morning

Nu sitter jag och borstar tänderna, snart kommer mamma hem och hon sa att hon skulle köra mig till skolan, hihi. Idag är lite av min träningsverk borta, inte all men lite.. så jag är ganska taggad för att träna, men det är iafl senare, nu ska jag spotta, hehe.

Bourne identity

Nu är jag hemma hos mamma.. sitter och tittar på Bourne identity på trean, spännande film. Ska gå och lägga mig om inte allt för lång tid, börjar halv tio imorgon och slutar halv tre typ, har träning 6 och sen kommer jag dö när jag kommer hem, hehe. Är helt död i kroppen, skulle egentligen sprungit idag, men jag hade så ont. Får bli tisdag, eller imorgon innan träningen, får se..

well, well, well.. hey handsome


i hate sundays

Igår.. nej, idag har jag typ inte gjort något alls. Vaknade med ont i hela kroppen och ont i halsen (INTE NU IGEN!)... Har varit ute hos farmor idag och nere i centrum, sen har jag bara kollat på film och myst. Imorgon är det måndag och då är det sola som gället, fyfan. Jag orkar verkligen inte! Men vi har iafl vinprovning, men dessvärre har vi konditori på eftermiddagen som jag verkligen inte pallar.. vet inte änns vad vi ska göra, hehe.


wish me luck


you belong to me


tuff grabb

Då var det lördag idag då.. vill ligga kvar i sängen och sova, är jättetrött. Ska spela match senare idag, är taggad men ändå inte. Vill bara att tiden ska stanna så det aldrig blir måndag igen.

Nu är det bara två veckor kvar tills vi går ut på paro, eller apu som dom så finns kallar det. Jag ska vara på Ulla Winbladh i 8 veckor, kul.. sitta och åka till Djurgårn varje dag, inte okej! Nästa vecka måste jag ringa dit och fixa allt, kommer aldrig orka, kill me!


.

tihihi, natttttttty!

never forget



fian and totum <33

I just don't wanna hear it

Godkväll godingar, klockan är mycket och jag sitter och gäspar för hundrade gången ikväll, borde egentligen gått och lagt mig long time ago.. Blev inte mycket av denna kväll, har suttit hemma och kollat på Gossip girl och varit hos mattis en sväng med min syster. Hm, let's see.. imorgon har vi match mot täby, ska bli kul att spela igen, även om jag fortfarande har träningsverk från i onsdags, hehe. Nu ska jag gå och börsta tänderna och fixa iordning mig för sängen, good LONG night!

me like, me like..

Gud vad skönt, alla veckans prov är nu avklarade.. sjukt skönt! Nu är det bara chilla som gäller.. har match imorgon kväll, vet ej vad som händer ikväll, får se det också, hihi. Hittills idag har jag kollat på de nyaste Gossip gilv avsnitten, hehe.. och håller på att ladda ner två nya nu, GALET NAAAAJJJS!


ååååååångest


thank god for fridays

Nu är det dags för mig att ta ett break.. Får ställa klockan tidigare imorgon och gå upp och plugga innan jag börjar, jag orkar inte mer nu! Ska gå och lägga mig alldeles strax och vakna upp imorgon, gå till skolan och vara glad för att det äntligen är fredag.

It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry


You're way too beautiful


haha

haha, oooooh my god.. jag trodde idominfjortisar var borta, long time ago!

give me a break

Pluggar gärnet här hemma, sjukt tråkigt.. Behöver en paus, vill göra någonting, måste komma ut härifrån, funtar på att gå utt och springa senare ikväll.. ååh, fan vad tråkigt jag har!!! Jag. Orkar. Inte.

.

Jag har levt i 878 veckor, det ni.. hehe!


helt slut

God morgon! Jag var lite seg igår, så jag orkade inte sätta mig vid datorn.. Plus att jag hade inte tid heller egentligen, innan tränignen (fys en timme, sedan innebandy, snacka om att jag är rätt död idag)!! pluggade jag och vid halv tio var jag hemma igen, sedan var jag så död att jag knappt orkade kolla på Oskyldigt dömd, but i did it! Efter detr somnade jag typ.. hehe!

Nu sitter jag i skolan och jobbar med ''The day i was born'', nu har jag hajjat lite mer än förra gången, haha. Efter den här lektionen har vi lunch och sedan har vi idrottsteoriprov, som jag faktiskt kan det mesta av, hihi. Nu har vi en halvtimmes rast iafl altid något.

god morgon

God morgon! Lagom tidig morgon, perfekt för mig. Klockan ringde halv åtta och nu har jag redan hunnit att gå upp, sminkat mig, gjort en smoothie, klätt på mig och satt på datorn, snart är min plattång tillräcklig varm för att användas, sedan är det bara att packa ihop mina grejer och ge sig iväg. Har servering idag och mentorstid.. Min buss går tio i, men jag har inte bestämt om jag ska ta den eller om jag ska cykla, nackdelen om jag cyklar är att mitt hår inte kommer att vara som jag vill.. aja, nu måste jag kila, puss

Persbrandt är mer än great

Ååh, vad jag gillar den där serien.. Men lyssna noga nu, imorgon börjar Oskyldigt dömd (med min älskling), missa fan inte det! Klockan 21.00 på tv 4, jippie. Det finns två nackdelar med det är att det börjar 21 och så slutar min träning, men jag får tacka mamma för att vi har en inspelningsbar digitalbox, mihih.. och så äre ju då så att Efterlyst som jag har följt hur länge som helst och som jag vägrar missa, går också då.. och trots att man han en fiffig inpelningsbar boxskit så kan man bara spela in ett program i taget, vilket är skit.. får väl spela in det andra på dvd, hehe. Kalla mig nörd om ni vill!!!


m.e l.i.k.e


plugg

Just nu sitter jag och pluggar, har idrottsteori, svenska och arbetsmiljö att plugga.. Hade gärna velat slippa ikväll men jag måste, dels för att jag har träning imorgon och inte kommer hinna särskilt mycket då och för att jag måste helt enkelt. Klockan nio är det Maria Wern- främmande fågel, så då ska jag slita mig hur som helst, hur mycket jag än har hunnit, så det är bara att sätta igång nu då..

yey

God eftermiddag. I skolan idag hade vi idrottsdag som sagt, vi blev indelade i olika grupper och skulle gå till olika stationer och göra samarbetsövningar.. Min grupp bestod av de bästa som erbjöds, så vi vinner ju såklart (a)! Ikväll har jag massor med plugg och sedan hoppas jag att jag ska ta mig tiden och orken att gå upp och springa en sväng.


i can't waste time

Nu är det vara en halvtimme kvar tills jag måste åka, har inte bestämt vilken väg jag ska ta än, om jag orkar åka ned till station eller om jag åker via skälby, station går snabbare, men känns längre, jaja det lär väl visa sig. Nu ska platta håret och sätta på mig lite sportigare kläder, om jag nu hittar något annat än mjukisar och en tröja, haha.. Jag tycker nog att det är lite kallt med shorts, för jag vill ju inte bli sjuk igen. Är tillbaka om några timmar, ciao!


btw..

så hade jag en sjukt verklig dröm, drömde att vi flyttade och huset var enormt fint, allt var helt perfekt och det låg fint till och allt var ja, suveränt. Skulle aldrig bangat på att flytta dit, fast jag gör iförsig vad som helst för att komma ifrån det här huset, hehe! Aja,  det var iallafall ett fint grönt hus som låg i ett ganska tätbebyggt område, men med en enorm tomt. Invändigt var huset stort, många rum, fint inrett och en sjukt stor dusch.. Fan att det bara var en dröm!



lättad

För första gången i mitt liv känner jag mig utvilad inann skolan, okej jag kanske tar i lite, men ni förstår. Det är två timmar kvar tills jag börjar skolan! Och vill ni veta en sak, jag har inte sån träningsvärk som jag hade trott på, visst känns det att jag tränade igår, men inte lika mycket som jag trodde. Dessvärre har jag fortfarande ont i magen idag, får proppa i mig ipren och tare lugnt bara. Vi går i skolan från ett till tre för vi har idrottsdag, vet inte vad vi ska göra, typ sammarbetsövningar, jippie!

det satt fint

jävlar vad härligt det var att träna idag.. Det satt riktigt jävla fint, men jävlar vad jag kommer ha ont i kroppen imorgon, känner mig redan helt död och det är väl bara början! Min mage är fortfarande inte alls okej, har haft ont hela dagen och jag förstår inte varför, men när man väl rör på sig och tänker på annat, så funkar det. Jag får väl göra det bästa av situationen, så jag kilar ner och sätter på en kopp te, njutbart.



hundra miljoner pussar på dig snyggve

du får mig att laaackkka ur

Jag ska träna, no matter what! har inte tränat på.. ja, jag vet inte änns på hur länge! imorgon börjar vi klockan 1, för vi har idrottsdag, till tre. Har en tuff vecka framför mig, tre prov, ett på torsdag och två på fredag,välkommen till min värld. Vill ha helg, tack!


it dosn't feel ok



chardonny, pinot noir, pinot meuniere

åkte till skolan vid nio idag, började halv tio. Vi hade dryck där vi gick igenom förra veckans prov som vi inte änns ska tala om, och sedan lärde vi oss massor om champagne och dess druvor mm. lärde mig till och med vad dom hette, för första gången och jag kan dom redan.. nästa gång har vi vinprovning, så då ska jag absolutly vara i tid! Nu sitter jag hemma med en svullen mage som gör skitont.. hoppas det blir bättre tills ikväll, för då ska jag träna!!!


galet jobbigt

skrev nyss världens längsta inlägg typ och så skulle jag spara med råkade trycka på enter istället typ två gånger.. så hela skiten försvann!!!!! nu ska jag sova för jag blev galet irriterad.. hej

mysig kväll

igårkväll var vi hemma hos tove och myste, jag tova och tove, spelade massor med kort och snackade skit. Träffade några påväg till shell, sen gick vi hem till tove igen, då bestämde vi med max (en kille från våran förra klass) att vi skulle ses en stund, så vi gick och mötte honom. Sedan åkte vi hem och sov, vaknade vid tolv och vid två gick vi hem till toves mamma och hjälpte till lite eftersom dom ska ha visning.. Runt sju var jag hemma och nu sitter jag och kollar på vem kan slå filip och fredrik, fråga inte varför...

.





tovis, saknar våra gamla tider

con grats babe

Idag fyller min storissyster år, con grats! ja, jag är sjukt avis, vill också fylla 18!

igår städade jag mitt rum, sjukt jobbigt med bra att få det gjort. Grymt skönt när det väl var klart. Idag hade vi fika hemma hos mamma för ronja. Farmor, farbror peter, pappa, mats jag och mattis var här. Farmor hade bakat tårta och jag bakade sockerkaka. Snart kommer kalle hit, eller jag ska möta honom vid station för jag ska följa med ronja och mattis ner till station för dom ska till krogen, utan mig... Ehm, vad har jag mer gjort idag då, skolan började med arbetsmiljö, sedan naturkunskap där vi kommer på en bra film och sedan hade vi svenska, inte direkt jobbigt! Nu ska jag göra mig iordning, caio bella!


the day i was born

hello! nu sitter jag på in engelskalektion, rätt kul faktiskt. vi ska hitta massa fakta om det året vi är födda och våra namn, typ vad som hände i tv-världen det året, någonting i historian som var aktuellt, vad våra namn betyder osv.. vet inte riktigt vad vi ska göra med informationen men det får jag väl ta reda på senare.. igår tränade jag inte heller, trots att jag var grymt sugen.. har inte kännt mig frisk på hur länge som helst, så jag stod över, men på måndag, då jävlar ska jag, no matter what!! efter skolan idag ska jag ner til centrum och köpa en present till min syster som fyller 18 imrogon, tror jag ska köpa en bok som hon jättejättejättegärna ville ha, hihi får se.. nu ska jag ialf fortsätta med mitt arbete, som där denhär bilden ska in i..


no comments

vaknade av att klockan ringde 05.50, det ända jag ville var att ligga kvar i sängen, orkar inte stå i kallis idag, är för trött, för sur, för grinig, jag varnar er som tänkte skojbråka med mig idag, dont do it... min natt har varit bedrövlig! take care

you are my everything



hihi, även om vi är lite olika och inte alls verkar tycka om varandra ibland så vet du att jag gillar dig galet mycket för jag kan prata med dig om allt och allt du gör för mig är underbart gulligt, gillar våra mysiga stunder, även om jag gillar att retas också, hihi. puss pårej

today

idag hade vi prov på öl, vilket jag totally hade glömt bort, så det gick som det gick.. på konditorin gjorde vi klart våra wienerbröd och sedan gjorde vi plommonsylt, sen slutade vi..  efter skolan åkte jag hem till pappa och hämtade mina grejor och cyklade sen till mamma, därefter hämtade pappa mig och vi åkte till träningen. Eftersom jag fortfarande inte är frisk så var jag inte med, iställer stod jag och sara på lilla plan och sköt lite skott på matte, haha. Nu är det reklam i i ditt ansikte, måste ju kolla för jag älskar mangan, hihi.


nackdelen med två rum

vid fyra idag var jag lite piggare så jag tog bussen till rotan och solade, all min färg håller typ på att försvinna så jag tänkte att jag måste börja någon stanns, har tänk på att sola i över tre veckor nu, haha. Sedan mötte jag upp petra på tåget och pappa hämtade oss vid station. Vi åkte hem till henne och lagade middag och åt, sedan tog jag och ronja en prommis hem vid åtta. Nu har jag precis städat klart mitt rum och bäddat sängen och fixat det supermysigt och jag lovade mamma att göra samma sak i mitt rum hos henne imorgon, nackdelen med att ha två rum..



söndagsångest

jag hatar söndagar.. tanken på att gå upp tidigt dagendärpå och redan veta att man inte kommer orka med skolan för man kommer vara trött och seg, usch vad jag hatar den tanken.. igårkväll skulle jag ha träffat karl, men så blev det inte, för jag orkade verkligen inte, känner mig inte frisk någon stanns och jag hatar det. Tog en liten prommis innan jag skulle sova för att få lite frisk luft, sen somnade jag gott! Idag har jag inte planerat någonting alls, vet bara att jag ska chilla galet, later..

I really want you to really want me


Elliot


aj mitt huvve

vi förlorade matchen..

idag har jag varit på dop i segeltorp, en av mina söta kusiner döptes. Smart och sjuk som jag är satte jag endast på mig en klänning och frös ungefär hela tiden, men trots kylan var det galet trevligt. Nu ska jag lägga mig i soffan och vila, mitt huvud tar stryk.. ciao!

lucky me lucky me

ikväll ska jag träffa tove och tova, lääänge sedan nu, så det ska bli riktigt mysigt. Vet inte vad vi ska hitta på men jag ser fram emot att träffa dom. Imorgon ska jag upp tidigt och kolla på våran match, vill spela.. men jag är sjuk fortfarande, så det är bäst att ta det lilla lugna.

me like


avskyvärt väder

aha ja, ännu en regnig dag har gått och vi närmar oss snart december, skulle man ju kunna tro, men det är ju ett par månader kvar. Jag längtar faktiskt tills snön kommer, hellre vitt och mysigt än det här ruskvädret. Skolan idag var tråkig och tråkig och tråkig..

trött och seg

Jag är uppe tidigast av alla mornar sedan skolan började och det är med tanke på att vi öppnar restaurangen idag, gud jag orkar verkligen inte. Jag är skit trött och seg och vill helst av allt bara krypa ner under mitt värma mysiga täcke igen, men nej... istället ska jag tillbringa dagen vid fiskspisen, euw.


i hope you understand!

hello you! Har varit på landet hela helgen, rätt så skönt men ändå inte. Inge direkt vidare bra väder plus att jag var sjuk. Det ända jag har gjort är ända bara att legat på soffan, men det var som sagt skönt att komma bort från civilisationen. Hunden vi kollade på i torsdags var inte så uppskattad av mig, men det skulle väl funka iafl, fär ett par valpar tackar man väl inte nej till! Rasen var en hollänsk herdehund och det finns endast 8 stycken sådana i sverige, eftersom det är en hollänsk hund, hihi.


äntligen hemma!

nu är jag hemma. Ska göra iordning en kopp te och ska lägga mig i soffan och kurera mig tills mamma kommer och hämtar mig, är sjukt trött, snorig och har lock för öronen. När mamma kommer ska vi till åkersberg och kolla på hund, en liknande till en hund som vi ska bli fodervärdar åt, antagligen. Den hunden är nämligen inte född ännu, hihi. Nu orkar jag inte skriva mera, ska vila upp mig, pyssssss



torsdag 13.19

Nu sitter jag på våran naturskapslektion. Det är väldigt tråkigt och jag vill åka hem. Nu slutar vi typ, så jag ska väl fatta mig kort. Vid sex idag ska vi kolla på en hund, hoppas på en söting och att mamma vill ha en sådan. Nu ska jag gå ciaoooo!


i dont get the thing



SUUUBBBBBBBBBBBBBBBA!

you make me happy



Nu slutade efter typ provet, för resten var inställt. Tråkigt nog. Snart ska jag haffa min cykel och cykla iväg till mamma. Fick sjukt ont i magen för en liten stund sedan, ska se om det går över innan jag cyklar..


08.24

Nu är jag uppe, har nyss duschat och nu ska jag bara orka göra iordning mig. Har prov första lektionen, men sen blir det roligt! Efter lunch ska vi baka wienerbröd, som jag fortfarande inte lyckats ta fram receptet på, sen slutar vi, tror jag, hihi. Jag börjar hur som haver halv tio, så jag måste skynda mig nu!!!