.


funtar på att bli brunett igen?

 

gettin' me up of the wall

Kvällen tillbringades hos jens med ett avsnitt av Gossip Girl, sen blev de lite flipp ute med Saman och Badr. Nu är jag hemma igen och har så jävla tråkigt. Skulle ju kunna gå och sova, men mamma och Costa har några kompisar här, så vet ej om de kommer gå så bra. Imorgon är det lika tråkig tisdag som vanligt. Orkar inte.



And any man who knows a thing  knows, he knows not a damn, damn thing at all.
And everytime I felt the hurt and I felt the givin' gettin' me up off the wall.


blivande studentklänning?

   

Vad tycker ni?


.


min vilja går alltid igenom

HAHA, jag lyckas alltid få som jag vill!
Igår började förkvällen hemma hos Wafin och Magnusson, med bröderna Paulsson och lite ica-folk. Vi tog en taxi ner till Magget, men kvällen slutade iallafall på KC. Det blev en bra kväll iallafall. Jag är nöjd, om man får uttrycka sig så, haha. Jag hade mina nya skor från Ellos igår, skitsnygga! Dock lite stora och dom gav mig en blåsa på vardera lilltå, men skönheten går före, såklart.


ÄLSKAR DOM!!!!!


har inte mycket att leverera.. bloggtorka

10 favoriter:
Färg:
Vit.
Mat: Tacosallad.
Band: Band och band, skulle dra till med Tyler Hilton.
Film: The Holliday.
Bok: Gillar inte böcker, usch.
Sport: Innebandy.
Årstid: Sommar, lätt!
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Piggelin.
Tid på dygnet: Kvällen.

9 för tillfället:
Humör:
Sliten.
Smak: Tuggummi.
Kläder: Mjukis, träningströja.
Bakgrund: Tv är på och lite musik.
Nagellack: Inget.
Tid: 23.22
Omgivning: Motionscykel och en soffa.
Irritationsobjekt: Att jag inte har ätit middag.

8 första:
Bästa vän:
Sahar.
Screen name: Muttan, haha.
Husdjur: Hund.
Piercing: Hål i öronen i fyran, tror jag.
Förälskelse: Tror ej jag minns.
Musik: Kommer inte ihåg. 
Bil: Ingn ännu.
Kyss: Haha..

7 senaste:
Cigarett:
-
Mat: 1 morot.
Dryck: Vatten.
Biltur: Hem från träningen.
Kyss: Marcus.
Spelad låt: Tyler Hilton - Missing You.
TV-program: Hockey, DIF-HV71.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nope.
Brutit mot lagen: Inte nått grovt direkt.
Blivit arresterad: Näe.
Badat naken: Arå!
Varit med på TV: Haha, lokat-TV.
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder:
Läder.
Mat: Korv, för tillfället iafl.
Musik: Rock.
Dryck: Kaffe.
Personlighetsdrag: Liars.

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Kvällsservering i skolan.
Du kan höra just nu: Musik.
Du inte kan leva utan: Mamma.
Du gör när du har tråkigt: Bloggar om något ointressant.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
 Mamma.
Du tycker om: Jag tycker om många, på olika sätt.
Du inte gillar: Ingen specifik, men folk som ljuger.

2 val:
Kaffe eller te:
Te, såklart.
Vår eller höst: Vår.

1 önskan: En fin studentklänning.


-

Har precis kommit hem från en lång dag i skolan, men det gick hyffsat bra iallafall.. Sitter och kollar lite efter studentklänning, vill ha en nu så jag kan slappna av sen. Jag har egentligen inte tid att sitta här för då gör jag annat. Men nu ska jag förihelvete skriva klart om min och Ronjas religion, punkt slut.

seg dag

Gårdagen hoppar vi över, helt. Haha, total katastrof typ.
Nu har jag varvat ner efter träningen, har jätteont i handen. Känns ungefär som att jag spräckte ett blodkärl, vidrig känsla. Hela handen ''somnade'' typ, sen blev de som vanligt igen, fast svullen och blått. Aja, får se hur de går imorgon, har kvällsservering där jag ska bära med handen, kommer gå käpprätt åt helvette. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Roast som jag spelade in igår. Ciao.


coco chanel

''In order to be irreplaceable one must be different''

.

Jobbig dag i skolan, inte alls min dag. Tänkte inte nämna det änns.
Hur som helst, ikväll är det ju hockey! Så antingen blir det bryggan i märsta eller över till Jens. Har inte riktigt bestämt mig än. Just nu är jag taggad på vad som helst. Fast jag är mer sugen på träning, men det blir inte förrän imorgon! WIE. Hungrig, hm.. göra en smootihe kanske(?) HIHI


jobbigt va?

Kom nyss hem från Magnusson och Wafin. Blev mycket tv-tittande eftersom det är en härligt tv-söndag. Cougar town, gossip girl, wipeout och ballar av stål. Vi hann även med fotboll och James Bond. Och en sväng till affären. men jag glömde köpa mango till min smoothie imorgonbitti, så det får bli de gamla vanliga. Imorgon är det en jobbig dag i skolan, Matte B (där vi läser andragradsekvationer, som till och med är tillräckligt svårt att stava till), sen har vi färdigmat i köket, vilket är nästan slavgöra.. Men jag har varit på alla dom hittills så! Good girl.

beställt!


Banka john och lite film-mys, perfa.

DAMN IT! Om någon har missat det så Täby förlorade igår. VÄLDIGT TRÅKIGT! Aja, life goes on, haha.. Men jag tycker iallafall att det var jobbigt.
Igår var jag, Sandra och Ronja hemma hos Danne i Sigtuna. Vi kom dit vid typ 8, åt middag. Sen var det meningen att vi skulle ha filmkväll, men det slutade med att vi spelade kort halva kvällen typ. Vi spelade bland annat Banka John, sjukt roligt spel, därimot fick jag åka därifrån med en krossad tånagel, en fläskläpp och blåslagna händer, haha! Men kul var det. Tillslut kollade vi iallafall på film, The wedding crashers och Gladiator. Jag var hemma igen vid halv fem cirka, slocknade dirr!!!!! Härligt väder vi har idag.


Caperio Täby - Storvreta

TAGGAD TILL TUSEN! Sitter och väntar på att SM-finalen mellan Täby och Storvreta ska börja. Den börjar typ nu, så jag ska glida till min TV. Nu i efterhand känner jag att ajg hellre hade suttit i globen och bara känt trycket, men jag hade inte råd, haha! NU J***VLAR! HEJJA TÄBY

bakisfredag, check!

Det är ett under att jag överlevde den här dagen. Jag ska inte säga att jag mår bra nu, men jag mår iallafall hyffsat mycket bättre. Just nu sitter jag och läser en rätt intressant blogg, men mycket bra recept. Ska strax äta lite middag, tror det blir lövbiff med senapssås, sen glider jag nog över till Magnusson och Wafin! Ciao.


the flying spaghettimonster

Pastafarianer tror på himmelriket, och att det där finns ölvulkaner och fabriker som tillverkar strippor. Helvetet är snarlikt, men ölen är avslagen och stripporna bär på olika könssjukdomar.

Idag mår man som man förtjänar



Men det var fan värt det för det var jävligt kul igår. När vi äntligen kom in till stan och jag fick av mig mina skor en stund, då blev jag lite mer taggad. Vi åt middag hemma hos Marcus Risberg på Östermalm, förade lite. Sen gick vi en lång jälva väg till tuben, jag i mina skyhöga klackar, måste sett för jävla bra ut. Vi gick och gick och gick för att hitta till mûnchen, men det tog typ ett halvår innan vi kom fram, jävla krånglig väg. Idag mår man inte bra, men what the hell. Nu sitter jag i skolan (pluspoäng till mig) och har religion, jag och Ronja skriver om the flying spaghettimonster.


skolfaaaaaan

Godmorgon! Sitter i skolan, försov mig idag igen. Har fan inte varit i tid någon dag denhär veckan! Har pissont i halsen, men idag är det skiva, så det är bara att tagga, men just nu är jag inte så taggad. Aja, får se senare.

the sky is falling, and noone knows

Nu tänkte jag gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också! Och då är det skiva också, så hur fan ska jag kunna hålla mig vaken? Aja, löser sig! Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig, men jag har ju en liten liten aning iallafall! Det vore nästan lite typiskt mig att glömma biljetterna hemma imorgon, det skulle ju inte förvåna mig! Aja, nog för idag, natti!

sliten

Hemma nu efter en kväll i skola. Jag är helt död typ, men det var jävligt skönt att sova inatt! Vaknade av klockan vid typ halv tio, hade sovit i soffan, så jag gick och la mig i sängen för att bara vila liiite. Men jag somnade om och vaknade tolv, när jag började skolan egentligen, haha.. FAIL! Nu ska jag göra någon slags middag och sen bara ta de lilla lugna.


trött..........

Skolan är över! Iallafall denna skoldag. Ska snart röjja iväg in till stan med ronja, egentligen hatar jag stan eftersom de är så mycket folk, men måste man så måste man. Senare ikväll har jag träning, ska bli skönt, även om de skulle vara ännu skönare att sova med tanke på hur få minuter jag faktiskt sov inatt.

kommer bli en evighets lång dag

Att vara vaken nu känns som att skotta snö på sommarnen eller att gå till skolan när man har sommarlov. Jag är så inte taggad. Jag skulle döda för att endast få sova någon timme till, men icke, för skolan börjar om en timme. Och efter skolan måste jag ju in till stan och leta skiva-outfit! Men nu ska jag göra en smoothie så att jag kanske vaknar någon gång.

good feeling

Sitter här och försöker lista ut hur fan Excel fungerar, fattar typ ingenting.. HAHA! Dags at sova? Näääe tror inte det va! Jag tror att mina 2-3 timmar inatt var enough. Förstår inte hur jag kan vara så pigg, galet.


happy ending

Oh yes! Va över hos jens och taggade på riktigt när Täby spöade AIK och tog sig till finalen, wie. Så jävla kul! Är typ överlycklig. Nu har vi precis varit på ica, så ska väl göra min andra smoothie för idag och sätta mig i soffan, haha.. Imorgon är det lång dag i skolan, sen måste jag in till stan och fixa nått till skivan på torsdag, ska bli skitspännande! Wihow

beautiful day

Herre. Sov typ två timmar inatt, men kom iväg till skolan iallafall, jobbig dag, men jag lever! Och härlig väder har vi, STORT plus. Synd bara att solen gick i moln nu när jag äntligen är hemma, men aja.. får väl ta min smoothie och sätta mig i soffan istället.

You took my breath away. Again.


lycka

Södang=bra tv! Gossip girl, wipeout och ballar av stål. Kunde det bli bättre? Näe.


söndagsglädje

Hey, min mobil är trasig, men vafaaan gör det? jag kan leva med en tegelsten, bara jag lever. Idag vaknade jag vid halv fyra typ, och nu är det hockey på tv. Idag är det söndag och då ska man inte må bra, men jag göre ändå. Imorgon är det skola, vilket jag pissar på, men vafan ska man göra? Aja, bra väder har vi ju iallafall, vilket gör att man blir liiiite mindre sugen på att åka utomlands, men bara lite. Nu ordbajsar jag bara för att jag inte vet vad jag ska skriva så, vi hörs


great day

Goddag! Nu har jag precis ätit middag, mormor är här, vi åt lövbiff, det var jättegott! Ikväll tror jag att det blir KC med ronja, danne och några fler kanske. Är skittaggad på å festa! Nu ska jag tagga lite med dööööbra musik! Tjingeling


so far, so good

Senaste träningarna har varit jobbiga, men roliga! Jag har börjat stå i mål nu, eftersom att jag ska göra det i Falun, vilket ska bli galet kul, längtar! GI har jag klarat av bra, har gått ner nästan 3 kilo och ska försöka hålla de och till och med gå ner lite till. Men vi ska börja dra upp lite på kolhydraterna eftersom jag tränar så mycket som jag gör, annars kan man förstöra musklerna. Jag har även börjat med äppelcidervinäger-kappslar, får la se om de funkar för att hålla en jämn balans. Imorgon blir det squash med Rickard och kanske en liten löprunda, eller löpband på SATS, beror på vädret. Nu ska jag se om det finns något spännande på TV, sen blire sängen!

 

jobbigt läge

Long time, no see! Mitt internet har varit fuckt up så jävla länge nu, de funkar ibland, men inte när man väl vill att de ska funka! Under påsken har de inte hänt särskillt mycket iafl. Igår var jag och kollade när Caperio Täby
 spöade AIK! Mycket snygga killar! Nu är jag uttråkad och hungrig, har inte ätit nått idag för jag vill inte ha ägg, vilket är typ de enda vi har i kylskåpet! Har inte träning förrän 7 ikväll och jag har ingenting att göra fram tills dess. Jag kan inte motionscykla, för mamma ligger å sover på soffan, jag kan inte sola för solen har försvunnit från terrassen, jag kan inte gå till ica för jens jobbar, jag kan ju gå själv, men det är inte lika kul. Jag vet inte vad jag ska göra, får DAMP. Men jag tror jag måste gå ner och handla nått, för jag kan ju inte träna på tom mage!