trött jäffffel

Gud, jag är hur trött som helst. Skulle lätt kunna somna om nu! Men icke, ska iväg och 35 minuter. Innan dess ska jag hitta kläder, ut med hunden, sminka mig, fixa håret, kanske äta någon frukost, borsta tänderna, aaa ni hör.. tiden bara rinner iväg! Ciao, sov gott ni som sover.

Maybe I'm amazed

Blev inte så mycket solning idag iafl, klockan 1 ringde Petra från Polarn & Pyret, så jag åkte till Söder, lunchade med henne en snabbis på Gyrella, sen var de jobba som gällde. Lite trögt att jobba eftersom jag inte sov så mycket inatt och de kommer bli ännu segare imorgon eftersom jag jobbar 9-14, ska upp 6.. WIE. Ska nog sova snart! Jag gör fan en Antonia, kommer aldrig orka fysen imorgon........ Din smittare



awesome väder

Jag. Är. Trött. Sov inte särskill många timmar, men jag är fan uppe. Har precis varit på en prommis med hunden, jätteskönt väder, men de är lite synd om hunden när de är så varmt, men vad ska man göra, dom måste ju ut. Nu ska jag göra som min mamma, lägga mig i solen.

sträckt

Är nöjd över att jag faktiskt lyckades städa rummet lite igår. Hittade dock inte mammas ica-kort :$ Idag har jag blivit hundvakt, jättemysigt. Har vovven ända tills på fredag.
Idag hade vi träning. Fyfan säger jag bara. Sträckte typ båda lårmusklerna under uppvärmningen så kunde knappt springa ordentligt, men va ska man göra?! Var iallafall hemma hos jens och fick lite nackmassage eftersom jag är så stel, måste ha gjort någonting fan. Imorgon blire solen hela dagen, ska bli brun nu! Nu blire 90210 från kvällen, wie.

i could really use a massage right now

Trött. Har precis varit på Sally's och käkat middag. Jag måste städa mitt rum (hitta mammas icakort och mina p-piller) och de måste göras innan jag somnar. Jag har ont i huvudet och i typ hela kroppen, skulle behöva lite massage tror jag. Aja, ska hålla ut. En alvedon sen kanske de går över!

alettis♥


galet

Sjukt kul kväll igår. Häggvik blev de, lite gamla vänner och några nya. De va inte sjukt kul, de va galet, sjuk, jävla najs asså. *Jag har aldrig* Jooo, de har jag fan! Så jävla underskattad lek. Är rätt seg idag. Men de äre värt.

damn, hi's gay!

De blev en jävligt lugn kväll för mig igår. Fyllebrännboll(?) Jag var iallafall rätt nykter. Så mår jävla bra idag. Kom precis hem från en mysig prommis med Calle, gick en bit vid vattnet, sen gick vi och köpte vatten, sen började solen titta fram igen, så vi la oss och solade på Norrvikens IP, de va najs! Ikväll blire en bra kväll med min kära Antonia.


glad midsommar

Igårkväll blev de en utekväll, inte en av de bästa, men inte en av de sämsta heller, helt okej alltså. Träffade många människor som förvånade mig faktiskt. Jag var hemma vid halv fem, slocknade dirr. Halv tolv gick jag upp, sliten som fan. Käkade lunch halv ett, sen gick vi upp till ängen här i smedby, köpte lite lotter och inte mer med de. Nu har vi käkat tårta iafl, jättegod. Självfallet ska de komma en spindel och skrämma livet ur mig, men de är sånt man får ta. Ska gå i terapi. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lär väl blir grabbarna, som igår. Blir iallafall kväl här, blir middag om någon timme, fast jag är proppmätt redan. Skriver sen, om jag håller mig skapligt nykter.

död åt träning just nu

TACK solen, för idag. De behövdes verkligen, kan du komma imorgon också?
Har bara chillat i solen idag, sen hade vi världens jobbigaste träning, i hela mitt liv tror jag. Nu sitter jag hemma och orkar knappt röra mig, känner mig som en zombie typ. Ska lägga mig i soffan och bara ta de lugnt nu, bara för att jag förtjänar de så jävla mycket.

Imorgon blire cykling, shoppa en bikini och ta de allmänt lugnt. Sola lär de ju bli också, nu jävlar ska jag bli brunare än Antonia, HA synd att du jobbar! Puss pårej

ligger i sängen och ska snart sova! dagen till ära slutade på topp, vi fick överdrivet mycket gäster tycker jag, men de gick bra ändå, trevligt och roligt! vi övade även på bärtekniken, igen.. vilket var till ganska stor nytta för jag har tappat hela tekniken nästan! tappade ingenting iafl, hihi.. men jag har skitont i min vänstra handled, eftersom man bär mycket med den, höhö! innan vi slutade hade vi prov i projekt och företagande, de gick mycket bättre än vad jag trodde de skulle göra, haha.. nu ska jag ställa klockan och sen sova, goodnight!

GE MIG SOL IMORGON! HELA DAGEN!


träningvärk

Har chillat galet hela dagen. Har ingen dålig träningvärk asså, kom knappt upp ur sängen imorse. Har gått omkring hela dagen och tyckt lite synd om mig själv faktiskt... Men imorgon är det en ny fysträning, så de är bara kriga på. Hoppas vi lirar lite fotobll igen, DAMN vad kul de var! Är riktigt taggad faktiskt.

grilla är en av sommarens höjdpunkter

Blev lite lång uppesittarkväll igår, gick och la mig sent. Var inte uppe ur sängen förrän strax efter ett, aja de är ju tidigare än fyra iallafall. Satt ute i solen och åt frukost imorse, sen tog vi caben till barkarby, där jag blev 3 par skor rikare. Nu ska vi snart grilla, blir mys.



lovely

Fysträningen ikväll var galet rolig. Vi sprang en runda, intervallträning, lite mage och sen lirade vi fotboll. Mycket skratt och mycket verkstad faktiskt. Nu har jag äntligen varvat ner lite, men har både ont i magen och huvudet. Tänkte lägga mig i soffan och kolla på nått inspelat och sen sova.

bara du som saknas

Härlig dag.
Har lallat runt i centrum, lunchat och varit på arbetsförmedlingen med Jempan idag. Blev inget shoppat eftersom jag inte hittade nått på gina, och de är enda stället jag har pengar på just nu. Men jag åt iallafall världens godaste lunch, fyra små rätter. Tog även cykeln istället för bussen, framsteg! Ikväll är det fysträning i Edsbergsparken som gäller, jag är taggad. Smoothie på G!



I can feel a hot one

Mitt bröllop ska vara bättre än Victorias. Så de så!

Även lördagen tillbringades i Vallentuna. Blev lite filmer å så. Kom hem för någon timme sen, skulle till Kista med mammi, men när jag kom hem hittade jag henne på soffan, sovandes. Lät henne ligga där, hon såg ut att behöva de. Hon ligger där ännu. Så jag har bättrat på brännan lite, druckit lite förmycket redbull och nu tänkte jag nog ge mig ut och springa, kanske. Försöker få med mig Jens, men de går inte som planerat. Så tråkig att springa själv.



Ibland saknar jag mitt mörka håååår

02.23

Det blev en lugn fredag. Sov halv dagen, sen åkte jag iväg till Vallentuna och träffade Patrick och Adam. Vi chillade bara hos Adam, kollade lite filmer å så. De blir nog en rätt lugnt dag imorgon också. Inge jävla dricka. Har varit lite tufft senaste tiden. 


Dagens citat: 
''Jag blir alltid så ledsen när jag ser alla svältande barn i Afrika. Visst, jag skulle också vilja vara sådär smal, men herregud, tänk på alla flugorna''

mystisk tjej 91

Utekväll med Antonia. Blev lite häng i parken med Verris. Sen blev de D&B. Eh, vad hände? Nu ska jag sova, eller nått...

Living out loud made me a cry baby

Jag vaknar alldeles försent dessa dagar, fast idag blev de faktiskt tidigare än vanligt.
Igår låg jag uppe och kollade på film, de blev Another cinderella story och Living out loud (grät mig igenom hela filmen). Ikväll blir de middag at Salle's och sen blir de en sjuk kväll med Antonia. Just nu är de fotboll på tv, heja Greece.. Men jag ska gå och bada!



.

För lite sommarstämning i bloggen snodde jag listan av fjantonia♥


1. Ditt favoritställe på sommaren?

Sigtuna. Nära vänner och massa sommarmys! Nere vid bryggan eller med båten ute på sjön, awesome.
Eller utomlands.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Dagen ska vara stekhet, då man ligger och pressar i solen. Grillning framåt kvällen och kanske en kall öl på de. Kanske lirar lite fotboll senare och bara umgås, supermys.

3. Vad lägger du helst på grillen?
Fläskytterfilé, BBQ-marinerad. 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Umgås med vänner, sola, bada, försöka hitta en litet extrajobb för att vi in lite pengar. Sen blire det en sista minuten med Markus och Patrick.

5. Dina bästa sommarfärger?
Gult, vitt. Eller nästan allt är fint, iallafall till solbrännan.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Mygg. Regn. Husvagnssemester.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Alla underbara dagar uppe i norrland. Och kollo, det är något jag saknar.

8. Havet, sjön eller poolen?
Havet, om de är saltvatten. Annars kan jag lika gärna steka vid poolen.

9. Vad väljer du i glassbaren?
Isglass, oftast twister.

10. Vart går din drömsemester?
Maldiverna, helt klart. Sen skulle de vara en ren dröm att åka till Dubai. Men Maldiverna ligger snäppet före.

I don't wanna be a part of this world anymore

Fifa, VM och fotbollslirande. Härlig kväll, men de tog hårt. Jag förtjänar att sova, önskar att jag gjorde de i min nybäddade säng, med dig.

FIFA OCH VM, AWESOME

I kista shoppade jag ett par brallor, impulsköp bara, jag skulle ju spara pengar.... Nu sitter vi hemma hos Bitchie och lirar Fifa. Spöade nyss Sarah, så nu äre bara Rickard och Badr kvar. Och Murkus om han vågar utmana ödet och komma hit. Om en timma blir det öl och fotbollsVM.


Vi hade iallafall (inte) tur med vädret.

Vi hade ju inte tur med vädret idag. Blåst och moln, inte riktigt okej. Vi skulle ha glidit ut med båten i Sigtuna, men icke. Istället åker jag vill Kista med Rickard, så får vi se hur vädret blir mot kvällen, kanske blir lite mys där ute iallafall! Så nu ska jag borsta tänderna, sen kommer Ricky och hämtar mig.

make you mine


I't kills me that you'r kissing another girl


I'm done playing games with you!

Dagen har varit ganska seg, har inte gjort något vettigt förutom en prommis till ica. Sen blev det Gladiatior hos Jens & Jonas, helt okej avslut på kvällen. Imorgon blir det storstädning av mitt rum. It's a mess! Sen vet man aldrig vad som händer..

du är min räddare i nöden


Last night i fell in love without you


VM har börjat, wie!

Igår var det Dannes tur att ta studenten! Blev firande hemma hos honom, sen vidare till KC. Jävligt kul kväll faktiskt. Jag gillare. Ikväll blir de en lugn hemmakväll. Har precis avverkat en fotbollsmatch i soffan. Skönt!


allt är AWESOME

Helt värd kväll igår. Hade supertrevligt. Jag och Jeppe åkte till Garage, där vi mötte upp folk och satt och chillade lite, några drinkar å sådär. Manfred och Elli sjöng kareoke och dom gjorde de bra! 
Dagen har jag tillbringat med Patrick och Markus, vi har chillat lite på min terrass, spelat lite spel och bara tagit de lugnt. Ikväll har jag varit lika duktig som igår, blev ytterligare en springrunda, med syrran. Sen blev de lite hemmagjord tobleroneglass som hon hade gjort och så spelade vi Buzz. Urmysigt. Imorgon blir de shoppnig.


Worthy

Nu känner jag mig duktig. Har varit ute och sprungit en timma typ. Jätteskönt.
Så nu blir de ett glas rosé, mums.


chill chill chill

Jag vet. Hann bara lägga upp en, dom var så jävla stora. Får kirra med de där någon dag. Annars finns de ju bilder på fejjan. Senaste dagarna har varit awesome. I lördags träffade jag Antonia och chillade galet i parken, MYS! I söndags träffade jag Ellinor, Manfred, Sofie, Jesper och Rickard och chillade galet nere vid bryggan i Sigtuna. Måndagen tillbringade jag chillandes med Jessica och Tove nere vid badberget, wie. Och gårdagen chillade jag hemma och en stund hos Jens. Ett jävla chillande, men vafan, jag är ledig. Eller... arbetslös. Men jag har ju valt de själv! Nu ska jag äta lite frukost.

.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Gårdagen var fan bästa dagen i mitt liv. Champagnefrukosten började hos Jempan halv nio. Hela klassen var där och chillade gaaalet, sen fick vi ride till skolan, där vi fixade de sista med flaket. 11 var det brunch uppe i skolan, sen hade lärarna spex och en liten ''roast''. Ett hade vi UTSPRING och en liten cermoni. Och halv två stod vi på flaket och RÖJDE! FAN, vad kul de var! BÄSTA JAG GJORT I MITT LIV! Underbar känlsa.
Fyra började mottagningen hemma. Tack till alla som var där, det var så jävla underbart! Kvällen började sen på Underbara Bar, sen efterfest hos Jensa. ÄLSKAR LIVET JUST NU!
bilder kommer

Vårruset 2010

Ouf! Jag har haft en jävla underbar helg. Fredag = riktigt fredagsmys, lördag = röjjkväll, söndag = kryssning. Åh, vad bra de har varit!
Idag hade vi röjjdag i skolan också. Lekte galna lekar och sen flippade de ur. Sen gick jag hem och solade, helt okej asså. Jag brände mig dock, men va ska man göra. Kvällen tillbringade jag i de 5 km långa spåret runt Norra Djurgården, vårruset. Gick och småsprang dock runt hela banan eftersom jag har gått och blivit sjuk igen, men de var skönt! Nu är jag helt slutkörd iafl, så det blir Efterlyst, sen sängen.
2 dagar till studenten!