febrig tjej dagen innan nyår, kul.

Jag skulle nog aldrig ha jobbat, de gjorde bara saken värre. Men jag överlevde iafl, de är väl huvudsaken. Ser dock ut att kunna bli en förjävla jobbig nyår då jag har feber, min näsa rinner, jag nyser varje minut, håller på att hosta upp mina lungor och min röst håller på att försvinna. Nä men de är kalas vettu.

Överlever jag denna dag, överlever jag allt.

Har haft nysattacker hela morgonen. Känns sådär att jag ska jobba idag faktiskt. Tar med mig hostmedicin och halstabletter till jobbet, de ska nog gå bra. Överlever jag denna dag, överlever jag allt.

It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's even harder to give up when you know it's everything you want.



2 dagar till nyår, yeeeha!

Dagarna flyter på. Igår jobbade jag på Polarn och pyret, kul som fan vare. Kvällen tillbringade jag hos Tovisen, vi hade asrolig, som på gamla goda tider. Vi spelade kort, spel och snackade massa skit. Miss that. Idag åkte vi till Kista och shoppade lite, ytterst lite. Hittade 4 par trosor och en kavaj, billigt och snyggt. Snart är det dags för sängen, jobb imorgon. Kill bill på tv, kanske nått att somna till, long time no see.

shopping, skumbad och läsning.

julmiddagen hos mormor igår asvlutade min jul iafl, nu är de absolut inge mer julmat. Just nu är jag rastlös, vill göra något, samtidigt som jag är så jävla trött. Tror de blir lite internetshopping, efter de ett skumbad och sen ska jag läsa min bok. Fick boken "varför gråter inte Emma?" i julklapp, började läsa den igår, i'm stuck.

jävla skit..

Hosta och ont i halsen, de bådar inte gott. Nu: shoppping.

överrumplad med julmat

Julaftonskvällen spenderade jag hos Benny och Tommy. Bra killar och 3 beckfilmer gjorde min kväll fin. Känner mig lite hängig just nu, men de är nog tack vare all julmat. Julbord nr 4 imorgon, sen är allt över. Förutom alla rester vi har i kylen, usch det här blir jobbigt. Kan man säga att jag är proppmätt på julen? Ja. Imorgon äre shopping med Antony som står på listan, wie.

Kan man tröttna på att äta?

Älskade Kalle.

Man skrattar lika mycket varje år.

Julaftons förmiddag.

Jag har bara kommit till lucka 11 i min chokladkalender, gissa vem som kommer äta choklad ikväll. Hehe. Assså jag vet inte riktigt, kan inte bestämma mig om jag tycker om lussebullar eller inte. När dom var nybakta var dom jättesmarriga, mjuka och saftiga, men nu är dom torra och smakar bara saffran, jag tycker inte änns om saffran. Strax ska vi åka ut till Bromma å hälsa på min gudmor & hennes familj som vi gör varje år, är hemma till Kalle.

nu är det jul här i vårt hus

De blev ingen Thailandsresa och ingen miljon heller.... Attans. Jag fick nästan en hjärtattack i finalen av vem kan slå Filip och Fredrik, fan att Stefan förlorade. Julskinkan blev i vilken fall jättemumsig. Snart äre läggdax och upp piggare å gladare än någonsin imorgon. Imorgon åker min efterblivna granne till Egytpen, nej jag är inte alls avis, inte alls...



uppesittarkväll m. bingolotto

Blev ingen träning imorse, min hals är sick. Var nere på jobbet och hämtade min julklapp, en flaska glögg och ett till paket som jag sparar tills imorgon. Kul. Sedan dess har vi lagat massa mat, rosolli, köttbullar och nu är julskinan på gång också, men de tar tid. Ikväll blire uppesittarkväll med bingolotto, jag ska vinna en miljon innan de är slut. GAH.


lussebullsbak och julmusik

Håller på att baka lussebullar, degen jäser just nu. Gjorde mitt egna lilla recept, får se hur se smakar. Ikväll blev de lite julklappsshoppning och sushi med min bästa syster. Imorgon blir en stressig dag. Ska träna 11 om jag mår okej, ner till jobbet och få en julklapp klockan 14, fixa julskinkan mm och spela bingolotto, wie. Gud vad jag är glad idag, kul.

.


tomten jag vill ha en riktig jul

Mår fortfarande inte riktigt okej, men ska försöka mig på lite träning imorgon iafl, blir pass med Mia, så jag kan köra i de tempot jag tror att klarar av. Blir inte förvånad om jag är sjuk på julafton, som så många gånger förr. Imorgon ska jag även shoppa lite julklappar och sen ska vi handla allting till julafton. Sovdags strax, tidig uppgång.

skämtar dom med mig?

Asså vilket skämt. Tim-Joel fick lämna Ung och bortskämd igår, what the fuck liksom? Kom igen. Skicka hem Paulina eller Karolina som inte gör ett piss istället, går och sminkar sig och kommer ner när allt är klart, vad äre för stil, åh fan vad sur jag blir. Öppna ögonen, ingen av dom som är kvar förtjänar att vinna, jo Daniel kanske. Tänker inte följa de längre, fuck off. Vilket skämt.


"Om Paulina skulle vinna så skulle jag tycka att de här är en pinsam upplevelse" - Karolina, haha die. Om du skulle vinna skulle jag nästan tycka synd om dig....

I'm holding on to the pain, cause it's all I got left


lite julstämning kanske


the days hurts, the night hurts, the light hurts, my eyes hurts, the dark hurts, my heart hurts, it all hurts

Mitt huvud mår inte bra, men lite bättre. Har inte ätit middag för de gör ont i munnen. Kanske ska äta något om de ska bli bättre. Jag är trött, men kan inte sova. Vill träna, men kan inte. Åh, skjut mig.

äckelhuvudvärk, försvinn

Mitt huvud dödar mig.

I wish I could


Words hurt more than anything else, because they last, sometimes forever


stackars lilla flicka

Matchen gick sådär, punkt slut.
Jag har sån jävla huvudvärk just nu så jag tror att jag ska dö eller nått, de känns inte okej. Har även så jävla ont i munnen från att jag bitit mig själv, smart tjej. Kan knappt öppna munnen för att de gör så ont. Har nog lite ont överallt just nu, tur att man får sova inatt, om man kan.

förbannnnnnad tjej

Men är det ett skämt eller, vi är sex spelare på matchen imorgon.
SKIT NER EEEEEEEEER ALLIHOPA

vi kan gå i eld

Sov förjävligt inatt, kunde aldrig somna. Låg och tänkte förmycket, fan jag måste sluta tänka. Eller börja tänka i rätt banor. Snart blire spinning och core pulse på sats med Jempan, sen handla lite mysmat till ikväll och sen ska jag njuta hela kvällen, själv.


du är värd allt i världen


trött tjej

Vaknade, jobbade och nu ska jag snart sova igen. Har precis kollat paradise hotell finalen, tyckte lätt att Emanuel var värd att vinna. Snart blire robinsson och sen sängen.

you can make a wish or you can make it happen


Någon som har tomtens mobilnummer?

Min drömönskelista

1. En personlig tränare.
2. En egen lägenhet.
3. Thailandsresa.
4. En hund.
5. Dig.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag läste ut min bok imorse, den slutade inte lyckligt, den slutade som de flesta kärlekshistorier gör... Nu vill jag ha en ny bok, men ett lyckligt slut. Tack.


Dear Santa!


chi-chi-chi-ching

Personalmöte, check. Gymma, check. Nu laddar jag om inför innebandyträning, wie.

biter ihop

Har sjukt ont i magen, vill bara krypa ihop i soffan, men nu ska jag kila iväg på personalmöte. Sen borde jag åka och julklappsshoppa, jag börjar känna mig lite halvt stressad nu, har köpt 1 jävla julklapp och snart är det julafton. Ångest - och de är inte de ända jag har ångest för just nu.

.


julbord, gott gott gott

Idag har jag sovit, varit på julbord i min gamla skola (jättemysigt) och tränat. Imorgon äre personalmöte och sen träna, träna, träna. Har innebandyträning imorgon också, har inte tränat de på 10 dagar typ, så de blir kul.


.


awesome


perfekt söndagskväll

Gossip girl, soffan och en stor kopp te.

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig


seg tjej

Har nyss varit hos Benny och Paulsson och kollat på senaste Beck, blev lika rädd den här gången, haha. Nu ska jag gå till Ica med syrran, som för övrigt är hos oss och har klätt granen. Jag slapp, hihi. Men vi har ingen mat hemma så måste köpa något att äta.

hehe oj

Ojoj.. Förlorade matchen med 8-7, kan inte säga att jag är stolt, haha. Men det var kul! Förlorade bara 2 lösnaglar, wie. Haha, cp. Nu ska jag lägga mig i badet en lång stund, skööönt. Jag har ont i mina knän och i mitt finger, vill sova, är så förbannat trött.

lever i nuet

Är helt död i hela kroppen, armar, ben och mage. Blev ingen träning idag, får se om jag tar de under kvällen imorgon. Imorgon har vi iallafall match 11 i Duvbo, vi ska ju bara vinna, nått annat finns inte. Jag ska stå i mål så självklart vinner vi, hehe. Har inte stått i mål sen i somras, men de går nog bra ska vi se. Är redan jättetaggad, behöver bara sova några timmar sen kör vi.


you make me feel so lonely


gotta let goooo

Blev både core pulse och cycling, var nog lika bra. Kändes dock förjävligt i magen, haha. Det var länge sen jag satt ensam hemma på en fredag, men jag njuter bara av de. Skönt.

lägger fokus på annat

Jag har träningsvärk i magen, skönt. Jag har inte tränat innebandy någon gång den här veckan, tråkigt men kanske för allas bästa, hehe. Jag har gymmat måndag och torsdag, idag blir de sats core pulse eller sats cycling med jempan. Ska försöka lägga in ett gympass på lördagen också och sen har jag match på söndag. Så de blir fem pass, bra första vecka.

det slutar alltid med att man blir besviken

London i janurai, ja tack.

hehe

Nytt mål: Träna 5 gånger i veckan, lycka till my.

-

Mitt samvete är någon helt annan stanns.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


I'll never get over it.

Jag var hemma två igår, fan vad segt. Skönt att vara ledig nu, känner mig ganska sliten faktiskt. Nu äre strax middag, sen ska jag pyssla om mig själv lite grann, mys.

.

Jag har sovit hur många timmar som helst, men jag känner mig fortfarande inte utvilad. Innan jag börjar jobba måste jag hitta ett par nya byxor för mina är trasiga, kul.


trött tjej

Tröööött. Jag är helt slut efter helgen, har hållt i gång hela tiden och sovit allt för lite. Idag har jag jobbat på Sturehof och de ska jag göra imorgon också, men imorgon jobbar jag kväll så jag får sova ut, wie. Bra meriter säger mamma, lång resväg säger jag, men köööör bara. Mina mål innan jag somnar idag är att gå ner till sats och träna lite och sen kolla gossip girl, sen tänker jag inte anstränga mig mer. Eller kanske, den som lever får se.

mår som jag förtjänar idag.

Jag ska aldrig shotta tequila igen. Minns inte så mycket av gårdagen. Haha.

helg utan helg

Varför ska jag jobba när alla andra är lediga......... vill också.

tänker inte tänker inte tänker inte tänker inte tänker inte tänker inte tänker inte nej jag ska inte


aavisst, så här ser min skogarderob ut, hehe...


pretty damn sure I just died a little


hahaha tur att google finns.

Håller på att koka ägg, men de är skitsvårt. Vet inte hur länge som har kokat och vet inte hur länge dom ska koka. Next: google "koka ägg". Ikväll blire jobb och ingenting annat, var dock vädligt sugen på att träna, men har inge val ju. Match på söndag, taggggg.

"they say it's a broken heart but I've hurt in my whole body"


jag vägrar bli sjuk igen.

Känner mig jätteseg, tror jag håller på att bli sjuk. Har fått en jättejobbig rethosta som vägrar gå över, tur att jag inte har ont i halsen, än. Nu ska jag iallafall in till Sturehof, min lärare hade varit stolt över mig.

If you fall asleep down by the water baby i’ll carry you all the way home


hihi, juste



.

Ja, min blogg är lite deppig men de skiter jag i. Jag tvingar ingen att läsa.