ont, de gör ont och snart är det match.

De värker fucking överallt, ska smörja in mig med voltaren så kanske de blir bättre till matchen. Vi möter Älvsjö ikväll, borta. Är ganska taggad, men får se hur de går. Varför kan jag aldrig vara fri från detta? De är alltid nått, men just nu är de allt. Saaaaajk.

Hold your head up high

Lång dag på jobbet... Jag är värd en god natts sömn, ge mig de.


I'm in here, I'm trying to tell you something


life's a hell of a ride when the rules don't look right

Jag ska aldrig gå ut på Halloween igen, ALDRIG! Det var spindlar överallt. Men det var skönt att få lite annat att tänka på. Träffade många gamla vänner och viktigast av allt min bästa. Grattis Anton!!! Jobb imorgon, sleeptime.


no good feelin'



I could really use a wish right now.

när kroppen tar slut går man på vilja


how do you sleep while the rest of us cry


gräver ner mig nu


I miss how it use to be


Take all you'r big plans and break 'em


grovt irriterad. kanske överreagerar..

Gick från astaggad till så jävla otaggad så att de inte fanns. Aa, skyll på mig, jag bryr mig inte. För att jag var (still are) så jävla förbannad. Piss. Torsk 8-7.
Nu: Desperate. Make me happy.

Nu: Match mot Hammarby.

Nu taggar vi rååååå, wie.

De värker i mina handleder och hälsenor.

Aj. Aj. Aj.

If you love something, set it free. If it comes back, it’s yours. If it doesn’t it never was…


eh vadårååå?

Mamma: Va inte uppe till fyra idag.. inte halv fyra heller.

can I have a piece of that?


tufft kväll

Home sweet home. Kom nyss hem från jobbet, gick bra men det var jävla mycket folk vilket blir jävligt jobbigt när man jobbar själv och inte kan allt, men de gick bra. Nu ska jag lägga mig i soffan och slappna av till Biggest looser.

I thought I could resist you



En torsk och en vinst. Är död nu.

Västerort (6-3, torsk) skulle vi lätt ha tagit om vi hade haft mer fokus på matchen och mindre fokus på domarn och allt runt omkring, visst domarn sög. Men jag tycker vi krigade på bra. Duvbo (2-0, vinst) var ett riktigt dåligt lag och de fanns inte så mycket spring i banen kvar på oss, så vi ska vara riktigt glada att de var dom vi mötte idag och inte ett bättre lag, då hade vi nog torskat.

Who hasn't been there before?

Lördagskvällen var mysig. Blev middag, tårta, en tripp i solariet och sen kollade jag på Juno. Nu är klockan egentligen för mycket för att jag ska vara vaken, vi har två matcher imorgon och jag ska vara piggast. Ska nog lägga mig i soffan och kolla Just my luck tills jag blir lite tröttare. This sucks.

hummerpasta och skumpa, de är inte varje dag.

Nu blire mysmiddag för att fira mammsen som fyller 40 på onsdag. Hummerpasta m. räkor chili och vitlök och till de blire lite skumpa. Sweet.

älskar


.


I got lost a time or two

Kvällen förgylldes med många skratt och tjejsnack med Melina och Antonia, mys. Vi kollade även Täby-Sirius i Tibblehallen, där Täby torskade. Vi hade en jävla resa därifrån, har nog aldrig haft så kul åt Antonias ilska. Vi åkte fel, hittade inte, flippade lite och åkte omvägar, men det var kul. Nu har jag precis landat hemma och nu blire sängen, sweet. Tjäää

I'm living the happiest nightmare ever


allt är awesome, awesome.

Det var awesome att träna, solningen gav lite resultat och imorgon är det fredag. Kan de bli mer awesome? Nä. Ännu mer awesome är att jag nu ska sätta mig i soffan och njuta av alla torsdagssåpor, hihi. Galet.

Next: Träning och solning.


skytten

De blir rastlösa om de inte får tillräckligt med stimulans. Kanske är det därför de har lite svårt för att binda sig? HEHE. TRUE.

de snurrar i min skalle

Känner mig lite halv idag, har bara sovit 1,5 timme. Kunde inte sova. Låg och tänkte alldeles för mycket. Det är så mycket som snurrar i min skalle just nu, kan nog inte nämna en grej som inte snurrar omkring där. Både gott och ont. Är både ledsen och lycklig. Förbannad och förjävla glad. De gick ett glädjerus i kroppen igår, jag hoppade till i sängen, slog huvudet i betongväggen, fan vad ont de gjorde, men de var de värt. I'm going crazy. Crazy!

baby why tell me why should I waste my time


man kan ju inte låta bli att bli lite kär

Jag kände att jag behövde träna lite, så de blev lite simning. Skönt men slitet, hade redan träningvärk från igår, men de fick gå ändå. Jag älskar onsdags-tv. Bonde söker fru i mitt hjärta, man kan ju inte låta bli att bli lite kär. Dock saknar jag Frusna män söker kärlek som fick för några år sedan. Aaaw, bästa!!!

There's no better place in the world.




satisfied

Kul att jag lyckats matcha brevbäraren två gånger på fyra dagar klockan 3-4 på morgonen. Lite komiskt. Låter som att min sovrutin är lite åt skogen? Japp, de stämmer.. Dags att fixa tillbaka den, hehe.


sån jävla my-humor


Best things in life are free

Hela min dag gick åt att vara irriterad på en skitsak. Hatar sånna dagar. Iafl, denna dag är bättre. Dock mår jag lite sisådär. Har inte ont i halsen men har typ "ont i näsan", wierd. Skitsamma, ska träna idag iallafall, får se hur de går.


ja tack!


I decided long ago, never to walk in anyone's shadows. If I fail, if I succeed at least I live as I belive


Lookin' better than a body has a right to



some people live just to play the game

Har varit lite taskigt på bloggfronten, har inte haft mycket tid över. I fredags provjobbade jag och de gick bra, var dock hemskt lite folk. Men ska dit igen om cirka en vecka. Den kvällen spenderades hemma hos Vincent. Galet länge sen jag träffade honom, och alla andra som var där. Kul, mycket kul. Igår hade vi match, där vi drog hem 3 poäng mot KTH, sätt som smäck, skitbra brudar. Gårdagskvällen spenderades hemma hos Lucas, länge sen jag skrattade så mycket! Sen drog alla och vi kollade på South park-filmen, skitkul.

seg i benen

De tar emot rätt jobbigt i banen idag, känns att man inte har tränat på 2 månader. Men nu är jag tillbaka och ska försöka hålla mig frisk. Dock är de influensatider nu, så skulle inte förvåna mig om jag åkte påre. Aja, hoppet är de sista som överger en. Nu ska jag gå till Ica med min sjuka vän, ciao.

oh snap, vad snygg har är!

ska drömma om honom nu

promise me



hoppas hoppas hoppas

Jag har sökt nytt jobb idag. Blir provjobbning imorgon, får jag jobbet ska jag unna mig dessa. WIE. Vem vet, plötsligt händer det.



it's a good day, feelin' great.

Nu är de dags för innebandy träning. Sen blire en liten tripp i solariet igen.

min drömkille

Jag fick en fråga hur min drömkille skulle vara, här kommer svaret.

Min drömkille ska ärlig, de är de allra viktigaste. Jag hatar folk som ljuger och inte kan säga vad man tycker. Han ska vara omtänksam, självsäker och de ska vara lite "go" i honom. Kaxigt är också sexigt, dock inte för mycket, men jag har en tendens att falla för "bad boys". Med risk för att låta lite ytlig, men självklart är utseende viktigt, men de är inte allt. Har man ett härligt leende och glimten i ögat kan man lätt charma mig. Brunhåriga killar är riktigt hott. Är dock en tjej som tycker att kroppen är grymt viktigt, man måste ta hand om sig själv. Gärna mycket muskler. Är svag för innebandykillar, mums.

hjälp mig

De står och väger mellan SATS och solning.
Det blev både och, haha.

någon frivillig?

Har jättesvårt att sova på nätterna, känns jävligt b. Har typ ont i hela kroppen, skulle vara skönt med massage, wie. Någon frivillig? Hehe.

jag får rysningar

Från och med du - Robin Bengtsson

I really do


I forgot to remember to forget




i need you now


I've lost all control

Skönt. Känner mig duktig som gick upp så tidigt. Hann till och med förbi skolan för att kolla om dom hade kvar betygen från praktiken i 2an och SATS för att fixa nytt kort eftersom jag har tappat bort mitt. Hehe. Strax ska jag laga mat. De blir bojkottning av att änns åka ner till träningen idag eftersom de är fotboll, hade ändå inte tänkt att träna. 


"I'm a little drunk and I need you now"

she's a good girl

De händer inte ofta att jag är vaken vid denna tid längre. Men nu är jag de. Mår inte så bra, har ont i huvudet och halsen, men annars äre bra. Eller nja, har rätt ont i ansiktet också, men de är en annan femma. Hade jättesvårt å sova igår, låg och drog mig i säkert 3 timmar, jobbigt. Nu ska jag stolt visa upp mina betyg. Hehe.

just do it


here you come again

Eftermiddagen spenderades ute hos farmor, mys. Och på kvällen blev de simning, jätteduktigt. Kommer dock ha träningsvärk imorgon, helt hundra. Nu blir de strax sängen och Ice Age igen, hann bara se halva igår.

if it makes you happy


guess I'd rather hurt then feel nothing at all


hej, jag är en idiot.


free falling


ka ka ka karatefylla

Kvällen igår var, flipp. Herre. Karatefylla. Ska aldrig dricka igen. Mår som man förtjänar idag. Aa, jag mår skit. Men vafan, man lever bara en gång. Fast just nu känns de inte som att jag lever. Asså jag vet inte änns vad jag pratar om. Tror jag ska sova en stund. HEJ

börjar helgen med en yogapass.

Jag har typ ont i mitt ansikte. Ont i magen. Är trött. Och sjukt ont i mina revben. Men vafan, de är fredag. Jag och Ronja tänkte börja våran helg med ett yogapass, kul. Så nu måste jag klämma i mig en macka eller nått och sen glida ner till bussen. Ciao!

so true!


I'm lying alone with my head on the phone thinking of you till it hurts

Skönt med lite träning, har dock ont i mina revben, vet inte varför. Knas.
Nu blire lite käk och soffsittning för min del.

superladdad

Strax träning, strax träning. WIE övertaggad.

HAHAH DÖR!


hey, slow down

Jag hade en till sju dröm inatt, fast den här var läskig. Vi körde av vägen.
Nu ska jag laga mat, fajitas. Sen blir det träning!

du är så fin, förändra dig aldrig


.


när är jag lycklig?

Jag är lycklig när jag är med folk jag älskar och bryr mig om, nära och kära. Jag kan vara så överdrivet jävla lycklig av att bara sitta i soffan och kolla på mitt favoritprogram på tv med fint sällskap. När jag får sms av någon jag tycker om. När min mamma kallar mig "älskling". När mamma ringer och frågar när jag kommer hem. När mina vänner frågar om jag vill hitta på något. När någon frågar hur jag mår. Jag är som lyckligast när jag känner att jag är älskad. De borde alla få uppleva, dagligen.


tänkte äta honom till frukost imorgon



typ mina drömmar!

Inatt hade jag sjukaste drömmen, de var så jävla verkligt. Det var så sjuk, vill uppleva de påriktigt. DAMN.

tänka, motion och frisk luft samtidigt!

När jag behöver tänka går jag ut och springer/går. Det är precis vad jag tänkte göra nu. Men först måste jag vänta lite tills maten har sjunkit lite djupare, hehe. Sen blire bollsta runt musik i öronen, mys.

don't look back in anger


blä.

De är nog inte min dag idag heller.

love the way you lie


jag har haft damp hela dagen, förlåt

Har inte blivit många inlägg idag. Mitt humör har varit cp, får damp på allt, ALLT. Jättejobbigt! Har inte gjort ett piss idag, åkte ner till träningen en stund för att sitta där och slippa göra ingenting, men de gjorde jag där också så. Men aja. Nu blire bra musik och om en stund blire Halv åtta hos mig, Desperate och Cougar town.

kan inte nån bara skjuta mig?


detta blir jag glad av


plus och minus med livet just nu

Att det är så jävla tråkigt väder, dör.
Att de finns musik som gör än så jävla lycklig.

Funny little world

Känner mig helt mör i kroppen, men laddar om nu, wie. Imorgon äre träning och jag ska köra hårt. Galet! Nu känner jag för att internetshoppa lite, såååft.

kul liv, näe

Jag hade jättesvårt att sova igår. Min tv funkade inte, så jag satte på en dvd, hann se filmen säkert en och en halv gång innan jag lyckades somna. Sen vaknade jag upp med en förkylning, känns rätt B. Blä.

jag dör vad snygg han är



min favvo

Nu: Ensam mamma söker, wie.

Jag är jättesugen på julmys.


Innebandy is the shit, typ.

Matchen gick bajs, fast vi va bra ändå tyckte jag, 8-4 till Endre. Är död. Efter matchen åkte vi iallafall och kollade på Täby-Warberg, Täby förlorade dessvärre precis som vi gjorde. Hemma, ätit och är helt slut. SKÖNT!

trött tjej

Kvällen spenderades i Runby med grabbarna och Helle. Rätt mycket chill. Har dock haft bättre bussresor hem. Nu ska jag strax hoppa i sängm upp tidigt och spela match imorgon, är redan galet taggad. WIE. Natti.

killar är segare än tjejer, iallafall idag.

Smart tjej. Jag hade lagt telefonen på stolskanten och så skulle jag stoppa in en kastrull i diskmaskinen. Telefonen ringer och jag kastar mig typ på den och åker in i bänken, höll på att välta den typ. Så nu ska jag plåstra om mig själv och sen springa över till J&J och vänta på dom, sega killar.

I wanna know, have you ever seen the rain comin' down on a sunny day?

en av få bilder på mig i lockigt hår, wie

mumsfillibabba

Skönt med en liten prommis till ica. Länge sen jag såg grabben också, inte sen förra söndagen, tror aldrig de har hänt förut. Men nu ska jag laga mat till skitbra musik, de blir fläskfilépasta med champinjoner, lök och körsbärstomater.

wie

NEXT: Ica with my brotha!

de är ett under att jag är uppe.

Fredagskvällen började med att jag mötte upp Tove och Antonia vid station och gick mot häggvik. Knas. Tillbaka till station i en spurt typ och lyckades timea ett tåg till Väsby iafl. Haha, vad fan gör Antonia och Tove i Väsby, aa de kan man undra. Vi åkte ialf hem till Dennis i Bollstanäs. Det var kul. Nu ska jag kolla på Idol från igår.