ge mig maj!


seg, sliten, trött

som alla vet så är de lördag idag...
jag är fortfarande träningsvärk från torsdagens idrottslektion, boxning.. jag är sliten efter skolveckan... och jag är trött för att jag inte sov särskillt mycket inatt.. vid nio gick jag hur som helst upp och gick ut och sprang, när jag kom hem la jag mig några timmar i badet, åt frukost och la mig sedan i soffan, där har jag legat tills nu.25 mars

Nu är jag i skolan igen.. de är nästan bara då jag tar mig tid att skriva, dels för att de är sååå tråkigt på dom här lektionerna och för att jag aldrig orkar sätta mig vid datorn hemma..
Hur som haver.. den mesta av min tid ängnar jag åt min mamma och soffan. Har inte tränat på alldeles för länge, känner mig superlat, även fast jag inte kan göra något åt de. Förkylningen flyter på som en del av mitt liv, känns som jag kommer få leva med den resten av mitt liv.. men de kanske blir bättre när de blir lite varmt igen.
Jag och mamma har kollat på en massa lägenheter men ännu inte hittat de vi drömmer om, men vi ska flytta iallafall.
Nu slutar jag om en kvart, äntligen! Då ska jag hem och plugga, sen ska jag iväg och kolla på min träning... kul!

hehe

Kan inte lova längre att jag ska skriva regelbundet, för jag håller de aldrig ;$

torsdag

Idag har jag varit hemma från skolan, kände mig skitrisig igårkväll och ännu värre imorse. Har typ legat i soffan hela dagen, skönt men ändå inte.. Imorgon måste jag iallafall till skolan, vi går igenom allt inför nationella proven på svenskan, kan inte missa de! nu ska jag tillbaka till soffan....

...

nu sitter jag i skolan! har projekt och företagande, de är förjävligt! Efter skolan ska jag möta min älskling vid station, sen ska vi hem till mig och mysa! Jag mår fortfarande sådär, min näsa rinner och jag har galet ont i halsen, de är inte bra.... Serveringen idag har gått bra...

-


...

Var nere och kollade på min träning, jätteroligt... inte! Jag vill så gärna komma igång igen, snart ger jag upp... Nu ska jag kolla på innebandy på tv tills min älskling ringer, då ska jag prata med honom, sen ta en alvedon, strepsils och gå och lägga mig.


suck..

Skoldagen har varit ganska okej. Har varit seg och haft sjukt ont i hela halsen hela dagen. Drycklektionen var nästa bara frustrerande. Ett jävla massa skrivande och galet mycket grejer att minnas! Krångliga grejer, vilket vin av 100 är strävt och sött och vilket var strävt och fylligt, omöjligt att komma ihåg! Well, well.. till lunch fick vi kycklingsallad, mums. Efter lunch hade vi konditori, vi gjorde jordgubbsmarmeladdesserter tills imorgon, och så gjorde vi masripanrosor. Jag och sofie kämpade på bra med våra rosor, som enligt var lärare var mycket trevliga, haha! Nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska komma så vi ska åka till träningen.. blir kolla på idag igen.


ett jävla elände.

Har inte skrivit på jättelänge.. Har gått tillbaka till de gamla nu, ni vet sjuk....! Har varit såhär alldeles för länge nu, typ sen jul.. sjuk en vecka, hyffsat frisk i en vecka, sjuk några dagar, frisk, sjuk, frisk o.s.v!!! Jag har varit hos läkarn ett par gånger och varje gång går jag därifrån med beskedet ''de är inge fel på dig''.. men något fel måste de ju vara eftersom att de aldrig går över. Jag har börjat äta bra mat och försöker få i mig vitaminer, håller mig borta ifrån träning (trots att jag inte vill), jag klär mig varmt och har varma skor, men de hjälper inte...

2 mars

Jag höll på och färgade mitt hår på tok för länge igår, kom inte i säng förrän vid halv två, sen låg jag och läste till två, dumt nog av mig, men jag kunde inte lägga ifrån mig boken, de var så spännande! Aja, de resulterade ju i att jag bara sov 5 timmar, så jag kommer vara ganska trött idag. Nu har iallafall min älskling kommit hem, så jag hopas att jag får träffa honom senare, om han inte har feber! Jag ska iallafall undvika att blir sjukare, för jag har inte tillfrisknat helt än. De är sjukt, har varit sjuk typ varrannan veckan (om inte mer) sedan innan jul... pallar verklgen inte, de är fööööör mycket!
Skolan börjar halv tio med dryck, sen lunch och efter lunch är de konditori, hoppas vi får göra något roligt, hihi. Nu måste jag sminka mig, min buss går om 36 min...


skolarbete för fulla muggar...

Jag sitter jag läser gamla blogginlägg från i november och december, för att minnas min praktik. Ja precis, jag jobbar med mitt skolarbete. Bättre sent än aldrig, right? Problemet med att jag skriver de såhär i efterhand är att jag inte kommer ihåg särskillt mycket och de gör de sjukt svårt att skriva.. men som man bäddar får man ligga!
Idag har jag gjort absolut ingenting, hade legat i soffan i princip hela dagen och kollat på massa repriser, skönt som fan!

längta, längta, längta!Tänkte vänta med att gå och lägga mig tills pappa kommer hem, så jag vet att han kommer isäng ordentligt (a)! Längtar som en galning tills på måndag, även om skolan börjar, hihi, men då får jag träffa tom igen, har inte sett honom på över en vecka, saknar honom sjukt mycket! Nu ska jag lägga mig i badet och bara njuta!