take me back



då tänkte jag inte alla på skolan... nu är det bara massa plugg..

20.31

Okej, kvällen har jag tillägnat typ framför datorn.. Tog en liten promenad alldeles nyss, men annars har jag bara suttit här. Till imorgon har vi i läxa att leta fram ett recept på wienerbröd och hitills har jag inte lyckats. Ska också plugga på en massa drycker eftersom vi har prov imorgon. Vi ska även ha ölprovning imorgon, hihi.
Skulle precis öppna dörren till pappa och så sprang jag in i dörren och typ stukade min lilltå, gör ont som faaaaaaaan!!! Nu ska jag läsa vidare i mina dryckpapper. Ciao

i kissed a girl


inget minnesvärt

   

Igårkväll var vi inne i kungsan, på nrj, haha. Träffade några nya trevliga damer och lyssnade på typ dålig musik. Har ingen aning om vad dom spelade om jag ska vara helt ärlig, men det var inte så jävla minnesvärt iafl. Vid elva tog vi tåget hem, då gick jag upp till min morbror, där min pappa och hans tjej var eftersom det tidigare på kvällen var kräftskiva. Det hände inte så mycket där heller, lite väl fulla människor och sånt, så det var tur att jag inte var ensam, haha. Vid typ två nån gång gick vi ner till station och tog en taxi hem och jag somnade typ bums!

urmysig kväll

Igårkväll var en av mina mysigaste kvällar på nån månad, min älskling var hos mig och vi hade urmysigt, tack älskling. Ikväll ska pappsen och petra ska på kräftskiva hos min morbror, hade egentligen tänkt att följa med men jag har faktiskt ingen lust alls. Ska snart cykla över till mamma och hämta lite grejor och sedan ska jag cykla tillbaka hit lägga mig i badet i några timmar, yummie!

long time ago!



Idag började vi skolan klockan tio istället för nio, skönt! Vi hade naturkunskap i en och en halv timme, sedan lunch lika lång tid och sedan svenska lika lång tid. Men jag var bara med en halvtimme på svenskan för jag skulle det tandläkaren och jag hade inga hål denna gång heller, tack gode gud. Jag fick mycket beröm för att jag är så duktig på att borsta tänderna, hihi. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag iväg och möta min älskling vid station, ciao!

I heard your one thousand times I love you


one day left...

Nu ska jag packa ihop mina grejor och gå hem till mamma, eftersom jag för ovanligthetens skull inte har någonting med någon cykel att göra idag, haha. Det är ju en dag imorgon också. Börjar tio istället för nio, alltid en början! Naturkunskap, svenska och arbetsmiljö tror jag att vi har, inte helt hundra. Hur kvällen blir imorgon återstår att se.. Nu längtar jag bara efter helg.

Kanye west - Hey mama



This song give me memories.

torsdag 28 augusti

Det blev bussen till skolan idag eftersom att det regnade, oturligt nog. Första lektionen var engelska med våran mycket begåvade lärare Mike Banks, två och en halv timme resulterade inte så värst mycket. Vi slöade i början, vi skrev lite om oss själva och vad man har för tanke om engelska och lekte någon lek, i slutet av lektionen blev det lite seriösare vilket inte var nå vidare. Andra lektionen var naturkunskap, inget roligt änme tycker jag för jag hatar kemi, biologi, fysik och allt vad det heter. Men det var inte mycket att göra idag eftersom även det var vår första lektion, tack gode gud. Tillslut hade vi genomgång för idrotten med Mike igen, vilket nog kan bli ganska roligt i år om man jämnför med förra, hehe. Vi slutade typ två, vilket bara var en engångshändelse och nu ser jag verkligen fram emot att sluta 16.30 alla torsdagar... Inte!

take me back(!!!!!)


For the very first time with you

Tog cykeln idag också, duktig my! Började med lunchen i skolan redan klockan 9, tog sedan ända till halv tolv att få den klar, jobbigt. Och mer än så har vi typ inte gjort idag.
Om jag inte hade gjort någon förändring i mitt schema hade min måndag sett galet chill ut, dryck från 09.30-11.30 och sedan slut. Men jag fick för mig att jag skulle vara duktig och lägga till en kurs (konditori), vilket fick min dag att sluta två. Och nu ångrar jag mig faktiskt en del, men nu läser jag ju 100 poäng mer vilket betyder att jag kan välja matte b nästa år och då har jag läst alla kurser utom gastronomi, och det vill jag också läsa, ni fattar nada, men jag gör och det är huvudsaken.
Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att karl ska komma hit, lyckos mig!

cykla är bättre än att åka buss

Nyss hemkommen från skolan, till pappa vill säga, ska till mamma later. Jag tog mig mod att cykla till skolan imorse, så jag fick samla mod att cykla hem också, och hit kom jag, hehe. Började nio i skolan med att gå igenom alla betygskreterier eller vad det nu heter och sedan fixade vi lite i köket och gjorde lunch, sen diskade vi och slutade. Lär väl bli något liknande imorgon, skönt!

it is soooo unfair


I need you to need me!

Dagens humör: Till och från.
Dagens mående: Lite hängig, magont.
Dagens borde: Färga håret.
Dagens frisyr: Det är en lång historia.
Dagens klädsel: Vita jeans, grå tröja.
Dagens planer: Hem till mamma och sova snart.
Dagens vill ha: Pengar!
Dagens längtan: Helg!
Dagens beroende: Tuggummi.
Dagens tråkigaste: Att jag inte fick byta mitt individuella val.
Dagens tidning: Noone.
Dagens låt: The blowers daughter (Damien rice).


exactly what i need!


i feel sorry for you

Sådär ja, nu har jag tid och skriva. Eftersom vi började skolan i torsdags och inte nu på onsdag som alla trodde, så har jag varit i skolan idag. Har inte så mycket att säga för jag vet inte vad jag ska säga. Jag är trött.

18.45

Nu har jag varit hemma hos mamma i några dagar och har inte haft tillgång till någon dator. Men nu är jag hos pappa för ett kort besök (han ska duscha). Hinner inte berätta mer nu, kanske senare. För nu ska vi hämta Petra i kista, ciao.


back on track

Från 40 till 15 grader, ingen större glädje. Men nu är jag hemma så vad ska man göra åt det. Ja, vad kan man säga. En vecka i bulgarien har varit bra, det har varit grymt skönt att ha kommit bort från sverige, bort från allt och alla. Skönt med sol och bad, men gud så mycket folk.

Första dagen regnade det nästan hela kvällen, visst finns det en viss charm med det också, men nej tack inte när man har räknat med sol och bara ska chilla galet. Andra dagen var det mulet till en början och sedan på eftermiddagen kom solen fram och så förblev veckan. Tredje natten blev jag magsjuk och spydde och det var inte alls roligt, pappa trodde att det berodde på att jag hade varit förmycket i solen och förlorat alla mineraler och allt vad det heter, men jag tror det var något annat. Äckligt var det iafl och jag mådde inte bra, jag kunde inte äta, var hängig hela tiden, orkade knappt gå och mådde illa och ont i magen hela tiden, men det blev bättre vartefter dagarna gick och nu är jag hyffsat pigg igen. Men allt var skönt, riktigt skönt iallfall.

                 

ge mig styrka!!!!

Well, well, well. då var vi framme vid den dagen jag har längtat efter, dagen innan man åker. Man känner hur det pirrar i magen och kroppen är full av energi, jag känner mig glad. Ska lägga mig i badet en stund snart, sen får vi se om jag kan sova några timmar, men först måste jag fiffla in låtar på min mp3.. 03.30 kommer vår taxi och klockan sex går planet! Herregud, hur ska man orka.

-

Regn, regn och regn.. Allt är så dystert, det kan ju lika gärna bli vinter...


typ panik!!!!!




Hehe, idag MÅSTE jag packa, åker på söndag klockan 4 på morgonen och imorgon är jag typ fullbokad med grejer som jag borde/ska göra. Jag vet inte änns vad jag ska ha med mig och om jag behöver tvätta något. Jag kommer säkert ta med mig på tok förmycket grejer. Och karl kommer senare idag så jag borde väl ha hunnit packa hyffsat mycket då. Men problemet är att jag har min väska hos mamma, så jag måste dit på något sätt. Vet inte hur det här ska sluta.


boring...(!)

Pappa jobbar och jag är ensam hemma, skitboring! Har absolut ingenting att göra. Borde åka hem till mamma och packa, men där är det minst lika tråkigt, för mamma är inte heller hemma. Den stackarn jobbar från 14.00 till 05.00!
Nu har jag precis märkt att jag har börjat flagna på armarna. Så till bulgarien måste jag ha med mig minst 5 body lotion så huden får fukt, annars är jag vit när jag kommer hem igen.. Nu ska jag göra en omelett och fundera på vad jag ska göra..


honey you know you need it


22.11

Sådär ja. Nu har jag varit ute och träningscyklat i cirka 1 och en halv timme, sammanlagt. Det var härligt, men jag fick skitont i öronen. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, yammie.


hush my darling




Ännu en dag har gått och det är fortfarande dåligt väder. Regn och rusk, usch!  Jag kom hem från karl för nån timme sen. Vi hade jättemysigt igår, men vi somnade väldigt sent. Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt iallafall, för jag måste börja vänja mig vid att gå upp tidigt snart.

Snart måste jag börjar packa eftersom det bara är fyra dagar tills vi åker. Ska bli kalas, men jag dör om det skulle regna. Skulle vara typiskt min otur. Men jag ska hålla tummen! Ska bli så jävla skönt att komma bort ett tag, som jag har längtat!

5 weeks ago!

Har varit hos mamma i några dagar nu, och jag åkte endast till pappa för att få middagssällskap och för att jag inte orkade laga någonting själv. Middagen bestod av en skinksallad, för pappa orkade inte heller laga mat, så vi köpte! Mamma jobbar och mats är på fotboll. Strax ska jag ge mig av hem till min prins där jag ska spendera natten, yummie! Nu ska jag faktiskt platta håret, som jag inte har gjort på typ 5 veckor!!!!! Ciao.


9 dagar kvar



Jag ber tusen gånger om ursäkt till alla hundra miljoner (typ 2), som läser min blogg, hehe. Nej, jag är inte dålig på att blogga nu längre, men mitt internet hos mamma har fuckat ur som vanligt, och det leder till att jag blir dålig på att blogga, bla.. bla.. bla...

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade tidigt, så jag och mamma gick ut och åt frukost i solen, och sen låg vi på studsmattan till tolv, då det blev massa moln på himmlen. Vid två åkte mamma och jobbade och mats tog med sig hunden upp till landet. Två timmar senare hade jag tröttnat på att vara ensam hemma, så jag tog tåget till sara och hämtade min cykel och cyklade hem med pappa som mötte mig där.

Dom närmaste dagarna har jag faktiskt övningskört, det har varit skitkul och ganska svårt. Men allt eftersom lär man sig. Mamma tycker att det går galant och det tycker faktiskt jag också. Ett plus till min gulliga mamma, tack för allt!