Battlefield

Nu har halva veckan gått, wie! Jag är iallafall överlycklig. Men jag måste försöka komma igång med lite pluggande, vilken inte är min starkaste sida, men aja. Händer inte mycket spännande i mitt liv annars, bara massa innebandy och praktik. Idag tog 5 timmar för mig sammanlagt, fram och tillbaka från bakfickan, helt stört. Hatar fucking sl och tänker fan skaffa körkort snart! Nu ska jag väl gå och lägga mig råå, ska fan upp snart! NATTI!


.

Tro det eller ej, men jag överlevde dagen. Imorgon blir dock värre. Jag ska bara inte ge upp nu! Jag hoppas bara att veckan går fort, men vad spelar de för roll, kommer ändå nya bekymmer nästa vecka, haha.. Ska ta med mig lite korsord och lägga mig i badet.... sen blir det nog sängen, ciao!

I'll get over it

Söndag. Eller måndag kanske man skulle säga. Hur som helst så ska jag nog gå och lägga mig snart, ska upp halv åtta, men de känns som att jag aldrig kommer kunna sova, för jag har förbannat mycket att tänka på. Men försöka går ju.. Nu börjar en ny jobbig vecka, hade kunnat bli rolig, kunde åkt 100 dagarskryssningen på onsdag men icke, så kul ska vi inte ha! Jag behöver fan något snart som förbättrar min vardag, INNAN jag går i ide! Allt är förjävla tråkigt, behöver lite glöd för fan. 3 veckor kvar till lov, då ska de hittas på grejjer! Nu ska jag sova i min fucking ensamhet, godnatt!


-

Nu är det dags att lägga ner allt negativt gnäll och ta fram allt posetivt. Allt som händer, de händer av en anledning. Nu ska jag vakna upp ur min egen värld och bara inte bry mig!

it's complicatedI don't even understand


no time 4 fun

Dagarna går så jävla långsamt och all tid är upptagen. Jag har massa skolarbeten att göra, men hur fan ska jag ha tid med det? Hur kul är det att sitta dränkt i arbeten på helgerna. Dessutom har jag massa annat å göra på helgen också. Aja, de händer inte så mycket mer i mitt liv än praktiken, så jag har inte så mycket att skriva om. Helgen närmar sig och jag ser inte änns fram emot den.. jobbar sent på fredagen, sen har jag match lördag kväll, sen kommer jag vara död. Se, där var min helg förstörd! Gud, jag orkar verkligen inte det här. Snart ska jag och ronja gå ner till skolan, jag måste snacka med joel om lite pluggshit. Nu ska jag lägga mig i badet en kvart typ! Ciao