everytime I think of you I always catch my breath


.

the days hurt, the night hurts, the light hurts, my eyes hurt, the dark hurts, my heart hurts, it all hurts
All the people in the world and you can still feel lonely

It makes no sense.


man måste hitta ut för att hitta in

Blev inge torsk idag, även om de kändes som de. 4-4 slutade matchen mot KTH. Skönt att få springa av sig lite iafl, har inte hunnit träna på jättelänge.. Eller hunnit och hunnit, vet inte. Whatever, ska träna mycket nästa vecka fan. Nu sitter jag och kollar på One tree hill samtidigt som mamma kollar på Beck, de är lite svårt att slita sig från Persbrandt..

Jag hatar att du inte fattar.



En dålig ursäkt är bättre än ingen.


övertaggad på innebandy

Sjukt trött tjej. Helgen har slitit på mig och den är inte slut än. Imorgon äre innebandymatch, skittaggad! Jag har inte spelat på jättelänge känns de som, ska bli svinkul. Så strax äre dags för sängen, ovanligt tidigt, haha... Natti.

.

Off to work. Är inte sådär jättetaggad, har lite halvt ont i magen, men aja de får gå över. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, alla var taggade på olika saker. Jag slutar 10 iallafall, så den som lever får se helt enkelt, wie.

don't you get it?



plump plump plump

Blev en sen kväll på jobbet, sen blev de ännu senare hemma hos grabbarna. Spelade alldeles förmycket kortspel, vi kan nog allt nu, haha. Men så jävla kul, vad skulle jag göra utan er, hehe. Sovdags strax, mys.

I like you so much better when you'r naked



sommaren kan gärna komma nu, hehe

Det är förjävla kallt ute, vill inte änns gå utanför dörren å ner till jobbet, usch.

don't know what to say


the best way to make your dreams come true is to wake up



don't try to fool me

De har varit en lång dag idag. Vaknade av frukost på sängen alldeles för tidigt, så jag somnade om. Hehe. Åkte med Jennifer till sjukan, kändes konstigt men skönt att det inte var jag som var på läkarbesök, haha. Sen käkade vi lunch, sushi blev de för andra gången den här veckan. Sedan iväg till Täby, shoppade lite och sen kollade vi matchen, sweet. SL fick mig att gå i taket idag, fuck you. Blump hos grabbarna och jag vann båda gångerna, de händer inte ofta! Nu är jag hemma, ska kolla Halv åtta hos mig och sen fundera på att sova kanske.

maybe we would look good together


sometimes you just need to start again

Imorse blev de ovanligt tidig uppgång för mig, vi åkte iväg till Bromma blocks och shoppade lite. Efter de tog jag en sväng till centrum, lämnade tillbaka en film och shoppade lite mer, hehe. Imorgon ska jag shoppa igen, men de får nog bara sista gången på ett tag. Eller kanske inte. Shoppingberornde?
Har inte sovit mycket alls dom senaste 3 dagarna, nu äre fan på tiden.

it so clearly


ajajaj

Töjnan - Bollstanäs. Surt att förlora en sån match. Aja, what to do what to do. Nästa match ska jag FAN spela. Nu blire One tree hill, mys.

...

Bara för att jag är uppe tidigt för en gångs skull så sover alla andra, jävla skit.

oh yes I'm addicted


alcohol makes me go bad

Haha, jag är ingen bra människa när jag dricker, så äre bara. Men vem fan är? Igår vare Täby-match, sen blev de krök och lek, haha, hemma hos Benny och Vadde. Aa, vet inte vad jag ska säga, ordet flipp passar nog bra. Idag blev de en bakisdag med bara massa kortspel, sweet! Strax läggdax!

Det är så logiskt, alla fattar utom du


så kan de gå

HAHA! Jag trodde jag hade gått in i fel port när jag satte nyckeln i hålet. Dom hade bytt namnskylten på brevinkastet, faaaail.

i couldn't keep myself from falling



give me



I've been waiting for you to come rescue me.


snacka om att vilja bita någon i rumpan


.

Händer inte mycket i min blogg, men de händer inte mycket i mitt liv. Woop woop, party everyday, party everydayyy.

dear heart, why him?


no hope. no love. no glory. no happy ending.


.

I hope that you'll be with me,
if only in my dreams.

för dig ska jag göra de 1000 gånger om


your a fucking freakshow

Jobbi jobbi jobbi idag, hade jävligt kul även fast de inte var så mycket gäster. Och de gick ovanligt fort för att vara en lugn söndag. Fan vad jag gillar mitt jobb! Haha. Ska ragga lite fler timmar bara, hehe. Blump och CSI hos grabbarna, mys. Somnade dock på soffan några gånger, haha. Trött tjej.

mums

Hehe, har ätit sushi 3 gånger den här veckan. Jag gillare.
Och fick frukost på sängen imorse, hihi. Tack mammi!

du förstör så himla mycket


want to be a rockstar

Match idag. Gick inte så bra för mig haha. Fick inte med mig några bollar och kunde knappt springa, kul. Min tånagel har gått av och håller på att lossna, de gör så jävla ont och nu efter matchen kunde jag knappt gå i mina uggs, funderar på om jag ska ha tofflor på mig imorgon på jobbet, kan fan inte ha några andra skor. De gör ont, kan ingen bara bedöva min tå???? Hur som helst, vi vann med 4-2, så har ju något att glädjas åt iafl! Jobb om 10 timmar, så ska försöka sova lite strax, good luck.

Fuck you, fuck you very very much


she'll never know your story like I do

Oj, vad jag har hunnit med mycket idag. Eller aa, har varit på apotket och sen har jag shoppat, haha. Första gången jag har betalat för mina p-piller själv, aaa, 200 kronor är faktiskt mycket pengar!!! Shoppade upp mitt presentkort på H&M, blev lite underkläder och hårgrejjer. Sen blev de lite reagrejjer från gina och en t-shirt. Finns inte mycket snygga kläder längre, gah! Blev inte många timmars sömn inatt, ska lägga mig i soffan och vila lite nu, inte somna!

I just can't get enough


Varför då, varför sa jag det så?

Jag har helt sjukt ont i kroppen, i typ alla muskler. Orkar knappt resa upp armarna. Orkar ingenting just nu, min energi ligger på noll. Tog mig igenom en lång jobbdag iafl, skönt. Vill gå och lägga mig och fortsätta drömma vidare där min dröm slutade idag, men de kommer ju inte hända.... Åh.

If you weren't real I would make you up


japp japp

Svårt å sova, välkommen till min värld.

give a little bit of you'r love to me

.


I can't keep my eyes off from you


innebandy och slappning

Innebandy och slapphelg, skönt. Vi har lirat två matcher, dock förlorade vi båda. Hade gärna velat vara med, men känns lite halvskönt just nu när vi ändå åkte på torsk, hihi. Ska dock vara frisk nästa helg, då jeeeflar. Täby vann med 11-3 över Pixbo, wie. Träffade Thomas där, som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, kul kul. Vädret just nu äcklar mig, som sååå mycket annat.

jag är trött på de här nu..

Jag trodde jag höll på att bli frisk, men jag lurade nog mig själv. Ska nog gå och lägga mig snart, ska upp tio imorgon. Vi har match och jag ska inte spela, surprise.... Hatar att vara sjuk. Måste iafl kolla ett avsnitt till av bartenderskolan.

i need you to know that you make me crazy



bakisdagar är sköna dagar.

Jag sov dåligt som fan inatt, men kanske lika bra, för då kanske jag kan sova nu inatt. Gick över till grannarna vid ett typ, och är fortfarande kvar. Vi har kollat på film, spelat kort och nu sitter dom och lirar poker, jag pallar inte förlora så jag tänkte inte vara med. Dock verkar jag ha flyt idag, fick 6 hjärter av 6 kort när vi spelade blump, de händer inte ofta.


igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför


fyllehicka på g

Allt började med att vi skulle till Berns, men det var för mycket folk. Vi drog till Snaps istället, rätt lyckat, haha. Nu måste jag sova så jag kommer upp 12 imorgon, yeeeeha. Godnatt gott folk.

gör mig frisk, nuuuuuu.

Min hals dödar mig. De känns som att jag ska dö när jag hostar, inte kul. Ska göra mig en kopp te med honung och sen lägga mig i badet en stund. Känns som att jag borde äta nått, men min aptit är sooo far away. Jag ska vara frisk på lördag, för jag SKA spela. Skiter i allt annat.

When you're near me, every heart beats


lyssnar och njuter

får sånna jävla underbara rysningar av låten, god.

kort och kak-kalas

Min dag har varit avslappnad. Har varit seg och trött, även fast de ända jag gör är å sover. Igår var jag bara vaken tio timmar, sen sov jag igen. Åkte iväg och kollade på träningen och käkade subways iafl. Och kvällen spenderades som pensionärer med kort och kakor hos grannarna, jag gillare.

Fast.



.

What am I gonna say
when you make me feel this way
"What am I gonna say, when you make me feel this way"

-


Orkar inte fylla i en hel jävla lista med frågor om mitt år så jag tar några roliga bara.

Bästa minnena från sommar 2010?
Tog studenten, så jävla skönt. Sån jävla lycka. Alla var så jävla glada. Dock saknar jag skolan som fan, skulle gärna gå tillbaka dit några månader.
Alla underbara kvällar med Aletto. Vi drog på fester hej villt, chillade utomhus och drog omkring och hittade på massa bus.
Fotbollsvm, snygga killar, mums.
Sena mysiga kvällar ute i Sigtuna.
Kryssning med Patrick, Adam och Calle. Aa, det var sjukt kul. Dock mådde jag inte bra dagen efter, min hals dödade mig.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Gubben i lådan
Genom eld
Från och med du
Mikrofonkåt
Waka waka
Take a minute
Vilket uttryck har du missbrukat mest?
Käften, utan tvekan.
Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, närhet.
Blev du kär?
Blev och blev, kär och kär. Alltså helt ärligt. Jag vet inte. Vet inte änns om jag kan bli kär längre.
Ditt mål för 2011?
Gå ner minst 5 kilo, de ska jag nå innan sommarn, japp japp.
Vad längtar du till år 2011?
Februari då de förmodligen blir London.
Sommarn då jag ska bege mig utomlands.
Sommarens mode.

som ett slag i magen


feber, försvinn.

Min nyår var lite sådär, hade feber. Vi var iallafall hemma hos Danne i Ulriksdal, efter tolvslaget blev allt misslyckat, vi slutade gåendes från Sjöberg mot Rösjön där vi senare fick tag på en taxi eftersom bussarna inte gick för den bussen vi åkt med tidigare hade kört fast, wie. Mådde bra imorse, eller aa var inte bakis iafl men feber, hosta, dålig röst och halsont satt ju fint, hehe not. Har hur som helst tillbringat dagen och natten hemma hos JJP, gick dit när jag vaknade för att hämta smör och ägg som jag glömde där igår när jag bakade, och nu kom jag hem. Bra jobbat.