.



bild från i lördags, sajk!!

don't say a word

Jag vaknade av min klocka imorse, men snoozade typ jättelänge, så jag hade skitlite tid på mig imorse, men jag hann iafl i tid och slapp stå i disken. Fast jag fick göra annat skit, så jag hade nästan lika gärna kunnat stå där. Nu är iallafall de värsta i veckan över, om man bortser från engelskan imorgon, och det gör jag just nu! Sen är det valborg, får se vad som händer, om jag pallar....

"när man alltid faller in i känslan av att inte räcka till"

Dagen började i katastrof! Engelskanationella sumpade jag totalt, kunde inte sluta tänka, kunde inte skriva, kunde inte koncentrera mig, de gick helt enkelt inte. Men screw it, för jag har världens bästa lärare. Efter nationella tänkte jag nästan gå hem, men vad skulle jag hem och göra, deppa? nej tack, så jag stannade kvar.
När dagen var slut cyklade jag och jennifer hem till henne och hämtade lite grejer till hennes cykel, sen cyklade jag med henne till robin och sen hem. Hemma hade mamma börjat städa, så jag hjälpte till. Vid sex kom fia och jocke hit och åt middag, jättetrevligt. Nu har jag precis kommit in från att ha cyklat igen, den här gången med ronja. Vi cyklade härifrån hem till pappa, ner till infra city och satt och pratade om allt från himmel till jord, sen hem. Och nu sitter jag här, ska strax sova, tidig morgon imorgon....


Jag är uppenbarligen usel i köket

Japp.... jag kanske har valt fel linje????
Min mamma säger att jag är skitkass på att diska och nu lyckades jag ha sönder en varmt form genom att spola den i kallt vatten, dumma jävel, vad fan tänker jag med?

wish me good luck

Nu har jag äntligen kommit hem och kan slappna av. Var nyss ute och cyklade med jennifer, det var jättemysigt och inte så kallt. Fast det blev lite kallt påvägen hem för då var de motvind. Imorgon blir cykeln till skolan, och förhoppningsvis blir det ofta så i framtiden. Känner att de behövs för motionen.
Har kyckling i ugnen som jag snart ska äta, ska bli gott! Sen ska jag nog lägga mig i badet och läsa mina engelskapapper, eftersom de är nationella imorgon. Wish me good luck! Har ångest typ, för jag är såå dålig på engelska, haha! Nu ska jag joina mamma i soffan tills kycklingen är klar.

27 april

Jag skrev ett inlägg imorse, men med min tur så lyckades min dator dö precis när jag skulle publicera och sen orkade jag inte starta den igen. Men imorse började vi allafall alldeles för tidigt, 8.00. Nu är skoldagen över hur som helst. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka till träningen. Tänkte att jag hoppar över träningen idag också eftersom jag inte är helt frisk fortfarande, plus att jag kanske ska ut och cykla med jennifer senare ikväll, så en sak räcker! skriver senare..

-

Shit, jag hade en stört verklig dröm inatt. Det var så jävla mysigt och när jag vaknade blev jag skitsur för att de bara var en dröm, damn it... Idag verkar de inte vara lika bra väder som igår, klockan är iförsig inte så mycket, de kanske blir bättre om nån timme, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!



I just wanna be drunk
So I can forget about you


äntligen helg

Vi hade bara en lektion i skolan idag, skönt. Slutade vid tio, så jag, jennifer och sofie åkte ner till centrum och käkade, blev min frukost och kollade runt lite. Sen tog jag bussen till huset och mötte mamma, blev av med studsmattan och rastgården. Så tog vi med oss massa böcker hem, ställde in dom och åkte ned till centrum igen. Jag köpte silvershampoo, en bikini och mamma köpte lite kläder. Nu sitter jag hemma, har precis ätit. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske spela fotboll med några, chilla galet hemma eller träffa några andra. We'll see about that. Snart ska jag ta med mig hunden på en prommis i de fina vårvärdet och spana in våran nya granne.

Even when I've had too much

Värdelöst. Men veckan är snart slut. Thank god! De har varit två mycket jobbiga dagar i köket och att klara av dom var kämpigt, men jag tog mig igenom dom och imorgon har vi bara en lektion.
Idag slutade vi halv ett, så jag och jennifer åkte först hit, och sen hem till henne för att sola, men när vi kom fram var de ingen idée, för solen var borta och de blev kyligt. Nu har jag precis kommit hem. Mamma är i huset och hämtar lite grejer och jag sitter nu i soffan, är sjukt trött.. blir tidig säng ikväll, ska fan sova mer än 5 fjuttiga timmar inatt.


.


Svin. Svin. Svin. Svin. Svin.




Make me feel better!

I do, but I really don't want to!


suck, suck, suck!

Min dag har varit... sämst! Kom till skolan och märkte att jag tappat min skåpnyckel från min nyckelknippa, där började det! Dryckeslektionen var den tråkigaste på länge, jag var sjukt hungrig och sen var de äcklig lunch. Konditorilektionen var även den, den tråkigaste på länge, var seg och irriterad, jag brände mig på mitt jävla finger och åt choklad, tack men nej tack! Nu ligger jag sängen och ska ligga här tills pappa hämtar mig, punkt.

U Ain't Worth It!


söndagsångest!

Jag hade egentligen inga planer igår, tänkte bara ligga hemma och chilla, men så blev de ju inte. Halv tolv ringde jonas och strax efter de hämtade dom upp mig, vi åkte till märsta och hämtade sofie, sen hem till tommy i bollstanäs. De va en skön chill kväll, med bra människor, inte spårat med andra ord. Klockan gick och gick, helt plötsligt var den 3, så jag och sofie började röra på oss hem. Jag va hemma vid fem, somnade runt sex, så lite seg får man faktiskt vara idag, plus att de är söndag.
Dagens planer är att när mamma vaknar ska vi till huset och gå igenom massa kartonger i källaren. Har egentligen ingen ork, behöver inga fler grejer känns de som, men de kanske ändå är något man saknar.. nu ska jag hitta en film och kolla på, ciao.

Dryg jävel. Pallar inte!


''mina skor smälter''

Kvällen igår var najs! Lite långt bort kanske.. Stora Sjudargårdsbadet ligger typ så långt bort i Sigtuna man kan komma och sista bussen därifrån går 00.02, annars får man gå till Sigtuna station (tar 20-30 min), de gjorde vi! Kvällen var iallafall trevlig. Träffade massa nytt folk, grillade korv och marsmallows, sprang runt i sanden och höll elden igång. Good work, hihi!!!! Vi gick därifrån strax efter två, kom till Sigtuna station typ halv tre och bussen gick fem i, sjuuukt långtråkigt att vänta, men hade som tur va sällskap. Va hemma vid fyra, då dog jag på dirren.

Nu sitter jag i soffan, har precis kollat på slutet av damernas finalmatch och väntar på herrernas, mycket spännande. Ikväll vet jag inte ännu vad som händer, den som lever får se, stay alive!


puss på nosen, mamma!

Hann inte kolla klart på filmen innan Sofie sa att hon och Rickard va påväg hit. Vi åkte runt lite, myste, åt glass, chillade och handlade grillmat tills ikväll. Vi ska iväg till Stora Sjudargårdsbadet och grilla, kommer bli galet mys. Nu har jag legat i badet en liten stund, plattat mitt hår, sminkat mig, valt kläder och nu sitter jag här. Måste gå till bussen om en kvart. Have a nice evening, feel sorry for you mum! (hon ska jobba inatt)

I love våren

Imorse vaknade jag vid elva och tyckte de var dags att gå upp. Man kan ju inte vända på dygnet helt bara för att de är lov, för på måndag börjar ju skolan igen... Jag åt allafall frukost, plattade håret och gick sedan ut på en prommis i de fina vårvädret. Jag gick först runt i hela smedby för att bli lite bekant med omgivningen, sen gick jag ner till infra och påvägen tillbaka tog jag tid, cirka hur länge de skulle ta att gå till skolan, de tog 20 minuter, perfekt morgonprommenad. Sammanlagt har jag då gått idag, nästan 1 timme, 40 minuter. Skönt!
Nu ska jag sätta på Bridget Jones' Dagbok, äta lite sallad och vänta på att mamma ska vakna, puss!

So nice!

Well well, nu har en ett dygn gått sedan vi flyttade in och jag stormtrivs fortfarande! Idag har jag inte gjort särskillt mycket, packat upp mina kläder, färgat håret, chillat galet, hämtat lite blommor från pappa och lagat mat, mums. Har inte så mycket att skriva om så jag langar lite bilder istället!

  
  
(vardagsrum, badrum, matlagning och min älskling, får duga tills vidare.)

HOME, SWEET HOME!

Åh, vad mys! Nu är vi inflyttade och de är såååå mysigt, gillare verkligen!
Vi har flyttat och packat upp hela dagen, fram tills 8 typ. Sen tog jag ett bad och tog sedan bussen till Jennifer. Nu sitter jag hemma i soffan med mamma, så nu ska vi boa in oss i lägenheten, ciaobella!

time for bed!

Nu har vi packat massor, men de är massor kvar.. suck! Känner att de är dags att sova för att orka upp tidigt imorgon. Hoppas jag är trött nog när de väl kommer till kritan, för jag har slängt min radio och flyttat ned min TV.. Nu ska jag borsta tänderna, tvätta fejjan, gå på toa och sen är de time for bed, mums! Vi får se om jag hinner skriva någonting imorgon eller om de blir fullt upp hela dagen.. om jag får tid över tror jag att jag åker till Jennifer en stund på kvällen, gäller att prioritera, yey! Sussa sött!


such a lovley place

Wie, hemma efter en lååååång, mycket givande dag!
Vaknade inte förrän halv ett imorse, alldeles för sent. Vid två åkte vi iväg till IKEA där vi hittade massa fina saker, bland annat 5 bokhyllor, en sjukt snygg spegel och massa annat mys. Vi åkte också förbi elgiganten och köpte en kaffebryggare och så tog vi en sväng förbi centrum där jag köpte en skitsnygg vårjacka, love it!

Nu har jag precis kommit hem, var hos Jennifer med henne och Jessica och kollade på desperate housewifes. Ska hjälpa mamma att packa, packa och packa, får se när jag kommer isäng inatt. Imorgon flyttar vi, hela dagen!

Längtar efter soliga dagar och värme!

Maten hade säkert varit god om jag hade känt någon smak, men jag är ju sjuk och mina smaklökar är helt gone. Som jag sa tidigare skulle jag sova tidigt, de har väl redan passerat. Men jag ska nog gå och lägga mig snart, måste bara fixa med lite kläder i min säng innan, palla... Imorgon ska vi hur som haver till IKEA och shoppa galet. Sen ska mamma ringa och kolla när vi får nyckeln på onsdag, hoppas dom säger att vi kan få den redan imorgon, wie. Goodnight and sleep tight bitches!

chili con carne

Ja, jag tycker fortfarande lika illa om tvättstugan. Det tog tid och var riktigt jobbigt, okej nu kanske jag överdrev lite, but i don't like it!
Nu håller mamma på att göra chili con carne, hoppas de blir mumsigt! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men ska nog bara ta de lugnt, ska upp tidigt och åka till IKEA och packa de sista innan flytten. Någon som är sugen på en prommis, ring!



tvättstugan = de värsta som finns!

Nu är det tvättstugan som gäller, lär väl ta några timmar. Njut sålänge, ciao!

maybe, maybe not, maybe fuck yourself

Min röst är halvt tillbaka, men jag är fortfarande galet förkyld.. pallar verkligen inte! Precis när lovet börjar, otippat. NOT!
Idag ska jag och mamma till tvättstugan och tvätta alla mattor, gardiner och kläder innan flytten på onsdag, så att allting är rent och fräscht. Sen måste jag packa de sista i mitt rum, damma av allt och städa. hate it.. Men det ska bli kul och flytta och de blir fint som fan kan jag lova. Men innan allt så måste jag platta mitt hår, bye!



DAMN! vad jag är uttråkad

Senaste
Kompisar du träffade: Sofie, Jennifer och massa andra igårkväll
Personen du pratatade med i telefon: Pappa
Du fick SMS av: Robin
Du kramade: Robin

sova kanske skulle göra susen, eller????

baby why

tell me why
should I waste my time
to make you mine
why should I have to wait, baby why

make me high
why do you try
to make me high
and keep me close
baby why

5 saker jag ska göra under 2009

börja springa minst 4 dagar i veckan
bli mer ansvarsfull när de gäller ALLT
blir brunare än mamma
ta körkort
börja spara pengar


Trött!

Det blev inget av med Centrum, har inte änns orkat ta av mig morgonrocken idag, har suttit i den sedan jag klev upp. Seg. Sjuk. Trött.
Just nu sitter jag och kollar på inspelningen av Robinson eftersom jag missade de igår. Shit, vad trött jag är, känns som jag kommer somna. Men jag ska försöka att inte göra de, hihi.


could be better

Herregud.. jag är sjuk, kan inte blir sjukare nu, pallarinte förfan! De låter som att jag drack på tok förmycket whisky igår för jag har världens groggyröst (eller ingen röst alls kanske man ska kalla de), men jag drack inte en droppe. Wey...

Jag försökte skriva ett blogginlägg igår från min mobil, men av någon konstig anledning försvann de, så de blev inget. Vi var iallafall hos Jonas, trevligt, trevligt.. De hände väl inte sådär påtok för mycket, men de var bara skönt, för jag skulle aldrig pallat annars.. Efter de drog jag, Sofie och Jennifer till nån Salle som bodde typ precis där och träffade Robin och Robin typ, haha.. Idag ska jag chilla galet, tänkte åka ner till centrum och leta vårjacka, får se hur de blir med den saken.


.


mår piss

Jävla robin, han har smittat mig! Jag hade skitsvårt att sova inatt, låg och hostade och hade så jävla ont i halsen, då är de bara chilla med träningen igen då.. Robin åkte härifrån för en liten stund sedan, så nu sitter jag och kollar på Wipeout som jag spelade in här om dagen, sjukt roligt. Ikväll får vi se vad som händer, om jag mår okej så blir det nog hem till Jonas én stund ikväll, han fyller 20, annars kommer jag bara sitta hemma och chilla.. nu ska jag försöka sova på liten stund, så får vi se om de blir bättre.. PUSS

honey you know you need it

Middagen var helt okej. Jag hade kanske satt på mig lite fel kläder för att sitta ute och äta, men de fick gå bra. Nu är jag hemma hos pappa, han körde hit mig efteråt, jag vet inte varför, jag skulle behöva komma till mamma och packa resten. Men de kanske va lika bra, för då kan jag ta en promenad dit, skönt.
Ikväll blir jag nog bara hemma, om de inte händer något roligt.. Skulle behöva ta de lugnt, för min hosta har kommit tillbaka, yey...



glad påsk

Härligt väder och tunna kläder, perfekt påskafton. Istället för godis i påskägget hoppas jag på pengar, de är såå välbehövligt just nu. De är så mycket saker jag behöver.. En vårjacka, jeansleggings, silvershampoo, nya skor, en ny founation och nya sommarkläder, åker ju till grekland snart, hihi. Snart ska jag iväg till Petras mamma och äta påskmiddag, lite väl tidigt kanske.. innan de måste jag hinna platta håret, sminka mig och hitta några behagliga kläder, så ciao sålänge.


-


påsklov

Gud vad skönt, nu är de påsklov.. och alla andras påsklov är snart slut!
Vi har nu hittat en lägenhet, i Smedby. Vi får nyckeln på onsdag och de ska bli såå skönt att komma bort från den här röran! Jättefin lägenhet, nyrenoverad, bra och nära till allt, och de bästa av allt, tar 20 minuter att gå till plugget, 3 minuter med buss. Hela lovet ska jag bara chilla, packa och fixa i vår nya lägenhet. Bilder på lägenheten kommer senare.
Imorgon ska vi hem till Petras mamma och äta middag, på lördag kanske jag ska hem till Jonas, han fyller år, eller så ska jag träffa Robin, we will see. Nu ska jag fortsätta kolla på Adam och Eva, en av mina favoritfilmer, wie.


I just can't get enough


 give meee!

better then great

7 hemska timmar i köket, done! ja, idag var de faktiskt hemsk.. Jag stod på varmcommis, jag fick stycka allt på köttsidan, de va förjävligt.. Kycklig, lamm, oxfilé och de västa av allt, fisk! Så hela dagen har jag gått omkring och luktat firre, yammie. Efter skolan har jag varit med tove, vid åt middag och tog en prommis, mys. Nu är jag hemma och ska snart sova, eftersom jag ska upp sex imorgon, fy fan för tidiga mornar.


 

.

  

big girls, you are beautiful

Tre dagar kvar till lov.. hell yeah! två dagar i köket, en ansvarsfull alkoholhantering, en projekt och företagande, en engelskalektion och en idrott, couldn't be better! sen är de lov för hela slanten, wie!

Skoldagen idag har varit rätt tråkig, men med rätt umgänge kan inte en sån här fantastisk dag bli dålig. Efter skolan tog jag bussen till sandavägen och gick därifrån hem, helt awesome väder! Nu sitter jag hos pappa och pluggar lite, ska snart ta en dusch och ta en prommis till mamma, där blir myskväll! Puss


I just wanna break you down so badly

söndagar = CHILLDAG!
kom inte i säng förrän typ vid fyra, blev lite sent kanske, höhö.. imorgon är de skola som gäller för våran skola, men inte för så många andra, lyckos dom! Jag är inte taggad alls, men de är bara gilla läget. Nu ska jag gå och lägga mig i min stora mycket gott luktande säng, kolla på persbrandt och drömma mig bort, ciao!

sliten

haha, nej de blev inte så mycket av springandet imorse.. Morsan väckte mig vid elva! Sen har vi varit ute och glidit i våran jävligt snygga bil hela dagen. Morsan brände sig i pannan och mitt hår är myyyycket trassligt, men jävlar vad de var värt de! Nu är de robinsson som gäller, sen får vi se, hihi!


4 april

Kvällen har varit kalas! Mycket trevligt och mysig. Men.... nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och springa..

.



april april din dumma sill

Long time, no see... agian!

Nu har jag varit frisk i en vecka cirka, fast jag hade ont i halsen imorse, men de gick över under dagen..

Veckan i sig har varit bra, de mesta har gått som planerat och jag har tränat, a lot! Helgen har jag inte planerat alls, tar de som de kommer... nästan alla andra har lov nu, men inte vi, bara vanlig helg. Ikväll ska vi hem till jennifer några stycken, äta gott och mysa, ska bli trevligt. Nu ska jag lägga mig i badet en stund, ciao!