A man is only as sick as his secrets

Blev inge update igår, men Garage var najs. Hörde att Parri vann tävlingen, con gratz. Hm, igår segade jag bara, hade tänkt å glida över till J&J och titta på skräckfilm, men sen tvingade Antonia med mig ut. Vi va hos Majari, blev inte långvarit, men de va kul så länge de varade. När jag kom hem vid ett kollade jag och Costa på två filmer, vilket resulterade i att jag gick och la mig fem... Inte så bra! Men hey, jag är ju iallafall vaken. Nu måste jag ner till centrum och hitta nått att ha på mig ikväll, min garderob är sooo empty.

 
old picture

-

Blev Garage ikväll. De va najs. Mer om de imorgon, nu ska jag nanna, pöss.

tisdag

Senaste dagarna har varit helt perfekt. Älskar livet nu. Visst, de kanske är lite långtråkigt issa dagar, men snart ska jag hitta nått att göra, några dagar till bara, wie. Nu ska jag kolla sista minuten resor, sen ska jag äta och lägga mig i badet. Mys.

kalashelg

Jag har haft en kanonhelg! I fredags blev de tacos hos Tove, sen åkte vi till Vadde och drog till Magget. Ikväll blev de grillpartaj hos bästa grannarna, sen drog jag och Sandra till Fabben och träffade lite annat folk och sen hookade vi upp med dom andra på Magget igen. Helt grym helg i Väsby, svårt att tro men de va grymt!
Har fått en ny tv till mitt rum, den är nästan lite för stor med tanke på hur litet mitt rum är, men vafan, är man i sjunde himlen så är man! Nu ligger jag i min säng och kollar nån knasfilm.. Jag hatar den här datorn, men vafan. Imorgon blire de luuuugnt, oj vad lugnt jag ska tare. Goodnight baby.


haha älskar bilden!!!!

.

Lite haklvtråkig väder har de varit idag, men nu börjar de spricka upp. Har precis tvättat håret, jätteskönt! Ikväll blir de över till Jens å umgås lite, de va ett tag sen. Vi ville spela fotboll, men de va ingen som var sugen på de. Nu ska jag dammsuga, jippi....

surprise

Har nu kommit hem. Vi har varit i Sigtuna och ätit glass på Våfflan och kollat lite båtar, mys. Sen åkte vi hem till Petra och lagade lite middag. Nu tänkte jag gå ner till Ica och köpa ägg så jag kan överraska mamma och Costa med en kladdkaka när dom kommer hem, sweet av mig.


läskig natt

De är inte så bra solväder, men lite kan man ju pressa iafl. Har inte sovit så mycket inatt och mår inte så bra psykiskt, tänker bara på spindlar, kan inte tänka på nått annat. Hade klarat mig utan dom alla dagar mamma har varit borta, fram tills igårkväll. Tack som fan... Får typ rysningar så fort jag ser nått svart, usch. Snart är det One tree hill så då kommer jag på andra tankar, men först ska jag vattna blommorna ute (ännu mer kryp).... blä!

con grats daddy

Vaknde av Ronjas sms halv tolv, vi möttes i centrum och köpte presenter till daddy. Träffade även Patrick där, mycket trevligt. Klockan tre var de fika, sen åkte vi över till Petra och käkade middag, grillade oxfilé och tzatziki, mums. Nu är jag proppmätt, har precis badat, tv'n väntar! Har fått myggbett mellan tårna, de gör ont!


Träffade även denns sötnos idag!

playa del Ekebo

Tjugo över tio ringde Petra och väckte mig. Jag tog cykeln till henne, sen drog jag, hon, Emma och Jossan till playa del Ekebo, hehe. Sol och bad, awesome. Till och med jag badade liksom! Va tvungen att hoppa i efter att Petra kallade mig fegis, I'm not, jag är bara lite badkruka liksom. Ikväll blir de middag hos Petras mamma, vilket betyder att jag kommer vara i matkoma hela kvällen, herre. Mamma ringde mig idag också! Nu har som kommit till Sverige iafl, dom skulle nå Kiruna ikväll. Jag kommer ihåg när vi semestrade runt Norge för några år sen, då sov vi i Kiruna dagen innan vi åkte över, och jag lovar att de va de bästa på hela semestern. Jävla sköna sängar! Aja, nu blir de en dusch, inte luckta usch.

söndagsmyyys

Bra dag. Nu är de härligt å va hemma faktiskt, fräscht å allt. Har varit hos Petra och käkat middag, sen åkte vi till Anette och Jonas och badade, eller jag badade inte, för jag är största badkrukan, haha.. trots att de va typ 30 grader i poolen.. Hehe. Nu blire tv så de sjunger om de!



still counting

Nu är de fint i lägenheten, förutom mitt rum då. Men jag är nöjd iafl. Har städat terrassen, vardagsrummet, badrummet, köket, satt på en diskmaskin, en tvättmaskin, gjort soffan mysig, dammat lite och några minuter solning. Aa, men jag har glömt bort att äta nått, är inte direkt hungrig, väntar till middagen, ska kanske käka med pappsen och Petra. Nu blire tömma diskmaskin och hänga upp tvätten, good girl.

drömtydare någon?

Blev inte världsmycket städning, men lite iafl. Blev en tripp till ica också, köpte lite mat och hårfärg. Nu har jag färgat utväxten för sista gången, sen blir de brunt. Okej, nu ljög jag, de blir en gång till imorgon. De blidde lite gult, hehe, de va så mycket hår.
Hur som haver, nu har jag lagt mig i sängen. Ska smörja in mig lite så att jag inte loosar all färg, sen jeeeflar ska jag sova, är rätt trött.. Önskar att de fanns någonting bra på tv att kolla på, kunde ju dra igång nån såpa på datorn, men då kommer jag aldrig somna. To damn bad.
Btw, igår tror jag de var, så drömde jag att jag skulle flyga typ utomlands eller nått. Vi var tvugna att nödlanda i en sjö mitt i London, och planet snurrade typ 100 varv innan de stannade. Jag har sjuka drömmar, i förrgår drömde jag om monster och donken liksom, hur går de ihop? Undra vad jag kommer drömma inatt. I let you know.

Saknar skärgården, mycket + att jag vill ha en segelbåt.

Musik gör det roligt att städa.

Igårkväll tog jag cykeln till Uno, där Jennifer, Robin, Ae, Unos syrra och Uno himself var. Lite chillmys sådär. Blev inte så sent, eller.. vem försöker jag lura, de blev sent. Men de skulle inte ha blivit sent. Somnade nog vid halv fyra.
Eftersom de är ganska risit väder idag tänkte jag faktiskt göra lite nytta, jag tänkte städa. Inte direkt mitt rum (eftersom de är en riktig utmaning), men annars i lägenheten. Dammsuga, plocka lite, vattna blommorna, fixa iordning ute, aa till och med kanske dra igång en tvättmaskin.. om jag kommer på hur man gör, hehe. Kanske till och med blir några handtag i mitt rum, vi får se, upp till bevis. Bara pumpa musik och börja städa.

mys

Härlig dag. SOL. SOL. SOL. Till frukost blev det youhurt och melon ute i solen, sen kladda in sig i kokosolja. Har legat där en stund nu, börjar blir lite varm. Om cirkus en timme kommer pappa och hämtar mig, så ska vi iväg och slå lite golfbollar, wie de va inte igår!



For a moment I could feel the force

Min dag har varit awesome! Har inte direkt gjort något, legat och pressat i solen, kikat lite tv och ätit god mat. Tror jag har lite solfrossa nu, har bränt mig på baksidan.. Rolig blogg va, hehe..

Jens i ett nötskal

Jens ringer från Arvikafestivalen:
- My, de är inga spindlar här. Ta en taxi hit!


last night i fell in love without you

Har haft ett par mysiga kvällar senaste dagarna, inte så mycket att skriva om. Har fått jätteont i halsen, men de går nog över snart.... Just nu har jag lite tråkigt.


1007130209

Har haft en liten myskväll ikväll, me like.
Nu ska jag titta lite på Mammas pojkar och sen sova, natti.

stalker :$


he he he he

- Mamma, jag går ut och leker nu..
- Med dom där byxorna?
- Nej, med min kompis.

söndagshetta

Gårdagen var najs, jätteskönt och mysigt. Grillade, spelade kort, badade, bastade, heeelt awesome. De va pissigt varmt när vi skulle sova, bastun hade stått på i sex timmar, solen hade börjat gå upp och de va typ 22 grader. Blev inte mycke till sömn, tre timmar max.
Idag var vi på visning strax utanför Västerås, en fin liten tomt som säkert skulle vara jättemysigt. Men nä, fanns många nackdelar. Har precis ätit middag (som jag lagade) med mamma och Costa, sista middagen ihop på länge. Imorgon börjar dom sin resa genom Finland, Sverige och Norge typ. Är faktiskt lite avis, fast jag är inte direkt sugen på att sitta i en bil när de är såhär varmt ute, de kan jag hoppa över. Nu ska jag glo vidare på fotbollen.


töööjnans tjejer, så coola

grill, bad och bastu

Igår blev de chillkväll hos Antonia, vi satt ute på henne baksida och bara myste!!! Jättetrevligt, sådana kvällar är underskattade. Sen träffade jag Benny en stund, sen hem. Idag vaknade jag och de va inte de vädret jag hade hoppats på, attans. Aja, glider till Sigtuna ikväll för lite grillparty hos Risberg. Kommer bli awesome (om vi slipper regnet).


kissss and goodbye

090710

Igår var vi ute och åkte lite båt, solade lite och så. De slutade med grillning och lite krök hemma hos Risberg. Rätt mys, blev även två nattbad och bastu. Kalas.











pusssss

Tack för hjälpen Jens, den låg i min säng, hehe. Nu har jag legat och solat i två timmar. Pratade nyss med Ronja, så vi ska åka båt lite senare, wie. Åker om en timme cirka, så nu ska jag pressa lite mer. Tycker jättesynd om er som jobbar, hehe... Inte! Har jätteont i halsen, så tyck lite synd om mig.

2009, jag och sofie.. tack solen för brännan, snart är jag ikapp igen, utan utomlandsresan.

hjälp

Jag kan inte hitta min mobil, har typ tappat bort den i sömnen...

nyttig lunch, motion och bästa sällskapet

Det blev en mixsallad, en sväng i centrum och en bra jobbig cykeltur. Jag har märkt att man faktiskt har väldigt stor användning av cykeln nu under sommarn, de är underskattat. Ikväll blir de fysträning så de skriker om de, missar dessvärre början av matchen, men kan ju hoppas att dom andra också vill se så vi kanske blutar lite tidigare(?) Hoppas du kommer Antonia, you better.




I make the same misstakes over and over and over agian. Now it's time for a change.


To know me as hardly golden

You'r not going to belive me, men jag var faktiskt uppe redan tio. Sen dess har jag zappat lite mellan mobilen och solen eftersom min mobil ligger på laddning inne. Ska pressa en liten stund till, sen ska jag klä på mig och åka iväg och lunch med Jempan, idag blire sallad.

mys

Skönt! Jag har ingen träningsvärk över huvudtaget idag. Det är rätt sjukt med tanke på hur de brukar va, men jag kanske har blivit vältränad? (HEHE, nä). Idag har jag bara segat. Ikväll blir de soffhäng och VM hos Jensa med guysen, blir mysigt. Nu ska jag klä på mig lite mjukiskläder och bara chilla galet till jag ska dra.

Honda var snyggast i VM, utan tvekan.

happy day

Jag har haft en kalasbra dag. Nio ringde klockan, tio satt jag på bussen, elva började jag provjobba. Det var ajskojj! Riktigt mysigt, vill lätt ha jobbet. Efter jobbet åkte vi iväg till Sigtuna (Sjudargården) och solade lite. Nu har jag precis duschat efter min fysträning, höll seriöst på att dö, fan vad jobbigt. Ska aldrig kröka en hel helg igen och sen fys på måndag, never. Hehe. Nu ska jag käka lite mat, mums.

fuck the rest hehehehhe

ANTONIA ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

♥solen

Igår var jag på Sigtuna Bryggeriet och snackade lite, ska dit och provjobba på måndag. Jättemysigt ställe. Skulle nog kunna tänka mig att jobba där, får se efter måndag. Kvällen spenderades med grabbarna, först var de fotboll och sen blev de utgång och lite efterfest. Dagen har jag spenderat på terrassen och pressat, när solen försvann bakom husen gick jag över till jens och fortsatte lite där, han har ju kvällssol. Paulsson, Vadde och Malou var också där, vi kollade lite på fotbollen, najs. Ikväll kommer Antonia hit och kollar fotbollen, sen blire Sollentuna som gäller, wie.

.

Jag har haft en underbart härlig dag. Berättar mer sen, ska ta vara på den sista solen.

-

Blev inte mycket till sömn inatt heller, så har sovit några timmar på soffan nu, inte bra. Har fortfarande ont i magen. ska ta en prommis med hundisen, sen ska jag lägga mig i badet. 



jag är så het, kan ingen svalka mig

Slutade två inne i stan, var hemma vid fyra. Då tog jag en promenix med Isodor, sen somnade jag på soffan. WIE. Imorgon blir de solning, verkar kanske inte bli så himla bra väder, men jag ska pressa iallafall. Här är lördagens prognos: 

Det är fan sjukt. Men jag gillare.
Nu ska jag pussa nån godnatt och sova gott.