the best way to erase is to replace


önskar att jag aldrig älskat dig

Jag hade en jobbig dröm inatt, de gjorde verkligen ont. Ville somna om och vakna upp med ett lyckligt slut, men jag vet själv att de inte finns ett lyckligt slut i denna saga. De gör ont att veta att du bara kan radera. Hur länge måste jag orka? Försvinn ur mitt liv någon jävla gång.

jag är sååååå rastlös.

If I could write you a song and make you fall in love

de finns en förklaring till allt.

Har haft väldigt fullt upp hela helgen, men de har varit en bra helg. Har inte vågat kolla hur mycket pengar jag har gjort av med sen lönen, har typ ångest. Är skönt att det är vardag igen. I veckan väntar jobb och träning. Blir nog en helg utan alkohol för min del, tycker de behövs nu.

I feel like a zombi gone back to life


I'm falling to pieces


-


.

Försöker andas lugnt, men hjärtat slår för tungt.

tårtakalasm wiie

Har varit och fikat med Patrick och Markus i centrum, kul att träffa dom igen, var flera månader sen. Nu sitter jag hemma å väntar på att några ska komma, blir sushi till middag idag, haha. Sen tårta på de. Fint.

I'll watch the night turn light-blue, but it's not the same without you.


grattis på mig, hehe.

Tänkte gratta mig själv lite grann faktiskt, med att bädda rent i sängen, hihi.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Ska spendera dagen med tovisen, käka lite middag å sådär, bara umgås. Sen ikväll äre träning, har inte tränat på en vecka fan så nu äre på tiden. Pustar ut, fan vad jag mår bra nu.

.


Do whatever you have to do


If the lies don't touch you, the truth will


.

Jag hatar att drömma och sen vakna upp.

du fick mig på andra tankar för några sekunder


knasig söndag

Amen serrri, jag hatar mina dagar ibland. Finns mycket saker att skylla på. Denna dag var dock halvt lite sämre än en dålig dag. Aja whatever, de kommer fler dagar. Söndag, fuck söndagar.

Danne kommer hem från krogen..

Danne kommer hem från krogen och jag och Benny sitter i ett annat rum. Ropar tja tja, aa allt är lugnt. Ute i hallen hörs ett par nycklar som åker i golvet och badrumsdörren stängs. Vi trodde det var Danne som gick in på toaletten, så vi satt kvar. Börjar gå lite väl lång tid så jag springer ut i hallen och ser honom ligga däckad i hallen. Väcker honom. Han börjar jaga mig omkring i lägenheten, haha. Rolig kille.

Jag har slutat förvånats


I wanna free fall out into nothing


You took me by surprise


bara för ikväll

Kom nyss hem från jobbet, inge folk över huvud tagen, men tur är väl de för jag är sååå trött. Ska springa över till min bästa granne å kolla vänner, kommer typ däcka, wie. Trött.

butterfly fly away


When you're near me, every heart beats


Hål i huvudet

Jag har tillbringat halva eftermiddagen med näsan i min bok. Hål i huvudet. Jag känner igen mig. Som fan.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


vet knappt ut eller in, jag fattar ingenting

Har träning ikväll, de får gå som de går. Jag måste iallafall försöka. Mitt ben känns stelt och de ömmar, men jag måste röra på mig, så jag får helt enkelt ta smärtan. Meddelar sen om jag överlever. Hehe.

You've got my head spinning



kort kort kort kort

Har precis varit hos frisören, mitt hår är väldigt kort.

mums


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker


Det är så logiskt, alla fattar utom du


FAN FAN FAN

Jag måste sluta bry mig.

.

för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått

En prostituerad soluppgång där jag blickar ut

för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått

Match, superdupertaggad!

Ekerö is going down tonight!
Resultat: 7-2 till oss.

.

If I could write you a song and make you fall in love

hej här kommer segertåget

Igår blev de hemmafest i Töjnan, rätt kul faktiskt. Hade ganska dåliga förhoppningar i början, men de blir ju vad man göre till och de blev de. Gick upp tidigt imorse och käkade frukost på pizzerian, haha.. sen la vi oss fyra stycken i Jensas säng och sov, sweeeet. Ikväll blire middag hos Vadde och sen blire en kolugn kväll för mig. Tjingeling.

tagg tagg tagg tagg

blir så jävla glad och crazzzy av den här låten

En miljon på banken men ingenting att leva för


you look so good, it hurts sometimes

Kunde inte sova igår, jag kunde verkligen inte sova. Har sovit fyra timmar typ, fan vad jag hatar de här. Ska iväg och käka lunch med tove nu, sen lär det bli hem och sova iafl någon timme, sweet.

hjärtat sitter utanpå

Blev inte en så lugn kväll som jag hoppades på, men jag kan fortfarande stå på benen. Tänkte strax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och luncha med tove, har inte träffat henne på ett tag, så de ska bli mys. Imorgon äre ju fredag också, man vet aldrig vad som händer.

you wrap my heart 'round your little finger


off to work.

Börjar jobba om en halvtimme. Jag har så ont i mina ben så att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas på en lugn kväll, pleeease.

älskar låten


love, is too hard to break


smärta

Har så sjukt ont i mina smalben, både benhinnor och vader. Så nu ska jag smörja in med voltaren och sen sova bort smärtan. Ååååh.

Match mot rotebro, 5-5.

Vi hade träningsmatch mot rotebro idag. Slutade 5-5, det var en ganska bra match faktiskt. De hände mycket och vi kämpade på bra. Vi hade spelet större delen av matchen och de hade såklart känts mycket bättre med en vinst, vem tycker om att förlora? Men det var ju bara träningsmatch. Life goes on.
Nu: time for Paradise, wie.

If you only are a dream, let me sleep.


.

the whole world is addicted to the drama

jag blir hellre jagad av vargar



the best way to erase is to replace

Träningen idag är inställd, de suger. Fast kanske lika bra att jag vilar benen. Istället blire kista med Antony, måste ju ut och utforska snön, hihi. Mysväder!

mikrofonkåååååt


.

If you chabge the way you look at things, the things you look at change.


never settle the answers if you still wanna know



Sjunker lite lägre för varje gång jag vänder om

Jag tänkte hela dagen igår att de var måndag, de kändes så. Fredagen var så lång så den blev både fredag och lördag och i lördags hade jag en söndagsdag haha. Idag vet jag inte vad de känns som för dag, men de är oturligt nog måndag och jag har ett jobb som väntar.

Ps. någon som vet vart man hittar en bra idrottsläkare?

you've got me feelin' like a child now


slut i huvvve

Jag är typ helt slut i huvudet, ingenting jag säger hänger ihop just nu, wierd. Nu ska jag ta ett bad och käka lite middag, matchen gick åt helvette. Hej.

herrmatch, b-match och dammatch.

Åh vilket fint väder vi har idag. Och vi ska tillbringa den i en innebandyhall, lyckat. Först herrmatch, sen spelar 94orna en av våra matcher och sen har vi en egen, är inte taggad men de kommer väl efter två matcher. Blir galen på min mobil, den lever sitt eget liv...........

Historian upprepar sig och slutar alltid likadant


Jag hatar att du fortfarande finns i mitt huvud.

rysningar


det är bara en jobbig väntan..



Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


du måste hitta ut för att hitta in

Oj herre vilken kväll. Liten förfest, krogen, efterfest - hemma 8. De hade jag inte riktigt räknat med, men det var ett jävla äventyr. Finns inte så mycket att säga, skrattar bara. Haha.

TRY TO AVOID THE SCANDALS



Careful what you wish for

Mamma har tjejmiddag idag, så nu måste jag städa mitt rum och de är ingen lek. Haha. Ser ut som att någon släppt en bomb där inne, wie. men först en dusch, inte lukta usch. Ikväll blire utgång, vem vet vad som händer.

If you only are a dream, let me sleep.


ilningar, kramp och smärta.

Mina vader gör ont, riktigt ont. Trodde aldrig jag skulle klara av hela träningen, men jag krigade mig igenom den. Och de fick jag lida för. Är förbannat irriterad, äntligen när jag börjat träna igen så ska de komma något nytt.

So damn true.


nytker krogkväll, skönt.

Blev en kväll på krogen, en snabb sådan. Var dock nykter och det var skönt. Fick springa genom halva stan för att hinna med bussen, vilket var jävligt jobbigt. Tur att jag hade med mig skor utan klackar i väskan, det var kvällens räddning. Jag har haft ont i mina vader sen vi spelade två matcher på rad för några helger sen, får typ kramp så fort jag anstränger vaderna, jobbigt..

last christmas I gave you my heart

Jag längtar till julen. Jag längtar efter lussebullar, pepparkakor, glögg, adventsljustakar, julgran, tomtar, julskinka och självklart snön. De här tråkiga vädret vill man väl inte ha. Sitter och lyssnar på jullåtar, wie. Strax jobbdax. 


.



Remember when we first met
everything was still a bet.
Remember when we first met?
everything was still a bet.

innebandytankar.

Det var faktiskt riktigt jävla länge sen jag tyckte det var roligt att spela innebandy. Falun var riktigt roligt, men jag vet inte om de var själva innebandyn som var rolig eller om det var själva grejen bara. Jag tror att min sjukperiod när jag inte tränade på två månader nästan drog ur mig glädjen eller nått, men nu har den på nått sätt kommit tillbaka och de känns jättebra. Och de känns ganska bra att spela ute igen faktiskt, måste jag erkänna. Känner mig dock som en liten svikare, men hey I'm only a human.

nu: träning (all in)


I took one step forward and two steps back.


I'll think of you tonight


musik gör mig lyckligast i världen.


ALICIA KEYS


Never take a heart that belongs to someone else.


did you give the world some love today babe


.