update

Nu tänkte jag skriva lite igen, hehe.
Helgen tillbringade jag vid rösjön med pappa och petra. Det var varmt och mysigt. På söndagskvällen blev jag sugen på att röra på mig eftersom jag bara har legat på stranden hela helgen. Så jag tog min cykel och cyklade till sara. Därifrån cyklade vi till Fasanviken i kärrdal och träffade tove, anna, jessica och affe. Sen cyklade vi hem till sara igen och pappa hämtade mig. Måndagseftermiddagen tillbringade jag med sara, jessica, tove och sofia hemma hos jessica och på falkberget. Idag träffade jag jessica och sara i sollentuna centrum där jag köpte en bikini och en deo. Ikväll har jag inte gjort mycket, målat naglarna och suttit och väntat på att mamma skulle komma hem. Och nu ska jag gå och lägga mig, eller strax. Ciao.


back on track!

Tänkte bara notera att jag är hemma från gotland efter 3 fantastiska veckor i lugn och ro. Eller ja, för det mesta. Har aktiverat mig ganska mycket, nästan för mycket för att vara sant, haha. Tränat mycket, har även spelat mycket beachvolleyboll, fotboll och tennis, kalas. Berättar mer senare för nu ska jag äta, hihi.

gotland today

Wohow, nu är jag uppe med tuppen, eller nått. Ovanligt tidigt iallafall. Solen skiner och himmlen är helt blå. Känns som att det kommer bli en helt perfekt dag. Strax ska jag gå och duscha och göra iordning det sista innan vi ska åka och hämta karl och vidare till nynäshamn. Hoppas på bra väder hela veckan och några veckor framåt.
Nu måste jag sluta skriva, annars missar vi båten. Hör gärna av er, puuuuuuuuuuussssssssssssssss!


.

jaja

leaving tomorrow

Igårkväll när jag kom hem från jobbet upptäckte jag att min väska inte skulle räcka med det jag tänkte packa till gotland. (Leaving tomorrow)!!! Så jag får helt enkelt tänka om..

Snart måste jag bege mig ner till centrum på min sexiga cykel, eftersom bussarna fortfartande inte går, verkar det som... Måste köpa lite kläder och en kokosolja som jag måste ha med mig till gotland, och även något annat roligt om jag hittar. Sen måste jag cykla till pappa och sen hem och byta om och sen jag cykla ner till station och ta pendeln till solna för att jobba, jobbigt.. Can't belive att vi åker redan imorgon, kommer bli kalas!

norge sommar 07


fucking busstrejk

Okej, helt ärligt så bangade både jag och kim. Tove halkade i när hon skulle känna på vattnet, haha.

Idag har jag jobbat.. Och även cyklat (eftersom det är fucking busstrejk, blir galen), bara till och fram station visserligen, men det är en bit det också. Har typ träningsvärk. Måste fan börja träna på riktigt. Hihihi!