negativ jävel

Mitt internet är segt. Jag mår piss. Besök hos läkaren OCH Eriks bakficka imorgon. Kan det bli värre?
Dagen har varit ganska seg. Jag skulle hem och läsa min bok efter skolan, istället la jag mig i soffan och somnade, men är inte ett dugg piggare för det. Mamma har iallafall gjort det julmysigt här hemma, så jag har ju någonting att njuta av! Ser inte fram emot imorgon alls, vill inte vakna imorgon bara... Har servering, sen till läkarn, stan (köpa fountation), sen eriks bakficka (dit jag inte änns hittar).. jävla neggoblogg, men vad fan ska man göra???


zlatan är snygg och du är dum i huvudet

Jag pissar på det här nu! Orkar fan inte vara sjuk längre. Finns bara massa fucking nackdelar och de sviiiider i hjärtat! Det bästa jag vet är att träna, men det kan jag ju fan inte göra eftersom jag alltid är sjuk. GÖR NÅTT ÅT DET! heeeELvEEEEEEeeeetttEE!


...

Haha, patetisk utekväll! Tappade bort mitt busskort med leg och kort i, innan vi kom till krogen. LYCKAT! Men nu har det hittat tillbaka, så nu äre luuuunch! Nu längtar jag bara till nästa helg, men inte till skolan imorgon! BLÄ!!

premiär

Igår var det premiär på krogen! WOHOW! Det var iallafall svinkul! Gjorde inte av med ett öre och det var jävligt najs faktiskt! Middagen hemma hos mig var mysig, men lite väl stressig. Jag hann inte äta efterrätt för att jag skulle öppna presenter, haha! Men aja, det var en trevlig kväll tycker jag! Nu är det mörkt ute igen, så jävla dystert!

-

JAAAA NI!
Hehe, jag är inte så bra på att uppdatera ju, som ni märker.... Meeeen, jag är sjuk så jag har mina anledningar. Idag var jag i sollentuna med mamma, kände inte igen mig alls, helt kaos alltså. Men de fanns lite roliga affärer, men inte så bra mat. Fixade iallafall ett satskort, ÄNTLIGEN! Nu gäller det bara att bli frisk, haha.. Imorgon fyller jag 18, så då jävlar.. eller inte, haha! Men på fredag blir de middag och utgång. Nu blir de mys i soffan.


take me baaaaaack to greece, please


sjuk igen

Jag har gått och sjukat ner mig igen. Efter två veckors träning och tre matcher, så är det kanske inte så konstigt? Nu har vi iallafall fått hem Elsa, hon busar och rusar omkring här hela dagarna och även nätterna. Tror inte jag sov många timmar inatt, men det var det nog värt. Nu ligger hon och vilar i soffan, så jag ska gå och pyssla om henne.. hihi


två långa veckor kvar

Känner mig väldigt sjuk, även fast de inte riktigt har brutit ut än. Har ont i halsen, i ögonen, i huvudet och i typ hela kroppen. Men det är bara hoppas på att de går över snart! Idag hade vi restaurangen i skolan och efter de beställde vi våra studentmössor, de blev en brilliant för min del och nästan alla andra också tror jag. De är ju inte billigt att ta studenten kan jag ju säga! Men de känns som att de närmar sig, läskigt och spännande!


den ljusa är våran, får den på söndag! MYS!


sliten jävel

GUD! jag är helt slut, såhär sliten har jag nog inte varit på flera år! Match lördag, match söndag och träning idag. nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan, väntar på att silent library så att jag kan gå och lägga mig till de! Imorgon börjar jag tjugo i 10, blir la najs! Vi hörs imorgon för nu orkar jag inte skriva mer, hehe ciao!


nu laddar vi om!

Matchen igår gick inte direkt sådär super. Men jag tyckte egentligen inte att de var nå fel på vår inställning utan jag tror att vi hade en otursdag, haha på riktigt! Men nu är det bara att ladda om för snart är det match mot åkersberga, ska tagga galet nu i några timmar! Jag har lite ont i låren från igår och är lite småsnorig, men jag ska kämpa för livet.
Igår var jag hemma hos jempan och kollade på 5e johan falk-filmen, den var sådär. Nu längtar jag efter sista filmen, wie. Imorgon är det skola igen, men innan de: ENSAM MAMMA-FINAL! GO OSKAR!

16 dagar tills jag fyller 18!


nu mosar vi vallentuna!



Shit, är hur trött som helst. Snart kommer pappa och hämtar mig och sen åker vi till vallentuna och ska spela match. Jag vet att vi kan ta dom! Jag sitter och försöker stoppa i mig lite frukost, men de tar stopp, en actimel och en halv macka har jag fått i mig. Får ta med mig en banan och en chailatte påvägen. Nu ska jag tagga, önska oss lycka till!


idolnörden nr 1

Jaha, då har jag klippt mig också, kan ju inte direkt säga att det var igår. Kvällen ägnar jag framför tv'n eftersom jag har match imorgon, så jag ska bara ta det lugnt. Har kollat på idol och nu cirkus möller, inge vidare roligt program, så jag hoppar de tills idol börjar. Imorgon har vi match mot vallentuna, hoppas på en vinst och inga skador! Ska vi vinna? JAAAAA!

061109

Hey what's new?
Har varit totalt seg hela dagen, känns inte riktigt som att det har varit min dag, har inte direkt lyckats med något. Skolan hoppar jag över att prata om, för de får mig på dåligt humör. Nu på kvällen har jag varit hos min baby jempan och kollat på mammas boys och inlåst (sista avsnittet, och jag är KNÄCKT, vad ska man nu kolla på?). Imorgon är de fredag, ska bli skönt. Har planer på att gå till frissan och sen hem och njuta av kvällen!

BTW, någon som har Dennis nummer, aa han i inlåst? Gud, han är sjukt sexig, GRRR! LOVE BADBOYS, hehe.


.

Shit, vilken tuff dag! Nä, skämt åsido, men den var lite jobbig. Vi hade restaurangen idag och vi var fyra stycken, men det var nästan bara skönt. Lite irri bara när vi i serveringen hade slutat så skulle vi ha mentorstid när köket hade slutat, och vi väntade och väntade och väntade. Och tillslut, 1 och 1 halv timme senare så fick vi reda på att den var inställd, GAH! Nu ska jag åka till centrum och sen iväg och kolla på match! Skriver sen!

yeah yeah, wow wow!

Good girl, jag tar mig an att skriva.
Jag vet inte riktigt varför, men jag är riktigt uttråkad, skittråkigt ugly betty avsnitt och jag måste hålla mig vaken till desperate. Har sovit knappt 7 timmar på 2 dygn. Men de är bara att lägga i en växel nu, för efter desperate, då kan jag sova.
Idag åt jag min första lussekatt, haha! Det var jättegott och jag skulle nog kunna äta några till, men jag avstår. Nu har jag även kommit igång med träningen, avslutat min pencillin, tagi fokus på skolan så nu kör vi! Snart är jag igång och bloggar igen, just HOLD ON!

+ snart är det helg, sooooft!
++ om två veckor får jag en kattunge, skiiiiitmys!
+++ om tre veckor fyller jag 18, wie