Vårby = dåliga förlorare

Klockan halv åtta ringde klockan. Då var det dags att hoppa upp ur sängen och käka frulle, väcka farsan, packa ihop sakerna, borsta gaddarna och ladda, sedan iväg till hallen och plocka upp Fian och åka till Vårby. (lång mening)!! Resultatet blev 5-0 till Töjnan och ett sjukt förbannat Vårby. Rätt åt dom att dom förlora, för dom va inte värda att vinna. Dom sprang runt och gapade på plan, skrek fula saker och efter matchen tackade dom knappt, sprang sedan in i vårt omklädningsrum och skrek nått i stilen med ''gå och dö, jävla horor'', och slängde igen dörren hundra gånger. Pinsamt!!!! Sådanna lag borde portas, usch! Töjnan spelade bra, trots många hårda tacklingar. Haha! Bra spelat allihopa! Puss!

image226

det är vid sånna här tillfällen jag vill blunda för jämnan

image225

jävla höstväder

Igårkväll blev ingenting allting, jag hade inga ju planer. Men det ändrades tillslut. Karl kom hit och vi kollade på Linas kvällsbok, haha! Klockan tolv försökte han dra, men han kom inte iväg förns tjugo över typ, hahaha! Direkt efter det gick jag och la mig.
Inatt drömde jag att Töjnan spelade söndagens match, och vi ledde med 7-1 efter fem minuter, haha.. kan ju hoppas att det tyder på att det kommer gå bra, jag är fett tagga asså!
Imorse vaknade jag av att regnet slog mot fönstret, det var grått ute och jag hade egentligen ingen lust alls att gå upp. Men det gjorde jag iallafall. Jag orkade inte göra frukost själv, så jag satte på tvn och väntade på att pappa skulle vakna, vilket han också gjorde, typ toooolv.. När vi satt och käkade frukost pratade dom om städhjälp på radion. Och då kom jag på att vi hade det när vi bodde i Sollentuna. Vårt hus va fett stort, så det va jobbigt att städa.. haha! Fett najs det skulle vara att ha det igen, haha!


gryning efter natt

HAHA! Imorse försov jag mig. Jag sa godmorgon och tog en varm kopp choklad på Statiol, sen sölade jag upp till Klasro. Dom hade redan haft läxförhör och skulle precis börja gå igenom mjölkprodukter mm. Under lektionen fick Emma och Filippa en utskällning för att dom snackade förmycket och direkt därefter åkte jag och Ante ut för att vi öppnade käften, haha thaaaanks! Typ kvart över tio fick vi sluta, men jag satt ändå kvar till tolv och väntade på Amanda och Vicky, haha! då åkte vi till skolan och hade inget att göra. Sen hittade jag Karl, så vi satt och snackade en stund! Tio i två var det dax för svenska. Vi kollade på en film som var riktigt freaky! Den hette typ Odysseus, haha låter sjukt ja! Efter det slutade vi! Jag åkte direkt hem till mamma, plockade ihop mina saker och fick skjuss till pappa.. Nu sitter jag här helt själv, pappa är på nån konsert, haha att gamla människor fortfarande håller igång är ett plus! Jag har precis käkat middag och nu mår jag illa.. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Om det händer nått, så lär ni väl få reda på det. Pussy

GODnatt!

nu ska jag fan soooooooova, ska möta Vicky imorgon på klasse 07.40, så jag ska väl upp strax innan sex. Hörde imorse på radion att dom som sover minde än fem-sex timmar har större risk att drabbas av hjärtsjukdomar eller vad det nu var, och även dom som sover mer än åtta, haha! GOODNIGHT, SLEEP TIGHT!

Det finns fett som är bra för dig...

.. svårt att tro!
Även om inte enns halva kvällen har gått har jag och har även tänkt att spendera den i framför tv'n, med fyra filtar och datorn. Klockan nio börjar Efterlyst, Heroes OCH Csi. Jobbig kväll alltså, smart att köra alla favvisar på samma kväll.. jaja, det är väl bara face it liksom, vad kan man göra, spela in och kolla nån annan gång, nej det är inte riktigt min grej, för jag har aldrig tid eller lust att kolla på sånt jag missat när jag har en stund över.. om jag väl har det. Just nu sitter jag och kollar på du är vad du äter.. och jag känner verkligen att jag är vad jag käkar, haha! Efter det tror jag att jag prioriterar Efterlyst, för det har varit min favvo längst, haha! LATER

''hejhej'', ''tjabba'', ''hejsan'', hallåhallå''

''hejhej'', ''tjabba'', ''hejsan'', hallåhallå'', ''hejhej'', ''tjabba'', ''hejsan'', hallåhallå'' osv... Fett tråkigt att vara busschaffis! Kom precis hem till pappa, har varit hos Karl. Åkte hem hit för att inte väcka mammsen eftersom hon sover. Ikväll hade jag inte tänkt att stå och kolla på min träning direkt, men jag behöver egentligen inte fundera på saken längre, eftersom den är inställd! Imorgon är det fredag, det är fan sjukt hur snabbt veckorna går, det har typ redan gått sex veckor i skolan. Helgen ska jag inte slösa bort, lugna puckar!


citat

''Jag blir alltid så ledsen när jag ser alla svältande barn i Afrika. Visst, jag skulle också vilja vara sådär smal, men herregud, tänk på alla flugorna''


26 september

Just nu gör jag ingenting, sitter här och fucking bara lever. Har precis käkat middag, även om jag inte var så värst hungrig, så nu sitter jag i köket, för jag orkar inte gå upp på mitt rum, för det ser ut som ett bombnedslag. Får ta initsiativet att städa där snart, innan helgen kanske. Fast jag är hos pappsen i helgen, så det kvittar ju egentligen hur det ser ut där inne då. Ikväll blir det tvsoffan för min del. Det är ju Grey's Anatomy och Fråga Olle, jag älskar det verkligen, Matrin Björk är så jävla cool, snygg, sexig och ball så det är inte sant! (Liten överdrift kanske, men whatever)!

image224

ta-de-lungt

Igår innan skolan åkte jag och solade igen, haha! ILLA! På Klasse gjorde vi världens godaste pajer.Tacopaj, ost&skinkpaj, broccolipaj och hallonpaj. Jag tror inte ni anar hur gott det var! Men vi fick inte sluta förns typ halv fem, så då skyndade jag mig hem, för att plocka ihop lite grejjor och ge mig iväg till träningen och KOLLA PÅ! Inte lika tråkigt som vanligt att kolla på, eftersom Kalle var där, men jag va så jävla taggad på att spela, det är helt sjukt! På söndag har vi ju match och jag ska spela, utan tvekan!

Igårkväll sov jag hos Tove, gud vad skönt att slippa gå upp klockan sex! Vi kollade på Kyle XY, House och Sporten, sen somnade vi! Imorse hade vi levnadslära och det var ju inte det roligaste. Efter det skulle vi haft svenska, men det var inställd.. så vi fick slutaaaaaaa, fett najs! Jag och Vicky drog och käkade lunch och sedan åkte vi hem.


hellre dör jag..

Sitter här i långfillingar, mjukisbrallor och en tjocktröjja och försöker koppla av, men det är inte det lättaste.. Hostan blir bara värre och förkylningen är inte den bästa. Fan varför blir det alltid såhär när man minst vill det?! Jag pallar inte vara sjuk nu när våra seriematcher har dragit igång och jag tränar för fullt, fan vad jag tycker det är tråkigt!
Imorgon ska jag ner och kolla på min träning igen, och då ska även Karl med!!!! Men innan det ska jag gå till skolan, men innan det har jag sovmorgon!!! Börjar 10.25 med Engelska, sedan lunch och efter det Klasro! Imorgon sover jag hos Tove, så räkna inte med ett inlägg...! På onsdag ska jag gå till skolan och sen jävlar vet jag inte, sliutar halv tolv!

image223

MVGNIVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Morgonen började med svenska, skulle skriva klart novellen, och det gjorde jag. Men jag skrev aldrig in den på datorn, så jag får väl göra det hemma tills nästan svenskalektion, på onsdag. Men lektionen var rätt chill! Efter det hade vi idrott.. Vi skulle spela volleyboll, haha. Vi började med att knångla upp näten efter att vi hade sprungit några varv, vilket inte var så bra eftersom jag inte bör anstränga mig särskillt mycket, men men.. Lektionen rann iväg, jag och frida spelade mot några andra brudar. Mårten sa att vi låg över M-V-Gnivå, i volleyboll! Haha, rätt stolt actually! Sedan hade vi mentorstid och jag vet inte vad. Efter skolan åkte jag till Rotan och solade 20 minuter.. haha, nya rör och nya solarium, fett naaaajz, för min bränna är fett tydlig. Rätt gryyyyymt asså, bästa solningen evaah! Ciaoo

död

Känner mig rätt så keff asså! Jag är inte klar med min novell och min första lektion imorgon är svenska och jag pallar inte skriva imorgonbitti, jaja.. jag har väl inte så mycket til val, David kommer lacka, haha! Nu ska jag hoppa ner i sängen, guuuud så mysigt. Ciao

känn ingen sorg för mig Göteborg

Idag vaknade jag sent, vilket var väldigt skönt, men det betyder att jag inte kommer kunna sova ikväll! Jajaja, har iallafall sovit ut en natt, det är ju bra.. bra för att vara jag. Haha!!!! Klockan två ungefär åkte jag till Karl, vi gjorde inte så mycket, men det var mysigt. haha! Klockan sex åkte jag och TITTADE på vår träning, eftersom jag inte får vara med.. Och jag kan ju säga att jag är ingenting annat än sugen på att spela!! På söndag har vi match mot Vårby och jag S-K-A spela, så är det bara. Chansen att vinna är nog hyffsad, när Töjnan spelade mot dom förut lirade vi 4-4, och vår tränare sa att vi spelade dålig, fast då spelade inte jag, så jag vet inte vilken grad spelet låg på, men förhoppningsvis tar vi hem segern!
Ikväll MÅSTE jag åtminstonde börja på min novell, som egentligen skulle varit klar förra veckan, hehe! Har ingen aning om vad jag ska skriva om heller, så det blir ju inte världens lättaste grej att göra! Later!


image219 image220 

image221 image222


träningsuppehåll en vecka för my!

Hemma från Löwet. Och som tur var är det bara ett virus och ingenting annat! Det går dessvärre inte att behandla, så för att bli bättre måste jag vila. Så ingen träning för min del nästa vecka :( hoppas jag får spela på söndag iallafall, för då har vi vår andra seriematch. KRYA PÅ DIG MY!!!!!!!!!!!

suck & stön

Vad det blev i matchen bryr jag mig inte riktigt om, men vi förlorade iallafall.. Första preioden spelade vi riktigt bra, men i andra perioden var vi kort om folk, måndga hade hoppat av pga sjukdom eller att dom va tvunga att dra, själv tappade jag andan utan att nått änns hade hänt, jag bara sprang och så sa det pang så kunde jag inte andas bara, fett läskigt!!!! Fan vad trist, för jag fick inte spela mer för morsan efter det, fan vad sur jag blev! Vendelsö var inget dåligt lag heller, dom var många, hade koll på bollen och spelade bra. 7 spelare mot typ 16 är en tuff match, men jag tycker Töjnan kämpade på bra! Direkt efter matchen åkte jag och mamma till Löwet för att kolla om jag hade körtelfeber eller nått.. eftersom jag tappade andan, och är sjuk typ hela tiden, plus att Sara hade körtelfeber för inte så länge sedan. Men dom hade inte tid förns klockan 17.00 ikväll, men hon kollade på det iallafall.. och hon sa att det möjligtvis kan vara streptokocker, men jag hoppas verkligen inte det, för jag kommer aldrig kunna vara borta en längre period från innebandyn!


image218

Töjnan-Vendelsö

Ouuuf, jag har inte sovit såhär bra på länge! Vaknade av att telefonen ringde kvart i nio, skulle egentligen gått upp nio. Det var morfar som ringde från Thailand, han ville bara berätta att dom hade kommit fram, så det gjorde inte så mycket. Strax ska jag göra iordning mig för matchen, packa mina grejor och sånt! Har precis käkat frukost och är proppmätt! Kvart i tio drar vi till hallen, hoppas alla är pigga och taggade, för det är jag! Idag ska vi vinna! Ciao!!!!

MIN EGEN JÄVLA MJUKA SKÖNA HÄRLIGA SÄNG

Runt sju kom min älskling hit, vi käkade middag och hade jättemysigt. När han skulle gå slog vi våra huvuden i varandras, haha... soooooooooorrryy! Strax måste jag hoppa ner i sängen, för imorgon ska jag upp typ klockan halv nio, för att hinna käka frulle i god tid innan matchen, och tagga!!!!!!! Goodnight, nu väntar MIN SÄNG!


Gräsö in my ass!

Egentligen var der ju tänkt att mamma och Mats skulle ut till landet idag, och jag dit imorgon efter matchen, men istället blir det inget av det den här helgen. Vi har förmycket å göra hemma, med hantverkare, renovering, takomläggning mm! Tråkig, men sånt är livet, men hinner knappast med allt! Ikväll ska jag vara med min sötnos, han kommer hit :) och sen ska jag sova i min egen säng och gå upp typ klockan åtta imorgon, för Töjnan har match mot Vendelsö, fränt!

image217

Grrrrrrrrrrr!

Träningen var skön, jobbig, blöt, tuff, regnig, tung, rolig, härlig, patetisk, givande.. allt! Roligaste på länge, actually! Trots att vi bara var fyra personer, som bara blev tre sedan när Carro skulle på basketträning. Annars var det jag, Fian och Vicky. Konstigt att det alltid är samma personer på fysträningen, haha! Men dom som inte var där, det vill säga allt utom vi, haha.. dom missade faktiskt någonting!!!! (enligt mig) Nu har jag duschat, imrogon är jag ledig eftersom det är orientering i skolan, och jag ska verkligen inte vara med. Haha! Så jag, mamma, Mats, pappa och Petra, ska käka lunch på Scandic hotell i Infra City, där min syster går i plugget, hon serverar! Får se hur det går, strax blir det nog Ronjas säng för min del, eftersom min säng fortfarande är busy! Imorgon får jag tillbaka den, Ä-N-T-L-I-G-E-N! Får se om jag sover själv hemma eller om jag sover hos pappsen, mamma och Mats åker ut till landet, och dit ska även jag på lördag, efter vår första match mot Vendelsö, vi ska tarom! Kisses


följ den röda tråden

Hahaha! Pappa, Petra, Tobbe, Pontus, Farmor, Morfar, Van, Mattis, Mats, mamma, jag och Ronja blev det. Farmor snacka påsom vanligt, så det va inte en ända tyst stund. Ronja fick en lite klurig present av Mats, ''följ den röda tråden'', en karta och någonting med trädtopparna, haha! Så Ronja, Mattis, Pontus och jag gick ut för att leta, haha! Det tog ett tag, men tillslut hittade vi, med lite tips från coachen! Ronja klättrade upp i trädet och såg ut som ja.. jag vet inte vad! Mats hade knytit fast presenten i trädet så det satt fast hårt. Ronja tänkte precis klippa av tråden som den hängde i när Mats satte stopp, haha! Det var ju omtåligt!!!! Tillslut fick hon ner paketet och vi gick in. Äntligen kunde jag få tillbaka min dvd som hon hade baxat, eftersom det va en dvd i paketet! Haha! Nu ska jag gå och duscha, sen blir det sängen eller nått..


jag ska fan!

Det finns fan inget hellre jag skulle göra än att göra det jag är inställd på just nu, alla fattar noll! Lika bra det. Med den inställningen jag har just så ska jag klara det, själv eller med någon. Helst själv för att visa hur stark är och ta initsiativet själv, men går det åt helvette så kan man behöva hjälp av andra! Fuck heller att jag kan hålla på såhär längre, it's not good! Jag är stark nog att klara av det, jag lovar, på allt jag äger! NU JÄVLAR MÅSTE DET FAN HÄNDA NÅGOT INNAN JAG VISSNAR OCH DÖR!


grattis syrran!

Idag fyller min syster 17 år, det betyder att det bara är 2 månader och 5 dagar tills jag fyller år, haha!


GRATTIS!
 


image216

the evening

Igår efter träningen fick jag skjuss till Tove av Fians mamma, hygglo! Där duschade jag och kollade sedan på Kyle XY med Tovis, hihi. Klockan nio gick vi ut för att möta Kalle vid Rudbeck, så va vi ute i kylan med honom tills klockan blev nästan elva. Då traskade vi på, frusna och trötta hem till Tove, tog en kopp te och gick sedan och lade oss.

Sleep tight

Med mig hem från Kista fick jag en foundation, ett par skor och två linnen. Va inne på att köpa en väska också, men jag pallade inte. Hittade ingenting till Ronja heller, så det får jag jaga på onsdag, för imorgon har jag för mycket att göra. Jag slutar typ klockan fyra på Klasse plus att vi kanske går över tiden, klockan sex har jag träning och efter det kanske jag ska till Tove och sova över där liksom, haha! Imorgon har jag sovmorgon btw, fett härligt!

hey hoe

Pallante skriva om skolan, för den va så daaaaaamn tråkigt, så jag dör hellre! Nu är jag hemma iallafall och min mormor och mammas moster (mormors syster) har precis kommit hit för att äta middag och snacka lite innan dom ska åka till Parga, LYX! Ikväll ska jag och Tove åka till Kista. Jag ska leta efter någonting till min syster som fyller 17 på onsdag, och så måste jag köpa lite andra nödvändiga saker! Måste köpa skor också, om jag hittar några.



Att se fram emot
Tisdag: Sovmorgon, Klasro & träning.
Onsdag: Slutar tidigt.
Torsdag: Bergendal och träning.
Fredag, Helg!
Lördag: Första seriematchen. Vendelsö-Töjanan!!!!!!

amen yeah, trodde jag ja!

FETT B! Vår match idag mot Vallentuna blev inställd! Asså driv inte om jag jag flippa, jag hade fan sett fram emot den här matchen i flera veckor.. eller ja, sedan jag fick reda på att vi skulle spela! Jajaja, vad ska man göra åt saken. Seriestarten är på lördag nästa vecka, så det var ju ingen seriös match mot Vallentuna, en vanlig träningsmatch bara.
Förmiddagen gick åt till att laga mat och äppelpaj. Jag gjorde världens godaste äppelpaj, jag lovar! Runt fyra kom morfar hit, med hela paketet, aa ni fattar.. fru m. barn, hah! Sedan kom även min morster med hela paketet (HAHA)! Vi åt middag tillsammas och pratade lite om allt möjligt. Riktigt cosy!!! Vid middagen satt jag och smsade med fian och fick reda på att matchen var inställd. Så jag skyndade mig till träningen för att iallafall hinna få lite träning, eftersom matchen var inställd.. höhö, komplicerat!


TAGGGGGGGGAD TILL TUSEN!

Godmorgon alla glada!
Nu har jag sovit ut riktigt ordentligt. Idag kommer min morfar ner till Stockholm för att äta middag med sin gosiga dotter (mosran) och hennes kids (jag och ronja). Ner hit har han även med sig sin Thaigumma och hennes dotra! Hur gulliga som helst båda två, även om det är lite problem med språket mellan oss. Men engelskan går hur bra som helst, tur att man hade Sven-åke i skolan, haha! Efter middagen idag, ska jag iväg på match i Vallentuna. Egentligen har vi två timmars träning innan som jag faktiskt är sugen på att gå på, men eftersom morfar is in town, så jag skippar det! Får se hur det går ikväll, Vallentuna är nog sugna på att spöa oss, men jag ska fan se till så att vi åtminstonde håller nollan! Mer information later!

image215

peace and lööööv

Morgontimmarna flög iväg och klockan blev mycket. Det var redan dax för pappa att ge sig iväg på klassträff, haha. Och jag och Ronja skulle kila iväg och käka. När vi kom hem satte jag mig och kollade på en film, sedan kom min sötnos hit och jag fick lite company, myspys! Han gick för typ snart en timme sedan, eller nått. Nu har jag precis tagit en varm härlig dusch och sitter å väntar på att Ronja ska komma hem, och nu kom hon hem.. haha, passande! Nu ska jag gå och knoppa, för jag ska upp i hyffsad tid imorgon eftersom att morfar kommer, så jag måste hem och fixa lite grejjor och så ska jag hjälpa mamma med lite andra grejjor. Ciao guapas!


image214

livet är vad man gör det till!

image213

skapligt trött fredag

Efter skolan idag åkte jag hem och städade mitt rum, ytterligare en gång.. eller ännu mer kanske man säger, eftersom jag redan gjort det fyra gånger typ, haha! Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till honom och lämnade lite grejjor och hämtade Ronja, sen åkte vi hem till Petra och käkade middag. Efter middagen åkte Ronja iväg och jag gick upp och lade mig i Tobbes säng och höll på att somna, så jag bad pappa köra hem mig, som han så snällt gjorde. Väl hemma var jag inte lika trött.. Har precis kollat på Linas kvällsbok och håller på att somna igen. Trots att klockan inte är mer än tio en fredagkväll har jag ingenting emot att krypa till sängs, är helt sjukt jävla trött, jag hajjar inte själv! Jävlar vad skönt med helg!!!!!! Det ända som är riktigt planerat i helgen är söndagen, morfar kommer ner och vi ska käka middag etc. För han flyttar till Thailand igen på måndag, you know!!!!! Och dit ska jag lätt åka i vinter! Och klockan 20.15 har vi match i Vallentuna, TAGGAD!
Sug svälj, trevlig helg.


tuff träning

TUFF(!), jävligt tuff träning. Lycko er som inte var med.. Asså, det måste vara något fel med dagen eller vädret eller årstiden, what so ever.. nått är fel, för alla (My och Sofia) va helt sjukt sega idag och ingen förstod vad det berodde på. Haha! Jag försökte verkligen prestera mitt allra bästa, men det var sjukt jävla tufft asså! Imorgon är det fredag, thank god!!!!!! Då ska jag hem och sova efter skolan, haha.. okej, kanske inte. Men jag kommer somna tidigt, för jag känner verkligen att jag behöver sova och den här natten kommer nog inte ge mycket till sömn, höhö!
 

image211

det ska va gött å leva

Efter en rolig, skön och charmig engelskalektion med teater, snack och lek tog jag bussen hem till Kalle, som log och sov när jag kom och jag kan bara säga en sak, jag var fett avundsjuk. Det var egentligen tänkt att vi skulle ta bussen tillbaka tills hans matte började, men vi (eller jag iallafall) glömde helt bort tiden, haha! Sen fick Karl reda på att hans matte va inställd, så han hade inga lektioner idag.. LYCKO! Halv ett tog vi istället bussen till Sollentuna eftersom att jag skulle till Scandic Star Hotell och han skulle köpa vax, haha.. undra om han gjorde det! På hotellet fick vi en guidad tur runt och kollade hur allt såg ut, och fick även mycket rolig samt onödig information. Och bullar!!! Ikväll från 19.00-20.30 har vi träning på sportis, så jag hoppas jag hinner se Kalle en snabbis, hihi! Innan det måste jag städa mitt rum innan mamma får spader. Och äta middag! Ciao amigos

puss!

Levnadsläran imorse var över på nolltid och på svenskan satt vi bara och babblade och försökte komma på någonting att skriva en novell om... 11.25 slutade svenskan, och även jag. Så jag satt kvar i skolan och väntade på Karl som inte skulle sluta förns 12.25. Tillslut slutade han också, och vi tog bussen hem till honom. Så chillade vi där några timmar eller nått. Sen skulle han på match, och det var egentligen tänkt att jag skulle se den, men det regnade, så jag bangade! Ska städa rummet, ciaao

In my ass!

Eftersom jag hade sovmorgon imorse kom jag faktiskt i tid till Engelskan, som egentligen kändes rätt onödig eftersom vi inte gjorde någonting alls typ. Sedan hade vi lunch, och efter lunchen var det lektion på Klasse. Dom i min grupp lagade mat och dom andra hade teori. Maten smakade väl inte överdrivet mycket, men den dög, haha! Vi fick sluta cirkus klockan tre, så då gick jag först och kollade när bussen till Väsby station gick, men det va typ en kvart kvar, så jag pallade inte vänta.. så jag gick mot tåget istället.. Väl hemma tittade jag klart på One tree hill, och sen insåg jag att klockan hade blivit väldigt mycket, så jag fick oerhört bråttom till bussen. Träningen var frän, förutom att jag blev sjukt jävla irriterad på en viss person (hoppas inte du läser), men så jävla barnsligt...!!!! Jag, Sara och Vicky fick gå tidigare från träningen eftersom att vi skulle på ''föräldrar&elevmöte'' på Klasro egentligen halv sju, men vi kom dit sju.. haha! Det var trevligt!
Imorgon har jag inte sovmorgon, men jag slutar tidigt, vilket är en poäng. Efter skolan ska jag vänta på Kalle i skolan, för han slutar inte förns en timme efter mig. Nåväl, nog skrivet om min tråkiga dag. Nu är det dax för natty!


det är alltid lätt att vara efterklok!

Kom försent imorse till svenskan, men min lärare märkte ingenting tror jag. Dagen rullade på iallafall och dagens närmade sig slutet. När jag lämnade skolan åkte jag hem till pappa och städade mitt rum, sen kollade jag på Rosa the movie. Snart ska jag hem till mamma och kolla på One tree hill avsnitt 5-8 som jag lånat av vicksan! TJÄ

image210

mmmmm...MASSAGE!

Mamma kom och hämtade mig hos Tove, då åkte vi till COOP för att hon och syrran skulle köpa lite stuffs! Vet ni vet jag träffade där? PRITAM!!! Min galma mattelärare! Först försökte jag gömma mig, men sen försvann Ronja och mamma så jag va tvungen att leta efter dom, haha. Försökte rymma snabbt iallafall! Hemma, duscha, byta om och iväg till träningen. Satt där och kollade på bara, eftersom jag har stärck låret! Med Karl btw, han kom förbi! :) efter det åkte jag hem och käkade middag. Och nu har jag precis fått massage av Mats, mammas gubbe. Det gjorde ont i början eftersom jag har ont, men det blev bättre i slutet, coooosy! Nu ska jag snart hoppa i säng, om jag orkar. Det är ju en dag imrogon också.

image209

                                                                                                                                                         PUSS!

Sköndalscupen

06.30 efter knappt sex timmars sömn, tvingade jag mig upp. Hade en halvtimme på mig att packa ihop mina grejjor, äta frukost och sånt stuffs! Strax efter sju satte vi oss i bilen, hämtade Sara påvägen, åkte förbi statiol och köpte varm choklad och körde ner till parkeringen för att möta alla andra. Sofia hoppade in i vår bil och så åkte vi iväg till Sköndal. Under uppvärmningen till första matchen mot sköndal sträckte jag låret, så det gjorde jävla ont, och ändå spelade jag tre matcher.
Eftet två matcher tyckte vi allihopa att det skulle bli hur skönt som helst att åka hem. Men istället fick vi reda på att vi hade en match klockan 16.30, som ingen hade förväntat sig. Vi orkade inte åka hem och åka tillbaka, och vi orkade inte sitta i hallen i 4 timmar. Så vi tog med oss vår pick och pack till Globen Centrum och spenderade typ 3 timmar där.. Sedan åkte vi till en annan hall och spelade matchen, och självklart förlorade vi efter all dess väntan. Jaja, det är inte platsen där man kommer som räknas, det är själva spelet och jag tycker dom flesta spelade hyffsat bra.


Igårkväll åkte jag hem till Tove, och så drog vi till kista, sen till sollentuna och träffade några, sen drog vi på fest hos någon Hampus i Viby. Orkar inte sammanfatta kvällen särskillt mycket mer, vi var hemma typ tvåååå, då somnade vi typ, haha!
  

06.30 imorgon

Karl va nyss här.. Eller, ja han åkte precis hem, snyft! SAME SHIT! Jag ska nog gå och lägga mig snart, för imorgon ska jag upp klockan haalv sju, usch vad jobbigt, på en lördag! Äntligen när jag får min fucking jävla efterlängtade helg är det något ivägen för att jag ska få sova länge.. Ska sova imorgon efter cupen om jag orkar.. haha! SOV GOTT OCH LYCKA TILL IMORGON ALLA GLADA, Ciao!

sommliga går med trasiga skor!

Igår kändes det som att dagen aldrig skulle nå sitt slut. Åkte till skolan en aning sent. Sedan åkte jag till Karl som precis hade gått upp eftersom den jäveln hade sovmorgon, lyx! Vi åkte till skolan lagom tills han skulle börja, så då mötte jag Anna. Allt gick tröögt, men tillslut i tid gav vi oss iväg till Bergendal. Hade lektion där och fick sluta klockan halv fyra eller nått. Då åkte jag till tandläkaren direkt! Inga hål vare där, så jag fick åka hem. Hemma fem i sex och skulle åka tio över, hann knappt plocka ihop mina saker.. Iväg till träningen dit jag kom en aning sent, men men.. det gjorde nog inte så mycket. På träningen hade vi förs fys, sedan spelade vi fotboll i slutet. Haha, I really miss football! Sedan kom pappa och hämtade mig. 

Natten var inte rolig. Kunde knappt sova för att jag hade världens jävla fucking huvudvärk. Vaknade imosre när jag egentligen skulle vart  på Klasse för länge sen och mött Vicky! Istället gick jag upp, tog på mig det närmaste jag hittade i klädväg och sprang till 8.41-bussen!!! Kom till klasro typ kvart över nio eller nått, satt där en halvtimma sen fick vi sluta.. haha, nödväntigt, kände jag! HÅÅÅÅÅÅÅÅL till tio i två, ROLIGT SCHEMA! Jag, Anna och Vicky åkte hem till Vicky och Anna lagade lunch åt oss, haha!!!! Vi gjorde även milkshake och annat roligt! Sedan åkte vi till skolan och hade svenska sen slutade vi. Jessica, Bäcklund, Eddie och jag åkte till Sollentuna. Haha, sedan kom Patrik och Lukas som hade varit i stan och köpt lite grejjor. Det började regna, så vi åkte hem. Missade precis tåget, as usual, hahah!

Ikväll hade jag ingen fucking aning om vad jag ska hitta på. Imorgon ska jag upp typ halv sju, för vi har cup i Sköndal. Är inte så taggad ännu, men vänta bara tills imorgon, ska knäcka era näsben, FUCKERS!

5/9

Imorse fick jag skjuss till skolan, fett skönt. Köpte en macka på stiatiol påvägen, för jag hann inte käka hemma. Kom till sklockan typ åtta eller nått, så jag satt och pratade med Sarah tills vi skulle på lektion. Jag hade levnadslära, inte särskillt jobbigt. Fick sluta tidigare, så jag och Anna suckade eftersom vi va tvugna att vänta 40 minuter för att ha svenska och sedan gå hem.. jaja, efter svenskan slutade vi iallafall! 11.20, så jag åkte hem och sedan kom karl över. Klockan halv fyra åkte han på träning, så då tittade jag på One tree hill. Sedan ringde jag Tove och vi bestämde att vi skulle dra över till Kista, så med lite bök och stök tog vi oss dit, HA HA! That's my day

fucking jävla bullshit

Skoldagen var tråkigt, precis som alla andra skoldagar. Vi fick sluta klockan två på Klasse, så jag och Sara gick ner till Statiol och köpte risifrutti och varm choklad i ösregnet. När jag skulle gå till Häggvik station och ta tåget och Sara skulle gå hem, började det regna som mest, fyfan vad blöt jag va när jag satte mig på tåget, usch! Ikväll har jag haft träning och inte gjort så mycket mer, ska strax sova, night!

efterlängtad morgon

Inatt drömde jag att jag och mamma skulle åka utomland, och när jag vaknar och sitter och äter frukost, kommer mamma ner och säger ''Vet du vad jag drömde inatt?! Jag drömde att vi skulle åka till Bulgarien!!!'' Lite skrämmande om jag ska vara ärlig. Haha!
Idag hade jag min efterlängtade sovmorgon, fräääänt! Elller ja, jag kallar det sovmorgon eftersom jag inte behöver gå upp förrän halv åtta/åtta, annars bör jag gå upp klockan sex, hah! Snart ska jag till skolan för att ha engelska, sedan har vi lunch och efterdet har vi en eftermiddag som väntar på Klasro. Hoppas vi får sluta innan fyra, för jag har träning klockan sex, och om vi slutar fyra är jag hemma typ fem, och min buss går igen tolv över fem, hahah, vi får väl se om det funkar! Nu måste jag återgå till att föna håret, later!

image205

Som inte försvunnit ut i oändligheten...

Söndagen drog förbi som ett sus, tove kom hit, sedan hade jag träning och tidigt i säng, thats it! Imorse segade jag upp ur sängen som alla andra måndagmornar, och tack vare det kom jag försent till första lektionen, svenska. Tyvärr missade jag bara första tio minutrarna av den usla långtråkiga lektionen! Vi fick iallafalll sluta en halvtimma än beräknat, tur det! Resten av dagen var trevlig och inte särskillt jobbig. Efter skolan drog jag och tove till kista en snabbis och sedan hem till henne. Runt åtta kom pappa och hämtade mig, och nu sitter jag här och tittar på One tree hill, cosy! Thats my day, time to sleep, night!

min älskling!

Nästa vecka ska hon bort, och jag vill inte alls. Jag berättade förut att hon hade något på magen. En tumör. Från början var den liten, typ 5x3 cm. Så då va vi hos vetrinären och kollade, men dom kunde inte kolla vad det var eftersom hon va skendräcktig. (mjölk) ni fattar! Så vi skulle vänta och komma tillbaka en månad efter. Nu har det gått en månad och den där tumören har blivit hur stor som helst, typ 5 gånger så stor. Så nu finna det väl inga alternativ kvar.. :(

image204

pull my finger

Tjääää! Skolan igår var najz, vi började på Klasrohalv nio och fick sluta klockan tio. Så gick vi allihopa hem till Sara och kollade på film, haha. Vid tolv åkte vi till skolan och käkade lunch, sedan hade vi svenska klockan två och sedan var det helg.. fan vad härligt! Igårkväll var Karl här, myspys!
Imorse hade mamma köpt nybakat bröd till frukosten, fyfan vad gott! Under dagen har jag inte fått något gjort alls, bara varit ute på en snabb prommenix och legat i hängmattan en stund, that's it! Kvällen ska jag ägna åt att ligga framför tvn och kolla på film och bara tare lungt. För imorgon har jag träning, och jag har fortfarande lite ont i halsen, men det är det ingen som vet, haha..