30 december

TJO! Lite mycket party på sista tiden.. Haha, men det ska vi ändra på nu, hehe.. Efter nyår då! Julen var mysig och jag fick många fina klappar, ni skulle bara veta! Imorgon ska jag ge mig ut i mellandagsrean, ser inte alls fram emot de, men måste hitta något till new years eve.. Det ska firas hemma hos min ängel med massa folk, blir nog galet, haha. Men nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag kommer upp någon gång imorgon.
C yaaah, don't wanna be yah!

ooufff!


201209 1745

Första dagarna på lovet har varit ganska sega, och de har varit najs. Igår åkte jag och tove till sumpan och träffade lite folk. Vid ett åkte vi därifrån, då alla andra åkte hem och jag åkte till statiol och hjälpte mamma att slå in alladdinaskar till klockan halv fyra. Så man kan ju säga att jag sov en stund imorse eftersom jag bara sov fem timmar igår, haha. Nu sitter jag och kollar på pernillas jul, haha.. Snart börjar one tree hill, wie!


wey

WOHOW! Nu äntligen är det fucking jullov, julshowfan är över och jag ska fan ha högt betyg.. Nej, men det gick ju bra iafl, kunde gå ha gått betydligt sämre. Och kul var det ju, haha. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känner faktiskt inte för att göra nått alls, kanske ta en prommis eller nått, men inget röjj direkt, får se.. Nu ska jag kolla på one tree hill från igår, på våran feta nya plattv, känns som att one tree hill utspelar sig i vårt vardagsrum, HAHA...

lilljulafton

Veckan och helgen har bara rusat iväg. Har inte direkt gjort något jag borde, utom laga massa julmat igår. Idag är det lilljulafton för våran del, det kommer lite besök vid fyra, då det blir någon form av kalle anka, lite glögg och massa julmat. Detta beror på att Mats inte är hemma på julafton, så det blir en liten teaser inför riktiga julafton. Men det ska bli mysigt iallafall. Nästa vecka i skolan går åt till inte så mycket lektioner, utan mer städning och plugga ikapp. Sen har vi rep inför julshowen som btw kommer att suga, haha...... HELL YEAH! Nu ska jag städa upp lite och hoppa in i duschen. Om jag orkar ladda kameran så kommer de upp lite bilder senare. Have a nice day.


.

Har inte skrivit på länge, men jag har haft fullt upp med julbord och allt annat fucking shit som dyker upp all the time.. har säkert inte hunnit med änns hälften på min lista nedanför. Imorgon är iallafall julbordet över och då blire ut och fira, yeah.

HAHAHA!


har så jävla mycket att göra..... denna vecka - tufft, men jag klarar allt!

 • till banken
 • squach m. richie
 • köpa en klänning
 • färga håret igen
 • repa inför julshowen m. klassen
 • köpa klappar till lilljulafton
 • träna m. jempan
 • hitta ett par vinterskor!
 • göra massa skolarbeten
 • fixa lite solbränna
 • bli frisk!
 • OCH hinna sova..

trist tisdag

Tjo, dagen har varit hel okej faktiskt.. lite halvt stressig, men jag klarar mig bra! Hittade till Eriks bakficka iallafall, där verkade det faktiskt väldigt trevligt, men jag ser fortfarande inte fram emot det. Ikväll blir det tvkväll tror jag, mycket bra tisdag! Imorgon är det skola, sen ska vi öva inför julshowen och sen ska jag och jempan till sats och köra lite lugnt bara eftersom vi båda inte mår riktigt bra, blir nog mest styrka, men det blir la kul! Nu ska jag äta, köttfärslimpa a lá mammi! Very tasty!