c ci cia ciao

Kom nyss hem från en mysigt kväll med Kalle! Humöret på topp och nu ska jag sova. Imorgon åker jag ut till Toves land utanför Värmdö! Gud vad spännande att träffa henne! Kommer sakna Kalle, men det är sådant men får leva med! Han är ju hemma när jag kommer hem, wohoooo! Ciao guapos

image158

roligt historia

Vid middagen berättar mannen för sin hustru.
- Idag jag har köpt två fantastiska Good Year däck.
- Du är inte klok! Vi har jo inte ens någon bil!
- Vadå ÄLSKLING? Du köper ju BH...


god jävla morgon

Imorse vaknade jag klockan åtta, sedan kunde jag inte somna om för att jag hade så jäkla ont i halsen! Jag vaknade även mitt i natten och va tvungen att gå upp och dricka vatten, för att jag trodde jag skulle dö.
Igårkväll var det bästa kvällen på länge. Grymt roligt att träffa Kalle igen, det va en evighet sen. Idag måste jag packa, eftersom jag åker till Toves land imorgon. Och så ska jag träffa Karl igen, hihi! Have a nice daaay babes


Toves land på tisdag

Smygtränat (eftersom jag är sjuk, får jag inte träna. Men pappa var inte hemma, så jag tränade i smyg), duschat och käkat! Strax kommer mamma och ska köra mig till Karl, så han också blir sjuk, haha! Får se vad jag och Karl hittar på, men roligt kommer vi ha. Det har vi alltid, hihi!
Tidigare idag pratade jag med Tove. Hon och hennes mamma blir ensamma på deras land några dagar, för micke ska hem och jobba. Så jag ska ut dit. Gud vad kul, jag har inte träffa Tove på fyra veckor typ, helt sjuuuuk! Tråkigt bara att jag är sjuk, och att jag är tvungen att lämna Karl hemma.. haha! Take care, ciao!


29 juli

Jag tåg tåget till Sollentuna och träffade Jessica, Sara, Patrik och Viktor. Vi umgicks lite å sen blev klockan mycket. Vi satte oss på bussen, Sara och Viktor åkte hem till Sara, Jessica och Patrik åkte hem till Patrik och jag åkte hem. Pratade nyss med Karl, men det bröts, och sedan funkade det inte att ringa upp igen.. suck! Nu ska jag hoppa in i duschen.. Byue! 

image157

Välkommen hem!

Äntligen är jag hemma. Göteborg var helt okej och Marstrand var urmysigt, men jag blev sjuk i Göteborg, så jag ville bara åka hem! Resan hemmåt var hur jävla kass som helst! Jag satt snörlvade och proppade i mig halstabletter. Kunde inte sova heller, för jag hade så jävla ont i halsen. Usch, jag ska aldrig åka bil igen. I sommar har jag åkt bil längst upp i Sverige, genom Norge, plus att jag har varit i Göteborg! Men nu äntligen är jag hemma.. Idag kommer Karl hem, men han kommer inte förns ikväll.. Ååååh, I can't wait!!!! 

 
   
   
   

bye

Åker till Göteborg och sedan till Marstrand.. Kommer inte orka blogga imorgon innan jag åker eftersom vi ska gå upp kvart i sju! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hoppa i säng! Take care, ciao!

image142

någonting jag saknar

image140

burberry donnan

image138

gaaaaaaaaaaah, nu har jag packat klart!

fem dagar kvar

Asså åååh, nu är det inte roligt längre! Det är fem dagar kvar tills Karl kommer hem.. Jag döööör! Jag saknar honom sjuuukt mycket! :( Jag vill åka bort nu så kan komma hem så jag kan träffa Karl förfan! Nu måste jag packa, har ingen aning om vad jag ska ha med mig, så det kommer gå åt helvette! Later..

i love rea!

Med mig hem fick jag en t-shirt, ett linne, ett par jeans, ett par short, en bikini, ett par skor och en hårklämma! In i duschen, käka middag, sminka sig och uväg till Sara, så där har jag varit ikväll och snackat skit bara, rätt lungt! Imorgon måste jag packa inför Götet och Marstrand.. Kommer ha värsta problemet med att packa, mer om det imorgon! (ursäkta att jag har bråttom, datorn blinkar, batteriet är dåligt och jag vill inte hämta laddaren på nerevåningen, det är mörkt där, haha) PUSS
 
image136

Yesterday!

Pappa väckte mig halv elva och då var frukosten klar! Efter frukosten hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning! Sedan åkte vi till Arlandastad och spelade golf. Haha! Dagen gick och klockan blev åtta.. Pappa och Petra hade dragit iväg till en kompis för att hon fyllde år. Så jag va hemma själv. Jag började laga middagen och bestämde sedan med Sara att jag och Shoppe skulle komma dit senare. Pappsen och Petra kom hem och vi käkade middag till första tio minutrarna av Beck. Sedan gjorde mig klar för stt dra iväg. Jag satte mig vid datorn och tänkte att jag kanske skulle hinna kolla klart på The grudge 2, innan mamma och Shoppe skulle hämta mig. Jag satt och va helt inne i filmen, dom hade precis gått in i ett mörkt rum.. Precis i samma stund knackar det på fönsterrutan bakom mig.. Jag flög upp ur stolen och skrek! Fyfan vad rädd jag blev, hahaha! Men det var bara Shoppe och mamma! Vi åkte till Sara, sen va vi där en stund innan vi gick över till Micke Blixt.. Satt å snackade lite. Mötte sedan Halltberg som var ute och gick med hunden, sedan gick vi till Micke igen och satte oss och chiiiiiillade! Sen åkte jag hem å sov!
Nu har jag precis käkat frukost och ska snart ner till Centrum, Din sko och Now har rea, vad jag vet! Ciaaaao!


image134

hello dears

Eftersom pappa fyllde år, fick vi besök! När alla hade dragit sig hemmåt, käkade vi middag. Gud vad gott det var, hade inte ätit annat än frukost och en bit tårta, och klockan hade redan hunnit bli nio. Pappa och Petra hade hyrt en film, Bakom min buske, som var det sämsta film jag sett.. ever! Mitt i filmen ringde Sara och frågade om det var lungt att hon och Sofia kom förbi en stund. Javisst sade jag, som trodde att jag skulle missa filmen, eftersom den var så tråkigt. Men icke sa nicke, det dröjde en stund innnan dom dök upp. Vi gick iallafall ut en sväng, sedan gick jag hem och sov!

Idag vaknade jag klockan halv elva, vi käkade frukost, packade ihop lite stuffs och åkte iväg till Rösjön, sedan låg vi där hela dagen fram till halv fem. Nu har jag precis käkat en supergod middag och ska gå en prommis! Love

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min gamla pappa 41 år, Grattis!

image133

Haha

Igårkväll åkte jag och Sara hem till Shoppe, sen kom Micke, och även Larsson och Ekberg. Det var väl inget mer med det. Det var en trevlig kväll bara. När jag kom hem satte jag mig och pratade med min syster en stund. Sen om Mattis, och dom gick typ hem till honom. Jag hade tråkigt, eftersom jag blev ensam hemma. Så jag gick ut och hoppade studsmatta, haha!


jag saknar karl så jag dör

På morgon när jag jag vaknar och drar upp min rullgardin, så kanske regnet bara öser ner. Då blundar jag och tänker på en melodi, som handlar om det bästa jag vet och det är.. SOMMAR, SOMMAR OCH SOL!

Imorse när jag vaknade, stod regnet som spön i backen. Efter en stund kikade solen fram, och sen kom regnet med en dundrande fart! Så idag har det alltså varierat mellan sol och regn, hela dagen. Vid fyrafem-tiden började det se bättre ut, trodde jag ja! Jag skulle till Viby och träffa några. Jag tog tåget till Norrviken, och sen skulle jag ha tagit bussen upp till Viby, men det var tjugo minuter kvar tills den skulle gå, så jag tog en promenad! När jag hade kommit halvvägs började det spöregna! Usch, usch, usch vad jag ångrade att jag inte väntade på bussen iallafall! Nåväl, alla hade dragit sig över till Uffe, en gubbe som bor vid Runan, haha. Vid tio tog jag och Shoppe tåget hem, vi orkade inte vara kvar längre.. Nu ska jag kolla klart på filmen jag inte hann se klart förut, You, me and Dupree. Aloha

you light up my day

image128


hihihi

Jag och Sara tog en prommis med hennes hundar, mysigt! När vi kom tillbaka dröjde det inte så länge innan Chrippe dök upp. Vi satt å kollade på gamla bilder på datorn och satt ute och snackade skit! Haha, ganska trevligt faktiskt. Även om det dök upp samtalsämnen där jag bara ville springa iväg, hihihi. Tiden rann iväg och Chrippe va tvungen att åka hem och även jag bestämde att jag skulle hem.
Påvägen hem ringde Karl! :D hihihi, när jag kom hem hjälpte jag pappsen med maten, gjorde den färdig och ställde in den i ugnen. Så åkte han ner och hämtade Petra vid station. Sen käkade vi. En god utsökt middag, gud vad gott det var! Sen satte jag mig vid datorn, och DÅ slog det mig vad mitt lösenord var, haha! Jag har inte kunnat det på 10 månader snart.. hahahaha! Så igårkväll har satt jag och kollade på gamla bilder som jag hade i mina bilder! Så jag tänkte dela med mig lite..


   
   
    
   
   
   
   
ciao!

image132

hemma hos sara

Igårkväll åkte vi till Runan och träffade Larsson och Ekberg en stund. Sedan åkte vi till Statiol och träffades Jonas, Sofi och någon, haha! Sen gick vi in och fick varm chokland och korv av min bussiga mamma.. Sen kom det in en kund och råkade ha ner en rödbetsburk, hahahaha! Stackars mamma har alltid mycket å göra! Sen åkte vi hem och sov gott..

Han är.. BÄÄÄÄÄST!

Eftersom vädret inte tillät att sitta ute och njuta av frukosten fick det bli inne. Alla andra hade redan käkat, så jag satte mig i soffan och slog på tvn med min frukost, haha! Timmarna gick medans jag väntade på att Kalle skulle komma hem. Jag bestämde mig för att kolla på film undertiden, så jag hade skrivit på msn: Ring bara om det är viktigt! Telefonen ringer och på displayen står ett nummer jag inte känner igen. ''Hallå'', svarar jag! I telefonen hör jag en välbekant röst som säger: ''Hej, räknas jag som viktig?'' Haha, sötnos! Det är klart du gör! Vi bestämde att vi skulle höras senare för att se vad vi skulle hitta på. Det slutade iallafall med att jag åkte till honom efter middagen. Riktigt mysigt och roligt! Brun hade han blivit efter Barca, lite iallafall, han är ju alltid brun så.. Han är bokstavligen talat.. BÄST! Nu ska han bort igen, två veckor.. Jag kommer dö, jag kunde knappt behärska mig efter tio dagar och nu två veckor! Det är som om jag skulle väntat fyra dagar till med att få träffa honom. Nej, det skulle jag dött av. Aja, den som lever får la se. Jag kommer sakna honom för mycket iallafall, men ska försöka behärska mig, moahaha (6)
Haha, vet ni vad som nyss hände.. Jag var på nerevåningen och snackade med Sara.. Plötsligt klev jag på någonting kallt och hårt, men jag kunde inte fatta vad det va för något eftersom att jag inte såg den. Haha, det var en isbit.. lite kvällshumor för sig själv är ju inte helt fel, hahaha, noerd!
Imorgon kanska jag och Tove ska in till stan och träffa Anderas, vi får väl se hur det blir med den saken.. haha! Sara kommer även hem, Oskar, den lykosten, åker till Danmark (jag vill också) och som sagt, min babe åker till Gotland :'(

Nu ska jag nog gå och börsta tänderna, sen blir det sängen.. Ciaaaao!

image90
   (Karl och jag i vintras hemma hos Zimdahl, haha)

hola at ya

Middagen var god, kan jag lova! Efter middagen satt jag ute en stund och sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa. Vilket jag också gjorde, jag hittade en ny väg faktiskt, den gamla börjar blir alltför trist. Sliten och slut hoppade jag in i duschen. Eftersom jag har bränt mig var det inte så skönt! Sedan ringde jag Tove och snacka med henne om lite allt möjligt, efter det blev det en pratstund med Sara. Nu har jag precis kollat klart på en av mina favvofilmen, fjorton suger! Jag verkligen älskar den filmen, jag bara sitter där helt inne i den, och gråter i slutet, en vana. En film som alla borde se, helt amazing! Till min förvåning började det faktiskt duggregna för en stund sedan, och vet ni vad? Nu öser det ner! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, en film till kanske.. eller sova! Imorgon kommer Karl hem, wiiiihaaaaaaaaa! Au revoir

njutning

Sol, värme & doften av nyglippt gräs, det kallar jag njutning. Som ni säkert förstår har jag legat ute i solen hela dagen. Jag har varierat mellan hängmattan, studsmattan och fotbollen.. haha! Och röd som en kräfta har jag blivit, i ansiktet iallafall! Nu har faktiskt jag lagat middag åt hela familjen, pastasallad med lax. Mums! Fast jag själv är inte särskilt hungrig. Jaja, smaklig måltid! peace

  

jag saknar karl

image86

skriv ditt namn med lillfingret: my
skriv ditt namn med armbågen: my
skriv ditt namn med pannan: myu
 skriv ditt namn med foten: mkyuh7
skriv ditt namn med näsan:my7

ölmage?

Haha, kom bara och tänka på en sak som jag såg igår. Dom visade på nyheterna hur det såg ut på Metallicas konsert.. och grabbarna har blivit tufft tjocka, om man jämför med innan. Haha, lite lustigt att jag tänker på sådant på killar som är över femtio, haha! Mamma säger att jag inte änns får tycka Mikael Persbrandt är snygg.. Yeah, you wish.. he's my nr. 1 för fan! Efter Karl, hihi! Kan han inte bara komma hem, jag får spader! I miss you babe. Sug och svälg, trevlig helg

21.45

Extremely bad day faktiskt.. den kunde ju ha varit bättre liksom. Jag har bangat på allt idag, har varit typ helt körd hela dagen. Trött, sur, irriterad, ont i huvudet och sådant som man inte kan hjälpa. Aja, snart är iallafall fredag den 13e slut, så vi får väl se om det blir någon förbättring imorgon, hoppas på det! Min syster har bränt ner filmer till mig, bland annat Torkel.. Schyst av henne, för jag skulle aldrig klara av det själv. Haha! Och hon var här för nån timma sen, men såklart hade hon glömt att ta med sig den, as usually.. haha, hon glömmer allt! Aja, whatever.. Jag har ju en hel del filmer att välja på här hemma också, typ 10000 filmer, jag svär.. Fan, jag ska räkna n¨gon dag, bara för att se hur många vi har, för skojs skull. Haha! Aja.. Jag måste bara avsluta det här inlägget med att säga att dom spelar Amy Diamond - Shooting star på radion.. Jag hyllar verkligen radion för att dom spelar sådana låtar man blir glad av, haha. Jag glömmer aldrig höstlovet. Puss!

usch fy blä tvi

Jag hade precis borstat tänderna, och skulle gå på toaletten! Tror ni inte att jag ser det jag bara inte vill se! en spindel, jaaaaa! En stor, fet hårig långben! Jag hoppade upp och sprang ner.. Och Mats, mammas hyggliga kille, skulle ta bort det äckliga krypet. Och vad tror ni han gör? han spolar ner det i toaletten! Tror ni jag gick på toa innan jag skulle sova eller? NEJ! så jag gick och la mig kissnödig :O hahaha


fredag 13

Ja, jädrar.. nu ska jag iallafall sova! GOODNIGHT AND SLEEP TIGHT


BACK

Det blev inte en så lång promenad, med tanke på att det faktiskt ät mörkt ute, haha! Jag är fan livrädd för att gå i mörkret själv, usch! Nu sitter mamma och berättar hur det spökade här imorse, haha! yeah, yeah! Vet inte riktigt om jag tror på det.. men det sägs ju att det spökar, så jag får väl tro vad jag vill! Aja, tur att jag redan varit ute, för nu skulle jag aldrig våga gå ut i mörkret efter dethär. Haha, nu ska jag checka out CSI, pöss

METALLICA LIVE!

Spöade nyss morsan i en omgång alfapet! Sitter nu och lyssnar på Metallica i ett mobiltelefonsamtal. Mats och Dennis är nämligen där. Så jag och mamma sitter lite fint i soffan och lyssnar, haha! Jag kan ju inte påstå att det är suveränt bra ljud, men varför klaga! Kunde varit värre.. Mamma skulle också ha gått, men hon gav bort sin biljett sin Dennis, mats son, i födelsedagspresent, för hon hade ingen lust. hur fan kan hon? jag har varit på en enda konsert i mitt liv och det va Nightwish, jag kunde ju fått den istället, suck! Wellwell, gjort är gjort!
Vädret säger att det ser allt ljusare ut, ja.. förhoppningar finns ju! Jag vill ha sol förfan! Upp emot 30 grader nästa vecka, möjligtvis. Vilkrn tur att jag är hemma då, så jag kan njuta av solen, hihi. Nu ska jag ta en lite promenad, ciaaao sålänge


image85

bara torsdag

Gud vad skönt det va å sova! Ett mysigt täcke, en mysig säng och min skönaste kudde! Jag har sovit bra en ända natt, vi var på en camping. En mjuk dubbelsäng, jag kände mig som en kung asså, fyfan vad skönt det var å sova i den sängen.
Idag vaknade jag runt tio. Strax efter det ringde Shoppe, förvånad blev jag att han va vaken då. Haha! Jag gick ner och käkade frukost, sen hoppade jag in i duschen. Runt tolv kom pappa och hämtade mig, så åkte vi ner till jobbet och jobbade cirka tre och en halv timma! Sen körde han mig till mamma igen, nu sitter jag här och har nada å göra.. Får väl ta en promenad om jag inte hittar på nått bättre, eller ut och springa kanske, om jag orkar.. klockan är ju bara halv åtta, så. Jag önskar att Karl va hemma nu, för då kunde jag varit med honom, jag saknar honom hur mycket som helst! Det ska bli intressant å se hur brun den jäveln har blivit när han kommer hem! Men det är ju låååång tid kvar, han kommer inte hem förrän på söndag! snyft

image83

01.48

Nu är det dax för mig att sova för fan, det är jävligt skönt att vara hemma så man kan sova i sin egen sköna, mjuka, härliga säng, gud vad jag har saknat den! Godnatter

image80

hihi

När saker går åt skogen, ta på dig joggingskorna och gå ut å spring. De enda som funkar för ditt självförtroende.

image78

bilder från Norge

         
(har bilder på min kamera också, men dom får ni senare)

310 mil i rumpan

Har precis kommit hem med 310 mil i rumpan. En oändlig resa som jag aldrig trodde skulle ta slut. Från Stockholm upp till Lappland via riksgränsen uppe längst uppe i Sverige över till NordNorge. Alla som inte besökt Norge, åk för fan, innan ni dör. Det är helt amaaazzziiing asså! Det är verkligen värt mödan, längtan och besvären efteråt, jag lovar! Fjäll, fjordar, vattenfall, bäckar, strömmar, allt, helt otroligt! Aja, jag är glad att vara hemma iallafall! Mer info on Norge senare.. pöss


CIAAAAAAAAO

Styr kosan mot Norge nu, jag vill inte egentligen, men jag har inget val. Kommer sakna min bejbi. Jag kommer hem den 12/7, så puss & på återseende! 0737765676


image68

gokväll

NU NI! nu ska ni få höra.. Jag har packat klaaaart för fan! Allt som står på listan, plus joggingkläder! Japp, jag övertalade faktiskt min syster (tro det eller ej) att packa ner det också, så man kan få lite company! För ett bra ställe blir det nog inte svårt å hitta, haha! Hoppas verkligen inte att jag har glömt någonting nu, för det har jag ingen plats för..
Även om det kanske ska bli lite trist att lämna civilisationen, så tror jag faktiskt att det kommer blir överraskande roligt. Och alla åker ju ändå typ bort just den här veckan, så.. det kanske kvittar. Nu tänkte jag faktiskt krypa till sängs, för jag ska upp klockan nio och duscha mm! Och så ska jag tillbringa en sista stund i min mysiga hängmatta, som jag har blivit bra vän med senaste veckan.. förut var vi ju liksom lite udda, men jag har kommit på att hängmattor är ganska smarta, haha! Aaa, vad fan babblar jag om. Kommer somna gott, har precis varit ute på promenad, ochdet sägs ju att man sover bra efter det. Skriver ett sista inlägg innan jag drar imorgon, goodnight! pöss



image67

PACKLISTA

2 jeans
2 mjukisbrallor
5 tjocktröjor
5 linnen
4 t-shirtar
2 kjolar
2 shorts
2 klänningar
underkläder
3 bikini
6 tidningar
plånbok
5 par skor
smink & hygienbajs (och allt som ingår)
mobilladdare
pass
hudlotion
parfym
solbrillor
handduk
raggsockor
plattång
kortlek

får väl se om jag hittar något mer..


MÅSTE PACKA! PAAAAAAANIK

Tillslut kom Shoppe.. vi åkte till donken i Stora Väsby och träffade Simon och Mickis. Sedan åkte vi hem till Simon för att han skulle hämta badkläder.. då hade hans syrra fått virus på datorn så vi va tvunga å vänta på att Simon skulle fixa det! haha, trodde jag skulle få damp asså, vi bara satt å satt å satt å satt. Hur länge som helst. Efter kanske en timme var det klart. Då hade Erik också kommit, så då åktre vi till Klockbacka och mötte Jessi, Bella, Patrik och Vinjor. Sedan körde vi till Fysingen, tände en brasa och killarna badade, haha! Nu har jag precis kommit hem och mäste packa! suuuuuuuck..

16.20

Shoppe ringde nyss, dom skulle ner å bada vid fysingen, så varför inte hänga på? inte för att jag ska bada, men skulle behöva komma ifrån den här lyan.. hihi, LATER

Norway imorgon!

Vet ni vad jag älskar med sommaren? SOLA!
Nu är solen tillbaka,wiiihooooow! Som jag har längtat.

Imorgon styr vi kosan mot Norge! Rätt spännande faktiskt.

Nej, nu måste jag sola, sen ska jag packa!

goodnight

Jag vaknade av att Sara ringde mig klockan tolv typ, jag skulle egentligen inte sova, eftersom jag hade ställt klockan, men icke sa nicke! Jag gick upp, duschade, käkade frukost, gjorde mig iordning och gav mig iväg. Skulle till Viby.Buss, tåg och buss till Runstigen och sedan kom Patrik och hämtade mig. Hemma hos Patrik befann sig Jessica och Sara. Efter en stund kom Bella hem, och sedan dök Vinjor upp. Runt fyra åkte vi hem till Jessica. Efter ett tag kom mamma och hämtade mimg, pjuh! Då var det hem och käka middag. Sedan städade jag lite grann på mitt rum och började även packa en del som jag ska ha med mig till Norway! Sedan kom Karl, och vi kollade på Jalla jalla, haha :) nu är jag dööööööööööötrött och ska sova, pössis

image66

20.12

ta fram din mobil

Vem ringde du till senast?
Mammsen
Vem ringde dig senast?
Sara
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
"Köpte en bikini. Haha, varför då?
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS
Karl :)
Vad står det i ditt 21:a mottagna SMS?
''För jag såg dig (a)''
Har du några utkast?
Nix
Vad är ditt rekord i Snake (I, II, Xenzia osv. om du har)?
Har typ inga spel, haha
Vad har du för kontakter som börjar på..
J? 
Jenny Broman, Jesper, Jess, Jessi Svensson, Jocke
C? 
Calle, Chrippe, Conner, Crille
P?
Patrik, Petra, Pontus, Pson
S?
Sandra, Sara Brolin, Sarah Carlsson, Sebbe, Shoppe, Simon Said, Simon Wetterholm, Statiol, Stenswed, Svara inte, Svensk.
Vem ringer du till på snabbuppringningsnumret 2?
tomt
Vad står det i dina påmminelser?
Ingenting, tomt där också
Har du på privat nr just nu?
Nepps

02.29

image65

























                                                                MIKAEL PERSBRANDT I MITT HJÄRTA

Efter promenaden valde jag ut tre filmer. Beck - sista vittnet, Dag och natt och Tomten är far till alla barnen. Beckfilmen har jag sett förut, men jag blir lika rädd varje gång, även om jag vet vad som händer.. haha! Och dessutom älskar jag alla dom filmerna! Dag och natt var typ den sämsta filmen.. ever! Men jag var bara tvungen att kolla eftersom min älskling (Mikael Persbrandt) är med! Annars var väl inte filmen någonting att rekomendera! Haha, Den sista filmen har jag nog också sett förut, jag kände iallafall igen den, kanske inte har sett klart hela förut! Nu ska jag knoppa! Adios amigos!


21.10

image62













LET'S TAKE A WALK!

Välkommen gröna, granna, sköna, sanna sommar.

Haha, sitter här och tittar på Allsång på skansen på Tv'n, haha.. riktigt trevligt faktiskt! Per Gessle ser ut att vara ganska less på att sjunga ''sommartider'', undra hur många gånger per år han får sjunga den, det är ju en låt som spelas varje sommar! Haha!

På fredag åker jag till Norge, kalla, dyra, charmiga Norge!

               image60


IDAG

Klockan tio vaknade jag av att det var väldigt ljust. Haha, jag gick upp och käkade frukost och tog sedan med mig datorn ut i hägmattan, och där har jag legat hela dagen. Nu kom jag in och ska nog snart gå och duscha! Kvällen har jag inte planerat ännu, men jag ska nog bara ta det lungt, vi får se om jag orkar åka någon stanns, annars blir det väl film (: CIAO


010607/020607

Jag åkte hem och duschade, satte mig vid datorn, och bestämde med Karl att vi skulle träffas en stund. Jag tog bussen ner till station och mötte honom där. Sen skulle han hem och jag skulle också hem, haha! Efter middagen åkte jag hem till Tove, sen gick vi ute en stund, och så träffade vi jessica, så satte vi oss vid vattnet och pratade gamla minnen, gud så roligt :) Igår åkte jag hem, käkade middag och sen kom Karl. Vi tittade på Beck - Okänd avsändare. Sedan åkte han hem och jag gick och la mig!


300607

Jag var barnvakt åt Anton, pappas flickväns gudson. Gud vad roligt det var! Vi sprang runt, utklädda och lekte sjörövare. Då kände jag attt jag verkligen saknar att vara liten! Haha, vi tittade på Happy feet och innan han skulle gå och lägga sig gick vi och mötte Karl. Hm, jag såg Happy feet fyra gånger innan jag orkade stänga av! haha, Morgonen därpå vaknade jag klockan 8 av att Anton kommer in i rummet ''Mysan, är du vaken? Vill du leka?'' haha, sötnos!