gladare än aldrig förr

Så, nu är jag här igen, gladare än aldrig förr. Det är lov, karl kommer snart hit och imorgon bär det av till Falun. Kan det bli bättre. Allt är på topp och jag är riktigt glad! Idag hade vi typ 40 minuter matte i skolan och sedan shoppade jag lite i centrum innan jag åkte hem. Blev kär i en väska, så jääääävla fin. Annars har jag varit i tvättstugan och tvättat, eftersom vi fortfarande inte har någon tvättmaskin hemma, hihi. Nu är jag hos pappa och ska strax käka, sen ska jag ta en promenad tillbaka till mamma och packa resten, sen är kvällen min och karls, ciao!

                image402     image404


bjuder på gamla minnen, njut!

                   

...

Nu har jag hittat något roligare.. Parlamentet, hehe!


bloggtorka i väntan på något roligt(?)

Senaste
Kompisar du träffade: Fian, idag på träningen.
Personen du pratatade med i telefon: Mamma.
Du fick SMS av: Jonas.
Du kramade: Matilda.

Idag
Kläder: Mjukisar och en tröja, just nu.
Bättre än igår: Delvis.

Imorgon
Är det: Måndag.
Planer: Skola och träffa min plutt.
Händer imorgon: Samma svar(?)

Frågor och svar
Det första du gjorde I morse? Vaknade och smsade mamma.
Vad åt du sist? En banan
Tror du på distansförållanden? Haha, nej.
Vem tänker du på just nu? Karl
Tror du att personen tänker på dig med? Ja, han smsade ju precis, hihi.
Vart reste du sist? Norge
Vad gjorde du igår kväll? Sov.
Liknar du din mamma eller pappa? Hum, båda.
Ler du ofta? Nja, det anser jag inte. När det behövs.
Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek.
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Öh, har aldrig sett en.
I vems säng sov du i igår natt? My own!
Vilken färg har din tröja? Svart.

Sorg
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Hum, ja.
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Tyvärr. Men vem fan har inte(?)
Gråter du när du skadar dig? Brukar inte direkt göra mig illa med flit, men det händer att jag grinar, hehe.

Lycka
Är du en glad person? Oja, för det mesta.
Önskar du att du var lyckligare? Ibland kanske.
Kan musik göra dig glad? Jadå.

Kärlek
Har du en flick/pojkvän? Ja.
Är du nöjd med det? Absolut, fullständigt.
Är du kär? Klart jag är!


weeey

I know, det va länge sedan jag skrev, så nu ska jag berätta lite vad jag har gjort den senaste veckan..

I tisdags var jag i skolan, vi hade boxning mm. på idrotten, efter skolan tränade jag, jätteroligt och skönt. I onsdags var jag i skolan, efter skolan träffade jag min älskling utanför skolan och vi åkte hem till mig, trevligt som fan. I torsdags åkte min bebis till Riksgränsen och jag åkte till skolan, suck.. Efter det åkte jag hem och somnade typ sjukt tidigt, i fredags klev jag upp halv sex, tog sjubussen till skolan och stod i köket hela dagen, inte så mycket folk, så vi hade itne så mycket å göra, men kul ialf. I lördagsmorse(igår) gick jag upp med tuppen och åkte och jobbade på Polarn och pyret, dom hade nån konstig dag, målade barn till clowner, delade ut popcorn, saft, ballonger, mm. Kul var det! Somnade tidigt igår också eftersom jag gick upp så tidigt.
Och så nu rå.. Nu sitter jag hemma, har precis kollat på massa repriser på tvn och ska hoppa in i duschen och sedan ska jag nog ta en prommis. Har träning klockan sex ikväll, det ska jag inte glömma. Ciao!

time for nothing

Nu har jag pratat med min bebis och tröttnat på att sitta här, nu ska jag hoppa ner i badet och sedan ska jag nog gå och lägga mig, imorgon har jag träning och ska absolut inte missa den. Ciao!


vårväder

Känns som att lagt ner halft typ, men jag har inte suttit mycket vid datorn, vilket är bra eftersom det var ett av mina nyårslöften. Så good för mig, hehe. Har inte så mycket att skirva om iallafall.
Helgen spenderade jag för det mesta med min pluttis. Träffade även tove, jessica och tova och tränade, annars ingenting alls. Idag har jag varit i skolan som vanligt och sedan har jag varit ute och gått i det mysiga vårvärdet!

     

There you go!

Ashärligt att vara ledig. Igårkväll träffade jag Jessica och Tove en stund, jättemysigt att träffa dom igen för det var ganska länge sen. Imorse hade jag nationellt prov i engelska, gick helt okej. Annars har jag inte gjort så mycket.. Kollat på Inte utan min dotter, en bra film som berör! Nu ska jag kolla på efterlyst, hehe.



datorkunskap

Sjukt tråkigt, sitter på datorkunskapen.. Är allmänt seg och trött, längtar till träningen ikväll, vill träna ochj sedan sova. Imorgon är jag ledig så jag får sova ut imorgon. Det skulle jag ha fått iallafall, eftersom jag börjar egentligen halv tolv, men jag är helt ledig. Får se vad jag hittar på, men jag ska nog sova läääääänge.

Nu ska jag fortsätta med excel, baaaaaaaaaajs!

love träning

Träningen var skön.. Härligt att få springa av sig lite energi. Efter träningen tog jag ett långt härligt skumbad, sjukt mysigt. Har ätit två sallader idag och upptäckt att bönor är ett favorittillbehör. Nu ska jag lägga mig och läsa min bok, ska upp tidigt imorgon... Bye!

uttråkad

Ingenting slår en kväll med sin älskling. En mysigt hemmakväll, det finns inget bättre. Känns som om det var år sedan vi sågs, fast det var bara tre dagar..
Iallafall, under helgen har jag typ inte gjort så mycket. Lördag och söndag har jag jobbat åtta timmar sammanlagt hos pappa och igår var jag med Karl. Snart kommer mamma och plockar upp mig så ska vi åka och sola och sedan har jag träning.


trött som fan

Jag är sjukt trött. Har gått och lagt mig före elva tre dagar i rad nu typ, och jag har aldrig sovit så länge tror jag. Är trött på kvällarna och somnar lätt. Så nu ikväll, när jag ska upp typ halv sex imorgon är det såklart innebandy på tv, halv tio, kommer aldrig kunna hålla mig vaken. Det slutar typ halv  tolv, sjukt jobbigt. Men sen är det iallafall helg, thank god. Så då får jag fan sova ut! Nu ska hoppa in i bilen till papps. Ciao!


9 april

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa.. Och ringa min favoritpojke! Ciaobella!


i really really love you

Grattis till min bebis som fyller 17 idag. Åkte dit efter min urtråkiga skoldag och åkte hem vid tjugo i sju. Även om jag är jobbig ibland så älskar jag dig älskling, hihi. Måste ringa snart och kolla hur han har det, hehe. Sitter här och dricker en kopp te, en kopp som jag helt glömde bort på bänken så den stod där i typ tjugo minuter med te-påsen i, smakar gott iallafall faktiskt.

    

even the best falls down sometimes

Sjukt oseriös dag.. Men jag vaknade iallafall upp med världens bästa sällskap, även om jag fick lite dåligt samvete för att jag tvingade upp honom halv sju, när han började typ halv elva, men sånt är livet. Väl i skolan var det slappt. Ända fram tills sista lekionen då vi skulle ha prov, men det hade typ alla glömt. Included me!

Nu är jag hemma hos pappa och ska äta middag och sedan kolla på innebandy, ye-ha!

Dagens

Plus: Karl kommer hem och jag har träning.
Minus: Att det redan är söndag.

hehehe

image372

du finns här inom mig

Gårdagen var typ hemsk, sjukt pinsamt att gå runt i dom där kläderna bland massa folk, men som sagt. Nu tycker vi väl inte att en tomteluva är så märkvärdigt, haha. Bild kommer sen, om jag orkar..

Somnade jättetidigt igårkväll. Somnade redan innan middagen och sen gick jag och la mig typ direkt efter middagen. Idag har jag varit hos mormor i Bromma för hon fyllde år och sen åkte vi förbi moster på vägen. När vi satt där hörde vi på radion att det va en brand brevid Sollentunan pendeltågstation, min första tanke var att det var Turebergshallen igen, mendet var det inte, utan det var mamma kompis däckverkstad typ, tur i oturen.


Over and out


grekiskt tema

Sjukt seg dag. Imorse höll jag på att inte komma upp ur sängen, jag var helt slut. Tufft vare, men jag lyckades. Hum... Imorgon har vi grekiskt tema, vilket betyder att det är grekisk mat och grekiskt typ ''stil''. Typiskt min otur så har jag servering och gissa vad vi ska ha på oss??? Typ ett lakan, ett skärp runt midjan och svarta tights. Jag trodde dom skämtade med mig, helt ärligt, jag kommer fan inte kunna vara seriös! Nu ska jag kolla på Innebandy.

landet

image371

give me a break

2 april

Min rygg är bättre idag, tur det.. Men fortfarande inte bra, hur som helst så har jag inte utsatt den för något direkt jobbigt och det är väl bra det. Efter skolan idag, som slutade klockan två åkte jag på dirren hem till min favoritpojke, hehehe. Så där var jag till klockan sju då jag åkte hem.. För ovanlighetens skull (inte), så ska jag nu lägga mig i soffan med en kopp te och vänta på Navy CIS, om jag orkar hålla mig vaken....

pain, pain, pain, pain, pain

Okej, läget är stabilt just nu. Utöver att jag har ONT i ryggen för att nån jävel puttade mig över sargen på matchen i söndags, som förövrigt inte gick så bra, men det finns förklaringar till allt. Hehe! Hur som haver.. Idag har jag, varit i skolan, promenerat, solat och varit på typ ''spelarmöte'', that's it! Dagen har varit stressig typ även om jag inte har gjort så mycket. Nu sitter jag hemma och småtittar på hockey, ska ner i soffan nu, under mitt täcke med en kopp te. Så ska vi se att allt blir bra igen. Dör av smärta... (okej, jag kanske överdriver lite, men det gör superont)! Imorgon är min favoritdag, vilket betyder... Ja, gissa vad... jo, jag ska hem till KALLE.