.

Fan vad det är skönt med helg, jag älskare!
Igår efter skolan åkte vi först till stalands möbler, sen till mio och sedan till ikea. Med oss hem fick vi massa fint porslin, lite handdukar, hur mycket ljus som helst, en lampa och ett köks bord. Men inte nog med det, vi köpte även en soffa som kommer på tisdag, huuur fin som helst, kommer bli min nya sovplats. Hur som haver, när vi kom hem på kvällen åkte jag direkt iväg till jennifer, där vare chill med lite folk, Angelina, samir, pierre, robin och självklart jempan själv. Vid tolv skulle dom ut på krogen, så jag som inte har åldern inne, fick åka hem. KUL!
Idag har jag massor planerat, ska duscha och tvätta håret, städa lite på mitt rum, dammsuga lägenheten och baka cocosbollar för ikväll blire kräftskiva.



-

Hinner bara slänga in ett kort inlägg innan jag måste göra mig iordning. Matchen igår slutade med vinst, härligt! När jag kom hem somnade jag typ på soffan och vaknade igen klockan två. Idag börjar jag tolv, har två lektioner så jag slutar vid två igen, skönt. Har dessvärre religon, inte mitt favvoämne direkt, så får la se hur det blir. Nu måste jag läsa min mail och sen hoppa in i duschen, peace.

you'r like candy to my eyes

Herregud. Det här jävla vädret är meningslöst och jag har inget jävla paraply och om en timme ska jag gå 5 minuter till skolan. Känns ju inte direkt som att det är någon mening att platta håret, haha.. börjar halv två idag, skönt som fan, sen slutar jag halv fyra, men efter nästa vecka kommer vi sluta 9 varje onsdag eftersom vi har middagsservering, så jag kommer missa alla träningar och matcher på onsdagar, det suger. Nu måste jag smörja in mig, sen ska jag hitta kläder osv. Ikväll har damerna match och den kommer jag INTE att missa. Ciao

yeah

like that boom boom pow
them chicks is jackin my style
they try to copy my swagger
im on that next shit now
im so 2008
you so 2000 late
i got that boom boom boom
that future boom boom boom
let me get it now

hugg in för fan

Min måndag har varit himmelsk. Lugn och skön, det kan inte bli bättre. En perfekt start på veckan. Skolan började halv tio med matte, där vi fick en inblick i vad vi ska göra i kursen, räknade några fjuttiga tal och gjorde en härlig uppgift. Uppgiften handlade om sannolikhet. Vi hade tio godisbilar i en påse, så skulle man dra upp en bil, lägga tillbaka den och dra upp en ny 100 gånger, för att sedan räkna ut hur många bilar i vardera färg det var. Min grupp lyckades få en påse med bara vita bilar, hehe kul lärare man har! Men lite kul var det!
Efter lunchen gick vi igenom vad vi ska göra i kursen färdigmat och sen fick vi gå hem, då fick jag ett ryck och gick ner och bokade tid i tvättstugan, inte direkt likt mig, men vad gör man inte liksom. Vid fyra grillade vi korv hemma och sen bar de av på träning och det var galet skönt. Nu ska jag hitta min borttappade bodylotion och smörja in mig med 10 liter så att jag kan flagna lite mer och klia lite mer på mina 99 myggbett jag fick igår, HEHE!



alltid i hjärtat


I'll carry you home

Jaha, nu har skolan börjat då och de kan nästan inte bli värre nu, men det finns nånting som säger att jag ska forsätta kämpa, vad vet jag inte riktigt, men det är nånting. Det finns iallafall ett litet ljus i allting.
Hur som helst, idag i skolan gick vi en tipsprommis, sen körde vi en staffet med en bricka och två glas på, nästan lite kul faktiskt. Sen slutade vi, så jag var väl hemma vid tolv och då trodde jag att jag skulle kunna lägga mig i solen, men det var lite kyligt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, så de får vi se. Mamma åker bort, så jag blir alldeles ensam. Får se vad kvällen bjuder på, just nu har jag inte lust med nånting egentligen.

Things will never be the same

   

ta mig tillbaka till en värld full av overklighet, tillbaka till en världen full av lugn

Nej, nu är det fan inte okej längre, det har för fucking långt och jag vet att du vet om det. INTE OKEJ!

 

Ångestsöndag.

Sliten söndag. Katastrof! Skolan börjar på torsdag och jag kunde inte ha mer ångest. Har flera kurser som jag måste tenta och allt kommer bli ett jävla helvette. Sista helgen innan skolstarten var då nu i helgen. I fredags var jag på kräftskiva, även om jag kunde haft roligare någon annan stanns, igår jobbade jag, sen var jag med jempan hehe, somnade typ vid 3, herre. Dags att vända tillbaka dygnet?
Idag tänkte jag faktiskt göra lite nytta hemma, typ städa mitt rum, packa upp min resväska, ta hand om allt jävla skit här hemma.. Men först tänkte jag gå ner och sola så jag blir på lite bättre humör eftersom min färg håller på att försvinna. Inte okej!




ge mig värme eller ett par skor och gör mig lycklig?

jag saknar det

Nej, det är inte alls kul att vara hemma i tråkiga regniga sverige.. Längtar tillbaka till lugna soliga 35 graders varma Zakynthos, fullt av snygga solbrända grabbar och goda drinkar. Där man kunde gå utan smink, slippa frysa trots att man bara hade en tunn klänning, äta vad man ville utan att bry sig om kalorier, gå ner till poolen varje morgon och ta ett svalkande dopp i poolen och bara njuta sönder! Det saknar jag.

Nu sitter man istället i regniga, typ minusgradiga Sverige, där man helst inte vill gå ut genom dörren. Visst, imorse satt jag ute i solen, sen vid fyra tog jag en prommis med hunden, sen öste det ner, eller rättare sagt, det haglade, då kan jag säga, DÅ saknade jag ihjäl mig..



bilder från Zakynthos


poolen

jennifer och paddan

mumsigt efterrätt!

äh men JAJA, fisken och hamstern, HIHI eller?

hehe, tråkigt?

busig

paradisön





härliga bilder!

party party

mums!

go och gla, hihi

jennifer och mysi

boattrip

nice!

boys r toys

hehe, blöjjan

och våran vackra utsickt!

home!

Nu är jag hemma från Zakhyntos, har haft en väldigt trevlig resa med underbart sällskap. Vi har mest legat vid poolen, solat, badat och ätit himmelskt god mat, det är väl det man gör när man har semester, right? Vi har även träffat massa männsikor, vänner, njutit av en fin dagsutflyckt med båt, upplevt kvällslivet i Aragassi och mycket, mycket mer. En resa fylld med lugn och harmoni. Men nu är det tillbaka till den alldagliga vardagen.


GREECE!

Känns som att mina blogginlägg blir allt mer oseriösa.. Men nu ska jag ha semester och den ska bli förjävla bra. Åker en vecka till Grekland, Zakhyntos, med jennifer och det kommer awesome! Har inte packa klart än och vi åker om 2 och en halv timme, inte illa, hehe. Men jag måste packa klart nu, platta håret och sen får vi se om jag hinner sova någon timme! Ciao!


take me faaaaaar, far away

Har suttit och jagat resor i hundra år nu känns det som, hittar ingenting billigt. Men nu borde väl priserna sjunka eftersom det är bra väder, hehe? Men det är bara att leta vidare.
Senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, jobbat två kvällar, ätit middag med jennifer och angelina, chillat galet hos jennifer, tränat, solat och sådant. Nu sitter jag ute på terrassen och steker, eller jag gjorde, för nu sitter jag i skuggan, haha. Nu ska jag fortsätta leta resor! Tjing.