ysch för skolk

Ingenting är bättre än det här! Jag är inte i skolan & inte är jag hemma, rätt fräscht faktiskt! Jag sitter hemma hos tove och pluggar stenhårt! Tove gick nyss till skolan, för att göra nationellt prov i svenska, läsförståelse! Haha, det har jag redan gjort, och jag fick ett väldigt starkt G! 

Jag borde egentligen inte sitta här, för vi har så sjukt mycket å plugga, men jag unnade mig en paus, som jag gör typ varannan kvart.. så bra är jag på att plugga! Jag måste göra klart tekniken, (designa en bärsele och typ skriva hur den fungerar, tror jag?!).. och så ska jag göra samhällskunskapen, (fördjupning i samhällsekonomi! + att man typ ska hitta någon artikel till det, fattar inte riktigt!).. och så ska jag läsa ut min engelskabok på 200 sidor! Ja, jag har läst 10 kanske.. och skriva en bokrapport på det.. good luck! sen måste jag plugga musik, eftersom jag har musikprov imorgon, för jag missade det föra veckan pga, något jag inte kommer ihåg! herregud, det är verkligen inte roligt att gå i skolan just nu!
Men snart är det sportlov! Då ska jag och Tove upp till hennes farmor & farfar i Bastuträsk, om det nu heter så! Där ska vi bara slappa, och ha skitskojj! Plugga också, får jag ju absolut inte glömma! Vi ska också träffa en kompis där uppe, som bor i Skellefteå, men han kommer dit iallafall! Jag har inte träffat honom på 3 år, sen sportlovet i 6an! Shit vad spännande det kommer bli! Han säger att han är längre än mig nu, vilket han inte va förut! Mohahaha! Och när vi kommer tillbaka från det blir det äl nya tag i skolan, som jag verkligen måste orka! Men det blir nog ingen svår match! För jag har en kanoninställning nu!
Nu måste jag plugga lite igen kanske, för sen ska jag och Tove till Kista eller nått! Jag måste slösa bort mina pengar på något, det går ju inte att spara! Haha! Sen har jag innebandyträning, fys & teknik, eftersom det är torsdag! haha, ajaaa! bye bye!