.

Nu börjar wallander!

1a advent

Gårdagen blev urmysig..
Imorse vaknade jag vid elva, låg kvar till halv tolv cirkus. Vid halv ett åkte jag och ronja in till stan, träffade sandra och letade julklappar. Hittade även lite grejer till mig själv, väl behövda. Efter stan åkte jag till rotan och solade, sjukt skönt! Nu sitter jag och kollar på chelsea-arsenal på tv, snyggt självmål, haha.. Mamma kör nu mats till arlanda, han ska till hongkong, galet avis!


galet mys

Ska försöka hinna blogga lite medans chokladen smälter, hihi! håller på att baka lussebullar och göra julgodis med mamma, går hyffsat bra och det luktar galet gott i vårat kök. Just nu står lussebullarna på jäsning medans vi gör fina små grejer av marsipan och doppar i choklad, både vit och brun. Vi har även gjort ischoklad som står och stelnar.. Mamma har julpyntat lite hemma nu, så nu är julen påväg, för imorgon är det 1a advent.
Igår när jag slutade åkte jag till kista och träffade tove, vi åt och pratade och hade det mysigt. Senare mot kvällen träffade vi linnea, och även alle en liten stund. Vi pratade gamla minnen och skrattade ikapp, hihi! Det var en njutbar kväll, men mycket känslor inblandade.

fredag hela veckan

hello, long time, no see!
Veckan har gått galet fort, nyss var det måndag och imorgon är det fredag. Har inte gjort mycket mer i veckan än haft praktik, tränat och sovit. Måste gå och och lägga mig tidigt ikväll, så jag är pigg imorgon! Nu ska jag kolla på bonde söker fru från igår, wiiie!

20081124

va är det för dag idag, jo det är mysans födelsedag, hurra hurra hurra.. hihi

tre veckor..

Bara så att ni vet, så är det idag 1 månad och 1 dag till julafton, och 1 timme till kalle anka(?)! haha, för det börjar väl tre?
nu ska jag strax gå till mamma, måste bara packa ihop mina grejer och ställa ut dom i hallen så pappa kan ta med sig dom när han kommer dit, så jag slipper bära dom, hihi.

Imorgon börjar jag ju 9 på djurgårn, as usual, men endast i tre veckor till! Jag slutar 5, och klockan 6 har jag träning.. ska se om jag hittar en dator någonstanns i mina luckor! Ciao bella


23 november

Idag vaknade jag redan klockan nio, drömde mig tillbaka till bulgarien, gud vad mysigt det var.. längtar som fan tillbaka!!! Somnade ganska sent igår, så förhoppningsvis blir jag trött ikväll.
Nu hoppas jag att snön ligger kvar länge till, så att jag och min kusin tobias kan åka snowboard, hihi.. snart ska jag duscha och sedan ta en prommis till mamma och börja göra iordning..

all I want for christmas is yoooooou!

Matchen gick jättebra, tjejerna vann med 7-4, great!
Snart ska jag gå och lägga mig tror jag, för jag ska upp och gå till mamma hyffsat tidigt imorgon, ska baka tårta och städa och fixa massor... det blir ett litet födelsedagsfirande imorgon istället, för jag kommer knappast hinna på måndag, jobbar till 5, träning till 7, sova tidigt, you know it! Funderar på att lägga mig i badet en stund, men då kommer jag nog somna, hihi, men det vore mys! nu ska jag lyssna vidare på min jullåtar och drömma mig bort en stund.


take me back


22 november

Godmorgon! eller jag har iallafall varit vaken ett tag, haha..
när jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret blev jag överlycklig, som jag har längtat! 1,5 dm snö på marken, gud vad mysigt.. jag kan inte komma ihåg en födelsedag som det har varit snö på, hoppas det minst ligger kvar till måndag, hihi. Tänkte snart ta en promenad till mamma för att hämta lite grejer, cu..


21/11

what take place when things goes this wrong..

crazy right now

nu är det äntligen helg och jag är hos pappa och har en dator, wohow.. veckan har varit helt okej, har gått lagom fort och det har varit ganska kul! har haft jätteont i nacken hela veckan, så jag har haft svårt att träna. Vet inte riktigt vad det kommer ifrån, men jag fick det efter matchen i lördags..
Nu sitter jag och sittar på idol, haha är galet trött.. när idol är slut ska jag lägga mig i badet och myyyysa, sen ska jag sova!

vinter, jatack


jag längtar tills snön kommer och lägger sig som en fint täcke på marken, mycket snö och vitt ska det vara.. är det bara jag som längtar? :$ hihi

.

en vecka till min birthday, dont forget, hihi!

måndag 17 november

hejsan.. jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, hihi! men som jag har sagt tidigare har jag knappt någon tid och nästan aldrig tillgång till någon dator. Hm.. matchen i helgen spelade jag, det gick inte så bra, men det var lite roligt iafl. Annars i helgen har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt och myst framför massa filmen, bland annat 8mile, The holiday, 14 suger och Notting hill, mycket bra filmer! Idag har jag varit på praktiken och sedan åkte jag till hallen för att kolla på min träning eftersom jag inte skulle vara med. Har fortfarande ont i foten, och nu har jag fått ont i nakcen också, vet inte varför.. ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, som jag alltid säger, hehe. Men nu ska jag försöka, för jag är trött.


shame on you

haha, btw, så är det torsdag idag, så imorgon är det helg. COSY!!!!! då ska jag sova och sedan ska jag leva påriktigt, eftersom jag är totally ledig! har match på lördagen, som jag verkligen verkligen verkligen hoppas att jag ska kunna spela, just nu känns det inte alls bra, men jag vill så gärna, så jag ska försöka! nu måååååååååste jag sova, tudilu!

i dont know what to say, but its not okey

Jag snodde mats dongel, så nu kan jag skriva lite. På ulla är allt som vanligt nu mera men lite roligare för varje dag. Igår hjälpte jag Pelle(inte för att ni kanske vet vem det är, höhö, en kock iafl, ni kanske har sett honom på tv någon gång, det har iafl jag, hihi :$) aja, jag hjälpte honom att fixa lite grejer för han skulle ha ett fotorepotage i exrpessen om te och några sötsakerm tror jag.. jsg fick även göra ett iste med massa mummsiga grejer i, vågade knappt smaka, haha.. den här veckan har jag varit allmänt trött, har sovit förlite, druckit förlite, ätit förlite, tränat förlite, fått förlite frisk luft OCH jobbat för mycket.. på tal om träning, så trampade jag snett på min fot IGEN på träningen i måndags, så jag har skitont i foten, därför kunde jag inte spela matchen igår som jag var galet sugen att spela. Men matchen gick bra iafl, trots några tabbar, 6-6 blev slutresultatet, men jag tyckte att vi var segrare, hihi. Nu måste jag gå och lägga mig om typ fem minuter för jag ska ta en ännu tidigare buss imorgon.. 06.51, huuuwa! 


Make me high

ska hem till mamma om en stund, så jag tänkte skriva lite innan jag åker, för jag kommer antagligen inte ha någon dator där heller, vi får se.. har inte planerat så mycket den här veckan, ännu.. det ända jag vet är att jag har träning imorgon kväll och att jag ska spela match på onsdag kväll, hoppas bara det stämmer in på mitt schema, annars får jag fixa så att det gör det, hihi. Förra veckan gick skitfort, och jag önskar att denna vecka går minst lika fort. Imorgon är det måndag, så då klarar jag mig, det blir värre på tisdag.. tror jag håller på att bli sjuk också, typiskt.. Men jag ska klä mig varmt och proppa i mig halstabletter hela dagarna!



tove and tova, hihi<3

.

Now that's all down the drain, you put me through pain. I wanna let you know how i feel


söndagsmorgon

tomorrow its just only two weeks left, hihi.. till min föedlsedag! som förövrigt kommer suga i år, haha för jag jobbar 9-5 och sen har jag träning från 6-7, plus att det är en måndag.. aja, får göra det bästa av situationen, höhö. Har sovit mycket gott inatt, så nu ska jag äta lite frukost så jag piggnar till lite, sen tror jag att det är massa repriser på tv, haha!

surprise!

i forgot to tell you.. när vi hade varit och handlat och köpt tvn (som förövrigt kommer på onsdag, för den va slut) o.s.v, så åkte vi hem till mamma för att jag skulle hämta lite grejer.. så går jag in i mitt rum och.. SURPRISE! mamma hade städat och gjort det fint, möblerat om och fixat lite nya grejer och gud vad fint det var, hihi. Så nu är det rent och mysigt på mitt rum, bara så att ni vet.

fuck what i said, it dont mean shit now

  

.

i got it, hihi! nu är jag trött igen.. sitter och kollar på ett nytt avsnitt av gossip, mycket spännande. Tänkte lägga mig i badet om en stund, ååh så skönt!!!


thanks mammi


the greatest morning

goooodmorgon! har äntligen fått sova ut och jag skojjar inte om att det är det bästa jag har gjort på länge, hihi.. har kollat på hockey denna morgon, matchen pågår fortfarande, sen var farmor här och planterade lite blommor, så jag fick en liten skvallerstund med henne. Nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska åka ner till Infra och handla, hoppas jag får min platteve, hihi.

i just dont know

har varit hemma en stund nu, var tvungen att kolla på idol bara.. och lars åkte ut, haha det var väl lika bra det, även om jag gillar honom. Ska borsta tänderna nu, sen ska jag gå och lägga mig. Önskar att jag hade bäddat rent i min säng, men det kunde jag ju drömma om att orka göra, får bli imorgon. Kommer sova jävligt gott iafl, hihi. Godnatt.



äntligen fredag

jag är iiiiiiskall.. dagen har varit rolig, men galet jobbig, har varit skittrött.. sov inte mer än vad jag har gjort i veckan igår heller, kunde inte somna så tidigt.. men ikväll ska jag inte ställa klockan, tack gode gud. Nu ska jag över till petra, tobbe fyller 19, con grats.. men jag skriver senare, om jag inte somnar, hihi! ciaooo


just for you

nu har jag tagit mig lite tid att skriva.. har ju praktik, så har inte så mycket fritid, you know. Har varit upptagen hela dagarna och har nästan inte haft tid att sova, så hur ska jag kunna haft tid att skriva, haha. Har inte så mycket att skriva heller, så det känns ju lite onödigt. Har jobbat 9-5 hela veckan, och i måndags hade jag träning, tisdags var jag på bio, såg mamma mia, ganska bra. Igår spelade jag match, hihi som NI vet. Kul, kul. Nu måste jag hoppa in i duschen.. Ikväll ska jag sova tidigt, wish me good luckm för en gångs skull. Jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna..


i dont blame you anymore, there so much pain.

jag har inte skrivit på länge nu, men jag tänkte skriva, men sen tappade jag lusten.. nu ska jag på bio, screw you.