I LOVE IT







Lifehouse - sick cycle carousel


min prins

Igår hade jag världens mysigaste kväll, tack älskling! Vid fem idag åkte han hem, sen dess har jag inte gjort så mycket. Just nu kollar jag på 2 fast 2 furious.


28 decmeber

Resan var guld värd. Allt var helt suveränt! Massagen var nog det bästa, ååååh ni anar inte hur skönt det var! Massören var en kille (vid namn karl, lustigt va, haha) och han var varken för hårdhänt eller löshänt(?), haha. Det var nog det bästa iafl. Jag spelade ett spel, jag satstade 20kr och vann 140kr, om jag minns rätt. Mamma vann också, men hon vann 180kr. Jag fick iafl hennes pengar, haha. Jag lade till 100 kornor och köpte en parfym för pengarna, hihi. Imorse kom vi hem tidigt, åtta gick jag och lade mig igen för jag va så jäkla trött, har typ sovit 10 timmar dom tre senaste dygnen. Vaknade iafl klockan fyra av att jag gick sms av Karl, haha. Han kommer hit senare :) myspys!


image320image321




Imorgon jävlar!

Efter middagen hos Petra fick jag skjuss till Kalle. Vi spelade något spel med hans familj, jag och karl var i samma lag och det gick sämst, haha. Världens svåraste frågor, och vi kunde typ inte en ända. Roligt men svårt! Imorse vaknade vi rätt sent, eller vi vaknade väl rätt tidigt, men vi gick inte upp förrän tolv typ, höhö. Vi gick upp åt furkost, sen spelade vi Fifa och tog det lungt. Eller ja, lungt och lungt.. Höhö! Vid tre kom mamma och hämtade mig, körde mig till centrum för att jag skulle köpa en bikini.. Svårt att hitta eftersom det är vinter, men jag hittade iafl en på Stadium, tillslut. Ingen direkt snygg, men en helt vanlig som får duga under resan. Inatt kommer jag somna som en stock, är hur trött som helst. Plus att jag ska upp tidigt (ska åka klockan sex!), båten går kvart över sju.. Men det blir säkert dundermysigt.

image319

dagen efter (hahaha!!!!!)

Igårkväll spelade vi nått spel som pappa fick i julklapp. Lika par, leka bäst, tror jag det heter. Dom som ska spela är egentligen par som har varit tillsammans ett tag, men eftersom det endast fanns två riktiga par och fyra barn, fick det bli två låtsaspar. Tobbe och Ronja blev ett, och jag var med Pontus. Det var rätt svårt med roligt, haha. Jag och Pontus fick börja eftersom vi känner varandra minst. Och ändå vann vi.. Haha, mamma och Mats kom sist, trots att dom har kännt varandra längst! Nu måste jag hoppa in i duschen, ska vara hos Petra om en och en halv timma typ.

min julafton

Imorse klev jag upp kvart över tio, förberedde mig för att åka iväg klockan tolv. Jag och pappa åkte till min gudmor och hennes familj i Bromma/Vällingby. Stannade inte länge eftersom vi hade bråttom hem igen. Påvägen hem åkte vi förbi min älskling och bytte julklappar. Sedan åkte vi till Kimsta och hämtade ronja hos matilda, sedan hem till petra och fikade och efter det hem till mamma och tittade på kalle. Käkade vid halv fem, fem.. och hade julklappsutdelning efteråt. Jag fick hur mycket grejjor som helst.. Smink, hörlurar, kläder, accesoarer, presentkort, en film (gangsters m. mikael persbrnadt) och massor med pengar. Fick även en spakryssning av mamma, men det visste jag redan om. Åker redan nu på torsdag, jättemysigt! Längtar efter min jacka, den skulle komma i mellandagarna.

image318

trevlig kväll, godnatt

Ikväll har jag kollat på bingolottos uppesittarkväll. När jag och min syster var små och sov över hos farmor så hade hon alltid köpt oss varsin bingolott till oss. Så på den vägen har jag blivit bingolotto-nörd! Nu ska jag nog sova strax, så jag får en trevlig julafton.

hahahahaha, tove jag garvar sönder

Jultomtens kuk är hård, kulorna gnistra och glimma.
Alla älskar i enslig gård, och ger oralt en timma.
Sperman lyser vit på magen,
endast lucia rider staken.
I sön ligger tomten naken,
med snö han kyler den röda staken.
Nissarna de hoppar och kvider,
ty tomtens kuk i röven svider!
God jul!

julen är här, (inte i mina ögon)!!!!!!

Har haft en rätt tråkig dag. Käkade lunch hos farmor, vilket nog var dagens mysigaste. Annars har allting varit B. Fick sms av våran tränade som önskade en god jul och med besked om att träningarna börjar den 7 januari, långt dit! *suck*. Har inte slagit in några julklappar ännu, så det är väl det jag har att se fram emot ikväll.. Ciao!

usch

En dag kvar till julafton.. Helt ärligt, är det någon som kan tro det? Möjligtvis om man bor längre upp i landet. Åååh, jag vill också ha snö! Jag är besviken på vädret iår. Om det ska vara såhär nästa år också... då åker jag utomlands!


22/12

Ska lägga mig tidigt ikväll. Ska upp i hyffsat tid imorgon, ska ju inte sova borta hela dagen före julafton. Imorgon ska jag äta lunch hos farmor, sedan vet jag inte vad som händer, chilla i guess. Slå in julklappar måste jag också göra och köpa kanske till och med köpa. Är lite sugen på att köpa fler saker, om pengarna räcker... Nu ska jag sätta mig framför tvn. Kanske ta ett bad senare, får se.
Har ingen som helst julkänsla alls i mig. Det är absolut typ ingen snö ute, man kan inte åka pulka och folk klär sig som att det är sommar, burr. (okej, jag kanske inte ska säga så mycket, eftersom jag går i sommarskor all the time, men jag trivs i dom och jag står för att jag har som under vinter och att jag fryser, men snälla människor, klä på er. Bara ben i minusgrader det är inte snyggt, jag spyr).

like mother like daughter

image316

Såg den precis, den är egentligen bra men enligt mig, halvt läskig. Gick därifrån i mitten, men komtillbaka, haha. Men jag tycker att allt är läskigt, det beror på att jag är mörkrädd, bor mitt ute i ingenstanns och har världens dummaste inbilldningar. Haha!!!!

julstress

Igårkväll var jag hemma hos kaaarl, urmysigt. Pappa hämtade mig och vi åkte hem och soooooov! Idag har vi åkt runt överallt och köpt lite julklappar till folk, bland annat farmor och petra. Sedan plockade vi upp petra från jobbet i stan och åkte till kista och nu kom jag precis hem. Helt slut och har världens huvudvärk.

image315

.

You make me happier then I ever been before

jullov för hela slanten

Äntligen har jag fått mitt efterlängtade lov. Gjorde prov innan skolan idag, vilket gick suveränt. Tio började vi sedan, alla ettor, tvåor och treor på hr samlades i våran gästmatsal och hade frågesport mm. En elev från varje klass utsågs till terminens elev, haha! Vilka julklappar dom fick.. Fredrik blev från våran klass iafl. Vi fick inga betyg, som jag hade väntat mig, utan dom skickas väl hem. Snart ska jag ner till centrum, sedan åker jag till pappa direkt.

I love you with my heart really and truly

Nu har jag pratat med min älskling i nästan en timme, dock inte nyss, men för typ en kvart sedan. Nu är jag klar för sängen, tänkte bara skriva lite kort innan.
Har pluggar klart mikrobiologi nu, kan det mesta, fick hjälp av mamma med det jag inte inte hajjade. Ska till skolan en halvtimme innan vi börjar och skriva provet, wish me luck. Kommer även få mina betyg imorgon, och jag är jätteglad och helt till mig för det. Imorgon framåt kvällen ska jag hem till karl, kan knappt vänta. Jag vet att du läser älskling, har jag sagt att du är världens bästa pojkvän? :$ hihi, nu ska jag sova. Puss.


image314

galen i te

Har precis slängt i mig sallad och nu sitter jag med en kopp te och pulggar mikrobiologi (livsmedelshygien). Har prov på det imorgon innan avslutningen, eftersom jag inte har gjort det ännu. Känns lite tungt att plugga dagen innan avsluningen, men det behövs ju. Längtar som fan tills imorgon, vill verkligen se mina betyg. Sen har vi jullov, som jag har längtat som en galning efter! Har inte planerat mycket ännu.. Längtar tills tomten kommer (aaa). Har lyssnat på Mariah Carey - All I want for christmas is you hela eftermiddagen. Jajajaja, tillbaka till dom tråkiga böckerna. Känns som att jag skulle hängt med lite på biologilektionerna i nian, inte bara suttit och kollat på karl, hihi. Jag förstår nada av detta.

image312

Jag har alltid sagt att jag inte kan hålla mina nyårslöften, men jag ger mig själv ett försök. Några bör jag klara av.

  • Göra alla min läxor för att få bra betyg.
  • Sluta röka, helt....
  • Våga tatuera mig.
  • Äta mindre godis.
  • Spara minst 100 kronor i månaden.
  • Sitta mindre vid datorn.

                            
    image311


KUUUUUUUL

Vaknade 01.11, trodde klockan var 11.01. Jag hasade mig upp ur sängen eftersom jag inte kunde ligga kvar där längre eftersom klockan var mycket. Jag gick upp, märkte att mamma inte var hemma, mats log fortfarande och sov och det var mörkt. Jag kollade på klockan igen. 01.20. Idjut! Så jag gick och lade mig och somnade om igen.
Vaknde typ vid nio.. Snart ska jag och Ronja ner till centrum, hon ska handla julklapp till petra, och jag ska se om jag hittar nått till min älskling. Ciao

you took my breath away

down south and up north, hihihihihi


myspys

Min sista riktiga (för i år) skodag är nu avklarad. Fort gick det... Vi räknade två sidor matte, fick rast, kom tillbaka, fick sluta typ direkt. På engelskan fick vi tillbaka våra prov. Blev lite besviken på mig själv faktiskt, fick precis på gränsen till G... kunde gjort det bättre!! Efter det lekte vi en lek på engelskan, vilket mitt lag förlorade. Vi fick sluta typ 35, och karl tog tjugo övertåget, så jag sa åt honom att åka till centrum och vänta eftersom vi egentligen skulle sluta två. Men jag sa till honom att ta 39bussen från station och som tur va hann jag med den. Kom precis runt hörnet när bussen kom, med ronja i hälarna. Haha. Vi kom hit typ vid tio i två eller nått, gjorde inte s mycket förrän, hehe.. tjugo i fem, då vi redan hade missat halva OC. Senare körde mamma honom till station och så kte vi och handlade. Nu är jag proppmätt.

trötter

Nu har jag smörjt in mig med brun-utan-sol, städat mitt rum och inte så mycket mer. Känner att jag börjar bli väldigt trött, time for bed!

En dålig ursäkt är bättre än ingen.



 








Is this the end are you sure
How should you know when you've never been here before


två lektioner kvar i år

Nu har jag ätit middag. Kycklig med nån äcklig sås, den va faktiskt riktigt sjukt äcklig. Kryddade iafl med hur mycket salt som helst, så det inte smakade så mycket.
Imorgon börjar jag skolan halv tolv, har sedan två lektioner (matte och engelska), slutar sedan klockan två. Då kommer karl till mig, myspys. På torsdag är jag ledigt, kompledigt för julbordet. På fredag har vi avslutning, så imorgon är mina sista lektioner det här året, wiihoow!


aj, mina fossingar

Idag i skolan valde jag helt fel skor.. Tro mig. På vår ända lektion hade vi prov, engelskaprov. Det gick väl sådär, vi hade några kapitel som vi skulle plugga på som också skulle komma på provet, men jag glömde bort att plugga på dom, så sista delen gick piss..
Inne i stan hittade jag en toast till pappa, lite grejjor till tobbe och lite till emmelie (min gudmors dotter). Hm, men ingenting till karl. Jag vill att han ska få något speciellt, men jag är så jäkla dålig på att hitta, suck! I stan fikade vi också, mysigast ever.. Nu har jag precis kommit hem, och väntar på att OC ska börja..

julshopping next

Goodmorning. Sov riktigt bra inatt.. Gick upp vid kvart över åtta, tjugo över kom matilda hit. Nu har jag ätit frukost och måste strax sminka mig och klä på mig om jag ska hinna, haha. Bussen går 09.32. Efter skolan ska jag och ronja in till stan och köpa dom sista julklapparna. Till pappa blir det en toast, för hans suger, haha. Till karl vet jag fan inte vad jag ska köpa... Det är skitsvårt tycker jag! Time to goo


vindruvor och te

Åt nyss vindruvor och drack en kopp te, inte helt fel slut på dagen. Snart äre nog dax för sängen.. kan sova extra länge imorgon eftersom vi har inställd datorkunskap, börjar kvart i tio. Sov inte särskillt mycket inatt, så det vore nog bra om jag sov extra mycket inatt. Mamma jobbar, och jag är inte ett dugg avundsjuk faktiskt. Karl skulle ut och springa, och sen skulle han ringa mig när han kom hem, om han inte ringer kommer jag inte kunna sova.. tänk om han inte kommer hem!!! Trevlig kväll! (bild från i somras, mmmmm jag vill ha sommar)!
image308

torra händer och torra läppar


image306          image307
Sitter här med äckligt torra häder och läppar. Köpte en handkräm idag, julklapp till pappas tjej bland annat, och en till mig själv. Min händer var så sjukt torra innan, det hjälper att prova sig fram. Det funka!
Bland det bästa som finns, man blir mjuk och gosig, hihihi.

7-3 till balrog

Balrog vann. 7-3 blev det. Jag vill också spela, nuuuuu.. Nu har vi inga mer träningar förrän i januari, och vår nästa match är inte förrän typ 14 februari eller nått, sjukt tråkigt. Hoppas våra tränare raggar nån träningsmatch. Är sugen, och det behövs.

to late

Sitter och myser framför tvn till Jönköping - Balrog i innebandy, blir rätt sugen faktiskt.
Jag saknar sollentuna, jag saknar allt, edsberg, sidensvansvägen, rudbeck, folket dom bor där, allt!


storstädning

Skolan gick ganska snabbt idag. Vi hade svenska, sedan storstädade vi köket och sedan fick vi sluta. Efter skolan åkte jag till centrum och letade julisar. Efter mycket anstränande lyckades jag hitta alla förutom 3, till karl, pappsen och mimms. Jag och ronja ska till stan imorgon, så jag får väl hitta nått där. Slutar 10.50, har en lektion. Nu kallar tvn igen, later

fem dagar till jullov, tungt!

Bilden i förra inlägget är klockren, haha. Måste erkänna att det är min typ av humor också, men karl skickade. Hihihihi. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga moi.Har tre lektioner imorgon, hoppas det går snabbt. Ciaaaaao.

karls humor....

image303

10 bevis på att du är kär

1.  Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2.  Du kan läsa sms från personen om och om igen
3.  Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4.  Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5.  Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6.  Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7.  När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8.  Du älskar att känna personens lukt
9.  Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Du skulle nästan kunna göra vadsomhelt för personen


1 ända julklapp klar

I found 1 julklapp i hela centurm. Hittade ett par döläckra pumps också, men dom fanns inte i min storlek, höll på att dö.. Måste tillbaka och kolla någon dag om dom har fått in nya, för jag måste ha dom, och den butiken är den ända i Sverige, vad jag vet än. Den ända julklappen jag hittade blev Ronjas. En bok, Låt den rätte komma in, av John Ajvide Lindqvist...  Jaja, jag får leta ihjäl mig på tisdag (framflyttat från måndag), då ska fan alla klappar vara köpa! Träffade även Micke Lindholm i centrum, han kikade också efter julklappar.. Han hade också bara hittat 1 julklapp, haha!
Jag längtar efter min varma mysiga vinterjacka, får den till jul, åååååh.


Skärpning tjejer!

Har duschat och fixat iordning mig efter träningen för att strax kila ner till centrum och shoppa julisar. På träningen var vi 5 stycken, 4 utespelare plus målvakt. Skärpning tjejer! Vi är fan ett lag, om jag inte har missförstått allting, men vart håller alla hus? Jag ger fan snart upp, det är inge roligt längre.. Nu ska jag få mig själv på bättre humör.


ändrade planer.

Jag behövde inte stressa för att hinna med bussen, Mats sa precis att han kunde köra mig till hallen om inte mamma hade vaknat. Hoppas hon sover, jag orkar inte med henne... Men nu behöver jag iallafall inte åka förrän halv ett.

Colbie Caillat


sur, arg och grinig

Ställde klockan på 10, och jag vaknade med det sämsta humöret.. ever! Kan inte se någonting posetivt och går och surar, vad fan är det med mig.. Ska försöka ändra inställning. Om ca 40 minuter går min buss.. Har samling vid Turebergshallen klockan 12.15. Undra om vi blir många, med tanke på *nämner inga namn* gnällde över att dom va sjuka igår på matchen. Jag har bara en sak att säga, skyll er själva, ingen tvingade er att spela, och en sak till, har man 39 graders feber ligger man i sängen och mår dåligt, då har man inte enns lust att göra nått annat, inte enns om man heter som du! Jag blev iallafall riktigt förbannad faktiskt! (ursäkta). Nu ska jag byta om, ha en bra dag.

You give me fever

Nu är det dax för sängen, har träning imorgon från 1-3. Ser faktiskt fram emot det trors att jag är hur fucking jävla seg som helst. Får se hur det går, hoppas jag överlever. Saknar karl så jag dör! Pussisar

tillägnad dig pluttis

Jag sitter på berget och gråter.
Du sitter brevid mig och håller min hand.
Plötsligt vänder du ditt ansikte mot mig och säger:
Kommer du alltid att älska mig?
En tår rinner nerför min kind och blir en droppe i havet.
Jag pekar ner mot havet och säger:
Den dagen du hittar droppen igen,
den dagen ska jag sluta älska dig


nästa vecka

Måndag: Skola, julhandla m. Ronja (om jag orkar)
Tisdag: En lekiton
Onsdag: Två lektioner, träffa min plutt
Torsdag: Ledig
Fredag: Avslutning.. (1-2 timmar) LOOOOOV!

idioter

Jag är trött på allt, exakt allt. Jag orkar inte änns förklara. Igår sov karl här, vilket var bland det bästa som hänt på hela veckan. Imorse gick vi upp hyffsat tidigt, åt frukost, och låg sedan och segade. Klockan ett fick vi väldigt bråttom, eftersom han hade träning klockan två och jag hade samling till matchen kvart över. Vi fick skjuss, som tur va. Först till pappa, sen plockade vi upp Sara, sen till sportis och lämnade karl och sedan till hallen. Matchen gick sämst, har ingenting att skylla på, men dom vi mötte ligger.. hm, först och dom var jävligt bra. Matchen började bra och vi fick in ett mål först, sedan brakade helvetet löst. Nog om allt.

I LOVE YOU


14 december

.Goodmorning. Har sovit gott, men förlite. Är mycket tröttare nu än vad jag va när jag gick och la mig. Mamma har iafl lovat att köra oss till skolan idag, så vi slipper åka tio över sju, kan åka halv åtta istället. Det är kök som gäller, pust..Det blir nog mjukisar påvägen till skolan och ett par jeans i väskan, orkar inte nått annat.
Ikväll kommer min sötnos hit, mamma och Mats firar (jag vet inte hur många år, 14-15 kanske) så vi ska äta mumsigt (hummer, min favorit) och sen ska jag mysa med min älskling. Can't wait.

poäng tagen, av syrran!

Okej, ikväll har jag sprungit runt i långfillingar, sockor och en stickad tröja. Mamma tyckte mitt val av kläder inte direkt var så tjusigt, men vill man vara varm så kan man börja med att klä sig varmt. Gud, så skönt att vi inte har några fucking läxor den här veckan, eftersom vi har julbord. Imorgon är det sista dagen för det, tacka gud för helgen. När jag slutar (typ klockan 2 förhoppningsvis), ska jag ner till väsby centrum och se om jag kan hitta några juleklappar, får se om jag får sällskap. Nu ska jag strax hoppa ner i sängen, Ciao.

image302

skiiiiiiiii

Vet ni vad jag blev nu, jag blev fett sugen på att åka skidor. Det var så sjukt jävla länge sen nu alltså. Har nog inte varit på skidsemester på 2-3 år eller något. Får se om jag kan locka till mig en till vintern, om det nu blir någon vinter..

image301

All the words on this earth

Is this the end are you sure
How should you know when you've never been here before
It's so hard to just let go
When this is the one and only love I've ever known

Where ever you are

Tänker: På Karl.
Känner: Mig väldigt trött och slöööö!
Tycker: Att det absolut inte skulle sitta fel med en kopp te.
Vill: Äta godis, men nej my!
Ska: Kirra en kopp te.
Borde: Sova, är skittrött.
Måste: Smörja in mig med brun-utan-sol.
Hoppas: Att jag överlever morgondagen.
Längtar: Imorgon eftermiddag, julhandla och min underbara kommer hit.


slarver

Hur dum får man vara, jag har typ slarvat bort min plattång eller nått. Den ligger inte hos pappa, inte hos mamma, inte i väskan, så jag hoppas fan på gud att den ligger i skåpet på infra. Annars dör jag.. Om den är borta måste jag köpa en ny på dirren, men hur faaaaan kan den bara försvinna? daaaah..

you will never get the chans again

I dont know why I am nice to you. I dont know why I am talking to you. I dont know why you are talking to me. I dont know whats your problem. I dont know how you can be yourself. I dont know why you are living. I dont know how you stand yourself. I dont know how you can live with yourself. I dont know why i care. I just dont know you anymore..

jobb och stress

Ja, dagen var trevligare än gårdagen, lucky me.. Men det var stressigare, eftersom det var lunch och inte middag. På lunchen har folk inte lika mycket tid att sitta ner och chilla, som under middagen. Btw, Jag och madde delade på ett 20-bord och vi fick 288 kronor i dricks, *stolta*. Nu är jag iallafall hur slut som helst, skulle kunna somna nu faktiskt. Börjar åtta imorgon, suuuuuuuuck.. Nu ska jag checka OC.

lucia

Skolan igår asså, shit vilken pina! Jag hade två bord, vilket ett var världens gulligaste och snällaste, och det andra var det drygaste jag har varit med om, jag förstår inte hur folk kan vara så vidriga, fyfan. Vi blev klara tidigare än trott, så jag och Ronja var tvunga att åka buss hem. Hus som helst, jag hade pissont i fötterna eftersom jag hade gått i mina skor hela dagen. När jag kom hem kollade jag på topmodel och fråga olle, sen somnade jag. Nu är jag uppe för att göra samma sak igen, fast från 9 till2-3 eller nått. Hoppas på bättre skönheter.

.

Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.


update

Igår var jag också i köket, gjorde en vitlök & örtsås, som smakade kalas. Sedan pakade jag lax, mm. Efter skolan åkte jag till Rudbeck för att möta Karl, för att sedan åka hem till honom. När jag satt där och väntade märkte jag att hela jag luktade fisk, inte bara händerna. Jaja, det v ar bara att stå ut, jag tvättade händerna och dränkte dom i bodylotion, mysigt värre.
Kvällen tillbringade jag hemma hos karl, jättemysigt att vara med honom. Skulle gärna stannat där föralltid, men det gick ju inte. Vid halv elva kom mamma och hämtade mig, sedan fortsatte vi in mot stan för att hämta ronja, som hade varit på konsert. Jag höll på att somna i bilen, var så jävla trött. Somnade iallafall direkt när jag kom hem.
Konstigt det kändes att inte behöva ställa väckarklockan igårkväll. Jag kunde vakna av mig själv imorse och bara njuta av att faktiskt kunna ligga kvar i sängen och dra sig hur länge jag ville. Halv elva vaknde jag iallafall, fast jag låg kvar till elva. Sedan gick jag upp och käkade lite frukost och satte mig här. Efter en stund kom det en kille som skulle fixa på vårat bredband.. Det fukkar ur så fort det ringer, jag dampar rätt ofta på det. Iafl, nu är det fixat!

Min buss går om ca en halvtimme, börjar klockan två (ungefär när alla andra slutar, haha). Har servering under middagstid, jag orkar inte egentligen, men vad har jag för val?

(godnatt)

Ni som har haft turen.
Att hitta någon som älskar er ut och in, precis som ni är.
Med eller utan smink, tråkig humor eller perfekt.
Trots alla skavanker och humörsväningar vid pms.
Någon som alltid finns där vid er sida, genom allt.
Släpp aldrig taget.

Jag tackar gud att någon står ut med mig.
Jag pratar i sömnen ibland.
Jag gnisslar med tänderna när jag sover också.
Jag är faktiskt inte alls vacker när jag sover.
Ändå har jag någon som ligger och håller om mig om nätterna.
Någon som faktiskt vill det.

Jag gör mitt bästa för att inte försöka förstöra, men ibland gör man det ändå.
Utan att tänka på konsekvenserna, även fast jag vet hur dåligt jag mår utan oss.
Jag ska göra mitt bästa, och det säger jag till er med.
Ta hand om det ni har, om den ni älskar.

två veckor till julafton

Jag gick från pappa till mamma. Nu har jag precis käkat middag, kyckling med morötter, inte mycket till mat, men jag blev mätt. Orkar inte kolla på tv ikväll, fast jag vill gärna. Ska upp tidigt imorgon, börjar åtta igen.. Nu blir det bye bye lockigt hår, hej hej rakt!

lockigt hår idag

image296

Fuck you, I don't care.

Jag är egentligen inte på blogghumör, men jag skriver iallafall. Min dag har typ varit den sämsta i mitt liv. Det började direkt när jag klev ut genom dörren. Jag hade mina kanonskor på mig (ni förstår säkert ironin), och trampade rakt i en vattenpöl, eftersom jag inte går och kollar ner i marken, plus att det va mörkt *suck*. När jag väl kommer till busshållsplatsen inser jag att jag har glömt min mobil hemma. *dubbelsuck!* När vi väl kommer till skolan samlas vi i klassrummet och börjar planera dagen. Jag som är så trött och på dåligt humör önskar att jag fick vara i serveringen och inte i köket idag, för serveringen skulle julpynta. Men såklart väljer hon ut 8 andra, och inte mig!!!! Så jag fick stå i köket.. än är det inte slut! Självklart fick jag min favoritsyssla (inte), sill och anjovis. Jag skar mig i fingret 3 gånger och i nageln 1 gång och nu luktar mina händer fisk! Till lunch var det pyttipanna, nått av det jag hatar mest. Nu är jag hemma och är sjukt trött på allt. Jag är inte på lååånga vägar glad.

i'm in love with this song



träningsvärk och julbord

Fan asså, ni anar inte vilken fucking träningsvärk jag har! När jag klev ner från sängen värkte det som fan i vaderna och jag föll pladask på golvet, kommer bli en jobbig dag. Julbordet börjar idag *suuuuck*, jag orkar verkligen inte, det betyder fullt upp hela tiden och jag pallar inte trycket just nu, det är förmycket! Måste åka tjugo i åtta, uuuurk.

.

image294

life is'nt always easy

Matchen gick bra, actually. Men vi förlorade med 5-4. Våra tränare sa att vi gjorde vår bästa match idag, vilket man kan ha åsikter om, men jag är helt okej nöjd iallafall. Det var grymt roligt att spela faktiskt, har saknat det! När jag kom hem tog jag en låååång dusch, nu kollar jag på Ranking the stars, haha. Ikväll ska jag chilla gaaaaalet!

Töjnan-Åkersberga

Nu kilar jag över till mamma och hämtar mina grejjor, sen ska jag åka till samlingen, önska oss lycka till!

host host

Godmorgon! Inatt låg och och drog mig fett länge. Sen när jag nästan precis hade somnat ringde min telefon!! Men jag somnade iafl efteråt. Imorse när jag vaknade fick jag världens hostattack, men nu börjar det lugna ner sig.
Min idiotiska syster har tagit med min plattång till hennes kompis, och glömt den där. Säkert med flit! Fan vad irriterad jag är. Jag har två stycken till, men den ena är typ trasig och funkar i typ 5 minuter sen lägger den av, och den andra är hos mamma, och den suger. Så tacka min syster för min fula frisyr. Fuck her!

so long suuuuckers

Nu tänkte jag hoppa i säng. Det blev ingen prommenix idag, så jag får ta det imorgon, får åka tidigare. Ställer klockan på halv tio typ, hoppas jag kommer upp då. Haha. Goodnight!

100 ondödiga

1. Jag är fett tävlingsinriktad.
2. Jag älskar att le.
3. Jag har 1 riktigt syskon.
4. Och fyra halvsyskon.
5. Jag älskar att blogga.
6. Fast ibland vet jag inte vad jag ska skriva.
7.  Min morfar bor i thailand.
8. Jag lirar innebandy.
9. Te är min passion.
10. Jag har haft en anka.
11. Jag plattar mitt hår typ varje dag.
12. Min pappa har världens gulligaste tjej.
13. Jag tror inte på gud.
14. Jag älskar julen.
15. Jag är väldigt morgontrött.
16. Jag har fem kuddar i sängen (vanligen).
17. Min pappa heter Mikael.
18. Och min mamma Nina.
19. Jag är usel på att städa.
20. Jag heter My Broman.
21. Imorgon har jag match.
22. Jag älskar skor!
23. Jag fyller år den 24 november.
24. Mina föräldrar är skillda.
25. Jag har bott i Vällingby..
26... I Sollentuna.
27... Och nu bor jag i Väsby.
28. Jag fyller år på samma dag som min mammas kille.
29. Jag har en hund..
30... Vid namn Sol.
31. Jag trodde på tomten tills jag va 13 (hihi, lite småpinigt).
32. Jag är väldigt envis.
33. Jag har dåligt tålamod.
34. Jag har 3 hål i öronen.
35.. Och ett i naveln.
36. Jag är dålig på att ljuga.
37. Jag är kär.
38. Jag avgudar Mikael Persbrandt.
39. Jag är en dålig förlorare.
40. I somras åkte jag bil genom halva Norge.
41. Jag är pålitilg (enligt mig iafl).
42. Jag svär alldeles förmycket.
43. Jag skrattar åt mina egna skämt.
44. Min pojkvän heter Karl wiklund.
45. Jag bor typ i skogen.
46. Vårt land ligger på Gräsö.
47. Min farsa är största toffeln.
48. Jag påpekar alltid andras stavning, och slarvar själv.
49. Jag är 164,5 cm.
50. Min mp3 är halvt trasig.
51. Min hotmail är sjukt pinsamt..
52... Men jag är för lat för att orka byta.
53. Jag älskar att sola.
54. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor.
55.. Förut ville jag bli kock.
56. Jag lirar i Töjnan.
57. Jag vill flytta tillbaka till Kärrdal.
58. Jag hatar Väsby.
59. Jag gick i Edsbergsskolan.
60. Och har gått på Rudbeck.
61. Jag tycker Jude Law är snuskigt snygg.
62. Jag är inte särskillt förtjust i Grönan.
63. Skansen är mer omtyckt.
64. Jag älskar att åka skidor.
65. Jag tycker inte om skolan.
66. Jag älskar ordet kärlek.
67. Jag suuuuger på engelska.
68. Min familj tycker att jag är dum (på alla sätt, haha).
69. Jag älskar verkligen min pojkvän.
70. Jag har världens snällaste halvbror.
71. Jag tål inte folk som ljuger.
72. Jag får lätt dåligt samvete.
73. Ingen vet allt om mig.
74. Jag tycker det är urmysigt med julmarknader.
75. Jag älskar att leva livet.
76. Jag är lycklig.
77. Jag har spindelfobi.
78. Jag är inte så förtjust i läsk.
79. Om jag bryr mig om någon, bryr jag mig ordentligt.
80. Jag sitter väldigt mycket vid datorn (dålig vana).
81. Jag träffar min pojkvän varje onsdag (nästan, hihi)
82. Jag ska bli rik.
83. Jag är kär i låten '' If I used to love you''.
84... och i ''It's not over''
85. Jag är inte särskillt snabbtänkt.
86. Jag är väldigt mörkrädd.
87. Mitt mobilnummer slutar på 6.
88. Jag sover oftast förlite på natten.
89. Att jag kallas för muttan är en rolig historia.
90. Jag saknar mina gamla vänner.
91. Jag är ärlig.
92. Jag saknar allt som hände förut.
93. Jag flyttade till Väsby mellan 7an och 8an.
94. Jag glömmer aldrig höstlovet 05.
95. Jag följer inte julkalendern.
96. Jag har nummer 6 på min matchtröja.
97. Min mamma jobbar natt.
98. Jag har väldigt blåa ögon.
99. Jag älskar brunt. 
100. Jag har världens bästa pojkvän.

ååh, vad tid det tar

Nu har jag precis ätit middag, ska strax kolla på Love actually, aaaah har väntat hela dagen. Verkar som att jag blir hemma ikväll, orkar egentligen inte göra något heller, men iafl. Kanske tar en promenix över till mamma och hämtar mina innabandygrejjor, eftersom vi har match imorgon. Samling redan 13.20. Är riktigt jävla sugen på att spela, hoppas på en bra match!


innebandyinfo

Morgondagens match lär bli tuff. Vi har 1 målvakt, 3 bakar och 5 forwards. Känns som att det kommer bli kämpigt! Jag som inte är riktigt frisk ännu heller, får se hur det går. Jag tycker iallafall att det ska bli roligt, för jag har inte hållt i klubban på tre veckor..

8 decembre

Igårkväll hade jag urmysigt. Jag va hemma hos Karl och bara njööööt, var sjukt trött! Pappa kom och hämtade mig senare och tio i tolv kom jag i säng. Nu har jag precis städat mitt rum, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, bara chilla tror jag.



lovley

Skolan idag var fett seg. Jag hade metodkök. Första timmen skalade jag potatis, resten av tiden skar jag upp kola i fyrkanter, det tog aldrig slut, det va hur mycket som helst. Tillslut hade mitt tålamod tagit slut och så jag fick massor med hjälp, hihi. Nästa vecka har vi julbord, vilket betyder fullt upp! Vi jobbar antingen 8.00-14.00(lunch) eller 14.00-20.00(middag), tuff vecka. Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag pudra näsan och åka till Karl. Puss

yeah

Haha, okej.. Idag i köket, skulle jag och Sofie skala och hacka lökar, lökar, vet ni hur mååååånga?! 35 stycken, fyyyfan säger jag bara. Vi stod och grät och grät och grät och dom tog aldrig slut.. Hur som helst, tillslut blev vi klara, vi slutade typ halv fem *suck*, och jag hann med tio över bussen från station, hemma tjugo över..  När jag insåg att jag hade missat hela OC, blev jag lite sur faktiskt. Aja, jag har nog redan sätt avsnittet.
Eftersom jag och Mats fyllde år för inte så länge sen, så fick vi en försenad fördelsedagspresent idag, av morfar, ändå från thaaaaaai.. haha, på paketet stod det ''om ni sammarbetar har ni ett var'', vi öppnade och såg att det va ett pussel, eller två. Två bilder på kort som vi tog när vi va hos honom i sommras, fett kul. Haha!

bloggtorka

Göran Persson är ? tjock
Din mamma är ? lat
Britney Spears är ? wierdo
Systrarna Olsen är ? tvillingar
Din brevbärare är ? snygg
Din tandläkare är ? bäst
Electric banana band är ? UTE
Glass är ? gott
Banan är ? en frukt
Fotboll är ? en sport 
Kul är ? när man lever som bäst
Din mormor är ? Ung
Ditt favoritplagg är ? (skor)?

6 december

Inatt kunde jag inte sova, jag låg och kollade igenom alla mina sms på mobilen, bilder, kontakter, och allt. Jag funderade över saker som jag aldrig kommer få nått svar på. Men men, nu är jag iafl uppe och är jättetrött. Trodde jag skulle vara hos skolläkaren kvart i tio, men det va inte förrän kvart i elva. Tur att jag kollade upp det!
Lär ju bara hinna med svenskan i skolan, sedan har vi kök. Så jag missar OC som jag så typiskt har börjat följa nu när inte One three hill sänder, höhö.
Ingen träning idag heller, och ingen framöver. Våra fysträningar är borttagna, pga att för få kommer på dom. Jag tycker det är fett dåligt, för några har jag aldrig sett där över huvudtaget. Själv tar jag inte åt mig, för jag är nästan alltid där. Nog om det.

image292

soooooooo unfair

Nu ska jag pallra mig över till soffan och kolla på Fråga Olle.. Haha, jag tycker det är asroligt. Efter det ska jag nog fundera över att gå och lägga mig, imorogn ska jag vara hos skolläkaren 09.45, så ingen skola innan det (känns rätt onödigt)! Saknar min pojkvän, massvis!

5 månader

image291

IT'S A SHAME WHEN A MAN JUST CAN'T SAY NO

Gud, vilken lyckad dag. Skolan började halv tolv med matte, vi fick tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan, och jag själv fick VG. Första gången jag får VG på ett MATTEPROV, helt ärligt! Efter det rann tiden iväg, efter matten hqde vi engelska. Tiden gick rätt snabbt där också, vi lyssnade på en text och pratade om den och bla bla bla. Efter skolan sprang jag till bussen för att hinna med den. Där satt min bejbi och väntade på mig. Vi åkte hem till mig och spenderade kvällen, ville aldrig att han skulle åka när det var dax, saknar honom redan efter en halvtimme :(

en liten människa med ett stort hjärta

Ååååh, vad skönt å bada! Snart bär det iväg till skolan och efter skolan kommer karl till mig *överlycklig*!!!!! Idag lär vi också få tillbaka våra matteprov som vi skrev förra veckan, ska bli väldigt spännande, för det gick suveränt för mig faktiskt, tänka sig. PUSS

godmorgon

Inatt sov jag great! Ändå är jag inte pigg. Idioten själv hade glömt att ställa om väckarklockan, så den ringde på halv sju, men jag somnade om till halv tio iallafall. Nu ska jag hoppa ner i badet och mysa, sen blir det frulle!

todays btw

dagens humör: Trött och halvt sjuk
dagens klädsel: Jeans, linne och en scaaaaaarfie
dagens mat: Frukost och middag och te i mängder
dagens bästa: Teatern, lungt.
dagens sämsta: Min hosta
dagens längtan: Till imorgon!

glöm aldrig bort att du är värdelös

Haha, housewifes var bra. Imorgon börjar jag halv tolv och har två fucking lektioner, sedan ska jag hem och mysa med min älskade pojkvän som jag imorgon har varit tillsammans med i 5 ööööööverlyckliga månader, tack älskling!
Nu ska jag nörda mig framför tvn istället, sen ska jag sova! Pussis

dax för housewifes

image287

You won't see me cry..

Morgondagens match är inställd pga av för få spelare, lika bra det för jag är sjuk. Lördagens match är framflyttad till söndag, hoppas jag är frisk då!

Run Away

Teaterna var URBRA! (Run away hette den, inte Run off, hahaha)! Hur som helst, den var verkligen rörande och jag tror jag grät mig igenom minst halva! Och jag kan nog säga att jag inte var den ända. Fan, det bästa jag har sett och upplevt på länge, ångrar verkligen inte att jag gick. Droger och våld handlade den om, jag skulle fan betala 10000 för att se den igen, så bra var den!!!!!! Så ni som får chansen, missa den inte!


image284

Ikväll är det UB och DH, ska se båda den här gången!!!!! Strax är det middag, mums!

09.06

Aaa, det va en konstig natt, man kan väl säga att jag inte vaknade upp på det stället jag gick och la mig från början, låter märkligt va? haha, ja, fundera på den ni! Klockan två idag ska vi på teater med klassen, Run off tror jag den heter. Får se om det blir kul.

image283

du får mig att tappa andan

Nu ska jag försöka sooooooooova, konstigt nog är jag inte särskillt trött, men om jag ska komma upp imorgon så måste jag. Mitt hår är fortfarande blött efter duschen, så jag har inte hunnit platta det! så på något sätt måste jag hinna med det imorgon. Har ställt klockan på kvart i sju, ska åka tio över åtta, så jag borde hinna, goodnight suckers! (saknar karl wiklund mest av allt, önskar att han låg i min mysiga säng med mig)


Du är den ende på jorden,som får mig att säga dom vackra orden.

jag älskar att se dig le, jag älskar att vakna upp brevid dig, jag älskar när du håller min hand, jag älskar att vara med dig, jag älskar att krama dig, jag älskar att se dig skratta, jag älskar dina kyssar, jag älskar att älska dig, jag älskar att känna din närhet, jag älskar att mysa med dig, jag älskar att veta att du bryr dig, jag älskar känslorna du ger mig, jag älskar dina sms, jag älskar att ligga brevid dig, jag älskar när du säger att du älskar mig, jag älskar att  få vara din.


MUMMA!!!!!

Sitter och kollar på EKG, aldrig kollat på skiten förut, men det är ganska roande. Efter det är det dubbla CSI NY. Mamma ska snart åka till jobbet och Ronja var väldigt trött efter helgen, så hon har gått och lagt sig tror jag. Så då blir jag ensam och kommer ha tråkigt. Jag ska duscha och smeta in mig med massa godsaker. Mums, vad jag kommer lukta gott.. Ronja har laddat ner massa filmer, så det kanske blir en film ikväll, återstår att se. Ciao!


fuck you

jag hade precis slutat tänka, låtit det flyga förbi eller gömmt det långt inom mig, så dyker det upp iallafall... Nått är fel och jag tycker inte om det.

21 dagar kvar till jul

Gud vad tråkigt jag har, jag sitter och kollar på Idolrepriserna, haha. Har inte kollat nått på idol iår, är inte så förtjust i det, men aja.. jag har ändå ingenting annat för mig. Ska byta lite musik i min mobil, så jag får lite förnying(?)


If you love somebody, don't let them go.

Imorse ringde väckarklockan klockan 6! och jag fattar fortfarande inte varför, varför går jag upp två timmar innan jag måste åka??? Idjuut! Iallafall, skolan vad blää men som tur va fick vi sluta alldeles förtidigt, Skulle slutat halv två, men Ulrika skulle på kurs eller nått så vi hade livsmedelskunskap direkt efter lunch (15 minuter), istället för hennes lektion. Sen slutade vi, redan 11.20. Fett skönt.
Imorgon har vi ingen idrott, så jag har datorkunskap och sedan engelska till tio i elva, sen ''slutar'' vi. Halv två ska vi samlas igen och klockan två ska vi på Teater i Vallentuna. Efter skoltid, usch. Aja, kanske blir rolig, who knows?


lussebullaaaaaaaaaaar

Efter mormor släppte mamma av mig hos Tovsan, vi kollade på slutet av Grey's (säsongsavslutning!) Har inte kollat på hur länge som helst, men nu blev det spännande, och jag vill se mer, mer och mer!!!!
Efter Grey's gick vi till Ica och köpte jäst och mjölk, sen snabbade vi oss hem och bakade lussebullar, mums. Halv åtta gick jag mot bussen, påvägen träffade jag Vincent och Robin. Vi tog sällskap till bussen och påvägen hände massa roliga saker. Det var en bil som tappade däcket mitt på vägen och alla vid busshållsplatsen började skratta, fett taskigt egentligen när man tänker efter. Men jag måste erkänna att det såg jävligt roligt ut, det bara flög av liksom! Snart ska jag ta en dusch och sedan ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Van Veeteren - Fallet G.
Imorgn är det skola, suuuuck..

1 advent tooooday!

Inatt sov jag inte så bra, jag låg och hostade och höll på så typ halva natten, jag hatar att vara sjuk. Konstigt nog var jag vaken tio i sex när jag fick ett sms av min syster, haha tack! Jaja, jag är trött nu, så jag kan ju hoppas på att jag kan sova inatt..
Mamma är och lämnar Mats på Arlanda, för han ska åka till England å jobba, så jag och Ronja kommer sova ensamma hemma fram till onsdag, eftersom mamma jobbar.. Iafl, när hon kommer tillbaka ska vi åka till mormor och fixa lite grejjor och sen vet jag inte vad jag ska göra.. får se vad klockan blir.
Trots att det är söndag idag har jag ingen söndagsångest, kommer möjligvis senare, haha.

Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola och 5 månader med älsklingen (träffa honom hoppas jag)
Tosdag: Skolläkarn halv tio (missar typ halva skoldagen eftersom det är på Vilunda och vi är på Infra, hihi)
Fredag: Skola
Lördag: Fuck skolan, HAHA! Match mot Berga (hoppas jag får spela, även om jag har varit borta pga sjukdom)!
Söndag: Träning i Frescati!

Sweet dreams

Haha, Karl gick precis och la sig. Så ja tänkte skicka ett sms till honom, preics när jag skickat iväg ett sms får jag ett, gissa av vem? Jo, karl! Haha, vi tänker likadant älskling!


Vad tänker du på när du hör...

Grön: sommar
Sockervadd: Grönalund
USA: Feta människor
Picasso: Död?
Utanför: Kallt
Sex: 1+1
Frukt: mumma
Alkohol: Farligt, hihi
TV-shop: Några år sedan
Pyssel: Jul, påsk
Skräckfilm: Ronja, Niki och Ian, Åre 06
Kusin: Vitamin, hahahaha!
Skitfilm: Bajsrulle, höhö (myhumor)
Humor: skratt
Paris Hilton: Billig
Dricka: Vatten
Jesus: Nya Ica-reklamen
Doft: Parfym
Julen: famijlemys
Varmt: sommar
Medeltiden: Histora
Pizza: 4 gånger om året, högst.
Döden: Ta inte mig först!
Skönt: sex (aaa)
Begravning: sorgligt
Gott: Godis
Bröllop: Vitt
Barndop: Ungen pissar rätt upp i vädret (americas funniest homevidoes)
Kärlek: Karl wiklund
Sommar: skärgårn


Nu ska jag ockå hoppa i säng, så får vi se vad dagen bjuder på imorgon, Ciao.

the same, but older

Spelade nyss the sims, hahaha. Jag har inte spelat det på flera år..
Blev ingenting med Tove tonight. Får se om det blir av imorgon istället, tränar nog inte imorgon heller som det verkar just nu. Jävligt synd faktiskt, för jag är riktigt sugen! Jag tröttnade på sims efter ca en halvtimma, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, en film kanske? Tobbe har massor av filmer som jag vill se, men jag glömmer alltid bort att han ska plocka fram dom, suuuuuck.

tillåt mig att må såååå överdrivet bra

Igår eftermiddag kom karl hit. Vi åt middag och låg och pratade och skrattade mest. Riktigt cosy, actually. Minns inte när vi somnade, men det var inte så sent tror jag. Imorse var jag riktigt trött och trodde aldrig att jag skulle komma upp ur sängen, but I did! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, möjligtvis träffa tove senare, som sagt, vi får se. Förkylningen är mycket mycket mycket bättre idag, taaaack gode gud!