I wish I colud turn back time


mojitos, wiihi

Skönt, snart har halv veckan gått. Imorgon är det onsdag och då öppnar vi restaurangen, ska bli kanonkul tycker jag. Då ska jag skratta mig lyckligt, men jag missar ju träningen, STORT MUNIS. Idag hade vi barteknik och då gjorde vi massa drinkar, bland annat mojitos, min favvo, skitgott var det! Well, nu är det reklam i wipeout (förövrigt världens bästa tvprogram). Efter det ska jag lägga mig i badet en lååång stund och jag behöver inte lägga mig tidigt ikväll eftersom jag börjar halv 2 imorgon, det blir skönt. Nu börjar det igen, så jag ska lägga mig i soffan och dricka chailatte, mumsfillibabba.


hahahahah FULASTE!

Nä, men skämt åsido. Ingen fattar iallafall, hihi.. För att jag är en lite nööööööööörd I KNOW! Hade träning idag, AAASSKÖNT, men nu har jag typ fått tillbaka mitt ont i halsen (förlåt mamma, kanske skulle lyssnat på dig?) HIHI aja, BAD LUCK. Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag har en jobbig dag framför mig imorgon. Inte för att jag vet hur ska jag kunna sova när jag är typ seriöst jävla översprallig, men det ska nog gå bra. Mamma har somnat på soffan, jag önskar jag kunde göra detsamma.. HEHE!

XOXO Chuck Bass, right Badr?

söndagsångest NR 999

Shit, det är redan söndag. Och helgen blev typ totalt misslyckad= som vanligt, inte ett skit gjort. Men jag har ju min anledning iafl, jag är sjuk.
Igårkväll tänkte jag bara sitta hemma och mysa i soffan, men sen fick jag ett bättre alternativ, så jag tog det. Hem till pierre. Skönt att komma hemifrån även om jag gjorde samma sak där som jag kunde gjort hemma. Nu undrar jag om jag ska ta och sätta på en rulle och bara njuta av min sega söndag, för det är ju trots allt skolan imorgon, USCH.

Sveriges mest förkylda blogg?

Sjuk, sjuk, sjuk. Finns inte så mer å säga. Jag är trött fast jag har sovit 10 timmar, min nästa rinner även fast jag har snytit mig 100 gånger, min hals gör ont även fast jag har proppat i mig massa halstabletter o.s.v, i think you get it. Jag tror att jag behöver lite frisk luft, så det blir nog en prommis snart, om det inte gör allt för ont att resa på sig.


gräv din egen grav

Oj, vilken lyckad match. Är riktigt stolt över töjnan nu, HIHI! Vinst med 8-2, nu börjar det likna något. Nu har jag iallafall tagit ett skönt snabbt bad, tvättat bort min makeup och satt på mig myskläder så nu äre bara njuta av kvällen i soffan som saknas. Det var nog år sen jag skrev flera inlägg på en dag, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Imorgon börjar skloan halv nio, pissigaste dagen ever, men jag får ta kraft från någonting imorgon, för nu är jag så sliten. Soffan nästa, tjing.

lite OFF

Min blogg blir bara tråkigare för varje dag som går, inga bilder ingen glädje. Men nu säger jag nej till det, jag ska fan skärpa mig!
Jag är fortfaranade sjuk, men klarar iallafall av skolan. Dagarna har bara rusat förbi och imorgon är det redan fredag. Veckan längsta dag. Suck. Men sen är det helg, hur bra som helst, jag ska bara vila och vila. Snart ska vi iväg till vår gamla lägenhet som ska visas idag, så vi ska fixa lite där. Sen hämta pappa mig och vi ska kolla på damernas match i Västerort. Gårdagens match slutade med vinst, mycket bra även om matchen var rätt seg, hehe. Skriver senare ikväll om jag inte är allt för hängig, ciao!

 
kräftskivan i helgen


sjukstugan nr 1

Åh, nu är jag sjuk igen...
Helgen körde över mig totally, vet inte riktigt vad jag gjorde. I lördags hade vi kräftskiva och i söndags hade vi DM i innebandy, gick inte helt suveränt, kunde varit bättre, men aja nu blire ingen träning på länge... Nu är jag iallafall sliten efter skolan, alltid lika vidrig. Var på sjukan idag och fick samma svar som alltid, känns bara onödigt att åka dit nu för tiden, men fick iallafall nån mungurgel grej som bedövar halsen, tack gode gud. Nu ska jag lägga mig i våran nya soffa, med täcke och kudde och typ VILA! CU!