tufft tufft tufft

Hemma, mycket skönt. Har haft en superdålig helg men snart är de över, bara 18 dagar kvar innan ledighet. De är bara å köra.

.

you could let me go, why can't I?

time to go home tomorrow

Känner mig krasslig, tror jag är påväg att bli sjuk. Fryser så mycket att jag vill ligga kvar under filten i soffan, men nu äre dags at göra lite nytta, ska diska lite grann, packa ihop mina grejer, ta en varm dusch och sen sova sista natten i jennifers ensamma säng. Jättetrött.

.

If there's nothing, nothing,
nothing left to lose
then what is this feeling
that keeps on bringing me
back to you

borta bra men hemma bäst

22 av 48 jobbdagar avklarade. På onsdag är jag halvvägs till ledigt, wie..
Men har ändå haft en förjävla bra helg, eller aa en förjävla bra söndag. Vi lirade match mot Älta och vi vann så jävla hårt, 10-1. En härlig seriestart. Allt har sina motgångar, men de är fan så jävla kul när de är kul. Hehe. Just nu kan man säga att jag brinner igen. Det var länge sen.
Tre dagar kvar hos jennifer, ska bli skönt att komma hem igen. Borta bra, men hemma bäst! Erkänner att jag saknar de lite.

you make it real for me

I guess there's so much more I have to learn
But if you're here with me, I know which way to turn

a place in this world

De är helt sjukt hur många dagar jag har jobbat utan en dag ledig, ännu sjukare är hur många jag har kvar. Innan jag får vara helt ledig ska jag jobba 42 dagar i sträck, woop.. Jag har verkligen satt mig själv i skiten.

there's no easy way


de tar aldrig slut.

Nu är en hemsk långhelg på jobbet över, ser fram emot en ny jobbvecka, jippi. Behöver något att se fram emot, typ en resa, en händelse, någonting bara. De är inte kul längre.

when dreams fall apart


sånt du önskar att du inte visste.

Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

everything is going to be okay