happy new year my friends!

Sista dagen på året, inte illa.. mitt år ska börja bra hade jag tänkt! Har många nyårslöften som jag ska försöka att inte svika, men va fan lite kul måste man ju få ha, hihi!
tove står i duschen, hoppas hon är klar snart för jag fryser och vill också duscha! om cirkus en timme kommer tova hit och då måste vi ha maten på g, lycka till, känns som vi har hundra grejer att göra innan! jag ska uppdatera mitt år senare, jag lovar, ciao bella!


3 dagar kvar på året

heeello! kvällen igår va galet flippad, men ändå trevlig på många sett! vi åkte vid halv tio och va hemma vid typ 7 på morgonen, lång natt, men de var de värt, hihi! vid 3 vaknade jag av att pappa ringde och tvingade med mig till kista, hemma klockan 6, och åkte till tove igen så nu sitter jag här och har kollat på beck nyss, ska sova snart tror jag..

26 december

nu sitter jag på tåget påväg till tove igen, har varit hemma och hämtat lite grejer.. ikväll ska vi till spånga, hihi

goodnight

nu ligger jag i toves säng och ska sova strax! hemma hos petra spelade vi alfapet, och gissa vem som vann, JAG! hihi! vid 10 kom jag hit, vi spelade wii och hade allmänt mys! nu ska jag slockna, bye

tuggummi(?)

nu är vi hemma hos petras mamma pia, ska strax äta julmiddag, mums! hon har gjort allt möjligt, från sill till skinka, inte för att jag är så mycket för sill, men skinka är de inga fel på, hihi! Igår kände jag någonting i halsen, jag trodde att de möjligtvis var ett tuggummi, för de känns som att de åker upp och ner hela tiden, skitobehagligt! mamma sa att de kunde vara halsmandlarna som krånglar, men jag tror de är ett tuggummi iafl, i will find it out!

hihu

hej och god jul! nu uppdaterar jag via mobilen, eftersom jag fick en ny igår och på denhär funkar internet, hihi! julafton igår var awesome, orkar inte gå in på detaljer, men de va galet! idag ska vi hem till pappas tjejs mamma och äta julmiddag, sen får vi se vad som händer.. nu ska jag fortsätta kolla på emil i lönneberga, hihi.. ciao!

you are everything,tove

hej bloggie! är hemma hos tove, med några av henns klasskompisar! vi har inte så mycket att göra, men vi roar oss själva, haha! tänklte bara säga att jag lever, höhö, trots att jag skrev igår! men nu är läget under kontroll and I'm fine! goodiebye!

but there is so much going on..

Jag har inte tagit mig tid att skriva idag, har egentligen haft hur mycket tid som helst.. har suttit framför datorn typ halva dagen och kollat på 90210! har tänkt att skriva flera gånger, men har inte kommit på något att skriva.. inte direkt för att det här inlägget är intressant, men det är iafl något.
Imorgon är det sista dagen i skolan, thank god! även fast jag har varit ledig idag har jag inte fått något skolarbete gjort, alls.. shame on me! är hos pappa, mamma hämtar mig när hon slutar, vid typ halv elva.. sen ska jag och ronja ta en prommenad med hunden lovade jag henne, sen ska jag sova. Imorgon börjar jag 10 och slutar förhoppningsvis halv tolv, tolv.. då ska jag hem till tove!

I need you to tell me that everything is going to be fine


damn

faaaaaaaaaaan, jag missade bonde söker fru ju :(

i want you out of my life

Nu är jag hemma igen.. har inte fått något skolarbete gjort ännu, för när jag väl kom hem fastnade jag framför gossip girl, haha typiskt mig.. sen fick jag annat på tankarna och kunde inte koncentrera mig och klockan sju var de dax för träning, vilket jag inte fick ut särskillt mycket av för jag hade så ont i huvudet. Men sista halvtimmen stod jag i mål, det var faktiskt riktigt roligt!



I promise you Mike, I'll be back!

två dagar till jullov!

allvarligt talat, jag bara skriver och skriver och jag har ingen aning om vad jag skriver om.. verkar ju seriöst! nu får jag iafl gå hem och fortsätta skriva.. ska även skicka en meny till min lärare och försöka få ihop en maträtt av några ingredienser.. lär ju bli en lång natt för mig, haha.. har träning sju ikväll, något att se fram emot!

there is no chance in hell for you

nu sitter jag i skolan, weeeei! inte... jobbar med GMO (genmodifierade organismer) hallå, vad är det liksom? HAHA! jävla skitgrejjer asså, hatar sånna här komplicerade uppgifter! Imorgon är vi lediga iafl, sen är det julavslutning på fredagen, förhoppningsvis bara någon timme, sen äre jullov för hela slanten! då ska jag hem till tove och baka lussekatter, mumma!!!! på kvällen blire röjj, allvarligt talat, kör bara... 

.

Nu sitter jag hemma hos tove, vi har slappat en stund, pratat av oss och sånt, haha.. nu är vi påväg till stinsen, ska julkandla lite och sånt, myspys!

black and white

Första dagen i skolan, avklarad! Tre dagar kvar till lovet, imorgon börjar jag 12, men har utvecklingssamtal halv elva.. efter det blir det nog inte så mycket, ganska lugnt tror jag, på torsdag är jag ledig och på fredag är det avslutning som blir lite annolunda iår!
När jag och ronja kom till skolan idag sa en av våra lärare att va var black and white, haha.. klockren!

15 december

haha, nu höll jag på att glömma skriva iafl, när jag för en gångs skull sitter här!
Det var nog mer än en vecka sen jag skrev, mycket har hänt, men ändå inte. Imorgon börjar skolan igen, efter 8 veckors praktik, och nu längtar jag inte alls tillbaka, gjorde det för några veckor sen, men nu vill jag tillbaka till ulla, det var galet roligt! Sista veckan gick hur fort som helst, tråkigt nog. Men nu är det som det är, imorgon klockan 10 sitter jag vid skolbänken, usch!


never settle the answers if you still wanna know



Åker hem till mamma nu, AU REVOIR!

andra advent

godkväll alla söta, ni har väl inte missat att det är andra advent idag? det gjorde jag, hihi.. men jag kom på det nu! Någonting som jag inte har glömt iafl är att nu börjar bonde söker fru reprisen från i onsdags, får ju bara inte missa..

i've had the time of my life

Helgen har gått så fort, så fort! lika fort som veckorna går, helt galet. En vecka kvar på ulla, sen en vecka i skolan och efter det är det jullov, oerhört skönt!
Idag ska vi städa lite hemma, sen vet jag inte vad som händer.. vill åka och sola, men jag har inga pengar eftersom min plånbok är borta!!! med alla mina pengar som jag fick när jag fyllde år... galet surt!

 

goodnight

Sitter och kollar på dh, när det är slut ska jag nog hoppa i säng. Inatt kommer 30 ton sprängsten till våran.. haha, "mur"(?) iallafall, förra gångenvar det bara 1,5 ton, och då blev jag galet rädd, men what a fuck 30 ton.. hell att jag kommer sova till det!

.

sometimes I do things before I think..

hihi

Dagarna på praktiken flyyyyyger iväg helt ärligt.. man går upp på måndagen, skitseg, är galet osugen på att gå upp 6 varje dag, men helt plötsligt är det fredag. Imorgon har halva veckan gått och det är helt sjukt!
Imorgn har vi match, mot bollstanäs. Har suttit och kollat på sista perioden av täby-aik från igår, missade sista, men jag spelade in den, hihi.. blir bara mer och mer sugen, imorgon, då jävlar ska jag måla!