Somehow you are different from what I've known




härligt med träning, wiiie

FAN vad skönt. Är dock rätt död i kroppen nu, men vad gör de. Nu blire Halv åtta hos mig och Idol, wie.

idag blire träning för hela slanten

Idag blire träning, träning, träning. Wie. Har inte så mycket röst, men de får gå ändå. Fan vad jag älskar att träna. Skönt att vara tillbaka, eller aaa halvt iallafall..

never give up


ooooooh yeah


wie, glad tjej.

Kom precis hem. Har haft en kul kväll. Många goa skratt iallafall. Vi var på restaurangen å käkade i skolan, oj oj oj, mums. Sen drog vi till Fabben en snabbis sen blev de en jävla biltur hem. Kul. Nu är jag hemma och ska mysa.

illa

Hur kan man hata och älska på samma gång? Jo, de ska jag förklara. Jag hatar de för att de gör ont, men jag älskar de för att jag vet att jag varit a good girl. Ungefär. Jag har sån jävla träningsvärk idag. De gör till och med ont när jag hostar. Vidrigt. Ny träning imorgon. WIE

sötare kille går fan inte att hitta.


jag blir så glad av denna låt.


I'm sorry.

.. But I feel awesome.

sliten tjej

Oh sweet. Min första innebandyträning på år och dar. De va skönt, även om jag inte körde fullt ut. Nu är jag död, ont överallt. Men de är SKÖNT.

so worth it

De blev ju rätt sen säng igår också, men de va nice. Tänkte strax ta en prommis i de fina höstvädret, mys. Att röra på mig kan behövas, men ikväll ska jag iallafall vara med och träna lite, wie. Ajuste, måste ner till centrum och köpa en nya foundation, kanske kan prommenixa dit.



what do you want from me?


Damn. Damn. Damn. Awesome.



sova tidigt?

Herregud. Klockan är bara halv tolv, känns som att den är typ 3. Kanske kan somna tidigt ikväll.. A jo tjena, de händer ju.

If you got something that you need to say, you better say it right now cause you don't have another day


Something in the way you move


sweet monday

Måndag. Snart ska jag åka iväg till Tovisen, vi tänkte ta en prommis å fika lite. Ikväll är de Täby-Pixbo, damn vad kul.

sushi och Ewa och Adam

Matchen gick käpprätt åt helvette. Men jag var sjukt taggad på att spela, ska fan träna lite lätt på tisdag. Tror jag. Film och sushi blev de och de var najs. Imorgon ska jag träffa tove, vet inte vad vi ska hitta på men någon lyckas vi nog komma fram till. Och imorgon kväll är det innebandy på tv, SO EXCITED.


when a man loves a women

Trött och ont i halsen. Välbehövlig söndag. Vi ska strax åka iväg till järfälla för att matchen ska dra igång, gud jag vill också spela, kan jag bara få bli frisk någon gång(?). Men nä. Får ta med mig zyx och bafucin och sitta där å hejja. Dags att göra mig iordning, alltid i sista sekund. Ciao.

miss you baby

älskar!


längtar tills imorgon, ljuvliga söndag.

Chill, chill, chill i Edsberg. Wie. Nu är jag trött. Jättetrött.
Imorgon är de match i Järfälla och sen sushi och Ewa och Adam med Ronja, ska bli mys.

hihi

Nu måste vi hitta på nått å göra. Börjar få lite panik. Men först: middag!

lördag, jättegrå lördag.

Skönt med lördag. Typ jätteskönt. Idag ska mamma ha "tjejmiddag" kallar hon de, visst att dom är tjejer, men dom är gamla, haha. Får jag säga "tantmiddag" mamma? :$ Aja, ikväll har jag inga planer iallafall, men jag hoppas jag inte blir hemma. Längtar till imorgon.

knaz

Jag mår typ illa när jag tänker efter.

kom till mamma?


what do you want from me?

Bion: Njaa.. inte fullt så godkänd. Aamen några roliga skratt fick vi oss iallafall, men inget jag starkt rekomenderar. "Va saru saru?"
Nu: Jag är på riktigt dåligt humör, har sjukt ont i min hals och är irri på allt. Inge bra tillfälle att bråka med mig.

Tusen gånger starkare

Vi sprang runt i centrum, åt glass och snackade skit. Mys. Ikväll blire ännu mer mys, biomys. Jag och Aletto ska se Tusen gånger starkare. Bafucin blir mitt biogodis, igen. 


.

Min hals dog igårkväll. Just nu gör den så jävla ont så jag tror jag ska dö. Ska fixa mig och sen ner till centrum med Jempan. Hoppas jag fått min lön.

hahahaha, dör! "fuck a shy laplander"


behöver en förändring, snart blir de brunt igen



Nostalgi!!!!




here you come again

Har haft en bra dag. Ta den inte ifrån mig.

1a på önskelistan!

Jag vill ha en hund. Först på önskelistan! En huskey!


äntligen

FAN vad skoj! Superligan på tv på måndag dårå. Yee-ha!

how do you love someone without getting hurt


detta är vad jag kallar underbart!

Nu har jag äntligen lyckats kolla klart på Ensam mamma söker. Är så kär i de. Hade gärna varit Emma i den där jaccuzzin, sweet. Can't wait till nästa söndag. Jag ska fan bli kär snart. Men nu är de dags för sängen, aa fast först måste jag lyssna på lite underbar musik. Love. Love. Love.


nu skiter jag i att jag är sjuk, ska fan ut och springa imorgon! tjock å gla

Jag vill träna. Jag vill känna hur svetten rinner och vara så jävla törstig. Jag vill känna träningsvärken flera dagar efter. Vill känna mig fri.

sämst

FAN vad dålig Sebastian var i idol idag. Jag dog typ för att det var så dåligt. Skärpning. Finner inga ord. Sämst.

10 oktober

PREMIÄR: SÄSONG 4 GOSSIP GIRL, AAAAW. LÄNGTAR!

du är såååå

Igårkväll blev de en prommis i regnet i Rosers med Patrik, cosy. Idag har jag inte gjort ett piss och kommer inte göra mycket heller.. Ska ner och kolla på träningen och inte mycket mer än så, hehe.
Bjussar på en gammal goding, wie.


Födelsedagsmiddag för syster

De blev en tripp förbi kista med Anton, jag köpte presenter till Ronja och en väska och ett puder till mig själv, wie. Ikväll blir de födelsedagsmiddag för Ronja (rödspätta med champinjonkräm, svart stenbitsrom och creme fraiche som jag har gjort). Sen blir de blåbärstårta. Mums.


ovanligt liten för att vara min, brukar ju ha "resväskor"! haha..

god bless the broken road


I know you'r watching

saknad och älskad,1 år sen<3

jag vill vara kär

Att vara kär är en underbar känsla, jag saknar den.

grattis världens bästa syster


And it cut me like a knife

Nä, nu är jag trött på valet. Ta slut.
Har haft en skön dag. Blev en prommis runt i Bollsta med Jensa, vi röstade, handlade och gick förbi hos lill-och-stor Paulsson. Sen blev de Happy Feet, eller aa jag sov till halva tror jag. Tårta hos syrran och lite middag på BK, inte bra. Men snart ska jag fan börja träna.

haha detta måste vara ett skämt?

Sms: "Om du inte vill att SD skall komma in i riksdag eller mindre att säga till om Så rösta på allansen så kan vi få majoritet"
Gustav fluur, vet inte riktigt vad jag ska säga.
Nu ska jag gå och rösta.

no one


rösta rätt

Har precis vaknat. Jävlvar vad skönt de var att sova! Slapp jobba idag, awesome. Då har jag en helsöndag på mig att göra saker. Nu ska jag klä på mig och sen gå iväg och rösta med Jensi. Rösta rätt!!!

Ingen dag är den andra lik

Shit vad trött jag är på att stå upp. Kvällen var galen, stressig, skön och kanon. Skönt med en nykter helg. Fattar inte vad jag skulle in på datorn för, ska fan upp 10, tjo. Amen natti rååå.

sweet

Hemma från jobbet, vilken surprise att jag fick jobba idag. Men de var rätt skönt istället för att bara sitta hemma och dega. Om en timme är det dags för jobb igen, men inte vilket jobb som helst utan Anette och Jonas bröllop, jag och Jempan ska stå i baren. Spännande. Hittar dessvärre inte mina serveringsbyxor, men de gjorde inte Jempan heller, haha! Får bli svarta jeans istället. Wie, började 11 imorse, cirka tre timmars vila och slutar 03. Ja, vem älskar inte pengar?


JÄVLA FITTSPINDLAR!

Bion: grym!
Efter bion blev de en sväng över till Vadde och Palusson där alla andra var. Lite fredagsparty sådär och jag var nykter, skönt! Fast har dessvärre huvudvärk nu. Kom hem för en stund, tog bort smink å grejjer och gick in i köket där jag möts av min största rädsla, aa gissa vad. Jag lyckades iallafall träffa en med en bok, fattar inte hur. Men jag är hungrig men vågar inte gå in i köket nu, lyckat!

Bio: I rymden finns inga känslor.

Varför ska jag alltid ha sån otur att de börjar regna precis när jag ska gå ut?! Blir SÅ sur. Har mitt paraply på jobbet... Ikväll blir de biomys med Antonia, I rymden finns inga känslor.

En paj sådär på förmiddagen kunde ju inte sitta finare.

Idag mår jag ju sådär. Har ont i näsan, slemm i halsen och världens hosta. Och nu råkade jag svälja en bafucin så den ligger i halsen å  typ löser upp dig? De känns äckligt. Nu ska jag iallafall trösta mig själv med att göra en hallon och björnbärspaj, sweet.

Don't fucking tell me what to do.

Kommer bli en skön helg, men de behöver jag för att friskna till lite. Imorgon blire bio, lördag jobb och söndag chillar jag galet bara, ska även rösta. Är trött som F*N nu, ska bli jätteskönt å sovelisova. Natti. Eh, ska bara lyssna på Sebastians audition typ 100 gånger, hehe.

amen jag döööör typ!

Försöker bestämma vilken av mina sommrar som varit bäst, men dom är så olika.

2007 - En riktigt härlig sommar med famijlen. Norgeresa med Mamma och syster, Göteborg med syster, pappa, hans tjej och hennes familj. Två trippar till toves land med hennes familj. Och oerhört många gånger på landet.
2008 - En kärlekssommar med Karl. Vi var på Gotland i tre veckor där vi firade våran 1års dag. Var även i Bulgarien.
2009 - Vad ska man kalla den sommarn då. Resesommar kanske. Var i Spanien med min älskade mamma och i Grekland med bästa Jempan. Även den sommarn jag började umgås med Jens och Jonas-kretsen. Vi flyttade även två gånger.
2010 - Utan tvekan partysommarn. Har festat så otroligt mycket och haft så jäkla kul. Denna sommarn har jag lärt känna mer folk än i mitt liv tror jag.

Resultat: Alla har varit bäst, men på olika sätt.

K'naan - Take a minute

Låten som spelades sönder i sommras (av mig), älskar den!

make you feel my love

Snart dags för Idol och Kungarna av Tylösand, sen äre sängen som gäller, ska bli så jävla najs att sova, sweet.

tacos är underskattat

Har inte gjort ett dugg vettigt idag, rätt skänt. Mötte Ronja vid bussen, ner till Ica och hem för att laga tacos, mumma! Länge sen, tacos är underskattat! Visserligen fredagsmat, men vafan, lillördag, vem klagar..  


I hope you know

Har så tråkigt. Funderade på en prommis, men de är så tråkigt att gå själv. Alla dårar jobbar eller går i skolan. Screw you all. Blir Law and Order-maraton istället. Yeee-ha. Sämre kunde man haft de.

"I hope you know, I hope you know, that this has nothing to do with you"

attack!

Tommy Vadman: Slacker!
Kristoffer Paulsson: Blev de inge hard work eller?
Antonia Aletto: Jobbaru inte sjukve?
Tobias Lubell: Skolkarn?

HALLÅ, KAN JAG OCKSÅ FÅ VARA LEDIG ELLER? TILL SKILLNAD FRÅN ER JOBBAR JAG FAKTISKT PÅ JOBBET OCH INTE SITTER PÅ FACEBOOK!

sov som en gud inatt

WIE! Sov för första gången på nästan tre veckor i min säng. Världens bästa mamma hade ju städat där inne när jag kom hem från jobbet, så nu kändes de som ett helt annat rum som ingen spindel någonsin hade varit i. Hur som helst, jag sov som en gud!

I faced the fact that I'm just fine

Sjuk och jobbar, all cred till mig.
Lär däcka 10 ikväll.

Every long lost dream, led me to where you are. Others that broke my haert, they were like northern stars.



that's how strong my love is


världens bästa Benny.


Snaps i fredags

damn, damn, damn! vill äta upp honom


trött tjej

Har haft en helt galen, vild och även lite jobbig helg. Orkar inte berätta allt, men de va jävligt kul. Har jobbat hela helgen också, vilket har resulterat i att jag blivit jättetrött. Men helgen är jag nöjd med iallafall! Avslutningen på helgen blev lite prommis med Alle och Aletto och till å med lite basket, wie. Nu ska jag vila till Idol. Imorgon upp starx innan sju. Japp, japp.

bajsmorgon

Kunde dagen börja bättre, en spindel i garberoben och jag har inte tagit fram kläder. Kul.

hoffmaestro imorgon, daaaaaamn!

Tokigt lite å göra idag på jobbet.. Hoppas på mer imorgon! OCH imorgon äre hoffmaestro, WIE! JÄVLAR, vad kul de ska bli, är taggad till 1000! Brände mig idag, de gör ONT.

HELL YEAH!

aj aj aj

Aj min mage! Har typ kramp i magen, känns fett konstigt. Ska försöka få i mig lite frukost så kanske de gör susen. Tur att jag inte ska jobba förrän 1. Men aj min mage, kan inte änns sitta upp.

.


"I'll find another you"

sometimes I see you when I close my eyes

De blev en prommis i maxfart hem till Jensas morsa för att hämta bilen, springtur på Willys, en snabbis förbi donken så grabbarna fick keka lite och jag fick en glas, wie. Och ytterligare en prommis tillbaka med 4 matkassar och en platta redbull, tjo vad död jag blev. Nu blire tv maraton, har halv åtta hos mig, idol, skånefruar och kungarna av tylösand att kolla på!

glad kille som äntligen fick lite mat...

.

"'Cause all that's left has gone away and there's nothing there for you to prove"

you've made a fool of everyone

Åååh, har typ badat halva dagen, jätteskönt. Nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar. Ikväll blire storhandling med världens bästa grannar, man får ju ställa upp ibland. Blir även en prommis till Jensas mamma och hämta bilen, behöver ju röra på mig. Satt och kollade på Biggest looser tidigare idag ocg fick typ världens ångest, nu måste jag börja träna. Har inte tränat på 7 veckor. Jävla sjuka.


just for you


mystiskt

HAHA! Jag börjar tro att jag är synsk eller nått. Jag hörde att de va en annan tjej som skulle jobba på jobbet, en tjej som jobbade på donken, tänkte på en av mina gamla vänner då, vet inte varför. Hörde nyss att de va hon. Jag blir lite rädd faktiskt, det är sjukt. De är ju inte direkt bara en människa i världen som jobbar på donken, haha. Wierdo.

färsbiffar med tzatziki

Har segat hela dagen, men de behövde jag. Nu ska jag laga mat till mig och mamma. Det blir fetaostfyllda färsbiffar med tzatziki och klyftpotatis i ugn, yummie. Sen ska jag iväg på träning, blir ingen träning för mig idag heller, förhoppningsvis på torsdag.


oh yeah


sjuk=sämst

Friskare kan man vara... Det går aldrig över, blir galen!
Har legat i soffan hela morgonen å kollat på 17 again och I taket lyser stjärnorna. Är lite rastlös.


kärlek


partykväll!

Fast de blir en lugn partykväll ikväll, jobb igen imorgon.
Dagen har gått ganska fort, slutade vid fem. Sen kom jag hem å däcka typ på golvet, va så seg. Slet mig upp, tog ett bad och blundade några minuter, fortfarande lika trött, fail. Vi har precis käkat hummer och räääkor och druckigt champagne, mums. Costa fyller år idag, så vi firar stort här hemma. Själv har jag aldrig fått hummer på min födelsedag, snyft. Ska strax iväg till Marcus för avskedsfest för honom och bitchierichie, wie.



GRATTIS COSTA!

seg

Jobb jobb jobb.. Nu är jag äntligen hemma, har precis kekat middag, mamma gjorde ryska köttbullar, wie. Ska strax kila över till J&J och kika fotbollen. Ikväll blire lugnt, jobbar 11 imorgon.

lurad...

Trodde jag ja. Mötet drog ut på tiden så de blev ingen träning, synd som fan.. jag var ju så jävla sugen! Aja, life goes on. Får se fram emot tisdagen. Snart är det dags för jobb, slutar fem, sen är det fotboll hos grabbarna som gäller, wie. Ser fram emot en härlig fredag.


träna träna träna!

Idag ska jag och Antonfjanton träna innebandy för första gången sen i maj, haha. Det kommer på käpprätt å helvette. Men innan de har vi möte... Andra dagen på jobbet idag också, wie. Kul men lite smärtsamt i fötterna fortfarande, vänjer mig snart.

mindre socker, mindre fett, ut å motionera så blir du lätt!

Första dagen på jobbet gick galant. Lite mycket å lära sig på en gång kanske, så min skalle är typ full nu. Aja, ska rensa ut de onödiga genom att ta en prommis med Jensa sen, wie. Vi behöver röra på oss båda två, hihi. HAHA CP att jag har träffat svettoaletto 3 gånger idag, imorse, påväg till jobbet och efter jobbet, wie. Nu blire lite käk å sen ut å bli av med lite flärre.

bästa tjejen<3


Tidig morgon imorgon.

Som vanligt blev de att kolla på träningen istället för att träna, både för mig och Antonia. Synd, men sant. Efter de blev de en stäng över till bästa grannarna, jag hade galen överenergi, hoppade i sängen å busade lite med dom, haha.. Nu har jag och mamma precis ätit kräftor. Imorgon äre första dagen på jobbet, juste, jag fick jobbet. HEHE. Ska träffa Antonia tidigt imorgon och kirra lite grejer, så nu äre sleeptime, natti.