sämsta melodifestivalen, ever!

Imorse sov jag läääänge, eftersom jag inte kunde sova igår natt för att våra grannar hade fest till tre...
Halv tre idag kollade jag på damernas match, dom kallade hem segern med 7-3, bra kämpat. Vid sex körde mamma och jag in pappa till stan och så passade vi på att sola påvägen tillbaka. Resultatet blev en jävligt schysst bränna, hihi. Ikväll har jag kollat på melodifestivalen (som bara blir sämre och tråkigare för varje år som går), och noppat mina ögonbryn, that's it. Pappa och petra är på 40årsfest, så jag är ensam hemma all night long verkar de som. Borde sätta mig med mina skolarbeten nu...


let's dance!

Nu har jag kollat klart på let's dance, de blev precis som jag hade hoppas på, höhö.. ska alldeles strax hoppa in i badet och tvätta ur min färg ur håret. Sen ska jag nog sätta mig och plugga lite grann, hehe.. ja vi får väl se om de blir så (a)!

inget att se fram emot

De senaste dagarna har jag knappt gjort någoting alls, skönt och avslappnande, men ändå ganska tråkigt. Snart är lovet slut och då börjar skolan igen. I helgen måste jag sätta mig ned med alla mina skolarbeten, de är saker som jag inte har gjort och måste in. Ett antal labbar, läsa två böcker (en svensk & en engelsk), två uppsatser i svenska, 2 små engelskaarbeten och plugga till ett omprov. Haha, jag som trodde jag hade koll på läget... sen vaknade jag. Jaja, om jag lämnar in allt dedär så är jag iafl garanterad icke ig.
Aja, nu ska jag inte förstöra min fredag för att jag vet att jag har mycket plugg, utan jag ska njuta! Ska strax över till petra, hon fyller år. Sen får jag väl hem och sluta njuta... Någon som kan förlänga lovet, you'r wellcome!


-


.

nu har vi ätit middag hos jessica, jättemysigt! saknar de galna tiderna! nu vet jag inte vad vi ska göra, vi ska umgås :) <3

Tisdag

nu ligger jag hemma hos tove och kollar på top model 2, tove duschar, vilket jag också ska göra när hon är klar.. om några timmar ska vi iväg till jessica och äta middag, de blir mysigt! mer om de senare, ciao

-



skulle åkt till morfar på lovet, men de blir på påsklovet iställer, typiskt, jag som hade no plans... saknar honom

"när man alltid faller in i känslan av att inte räcka till"

Nu är de sportlov och jag har urtråkigt! Alla är fan bortresta, lång bort från mig och min ensamhet. Såå tråkigt, vill inte änns tänka på hur tråkig min vecka kommer att bli, patetiskt...

Min dvd är trasig, jag har läst min nya veckorevyn, de är ingenting bra på tv, mamma sover, jag kan inte träna för jag är sjuk, de är mörkt och de snöar ute så jag vill inte ta en promenad med hunden, nu får de väl räcka? vad klagar jag för egentligen, är inte loven till för att ta de lungt, jag får väl bli lite positiv.

FAN, JAG HATAR SNÖ!

varför ska de snöa ute för, kan de inte bara bli vår på en gång.. (?) hm.. ikväll har jag varit hos tove, väldigt trevligt! vi spelade kort och barngeni.. vi tröttnade tillslut för att de va så lätt, eller nått, så vi vände på de, vi sa svaret och så skulle man komma på frågan.. efter några gånger läste jag: programmet där programledaren säger svaret och de tävlande ställer frågorna! FAN, då kunde man ju nästan dö av skratt, de gjorde iafl jag! haha, låter inte som värsta grejen, men tro mig, de va jävligt roligt, sååå passande! nu är de dags att sova, har varit uppe på tok för länge, nattinatti

sportlov för hela slanten

nu sitter jag i bilen påväg från bromma.. har ätit lunch, fikat och spenderat tid med mamma och mina morbröder.. nu ska jag hem till tove och chilla galet, hihi! see yah

typiskt...(!)

åh, hade skrivit ett långt inlägg.. men jag vet inte vart de tog vägen, skrev de på samma som bilden, haha men de försvann.. eller nått! jag skriver mer imorgon, jobbigt att skriva i mobilen, hihi tjingeling! (a)

.


servering

Vaknade imorse och mådde hyffsat, så jag gick till skolan.. Vi dukade upp våra bord på en halvtimme, gjorde iordning våra stationer och vek servetter. Eftersom jag har mvg i servettvikning, ha ha, tog jag mig äran att lära två treor hur man gjorde en vikning. Till lunch fick vi isterband, euw! Blev en energidryck istället.. Under lunchen fick vi hyffsat mycket gäster. Ett av mina bord beställde en filé mingon, vilket serveras från ett fat på sidan. Jag var nervös för ingenting, de gick strålande. Men jag fick anstränga mig mycket, vågade knappt andas för att jag inte ville snora i henne öra, haha. Annars gick allting som planerat, fick 57 kronor i dricks och min lärare var nöjd, couldn't be better!


21:45


gör mig frisk, nu!

Dagen har varit lång, tråkigt, jobbig, seg och sliten. Började halv tio med drycker, vi hade starkvinprovning. Vi drack och skrev lite om några olika sorter. Efter den lektionen gick jag hem, orkade inte vara kvar. Vi hade ändå bara en lektion, konditori. När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av gossip girl och ett av one three hill, sen somnade jag på soffan. Vaknade vid halv hem när pappa ringde, halv sex åkte vi till träningen och jag satt brevid och kollade på, jippi.....

hatar att vara sjuk..

trött på att vara sjuk!!!

min näsa rinner, jag har sjukt ont i halsen, jag kan knappt prata för att jag är hes, jag är hängig och har feber.. så kul har jag just nu, försök slå det(!) sitter och kollar på fotboll nu, inter-milan, slut snart! då ska jag nog ta 2 alvedon och gå och lägga mig.. hoppas att jag mår bättre imorgon, annars pallar jag verkligen inte.. ingen träning blir de iafl, suck! mamma sa att jag kanske måste operera bort halsmandlarna, it's freaking me out!

.


sjuk, igen....

Jävla fucking skit! har gått och blivit sjuk igen........ har ont i halsen, hosta och lite feber.
Igår var jag iafl ute och åt middag med tom och dan, de var trevligt. Efter de åkte vi hem till mig. Vid tio åkte han och nu sitter jag i soffan och tittar på let's dance.

tack för att de finns alvedon!


.

Gud vad skönt med helg!
Har precis kollat på hockey, aik-malmö, 6-2 till malmö. Jag är jättetrött, skulle kunna somna nu, men jag måste bädda min säng först. Ska nog lägga mig i badet istället för att sova, behöver lite uppfriskning.

fredag den 13

usch.. sitter på svenskan och kollar på Don Quijote, verkar skittråkig! men aja, bara en timme kvar.. Igår träffade jag tove en stund efter skolan, sen åkte jag hem till tom och var där hela kvällen, mys! när jag kom hem var jag tvungen att göra min svenskaläxa och plugga till arbetsmiljöprovet, så jag kom inte i säng förrän tolv, är sjukt trött nu.. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se om de händer något, annars ska jag bara vara hemma och ta de lugnt! imorgon har vi match, klockan 5, kul alla <3dag, hehe! sen ska jag vara med tom :) nu ska jag iafl återgå till filmen, slutar halv tolv, skönt!

Onsdag kväll

nu är man ju lagom sliten! ligger i sängen, ska sova när som helst.. träningen gick bra, trodde aldrig att jag skulle orka i 2 timmar, but i did! de var roligt och givande, tihi! imorgon är min första lektion engelska, segt.. börjar iafl halv 10, så nu ska jag sova, ciao bella!

jävligt seg

Sitter i skolan, på lektion. Har haft lektion sedan 3, och vi slutar vid halv fem. Har varit i köket hela dagen, och efter en hel dag orkar man verkligen inte vara kvar! Dom här lektionerna suger, man orkar inte änns tänka. När jag slutar ska jag hem och packa ihop mina träningskläder. Är inte taggad alls för att träna, är trött och seg. Skulle nästan hellre dö!

U to the nderbart!



Bilen är awesome, finns inget mer att säga! Idag har vi varit hos mormor i bromma, och sen till Vivi i blackan, och hälsade på. Sen åkte vi och hämtade mitt paket från ellos och mamma körde mig till pappa som väntade med bilen på parkeringen och vi åkte direkt till träningen. Träningen gick bra, men jag hade jätteont i axlarna.. 

you light up my day

Nu sitter jag i skolan och jobbar med en aveclista (en lista med drycker som man får till kaffet, typ?).  Halv tolv har vi lunch, sen konditori och när jag slutar ska vi hämta bilen, ååååh jag är såååååååå taggad!!!!!!!

Jag. Är. Sliten.

Nu är jag helt slut. Matchen gick okej, är långt ifrån nöjd, men bättre än en förlust. 1-1 blev slutresultatet. Jag spelade center, så nu är jag sliten som fan. Ska lägga mig i soffan igen och kolla på något roligt på tv.
Imorgon är de ju en stor jag, vi ska hämta den nya bilen, tihihi. Går i skolan från 09.30 till ca 15.00, kommer gå sjukt långsamt!!!!!


(ja tack, ta mig dit!)

.

Jag tror aldrig jag har längtat så mycket till en måndag.

För någon timme sedan åkte tom härifrån, sen dess har jag typ halvsovit i soffan, är trött! Ska snart göra mig iordning, har match mot Bele Barkarby kvart i fyra. Är seg, men ganska taggad iafl!

shopping á la ellos


20:17

Min dag har varit mycket bra, nästan.. bara tom som har saknats! Engelskan imorse var for once rolig, lunchen var inte som alla andra, tråkig och seg, utan förväntansfull och rolig. Naturkunskapen gick som rinnande vatten och idrotten var spännande och jobbig, fysiskt. Vi hade en egen typ tränare på sats, som visade oss hur alla maskiner fungerade, vad man tränar och varför, eller något liknande. Sen brände jag massa kalorier på löpbandet, innan jag orkade åka hem. Imorgon har jag prov, så jag laddar lite nu, hihi..

torsdag

Nu kan jag äntligen andas ut igen, bilen år vår!


.

Shit, vad trött jag var imorse, orkade mig knappt upp ur sängen..
Skoldagen var seg och stressig, mest seg. Efter köket hade vi AA, vilket var ganska tråkigt. Vi slutade iallafall strax innan fyra, thank god! Efter skolan åkte jag och ronja iväg med mamma och kollade på en ny bil. Mammas bmw blev isärplockad här om natten när vi låg och sov.... så, de är inte mycket till bil kvar och kostar alldeles förmycket att reparera och de skulle inte kännas okej. Så den nya blir förhoppningsvis en eos, volkswagen, cab - fast den ser ut som en helt vanlig bil när man fäller upp taket, galet fin!!!!



(en sån, fast en mörkblå... i'm in love!)

21.28

Träningen gick bra, nu såhär efter känns de skönt att man har tränat, i hjärtat, men fysiskt känns de inge vidare.. Har ont i hela kroppen, är seg, trött - sliten helt enkelt. Men de är ju måndag, så de är tillåtet. Imorgon är de andra grejer som gäller. Står i köket från 8.00 - 15.00 (förhoppningsvis), och efter de har vi ansvarsfull alkoholhantering, till klockan halv fem, jag dör!
Nu har jag precis kollat på slutet av Warberg-Storvreta, slutade lite oväntat. Ska göra iordning en stor kopp te och sätta mig i soffan tills mitt hår torkar, sen ska jag sova, over and over agian.



sliten måndag

Igår va vi på bio, såg I teker lyser stjärnorna, mycket bra film! Efter de kom tom hit, vi kollade på Beck - skarpt läge, en utav de få jag inte har sett, den va också mycket bra.
Ikväll ska jag äntligen träna! Ska iväg och sola nu, sen åker jag direkt till träningen, så de blir ju lite brådis nu, hihi.. ciao!