ÅÅÅHÅ

Ååh, gissa vem som är mer än övertaggad på att åkå till spanien?!?!?! Men vet inte hur det blir nu.. ÅH!
Och jag sa ju att jag skulle ligga i. Gick upp elva imorse och var ute och sprang, egentligen inte för att jag var sugen utan för att jag behövde tänka. Har träning ikväll, blir avslappnande, men inte så mycket tid till att tänka. Nu ska jag ber och möta jennifer iafl!

spanien, ja tack!

Tja. Träningen igår var härlig, men jobbig. Aja, det är väl bara köra på om man ska vara redo för beach 2014, hehe. Just nu sitter jag ute på vår terrass och njuter av vad kvällen har att bjuda på. Har kollat lite på resor, kanske blir spanien med jennifer om vi hittar något billigt flyg, hihu.. Skulle vara jävligt värt att komma bort en stund, så det är bara hoppas! Vi hittade en billig avresa (800?), men hemresan var värre kan jag säga, mycket värre!



.

Seg på att uppdatera, hehe ja..(?) Vårat internet har varit skitseg så jag har inte orkat. Men nu är det full rulle igen. Igårkväll var vi hemma hos sofie, åt middag och hade trevligt. Idag ska jag fan ta det lugnt, ikväll har vi träning och så ska jag försöka komma iväg och sola för någon här har tappat all färg, hehe. Ciaobella

I am soooo out of this game

 

mikael persbrandt

Asså jag orkar verkligen inte blogga, för vårat internet här i väsby är HELT VÄDRELÖST! Det är skitsegt och ibland funkar det inte alls.. Ikväll var vi iallafall hos paulsson, hyffsat trevligt, bättre än hemma ensam. Mamma är ute med världens bästa kicki, hoppas hon tar hand om henne. Jag ska gå och lägga mig snart, ska bara tvätta bort mitt smink (som nästan har försvunnit), men aaaaaja, måste kolla så alla kommit hem först! Om några timmar kommer jennifer hem, fyfan vad bäst! Nu börjar vårt sommarlov, hihi... jobb i helgen, men aja jag klarar mig! Sov som en gud, det kommer jag göra. Natti!

.


you drag me away

Lägenheten är fin, mycket fin! Bilder kommer sen när jag orkar ta mig tid att leta fram kameran, hehe, har inte packat upp mina kartonger ännu.
Jag är helt slutkörd. Hade träning igår. Det gick typ åt helvette, men det var skönt att träna. Därimot är det inte skönt idag, för jag har sån jävla träningvärk, jag vet inte vad jag ska ta vägen. Igår hade vi ingen ström hemma, så det hände inte direkt så mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra en god smarrig sallad.


måndag

Dagen idag har varit overklig. I början var det bara massa slit med uppackning och grejer, även fast vi inte hade så mycket grejer, det räckte med typ en och en halv flyttbil. Efter några timmar var det mycket uppackat, så då åkte vi till ekerö och lämnade flyttbilen, handlade på vägen hem. Sen lagade jag middag och mamma packade upp lite. Vi satt ute på terrassen och åt, skitmysigt. Sen kom pappa och petra över på en fika eftersom pappa fyller år idag, grattis. Kvällen har jag tillbringat med robin, vi tog en prommis i bollstanäs och sen kollade vi på tv. Så nu är jag hemma i vår nya lägenhet, ska nog gå och lägga mig snart, och njuta av äppeldoften och min nybäddade säng. Overkligt men påriktigt.

nu flyttar vi

Om en halvtimme är flytthjälpen här, mamma tillbaka från mäklaren och då ska jag vara färdig, yeah right. Det känns som att jag skulle kunna sova i trehundra år till. Men nu ska jag ta mig i kragen. Inatt sov jag i huset, skitäckligt efter inbrottet, men jag lyckades iallafall sova cirka 7 timmar. Och flyttbilen står kvar, vilken betyder att jag har alla mina kläder och skor kvar, thank god!

Nu ni, nu flyttar vi till bollstanäs.


3 dagar till flytten

Jag och sofie åkte ut till sigtuna vid ett kanske, där marcus och alexandra var hemma hos rickard, det blev inte så mycket solning, det blåste så mycket nere vid vattnet, så vi gick upp till rickard igen, kollade på patrik 1,5, åkte och handlade och sen grillade vi lite. På kvällen kom elinor och manfred dit också, vi spelade massa roliga spel och chillade galet.
Idag åkte jag med pappa och petra till rösjön, pressade massor. Så nu är jag en aning brunare än innan, och lite röd, hehe. Ikväll ska vi packa, bara 3 dagar kvar till flytten, feels very good.

It's time for a change.




Imorgon ska jag och sofie ut till sigtuna till rickard, vi ska sola och bada, om nu vädret blir som prognosen säger, you never know about that. Helgen kommer jag tillbringa hemma och packa, eftersom vi flyttar på måndag. Nu borde jag sova, det blir way to late nu för tiden.. sov gott, det kommer iallafall jag göra.

.


det tar emot..

 

mys hos jens förra helgen


klantfia

Idag har det inte varit min dag, jag har gjort bort mig BIG TIME! På jobbet var jag hur klumpig som helst, jag gick in i stolar hela tiden och massor av annat, men värst av allt råkade jag spilla nån jävla sås på en jävla kärring, hoppsan.. hehe! Påvägen hem fuckade min mobil ur och nu ska den jäveln in på lagning igen, en vecka efter att den kommit tillbaka... Nu när jag skulle färga håret, så ringde det i min mobil (min gamla eftersom pappa har den andra) och när jag skulle lägga på så tappade jag mobilen först på handfatskanten och ner på golvet, så den gick i tusen bitar typ.. men den funkar ju iafl, tur det... aja, vad väntar här näst?

lördag

Jobbet idag gick emot alla förväntningar. Hoppas morgondagen går lika bra. Idag blev jag erbjuden att vara hundvakt i 2 veckor, en 14 veckors råttisvalp, de tackar man ju inte nej till! Så vi får väl se, snart är jag väl med hund, hehe. Nu ska jag ta arslet ur vagnen och diska, sen ska jag duscha och ta hunden en sväng, yey... kul lördag!

flytt den 20

Hej alla glada! Sommarens tråkiga väder ger mig ingen posetiv enegri alls, den gör mig bara deppig. I torsdags hade jag så jävla tråkigt, men dom ringde från jobbet, så då fick jag ju iallafall någonting att göra. Igår var vi och köpte utemöbler till våran nya lägenhet, som vi flyttar till om 9 dagar för övrigt. På kvällen var jag hos jennifer och robin, med dom, uno och robin, bättre än en hemmarsittarkväll. Idag ska jag jobba, hela långa dagen, har typ ångest, jag är fööör seg för det!



vardagsrum

terrassen

vart är sommaren?

Åh, jag blir trött på det här... Var är ett sommarlov med regn, regn och regn? Jag känner mig rastlös, uttråkad och likblek. Imorgon kommer sofie hem från turkey, hon kommer vara skitbrun och här kommer jag, vit som snö? Idag SKA jag kommer iväg till ett solarium, no matter what! Fyfan....

persbrandt är min passion

Gårdagen på wira var great, jätteskönt att komma bort en sväng hemmifrån, även om de inte varade så länge. Spelen var bra, jag hade ju inget att jämnföra med som typ ALLA andra, haha, men jag gillare iafl. Idag har jag inte gjort så mycket. Vi hämtade upp jensa på st göran och körde hem honom, åkte förbi vivi och kollade på lite gamla bilder, askul, lägger upp dom imorgon! Kvällen tillbringade jag hemma hos jennifer och robin, vi kollade på beck och chillade. Nu är jag hemma, ska lägga mig och kolla på någon film och sen somna, hihi. Natti!

  

-

Följ min blogg med bloglovin

One day you'r gonna regret

Godmorgon! När vi kom in till stan igår spöregnade det, vi parkerade bilen vid slussen, mötte ronja, annelie och thomas, köpte några paraplyn och började leta efter någonstanns att äta middag, vi gick i evigheter typ, fram och tillbaka, upp och ner, vi slutade iafl på Koh phangan. Vid åtta hade det slutat regna, så då åkte vi till grönan. Det roligaste på grönan måste ju vara lustiga huset, haha, Aja, grönan gav mig andra tankar hur som helst.
Idag ska jag på Wiraspelen med jennifer. Dom kommer och hämtar mig klockan 12, innan dess måste jag ha duschat, ätit frukost, gått ut med hunden och typ klä på mig(?) haha, aja time to goo. Ciao!

lustiga huset, here I come

God jävla förmiddag. Trots att jag inte kom hem sent alls igår, så är jag hur trött som helst. Det känns som att jag har sovit i evigheter och ändå är jag trött, det är sjukt. Igår var vi hur som helst hemma hos jens i sollentuna, myspys. Nu ska jag snart lägga mig i badet en snabbis, unna mig lite lyx i typ 10 minuter, inte illa. Klockan fyra ska vi iväg till grönan, var påväg att banga, men jag kan ju inte svika mina kompanjoner, hehe.
Take care.

.

Godmorgon! När jag vaknade (vid elva), trodde jag att klockan var typ 2, hah.. tur att jag hade fel, för isåfall hade jag missat mina soltimmar.. jag åt frukost hemma hos petra med henne och emma, sen tog jag bussen till pappa så nu tänkte jag sola lite, om solen tänkte komma fram snart... klockan fyra ska jag jobba, sen hem och sova gott.