I miss old times

image337image337


31 januari

Godmorgon!
Igår var en lång dag. Vaknade tio, gick upp åt frukost och gjorde mig iordning för skolan. Gick till skolan med lyckan att jag skulle träffa karl efteråt. Två och en halv timma gick, och sedan var det över. Mötte karl på bussen hem och vi tog det lungt hemma hos mig. Vid 6 åkte han och strax efter det käkade vi. Vid nio tog jag en långprommenad till pappa, kollade på slutet på en film och somnade sedan typ vid tolv. Hade världens mest cp-dröm inatt, helt sjuk.
Íkväll har jag träning klockan 7 i rotebro, ska bli roligt faktiskt. Nu har jag inte tid att skriva mer, ska ta en dusch och göra mig iordning.


städning på G (orkar verkligen inte)

Nu har jag tittat två timmar på tv (Gossip girl och Gynning, som ni vet), gjort min matteläxa (typ 50 tal) och nu måste jag städa mitt rum för min älskling kommer hit imorgon och det set ut som jag-vet-inte-vad här inne. Imorgon börjar jag inte förrän halv tolv, som vanligt på onsdagar. Så jag får mig en lång, skön, härlig sovmorgon + att jag slutar hyffsat tidigt, redan klockan två. De ni!

Gossip girl 2night!

Skolan idag var, hm.. tråkig. Har precis kollat på 2900 Happiness, som jag typ har blivit beroende av. Klockan åtta börjar Gossip girl, som jag kommer bli ännu mer beroende av. Klockan nio börjar en film och I huvudet på Gynning, så vi får se vilken jag prioriterar först. Så nu på dom 25 minutrarna som är kvar, ska jag göra min matteläxa.

I NEED YOU BOO!

Innebandyträningen gick galant! Lite småont överallt och hyffsat ont i halsen, men det går väl över framöver. Efter träningen hämtade pappa mig, thank god att jag slapp åka själv. Kvällen har jag spenderat framför Tv4 Sport och kollat på Innebandy, final mellan Pixbo och Dalen. 7-7 efter 3 perioder, sedan vann Pixbo i SD. Typiskt, jag som hejjade på Dalen. Men Pixbo spelade mycket bättre och förtjänade verkligen guld, grattis.

Imorgon börjar jag kvart i tio. Med engelska och sedan ska vi åka skridskor igen, wiie! Efter det har jag datorkunskap som är över på typ två röda för det är rätt kul det vi just nu håller på med, eller nått.. Haha! Slutar typ två eller nått, najz. Imorgon har jag egentligen träning med A-laget/damlaget, men jag tror inte att jag ska gå på det för jag orkar inte komma hem typ tolv eftersom ingen kan hämta, inte riktigt min grej liksom. Men på torsdag kör vi hårt! Lördag har vi som sagt match och jag är inte övertaggad, men taggad (REDAN)! Pözz

träning nästa...


everything I do, I do it for you.

Kom hem från skolan för inte så länge sen. Slutade strax innan ett. Idag hade vi Svenska, Hotell A, (lunch)  Näringslära och avslutningsvis mentorstid. Ingenting av det var särskilt jobbigt idag, om vi säger så. Men nästa vecka kommer det blir jobbigare, sägs det.
Ikväll klockan 5 har jag träning i Simhallen.. Våran hall är klar den 2a (februari), då vi inleder med en match mot Duvbo. Ska bli roligt och se om det har blivit någon förändring, men det borde ju se ungefär precis lika dant ut, förutom lite förnyade saker, får se. Hoppas pappa kan hämta mig efter träningen, för jag orkar verkligen inte åka hem själv, usch..

.

image334

fuck skolan

Nu har jag vaknat, typ. Är fortfarande jättetrött, trots att jag har sovit hur länge som helst om man jämför med vanligt. Karl har sovmorgon idag, lycko honom! Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag och jag orkar knappt sminka mig. Har träning ikväll, tror jag ska gå.

allt brister

Matchen gick piss. Eller egentligen inte så dåligt om man jämför med vissa andra matcher, men den gick dåligt. Vi förlorade. VIsst, jag kan ta på mig en del ansvar, för jag var center och är inte alls van att spela center, så vissa grejer kanske var tack vare mig. Som ovan spelare på en ny position gör man många misstag. Jag hoppas att folk förstår vad jag menar. Helst av allt ville jag inte spela center och förvarnade redan innan att dom inte skulle skylla på mig, men aja, jag orkar inte bry mig mer om det, för jag tänker fan inte ta åt mig. Vissa saker gick bra och vissa gick dåligt, that's life! Men allt var inte mitt fel, ingen verkade alls vara fokuserad på matchen och ingen kämpade allt vad dom hade. Folk blev bara arga och gjorde ännu fler misstag. Nej, jag blev bara ledsen. Nästa gång ska jag inte ha några förväntningar alls, för jag blir bara besviken på mig själv. Strax ska jag hoppa ner i sängen och ringa min älskling för att bli på lite bättre humör, hej.


-

Jag tänker bara på mig själv och på vad andra säger till mig och bryr mig inte överhuvudtaget om vad jag säger till folk. Jag tänker aldrig så långt innan jag säger nånting men tänker inte på vad jag har sagt efteråt. Allt folk säger till mig vänder jag till negativt och blir sur för att någon råkar nämna någon annan. Jag vet inte varför, men det bara blir så. Jag får för mig saker, negativa saker, hela tiden. På så sätt får jag mig själv att må dåligt, men skyller allting på alla andra, så enligt mig är det alltid någon annans fel att jag är arg/sur/lessen, när det egentligen i själv averket är miitt eget fel. Jag gör dumma saker som jag bara glömmer bort och klagar på andra små misstag/saker och jag tänker bara på att jag själv mår dåligt och inte på att jag kanske sårar folk som jag verkligen älskar, förlåt.

Back from centrum

Kom precis hem från centrum.. Köpte en foundation och ett puder. Hittade ingen plattång dessvärre. Nu vill jag bara att klockan ska gå snabbt, orkar inte vänta längre, vill spela match nu! Sen ska jag hem och sova, tråkigt nog är det skola imorgon. Trögt att ha match en söndagkväll, men kul blir det nog. Ser verkligen fram emot en vinst, hehe. Nu mnåste jag noppa mina ögonbryn som jag har sagt i flera veckor nu.. Och smörja in mig med brun-utan-sol, hihi

image333

solen skiner!!!!!

Eftersom jag hade så tråkigt igår orkar jag inte ta mig tid att berätta vad som hände, huduvsaken är att jag överlevde.
Dagens planer är att åka ner till centrum, ladda inför vår match och eftersom det är så fint väder ute tänkte jag att det kanske kunde vara mysigt med en preommenad också, riktigt fint vårväder. 19.15 har vi match mot Sköndal, bara träningsmatch, men det ska bli asroligt hur som helst. Jag är på topp för match nu och hoppas att dagen går fort, dax att byta om!

fuck off

Jag orkar inte. Dethär är typ den tråkigaste kvällen hittills, vi har världens tråkigaste gäster + att jag är fett sur för att för en gångs skull när min mamma är snäll så är det ingenting annat som går som jag vill. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Helst av allt skulle jag vilja dö ikväll...

-

You are all I want, you are all I need, you are everything.

my hjärta karl

Kom hem från Karl för en liten stund sedan. Efter att vi hade bastat igår så, ööh somnade vi typ. Imorse gick vi upp ganska sent, käkade frukost och sedan kollade vi på I am legend, eller kollade och kollade, Karl kollade, jag satt mest gömd under täcket, haha. Vet över huvud taget inte varför jag kollade på den, för jag är livrädd för sådanna filmer, och det var ju typ min idé(?)
Hmmmm.. ikväll får vi gäster (eller mamma och Mats får gäster), hoppas jag får gå ut när vi har käkat, orkar inte med detta, usch.. Later.

puss

Nu sitter jag hemma hos Karl, vi har precis bastat, muuuuuuumma!

tidsfördriv (när jag egentligen har 1000 saker å göra).

Dagens humör: Trött från början, sen hyperaktiv.
Dagens borde: Bli snällare, hehe. 
Dagens frisyr:
Hästsvans.
Dagens klädsel: Öhm, svarta jeans och ett vitt linne. (I skolan: servitriskläder).
Dagens planer: Ska till Karl lite senare.
Dagens materiella vill ha: EN NY PLATTÅNG!
Dagens längtan: Till sportlovet...
Dagens fundering: Ska jag färga håret eller inte?
Dagens beroende: Helt ärligt, jag har varit utan mitt beroende!!!!
Dagens tråkigaste:  Tänker jag hålla för mig själv, men jag blev jävligt arg!
Dagens personer: Finns många, men jag tänker bara nämna den bästa (som jag visserligen inte har träffat än, men det kommer). KARL.
Dagens tidning: Har inte läst någon ännu.
Dagens låt: A drop in the Ocean.


HELG, HELG, HELG!

Gud vad skönt med helg. Jag klarade av dagen med stora marginaler. Det blev faktiskt riktigt rolig, allt blir ju vad man gör det till. Iafl.. Serveringen gick galant, nästan en av dom bästa, hittills.. Skönt iallafall att det är över, för nu är det helg. Och den här helgen har jag förtjänat (enligt mig själv), hehe. Men iafl, ikväll ska jag hem till Karl, antar jag. Innan det ska jag hinna duscha, smörja in mig med brun-utan-sol, platta håret, sminka mig, titta på OC och träffa Tobbe en snabbis, haha. Nu får det gå undan..

skolångest

Trött, trött, trött. Fan vad jag är trött... Jag har världens ångest för att över huvudtaget gå till skolan idag, fan säger jag bara. Jag kommer DÖ! Nåväl, jag måste åka tio över åtta och jag har varken sminkat mig eller plattat håret (som kommer ta längst tid eftersom jag pajjade min plattång iförgårr, *suck*, så jag får använda min jääääättegamla till jag köper en ny = typ idag!!!!!! (MÅSTE)

läggdax

Hm.. Nu ska jag sova, herregud. Varför kan det inte vara lördag imorgon, jag vill bara fortsätta sova tills jag vaknar av mig själv. Orkar inte vakna, gå upp och gå till skolan! Jag har servering och jag har inte serverat på årtals veckor känns det som, har typ glömt bort hur man gör. Kommer skämma ut mig totalt, typ tappa kontrollen på allt och fakka ur, jag vill INTE!!!!! Så ägna en tanke åt mig imorgon så går det förhoppningsvis bra. Aja, jag har iallafall nånting att se fram emot efteråt. Kvällen ska jag spendera med min älskling och bara mysa. Nu ska jag hoppa i säng, är megatrött. Godnatt.

I love you, Karl Wiklund

Förlust till Sverige

I told yah.. Tyskland vann = sverige inte vidare tillsemifinal, am I right(?) Slutet var bäst tycker jag. Karl ville inte kolla för han är en jävla chicken, HAHA. Men det var iallafall en bra match och jag tycker att Sverige gjorde en bra match fast dom förtjänade faktiskt att vinna även om dom inte vann. Sen matchen slutade har jag tittat på Efterlyst, spännande. Ska gå ner och göra mamma sällskap tills det slutar. Så kanske Karl har kommit tillbaka då, hoppas.

Tyskland-Sverige

Ligger i sängen och tittar på handbollen. ... 22-22 står det just nu. Väldigt rolig och spännande match faktiskt, jag tror att Tyskland kommer att vinna faktiskt, även om jag vill att Sverige ska vinna. Får se hur det går....

smaaaaaaaaaaaaaart!

Ehm, nu fattade jag.. det tog två minuter!!!

ÅÅÅH!

Har ingen fantasi, så jag vet inte vad jag ska skriva. Min blogg har fuckat ur, så snart kommer jag fucka ur också. Ni ser linjen som typ går precis brevid min text, jag får inte bort den.. och jag fattar inte hur den har hamnat där heller(!!!!!!)

yeah, you know.

Jag och karl var hemma hos mig, gjorde inte så mycket. Ehm, umgicks.. som vi alltid gör (a). Sen skulle han på träning, så jag åkte hem till pappa och hm, gjorde inte så mycket.. kollade på tv mest. Strax innan elva gick jag och la mig, sjukt trött igår!
Idag började jag kvart över nio och slutade tjugo i två. Skön skoldag (egentligen en av dom värsta/längsta) hehe.... Imorgon börjar jag klockan nio och har servering, tur att jag inte har kök, skulle aldrig orkat, haha. Innan jag åktre hem idag var jag inne i centrum och köpte en vågad hårfärg (vet inte om jag kommer färg på ett tag) och så köpte jag en brun-utan-sol, en väldigt dyr bara för att se om den är bättre en dom billiga, haha. Snart ska jag kolla på OC. Hoppas Karl ringer, hoppas, hoppas, hoppas.

onsdagmorgon(?)

Det blev träning igår iallafall. Efteråt var jag helt slut och trodde att jag skulle dö. Det gjorde jag också.. jag dog i sängen klockan tolv, hehe. Vaknade halv tio idag och nu har jag precis ätit frukost och sitter och väntar på att jag ska kunna åka till skolan så jag kan få träffa Karl nån gång. Han kommer hit när jag slutar, wiie, hihi.

att tänka på i vinter(!!!!!)

Har man ingen mössa blir man förkyld

Är man förfyld blir man troligen hes

Är man hes måste man viska

Den som viskar han ljuger

Ljuger man åker man i fängelse
Åker man åker i fängelse börjar man troligen knarka
Knarkar man så dör man
Glöm inte mössan!


tisdag

Min buss imorse kom aldrig, jag stod och väntade tio minuter innan jag förstod att den inte skulle komma. Så jag fick vänta tio minuter till tills nästa buss skulle gå.. Kom försent till skolan, vilket kanske inte gjorde så mycket, men iallafall. Efter engelskan hade vi lunch, på idrotten skulle vi åka skridskor, vilket ingen var informerad om, så alla fick låna. Jag tog ett par 38, som var lite förstora och åkte jag halkade omkring på dom. Har VG i skridskor, det duger för mig. Efter att vi h ade åkt skridskor gick jag, Sofie, Carro och Jennifer och fikade på Weynes Coffee och satt där typ tills datorn började. Efter den slutade vi, skönt! Nu är jag hemma och väntar på att OC ska börja. Ikväll har jag träning (20-22), men jag är tveksam till om jag ska gå eller inte, får se. Anledningarna är många..

En sekund blir till år

Imorgon har jag soooooooovmorgon, skönt! Börjar kvart i tio, med engelska *suck*. Sedan lunch, idrott och datorkunskap. Ingen direkt jobbig skoldag egentligen, känns halvt onödigt att gå i skolan över huvud taget, men aja, whatever... Längtar tills Karl kommer hem från sin träning.. Jag träffade honom för bara några timmar sedan och jag saknar honom, helt ofattbart!

Älskling, du är finast i världen.

Who's tha maaaaaaan? (Zlatan)

Imorse/idag kom karl. Typ vid tolv, morgon eller dag, upp till er! Vad vi gjorde är rätt ointressant för er, så. Vid kvart i fyra tog vi bussen, tåget och bussen igen. Jag gick av vid Rudbeck och gick till Simhallen och han fortsatte med bussen hem. Träningen var jätterolig faktiskt, eller inte superrolig sådär liksom, men det va jätteroligt att lira innebandy. Sedan körde vi hem karl som hade dykt upp, hehe. Sen åkte vi hem.. Ikväll har jag kollat mest på tv, så tråkig är jag.

Haha, btw.. Om ni inte har sett Zlatans hopp på sin tränare efter målet, så har ni missat något. Typ glädjetårar! Sjukt snygg är han ocksåååå!!! Gaaah!

2morrow

Imorgon, (morgon)=för mig, kommer min sötnos hit. Innan dess måste jag ner till centrum och köpa lite grejor, ofta jag hinner, haha. Imorgon klockan fem ska jag trääääääna, ska bli super kul, helt ärligt. Can't wait, knappt, haha. Jag är jättetrött. precis som Karl, haha. Men han skulle gå och lägga sig, för han va jättetrött.. Någon som tror på de(?) inte jag, haha. Men pappa ska snart gå och lägga sig tror jag, eftersom han ska jobba imorgon. Själv har jag studiedag. Så jag ska sluta knappa på datorn så han får lite lungt och ro (dvs, när han ska sova, tills dess sitter jag här).

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 dig

image332


i'm holding you closer than most, cause you are my heaven

3-2!

Ska börja med att säga att Töjnan vann mot Kista med 3-2, good work babes!
Igårkväll var jag hemma hos Karl och hade jääääääääättemysigt. Ikväll har jag ännu inte gjort någonting, kollade på handbollen bara typ, så nu ska jag fortsätta med det och så får vi se vad som händer sen.


mysig hemmakväll

Jag har sjuuukt tråkigt, har bara suttit och häckat hela dagen. Har absolut inte gjort nånting, inte änns varit utanför dörren. Men, men.. det är väl så man kurerar sig som bäst. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Kanske ber pappa åka mer och hyra en film (a). Ska nog lägga mig i badet en stund också, hihi.
Har ganska stor lust att gå på öppet hus imorgon på Rudbeck, men vi får se helt enkelt..Ciao!

.

    

Jag VILL jag VILL!

Gårdagen var grym, asså den va bättre än många andra dagar. Orkar inte förklara, men den va bra!!! Om jag hade träffat min älskling hade det varit pricken över i:t, men det gjorde jag inte.. Jag somnade rätt tidigt igår, var skittrött. Igår lärde jag mig två nya saker.. 1. Att när man är sjuk blir läpparna torra. och 2. Att när man är sjuk tappar man koncentrationsförmågan (det var därför det inte gick så bra för mig på Tetris alltiså, hehe).

Idag vaknade jag typ halv tolv, jätteskönt att vara ledig. Idag ska jag bara ta det lungt och försöka bli frisk. Jag är verkligen astaggad på att spela match imorgon. Jag vill jag vill jag vill! Pappa har sagt att jag får spela om jag inte har feber eller ont i halsen, och inget av det har jag just nu, så. Jag hoppas att jag blir frisk tills imorgon, annars går jag under.


kissin' u is like livin' in a world with no air

Pfffffffff... vad trött jag är. Hoppas verkligen att jag kan sova inatt, ska nog gå och lägga mig strax. Tio är mitt mål att komma från datorn, då får jag väl läsa en bok eller kanske plugga lite innan jag somnar. Imorgon är veckans sista skoldag för mig, hoppas den är över på två röda, det vore skönt.

good things happen when you go for it

image327

my day, höhö

Nu har jag varit hemma en stund.. Slutade strax innan två, skönt! Åkte hem till pappa istället för mamma, för hos mamma somnar jag lätt på dagarna, och jag hade ju lovat mamma att vara vaken tills jag ska sova ikväll. Så jag väntar på att OC ska börja (och sluta), och sedan åker/går jag till mamma.
Imorgon börjar jag egentligen kvar över nio på Infra, men jag ska till skolläkarn kvart i tio på Vilunda, så det är typ lite onödigt att åka dit, för jag måste ändå gå efter fem minuter, haha. Har matte, svenska och en till lektion där vi ska hitta recept på massa grejjor som vi fixade förra gången, får se hur det går. Ser inte direkt fram emot det, men aja. Som det ser ut nu så lär det inte bli någin träning för mig imorgon heller.. Feber har jag nog inte, men halsen gör skitont fortfarande. Vill v-e-r-k-l-i-g-e-n spela matchen på lördag, så jag vill ingenting annat än å bli frisk!

Nu ska jag spela tetris, hehe.

fan jag orkar inte

Nu ska jag snart till skolan.. Har matte och engelska, som lär gå ganska snabbt båda två. Slutar två, förhoppningsvis lite tidigare. Nu måste jag gå om några minuter, min buss går 12 över. Och jag måste hinna gå på toa innan..


Aj

Fett trött, skiiiiiiiiiiiiiiiiitont i halsen och fortfarande snuvig. Vet inte om jag har någon feber, för jag har inte orkat kolla, men jag känner mig hängig och sånt. Jag tänkte iallafall göra ett försök att gå till skolan. Och sen har jag lovat mamma att inte somna när jag kommer hem, good luck..

Turn around and see me cry

Egentligen vet jag inte vad jag gör uppe.. Men av någon konstig anledning sitter jag här. Ska inte upp tidigt eller nått, så jag behöver ju inte sova nu egentligen, men jag kommer ju ha svårt att sova imorgon.. Whatever, det är mitt eget problem. Nu är jag mycket snuvigare än förut, typiskt..
Jag saknar min älskade bästa pojkvän. Har inte träffat honom sedan i.. söndags, och jag längtar redan efter honom som en galning. Vet inte vad jag ska göra utan honom, det är så tråkigt och ensamt. Du gör mig lyckligast i världen älskling, det vet du.


image326


I'M BACK HERE!

Jag kan inte sova.. så jag sitter gör onödiga saker, fårga mig inte varför(?).  Jag tröttnade på Blogspot.com, det var så enformigt och tråkigt. Får se om jag byter tillbaka och byter lite då och då.

nej mamma, inte nu

HEEEY! Jag har jätteroligtblogspot.com. Hihihihi!


just for a while

www.Mybroman.blogspot.com