Gissa vem som fick 100 kronor i dricks första dagen på jobbet?

Oj, vilka låga förväntningar jag hade. Det var hur som helst superkul att jobba, det var lite segt till en börjar eftersom det inte var så mycket folk, men ju mer klockan närmade sig middagstid, ju mer folk kom det. Stressigt, men kul som fan! Jag jobbar typ varannan dag nu, så jag är ledig på fredag, wiiiiho! Då äre ut med rickys båt igen, bästa!



nu börjar det...

Äntligen är det klart, vi har köpt lägenheten nu and it feels sooo good! Thats the good news, the bad news är att jag börjar jobba idag och jag orkar verkligen inte, jag som skulle ha världens bästa sommar.. Åh, take me away. Jag pallar inte.


lovely day

Ouf! Jag har typ haft världens härligaste dag. Jag och sofie tog 11 bussen från märsta ut till sigtuna. Där mötte vi upp rickard och gick ner till båten, så hämtade vi upp marcus och sen åkte vi ut på sjön, så jävla härligt! Sen lade vi till ute vid våfflan(?), käkade lunch och sen ut igen. Efter en stund hämtade vi upp gustav och sen ut igen, haha vilket tjat.. aja, det gungar i mitt huvud nu, så jag langar lite bilder som ni kan njuta av! ciao











jävla brännässlor

Jag har fått typ 5 jävla myggbett, tror jag blir galen, som vägrar sluta klia. Idag har jag absolut inte gjort någonting, förutom gått in i några jävla fucking brännässlor, jävligt oskönt. Imorgon har jag däremot planer, vi ska ut med rickards båt. Ska bli skitmysigt, glassa, njuta och ta det galet chill. Jag tror jag ska ta halv 10 bussen, så det kanske är dags att sova nu. så sussa sött and see you tomorrow.

grillning vid bollstanässjön

Gårdagen var kalaskul. Vi var nere vid bollstanässjön, grillade, badade, njöt och hade jävligt roligt, haha. Orkar inte berätta detaljer, så ni får lite bilder, bilder säger mer än ord, right?



weeey

catrin, jasmine och jag, suuuugna

haha, typ roligast ever!

jag och catrin, badar


15 dagar av sommarlovet har gått

Som alla andra dagar har jag befunnit mig i solen idag. Halv tolv tog vi caben och skulle åka till huset och sola, men bestämde oss påvägen för att spana in kairo eftersom vi aldrig varit där. Så vi låg där någon timme tills vi bestämde oss att åka till sigtuna. Påvägen dit åkte vi förbi peter (min farbror) och drack 18 liter vatten, satt där och snackade en lång stund, sen fortsatte vi vår väg till sigtuna, i solen. Vi lunchade på trädgårdscafét där sofie jobbar, mamma gick på systemet och så njöt vi av solen. Nu ska jag sätta mig ute på balkongen och bara njuta, sen blire duschen, ciao!


solfrossa..

Gårdagen var typ awesome, härligt. De är så jävla härligt att bara vara ute, njuta och ta det lugnt, jag gillare. Som jag skrev tillbringade vi kvällen nere vid sjudargårdsbadet eller vare nu heter, haha.. sen gick vi upp til marcus en sväng. Jag, jeppe och sofie var hemma hos sofie strax efter halv tre(?), så vi somnade väl strax efter. Runt tio gick vi därifrån och tog tåget hem. När jag kom hem blev det nästan bara vända och sen gick jag och mamma till ekebobadet, som ligger typ 3 minuter från oss. Så där låg vi några timmar och brände oss. Vid halv fyra hämtade vi upp frida och åkte till barkarby och skulle shoppa, men ingen fick med sig någonting, haha. Nu ska och smörja in mig, sen ska jag och min solfrossa gå och lägga oss för imorgon väntar ännu en dag med sol, adjöss mina möss. HEHE

lite bilder från igår









-

HOLA! Nu är vi hemma hos marcus i sigtuna, vi har precis varit nere vid sjugårdarsjön och grillat, så nu är vi här. Idag har vi åkt båt, grymt roligt. Jag brände mig lite, men whatever.. Nu ska jag vara social,, ciao!

vattenskidor och grejer

Godmorgon! Underbara morgon. Nu har jag precis gjort chokladbollar som mina kära vänner ska njuta av, jag har packat ner muffins, frukt och dricka. Vi ska ut med båten i Sigtuna, fan vad roligt vi ska ha. Har typ packat med mig för mycket grejer, men aja. Nu ska jag borsta tänderna, sen ut med hunden, sen kommer dom och hämtar mig. Ha en underbar solig dag, soo long!

tidiga mornar = sämst!

Jomenvisst, imorse klockan 5 var man ju pigg, jag tror jag sov typ 3 timmar. Jobba gick aaskalas och nu är jag hemma och ska bara njuta av solen hela dagen. Håller på att ladda ner gossip girl, one three hill och bring it on.. fattar inte varför, för de kommer bara få mig att vilja sitta inne, dumt av mig. Aja, whatever.. jag SKA vara ute idag. Imorgon också, då ska vi ut med rickards kompis båt och åka lite vattenskidor och grejer, sola och bada, låter asnajs och är suuupertaggad.

wiiie

Nu har jag solat hela dagen och typ bränt mig. Eller jag vet inte om jag är röd eller brun, haha. Hur som helst, ska snart åka och hanlda med pappa, sen hem och baka... Ikväll blir det nog städning som gäller, ser ut som fan här hemma....


  
(japp, har jag jääääättebra kamera, det är min gamla mobil).

jag älskar solen

Yey! Ytterligare en dag med sol och jag är överlycklig. I och för sig är det näääästa, bara nästan för varmt ute. Jag ligger och pressar och min mage blir brunare än brunast, wie. Så nu ska jag njuta hela dagen, så mycket jag kan.. sen ska jag hem och baka två kladdkakor som mamma skulle ha med sig som fika på onsdag, yey.. nytta för nöje.

sol, sol, sol

WEY! Äntligen är solen här! Tack gode gud. Nu ska vi njuta, njuta och njuta. Jävla skönt att jag inte jobbar förrän onsdag, så jag ska sola fram tills dess, hehe. Nej, först måste jag ta hund hunden och sen ska jag ta mig till pappa, haha! Sååå, kör bara! Later...


ingen söndagsångest, bara uttråkad.

Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Jo, det har jag visst. Jag har gått på några promenader med hunden och cyklat halvvägs till pappa och lämnat en väska till min syster. Annars har jag inte gjort något vettigt. Just nu tittar jag på one three hill som jag säkert har sett hundra gånger, men jag har verkligen ingenting annat att göra.

evig kärlek


Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser

Eftersom bowlingen var stängd, blev det bio istället. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser, den var verkligen sevärd! Men istället för att berätta vad den handlar om, eftersom jag är såå dålig på det, så ska lägga mig i soffan, sätta på en film och deppa över mina olyckliga bekymmer, BLÄ!

BLÄ!

Vad ger jag mig in i???? Orkar fan inte.
Whatever, nu ska jag fokusera! Nu kom jag på att jag MÅSTE ner till centrum för jag har inget puder... men fuck no, det är ju stängt. Åh, jag tror jag dör. Ikväll blir de grilla hos petra, sen kanske bowling med jennifer, robin och robin. W'ell see.. om jag överhuvudtaget vågar gå någonstanns, hehe.

glad midsommar :)


18 juni

Vi får intala oss att allting kommer att bli okej.

Shit vad paff jag blev idag.. Jag cyklade till carlsund och så kommer jag till en backe där de står ett gäng väsbyungdomar (ja, ni vet vad jag menar med det). Samtidigt som jag cyklar smsar jag och då säger en brud ''Fan jag visste inte att blondiner kunde göra två saker samtidigt''.. Ja, vissa är ju skiiiithäftiga. Patetiskt. Ren anvundsjuka. Blä. Hehe.


Jag. Älskar. Dig. Mamma.


.

VAD ÄR GREJEN??!! ååh, blir så jävla förbannad

holy shit

Yey, sommaren kan äntligen börja. Hoppas solen är här för att stanna. Men tyvärr har vi ju ingen uteplats som man kan sola på, så det blir ingen sol för mig idag, fast mamma säger att det är för kallt iafl.
Igårkväll var jag, tove, henke och axel hemma hos kim och chillade galet. Kul att träffa lite gamla kompisar, de va liksom inte igår, haha. Idag ska vi på visning klockan 6, jag hoppas på en baksida med sol, tack.


Im moving on!

De finns en anledning till allt.

Ja, det blev lite sent igår, men jag skrev klart mitt idrottsarbete. Så nu är det bara att hoppas... Nu ska jag strax hoppa in i duschen, fixa iordning mig och ta ut hunden, sen ska jag träffa min käre vän tove, hehe. Ikväll ska vi hem till kim och chilla galet och njuta av sommarlovet, utan sommaren..... soooo long!

.

Nu är jag äntligen klar och kan sluta tänka och njuta av mitt sommarlov, ciao!

Grattis min pärla


haha, tänke lägga ut för någon timme sen, eftersom hon fyllde den 14, men aja whatever!

husvisning

Imorse gick vi upp tidigt och åkte till huset för att göra iordning de sista inför visningen, städa, skura, fixa oh hålla på. Hittlis har de varit 20 familjer där och kollat, på två visningar, inte illa. Just nu sitter jag med hårfärg i håret, eftersom min färgning igår blev lite galen, hehe. Men snart är det klart.

Bilder får ni senare för de funkade inte att lägga in...

myskväll

Igårkväll var vi hemma hos min pingla, det var trevligt. Vi röjde runt lite och hade roligt. Jag kom därifrån sist av alla, men jag fick iallafall skjuts hem. Imorse var det upp tidigt och till skolan vid tio för att gå på avslutningen, haha.. som jag missade förra året. Efter avslutningen åkte jag hem och sova till halv fem, hehe. Så nu har vi varit och lämnat min morbror och hälsat på mormor i bromma. Ikväll ser det ut att bli bara chill, myskväll.

.

Klockan 5 ringde klockan... fan vad trött jag var! Men de gick bra och snabbt. Efter de åkte vi till skolan och städade ur våra skåp och gjorde prov. Nu har vi fixat jennifer present helt och den blev sjukt fin. Ska dit om en stund och hjälpa henne med maten, sen hem och ta ut hunden, byta om, hämta presenten och vänta tillbaka. Hehe.


Chailatte, min nya favvo.

.

Presenten till jennifer blev grym! Pluggandet har gått åt helvette. Min hals mår piss. Så kan jag beskriva min dag. Nu ska jag sova för jag ska upp klockan 5 imorgon och jobba i stan innan skolan... dra åt helvette.

stress

Igår gjorde jag klart mitt arbete, skitskönt. En sak mindre att tänka på, hehe! Idag vaknade jag mes svinont i halsen, men det börjar avta lite nu, jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk igen. Idag är vi lediga, så jag ska in till stan med sofie, rickard och evelina och leta present till jennifer eftersom vi ska dit imorgon kväll, hihi. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa, får väl se vad jag hittar på. När jag kommer hem ska jag plugga galet och sen får vi se om jag hinner träna. Jag har egentligen inte tid att sitta här, jag måste platta håret (vilket kasnske är helt ondöigt eftersom de regnar, hehe), jag måste sminka mig, ut med hunden och jaaaa, vad mer hinner jag?


give me a break

Arbete på arbete på arbete. Aa, ni hajjar! Jag orkar inte... Jag har fortfarande ett x antal arbeten som jag inte är färdig med som ska in innan fredag. Och idag fick jag ett nytt. Eller jag fick ju välja själv om jag ville göra det och jag ville det även fast jag kanske borde prioritera annat före. Jag ska hur som helst skriva en uppsats om Hälsa & träning för att höja mitt betyg till MVG i idrott. De ni, trodde ni inte om mig, hehe.
Ska iväg till huset och fixa lite om en stund, när jag kommer hem igen är det plugg som gäller, hela kvällen.

bring it

Drygt. Drygt. Drygt.
Just nu är jag bara arg. Jag orkar inte tänka, jag orkar inte göra, jag orkar ingenting. Att de ska spela så jävla stor roll.. Jag vill inte, jag kan inte, jag får inte, jag hinner inte, jag vill verkligen inte, jag fattar inte! Är de änns värt det? Få mig att tänka på något annat, snälla.

.

Idag har jag varit med tove och shoppat. Jag köpte en tröja, en kjol och en bikini. Glömde helt bort att de viktigaste var skor eftersom jag inte har några som jag använder, förutom ett par och dom får jag skavsår av om jag går utan nylonstrumpor. Så jag får helt enkelt ta fram charmen och flirta med mamma.. hehe jag är en dum jävel.
Ikväll ska jag bara vara hemma, måste plugga och sen ska jag städa på mitt rum. Imorgon ska jag och jennifer skriva klart våran musikgrej till idrotten, när det är gjort är vg't mitt, wie! Nu ska vi strax äta, lax i hummerfond blir det.


Bikinin jag köpte. 

.


lördag

I torsdags var jag på min kusins mottagning, hon har tagit polisexamen eller vad de heter, haha! Det var trevligt. Sen åkte jag hem och var hemma hela kvällen. Gårdagen tillbringade jag hemma, jag och mamma städade. På kvällen drog vi några stycken till Kristoffer, där var det chill. Var hemma strax efter två, gick ut med hunden och sen somnade jag på dirren. Jag är helt sjukt trött idag.

Spanien

Dag 1 (tisdag)
Efter en lång flygresa, var vi äntligen framme på hotellet. Men som vanligt nör jag åker utomlands så är det alltid molnigt när vi anländer. Även denna gång. Vi tog på oss kläder efter vad vi hoppades att vädret skulle bli och gick ner till en litet matställe nere vid en liten strand och åt lunch. Då klarnade de upp och vi slängde i oss maten och gick snabbt tillbaka till hotellet för att njuta av solen. Den kvällen åt vi middag på en restaurang som blev våran favvorestaurang. Tidig säng!


I backen vi kämpade oss upp för varje dag!

Dag 2 (onsdag)
Vi vaknade tidigt den morgonen. Mamma väckte mig och sa att det var molnigt och 15 grader... No shit, det var strålande sol och säkert 26. Vi åt frukost och gick sedan ner till poolen där vi låg hela dagen, alldeles förlänge. Den kvällen var nog en av de värsta i mitt liv, ville typ dö! Hade bränt mig som fan.. Tidig säng igen, iallafall för mig.


Röd och död

Dag 3 (torsdag)
Vaknade upp den morgonen och kände mig lika död som kvällen innan. Det var lite moln ute och vi skulle ju ändå undvika att sola, jag iallafall. Så vi tog en lång jävla prommenad till Playa del ingles/Maspolomasöknen. Det tog några timmar eftersom vi stannade och lunchade på vägen, men det var hur mysigt som helst. Den kvällen åkte vi till San Augustin och åt middag på en grekisk restaurang. Det var supergott! Bland de godaste köttet jag har ätit i mitt liv. Vi tog en taxi tillbaka till hotellet och där slutade kvällen ungefär.


Maspalomasöknen


Vid middagen, nej jag åt inte upp.. hehe

Dag 4 (fredag)
När vi vaknade var vädret helt okej, så vi tänkte sola en stund. Efter ett tag kom molnen så vi bestmäde oss för att åka till Vincendarios shoppingcentrer Atlantico. Där gick vi omkring i många timmar, kunde gått där många timmar till men det var dags att åka hem. Vi tog bussen till Bahia Feliz och bussen stannade på andra sidan motorvägen så man var tvungen att gå över en jättehög bro och mamma är sjukt höjdrädd. Så hon blundade och jag ledde. Typ mitt på bron gick min sko sönder, haha.. sulan lossnade. Och jag fick inte stanna och plocka upp den, inte för att jag skulle haft någon användning för den ändå. Haha, men det var nog ödet, den skon har gjort sitt. På kvällen blev det tex-mex, eller jag trodde det iallafall.. jag beställde något som jag trodde var som tacos fast med kyckling, istället var det något helt annat. Efter middagen gick vi till våran favvorestaurang och tog en drink, sen till hotell Orquidia och sen hem.


Middagen


Eddies house by night.

Dag 5 (lördag)
Nästa dag låg vi nästan bara vid poolen. Massora av rolig underhållning, eller nått.. haha! Sol och bad blev det iallafall. Middag blev det på restaurangen brevid våran favvo. Åt kanarisk potatis med mojo, mums! Kvällen slutade innan den hann börja på hotellets bar.


Vid poolen.


Lunch.


Störd bild, hehe.

Dag 6 (söndag)
Tidig morgon blev det. Vi skulle iväg på kamel och jeep-safari. Vi åkte jeep från hotellet till kamelerna i Maspalomas. Där fick vi rida på dom, eller vad man säger? HAHA! Det var ganska läskigt. Kan inte beskriva hur nervös jag var innan. Efter det åkte vi jeep i bergen. Ännu nervösare. Det var en näradödenupplevelse kan jag meddela. Våran chaufför var crazy, det var smala vägar, stup på sidorna och inga räcken, livsfarligt. Han körde så nära kanten som möjligt typ och vi höll på att dö, shit det skulle jag aldrig göra om, inte änns för en miljon. Tillslut kom vi fram dit vi skulle, till ännu er kameler. Eller ska vi kalla de för kamelbordell, dom satte på varandra hej villt.
Den kvällen var vi på favvorestaurangen igen, efter maten skulle vi beställa drinkar. Då skulle servitören vara rolig och han lyckades. Han kom ut med några tjocka böcker med drinkar. Hah, höll på att dö av garv. Jag fick iallafall den finaste drinken ever, som han säkert hade pillat med i hundra år, hehe. Aa, ni får se själva...


Utsikten i bergen, grymt.


Mikaela, Claudia och Arre.

 
Jag och mamma på kamelen Nerga.


Haha, cherryberry.


Bordellen, hehe.



Min sjukt fina drink.

Dag 7 (måndag)
Ännu en tidig morgon. Idag var det delfinsafari. Vi åkte med bussen till Puerto Rico och med båt därifrån ut i Atlanten och såg fina delfiner. Sjukt mysigt. Efter det åkte vi till Amadoresstranden och bara njöt, det var så härligt. Om ni någon gång åker dit, missa inte den stranden. Kvällen spenderade vi även på favvorestaurangen och hotellrummet med att packa. Tidigt nästa morgon var det hemfärd.... suck!


Delfinerna.


På båten.


Amadoresstranden, mmmmmm!


hehe

Gud vad det är tråkigt att vara hemma igen, vill tillbaka NU!
Jag träffade jennifer runt ett, vi gick i centrum en stund, sen gick vi och åt lunch, sallad blev det. Efter det gick vi till nagelfixet och jennifer fixade sina naglar, sen åkte jag hem. Iväg på träningen, där vi tog lagfoto och hade möte, lyckat, hehe. Nu är jag hemma, kanske dags att sova. Har inte hunnit till pappa och hämtat kameran, så spanien får ni se senare. Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge, wiiie.


jooooorå, vi är snygga!

hemma

Igårkväll landade vi på Arlanda efter en långt flygresa och jag var ju inte LITE rädd när planet lyfte eftersom ett plan dagen innan hade försvunnit och troligen krashat. Och jag är redan flygrädd, så jag var typ livrädd. Men vi landade trots allt utan konstigheter.
Dom sista dagarna där nere orkade jag inte sätta mig vid datron, jag klarade mig utan de. Men jag tänkte skriva lite mer detaljerat om alla dagar när jag lagt in bilderna på datorn. Idag ska jag typ träffa jennifer, plugga, städa, tvätta och överleva.