alldeles för tidig morgon

Godmorgon! 2a dagen är nu på ingång, ska strax bege oss ut i snön för en prommis. Sen när vi kommer hem har mamma gjort frulle, låter ju bara fööör bra, ägg och bacon blir det! Så äre, så nu måste vi gå för att jag ska hinna till skolan! Ciao

1a GI-dagen

Har gått mycket bra idag, skolan var faktiskt helt okej och GI har gått som en dans (bortsett från lite sockersug då och då), men jag har klarat mig ändå! Vi var och köpte en våg idag, ett GI-häfte där vi skriver ner allt och sen fick jag en bok om GI av Costa. Imorgon blir det en 30 minuterspromenad innan frukosten, vi får börja lugnt eftersom att Costa inte har tränat på 15 år, fniss! Sen blir det skola och då vet man inte vad som händer! Fuck, vi har ju barteknik imorgon, jag vet någon som kommer få spotta! Aja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok, så jag kanske lär mig någonting nytt. Sömn är ju också nödvändigt! Night


21/3 22.57

Har inte suttit så mycket vid datorn senaste dagarna! Har varit mest hos J & J, chillat galet, krökat gärnet, så jävla soft! Men nu är det slut på roligheterna, för imorgon börjar skolan och GI-metoden. Har iförsig bara tråkiga lektioner, matte B och färdigmat, men det blir vad man gör de till. Men nu ska jag soooooooova kanske, natti!

snart får vi cabba ner!!!!

Se där! Vilket härligt väder vi har idag. Solen skiner, snön smälter, de är bara lite fågelkvitter som saknas. Själv har jag precis ätit frukost, hehe.. men då ska vi inte nämna vilken tid jag gjorde det igår! Ska snart glida över till jens och få en liten doft av våren påvägen dit, jonas flyttar in idag! Och senare ikväll måste jag ta fram mina bästa Shakespearetankar och bara köra! Sen tror jag att jag måste rensa min garderob, men de är såå mycket så jag orkar inte! Aja, får la se.. nu ska jag klä på moi! Ciao

 


de kostar att ligga på topp

Har inte så mycket å säga, men någon liten jävel påminde mig om att jag inte har uppdaterat min blogg. Men de kanske finns en anledning, de finns inget att uppdatera om(?) HAHA! Aja, känns som att jag är i komaläge, har inte gjort något vettigt på flera dagar, men imorgon kanske man ska ta och plugga lite. Eller inte! Åh, jag pissar på det här jävla Shakespearearbetet, litteraturhistoria är SÅÅ inte min grej! På måndag börjar skolan och jag är nog den enda som längtar tillbaka, men de ska bli så jävla najs. 5 minuter till skolan, träffa vänner, chilla galet, röjj i klassrummet, korta dagar = mycket fritid! I'm so FUCKING happy.
Nästa vecka drar även jag och Costa igång med GI och jag kommer må som en prins igen, ska försöka få med rickard på hårdträning på sats och sen ska vi ligga på topp! Har suttit och skrivit ner lite recept på mat med lågt GI, så jag har snart en hel bok, haha.Bra update, UPPMAN?


2010310 1307

Imorse vaknade jag med ondare än någonsin i min ljumske, kan fan gå knappt och idag ska jag åka till praktiken, halvt sjuk och halvt handikappad, haha lyckat! Aja, jag ska ge de ett försök, känns så fel att vara borta sista veckan.. Helgen ska jag nog bara tillbringa hemma och kurera mig, har våra två sista matcher nästa vecka och som jag mår nu finns de ingen chans i helvette att jag spelar. Så det är bara att hoppas!


right back at yah

Vet inte hur många gånger jag har loggat in och sen inte skrivit de senaste dagarna. Har hur som helst gått och blivit sjuk, men jag ska iallafall ta mig till praktiken imorgon och jobba min sista kväll, sen lunch resten. Nästa vecka har jag lov, urskönt ska det bli! Känns nästan lite overkligt att praktiken är slut snart.
Jag har lyckats få ont i min ljumske igen, fast jag har varken stått i mål eller enns sprungit. Jag tycker att det är lite läskigt faktiskt. Har iallafall betsämt nu att jag ska med till falun, som målvakt! Ser galet myket fram emot det, ska bli jävla skoj! Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar upp lite piggare imorgon, night!


MIN PLATTÅNG GICK NYSS I TVÅ DELAR!


20100303 1218

Onsdag, hälften av veckan har gått! SKÖNT! Nu längtar jag bara till helgen, så jag kan ta det lugnt. Nästa vecka är sista veckan på praktiken, sen har jag lov en vecka och sen är det tillbaka till skolan som gäller, det ska faktiskt bli skönt. Under lovveckan ska jag plugga, hinna söka lite jobb, träna på sats (som jag inte gjort sen i januari) och även lite mer godsaker. Men nog om det, det är ett tag kvar.
Idag börjar jag fyra på bakfickan, slutar tio, så jag är väl hemma runt tolv. Hoppas de blir en bra dag idag.. See yah, don't wanna be yah!

sliten helg

Jag är så jävla sliten. Har varit en jävla röjjig utehelg. I fredags förade vi hemma hos ronja, emil sandra och kim var där. Jag skulle egentligen bara varit där tills dom skulle åka, men jag kunde inte hålla mig från att följa med sen. Vi var iallafall på Chaplins, rätt fun faktiskt! Igår hade jag tänkt att vara hemma, sen ringde rickard och ändrade mina planer. Och det är jag glad för, för det var jävligt kul igår, vi va först hos madde, sen drog vi till kc. Nästa helg blir jag nog hemma, för nu är jag typ pank, haha..
Imorgon börjar helvettet igen, men bara två veckor kvar nu, de finns hopp! Nu borde jag gå och sova för att orka upp imorgon! God jävla natt.