll never let you go
So never let me go


varje sekund utan dig känns som en evighet

Wey, nu är det onsdag dårå... Som jag har längtat efter sedan veckan började. Lyckan på dagen och det som jag egentligen längtade till var att träffa min gulleplutt. Vilket jag typ för övrigt alltid gör på onsdagar, vilket gör onsdagar till den bästa dagen på veckan, hihi. Bortsätt från när det blir helg och jag har tid att träffa honom all the time.

Igår var jag i skolan och på kvällen tränade jag och typ allt var som det brukar vara på tisdagar, ganska najs. Idag hade vi matte och engelska  sen slutade vi. 12.05-14.00, inte så jobbig skoldag. Efter det gick jag och mötte min älskling typ vid busshållsplatsen, haha. Vi kollade på OC och lite annat på tv och gjorde lite annat. Hm, sen åkte jag till pappa och han på träning, och sen åkte jag tillbaka till mamma och nu sitter jag och typ försöker plugga, men det går inte så bra, fast jag kan det mesta redan, thats great!

Dagens

plus:
8 månader med min älskling idag, hihi.
minus: Att det aldrig blir vår......

måndag

Det var segt att komma upp imorse, så segt att jag beslöt mig för att sova en stund till. Åkte till skolan så att jag var där strax efter svenskan iafl. Provet i Näringlära gick sämst, alla gick efter typ fem minuter och kvar satt jag och önskade att jag hade börjat plugga tidigare. Har ju haft hela lovet på mig, idiot. Det var iallafall svårt så jag måste iallafall ha ansträngt mig mest, haha. Har haft världens huvudvärk hela dagen och den har inte släppt ännu. Tänkte egentligen lägga mig och sova en stund, men jag kom på att jag hellre sover hela natten än att sova dåligt, för så blir det alltid för mig och jag somnar på dagen. Jaja, får väl proppa i mig alvedon..
Ikväll är det innebandy så jag ska ta mig över till pappa senare, det är ju fortfarande några timmar kvar. Täby-Balrog, klart man hejjar på Täby, men jag tror faktiskt inte att dom har någon chans. Får väl se.

Dagens längtan: Tills onsdag.

baby why?

Tjo, nu är jag på G igen. Har inte gjort så mycket den här helgen, och inte mycket på lovet heller. Igår var jag hemma hos Karl och gjorde inte så mycket, tittade på Melodifestivalen och lite till. Åkte till Petra och tog en Taxi därifrån med pappa. Väl hemma somnade jag typ med en gång, skittrött. Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat och tittat på tv. Har prov i Näringslära imorgon, inte det lättaste. Man ska kunna räkna ut hur mycket enegri man gör av med per dag, fattar fortfarande inte hur man gör, någon som vet(?)... Snart ska jag iallafall iväg på träning så jag får en liten paus från pluggandet, kan vara skönt ibland, hehe.