TA MIG UTOMLANDS!


wie

Nu jävlar är allt KLART! skolarbeten, sista lektionen i skolan, betygen snart satta. SNART SMÄLLER DE!

etiskt dilemma, språksociologi och bokrecention, CHECK!

Jag är på G! Har bara ett par uppgifter kvar nu, har tills midnatt imorgon på mig. Nog pratat om de!
På söndag är det lag-lunch på SNAPS som gäller, bowling på ballbreaker och sedan möter jag upp klassen för en efterlängtad studentkryssning! Så de kommer bli en pang-helg! Och då är allt plugg kvar, så skumpa på fredag? Dags att plugga vidare....

sååå på G

Nu kör jag bara mitt eget race! Har aldrig pluggat såhär mycket under en veckas tid. Nu känns det verkligen att studenten närmar sig och pluggtiden blir allt mindre. Det går trögt, men det ska gå!plugglistan:
 

Dramarecention om julshowen [x]
Flygande spaghettimonstret inlämmning [/] på G!
Bokrecention (Skriet från vildmarken) [x]
Sverigedemokraterna Grupparbete [ ] vet ej om de behövs göras..
Projektavslutningstext [/] påbörjad
Engelska Litteraturhistoria, Shakespeare [/] halvvägs
Språksociologin [ ] SVÅRT!
Etikarbete [/] på god väg!
Barteknikprov [x] MVG! (a)
Brott och straff [ ] lätt som en plätt
Dramatiska termer [x]
Bloggtext och brev om praktiken [x]
Tenta livsmedelskunskapen [ ] IMORGON!
Tenta Näringslära eller Projekt&företagande [ ] failar jag nog... hihi

student 2010, ba wie!

Det blev denna, fast vit!
Bikbok, 200 :- fräscht!


-

Blondin eller brunett?

mys

Dagarna i skolan har runnit på som smält smör. Det går så fort nu, bara 2 veckor kvar. Fredagen i skolan var dock lite segare. Hade ''plugg-dag'', alltså typ ta igen de vi har kvar att göra. Och det är ju inte lite. Imorgon blir också en sån dag, fast hemma.
Igårkväll var jag hemma hos tove och Christopher. Vi åt middag och drack vin, det var dötrevligt. Ikväll blir det filmkväll hemma hos syrran, sen får vi se vad som händer. Nu väntar middag och ett nytt glas vin. galet rolig helg

Det har varit en galen helg, fylld med glädje och harmoni. FAN vad kul jag har haft! Lätt bästa helgen på LÄNGE. Det var länge sen jag skrattade så här mycket, jag har skrattat så mycket att tårarna runnit fler gånger, hehe. Matcherna har gått käpprätt åt helvette, men whatever.. Galet, galet, galet roligt iallafall.


Dessvärre blev jag sjuk, men det blev inte värre förrän vi satt i bilen påväg hem, så det var skönt. Men nu är jag pissjuk och inget känns okej. Detta är viktigaste veckan i mitt liv tror jag, ha massor av slutprov, plus examinationsmiddag på onsdag. Really bad.


dirr från falun

Det går inte så bra för oss just nu, men vi laddar om ännu en gång. Sista matchen klockan 20.00 ikväll. Nu ska vi går till ica (om verran är klart snaaaart, sego) och om 45 minuter kör vi heta stolen nere i konferensrummet, intressant. Sen SKA jag spana in matcher, ciao.

AXA floorball cup 2010

Uppe i Falun. Chillar galet.
Så kan jag sammanfatta gårdagen och dagen. Det är skitkul här, går omkring och är jävligt trött men har jävligt kul ändå. Första matchen gick käpprätt åt helvette, den glömmer vi! Andra matchen gick också sådär, är mest besviken på mig själv. Släppte in ett skitmål och vi förlorade med 0-1. Inte okej. Aja, nu går vi vidare. Vi ska snart iväg till Lugnet och kolla herrlagets match, sen har vi samling till våran egen match som börjar 18.00, så de är bara tagga som fan. Har även match klockan 23.00 ikväll igen, lite segt.


kryssning

I fredags drog vi iväg på kryssning, Birka Paradise var det. Och vi hade svinkul. Kul som fan! Herre. Har varit full i 48 timmar snart, men nu har jag slutat dricka, men jag känner mig fortfarande full. Lägger upp lite bilder, för de säger mer än ord, haha. Snart blir det grillat, mums!

150 situps

Det har varit en lång dag idag, men strax ska jag äntligen gå och lägga mig. Träningen idag var lite halvjobbig, men kul. 150 situps blev det sammanlagt. Känner mig duktig! Nästa vecka bär det av till Falun, det kommer blir så jävla bra!

den är inte vit, men den är så jävla vacker.

kvar att göra i skolan

Dramarecention om julshowen [ ]
Flygande spaghettimonstret inlämmning [ ]
Bokrecention (Skriet från vildmarken) [ ]
Sverigedemokraterna Grupparbete [ ]
Projektavslutningstext [ ]
Engelska Litteraturhistoria, Shakespeare [ ]
Språksociologin [ ]
Etikarbete [ ]
Brott och straff [ ]
Bloggtext och brev om praktiken [ ]
Tenta livsmedelskunskapen [ ]
Tenta Näringslära eller Projekt&företagande [ ]
om en vecka tar jag fram listan och ser hur mycket jag hunnit med, jag måste börja NU fan!

GI-macka ute i solen

Känns som att jag är uppe med tuppen, fast de är jag ju inte. Men jag är vaken tidigare än vad jag brukar! De var inte så myclet röjj igår, vilket var ganska skönt. Idag är det bästa TV-söndagen, men innan dess blire en GI-macka ute i solen tror jag. Falun närmar sig och jag blev allt mer taggad för varje dag som går, även allt mer nervös, haha. Även studenten närmar sig, drygt en månad kvar. Mina helger fram till studenten är helt späckfulla. Nästa helg = kryssning, helgen efter = FALUN och helgen efter de = studendkyssning, låter kalas men jag är VÄLDILGT stressad!

hörde jag mösspåtagning???

Senaste dagarna har de varit lite mycket, så har inte hunnit med å blogga! Igår hade vi hur som helst mösspåtagning. Vid ett drog vi oss ned mot bollstanässjön och satte oss på en äng, en prefekt plats i solen. Vi satte oss ned och drog efter andan, drack lite skumpa. Sen fick vi fram lakanen och började skriva lite på dom. Det blev awesome.
Efter mösspåtagningen mötte jag och Ronja upp Danne och Risberg och drog hem till mig och började grilla. Jag som grillmästare = himmelsk god mat. Måste säga att de va bland de bästa jag någonsin ätit. Senare under kvällen drog vi till Sigtuna, hem till Filip. Där var det folk från överallt och det var ganska chill förutom att huvudvärken kom ikapp mig under kvällen. Nu ska jag strax tagga över till mina bästaste grannar och chilla galet.


lite dålig och suddig bild, men skyller på min kassa mobilkamera.