Damn, it was only a dream..


åt helvete med förkylning

Kul att man är sjuk när man är ledig, japp japp.

.


she was buzzin' all over me like she fell in love.


damn, you'r sexyjävla kul liv

Jobb jobb jobb, har inge liv. Men imorgon är sista dagen, sen är jag ledig iallafall tre dagar, ska bli awesome. Nu måste jag typ sova, hejråååå.

Löning är awesome!

Löning är awesome! Kom nyss hem från jobbet, wie. Imorgon måste jag köpa nya jobbskor, mina gav upp idag, hela sulan lossnade.. snacka om att jobba hårt, hehe. Börjar halv sex imorgon, härlig tid. Nu har jag gjort mig mycket välförtjänt av ett bad.

.


oh, happy day

Varför vaknar jag alltid med ont i halsen, pallar inte. Min näsa rinner också, perfekt... Aja, sa samma sak igår men hade ändå världens bästa dag. Nu har jag något att byta ut min slitna persbrandtaffish med, wie. Idag äre fredag och löning och jag jobbar hela kvällen, woop woop.

inte bra alls.

Är inte alls sugen på att gå och jobba nu, verkligen inte. Känns som att jag håller på att bli sjuk, börjar få ont i halsen och känner mig allmänt trött. Bådar inte gott inför helgens match. Aja, off to work. Hej.

and there I was fooled again


.


we don't choose who we fall in love with.


nödvändig fakta

Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.

snoozing my life away


asshole

go fuck yourself, slutade precis bry mig.

.


hur stor är chansen egentligen?

Hade sjukt dålig timing idag. Evan den allsmäktige gick på tv samtidigt som jag satt vid datorn men jag tittade inte. Enda gången jag faktiskt vänder mig om och tittar är de scenen där han sitter i bilen och de kryper äckliga jävla spindlar på honom. Hur stor är chansen att jag vänder mig om precis då. 5 sekunder av 2 timmar och jag lyckas pricka in precis fel tillfälle. Borde få en guldmedalj.

SMOKIN' HOT


sweeet.

Skönt med lite träning idag. Utifrån de har jag inte gjort någon nytta alls, men det är skönt. Imorgon blire jobb, lördag match och söndag jobb. Blir en lugn helg som vanligt. Rätt skönt faktiskt.

Let me hold you for the last time


Because enough is never quite enough


bra tider på mina inlägg

märkte att nästan alla är från mitt i natten, hehe rutin.

well well, my body wants you too.


It’s my heart you’re dealing with, but you don’t know about it


de enda du kan gör är att gå

De blev en lång, ganska stressig dag på jobbet, är helt slut i kroppen, vill typ döööö, gör ont överallt. Men det vare värt! Imorgon blire samma sak. Men måste jobba för fullt för att kunna njuta i ååååre sjukt taggad. Lyssnar på Spring för livet, börjar faktiskt gilla låten. Nu ringde Jonas så nu ska jag spela lite kort, måste sova egentligen, men de kan man göra någon annan gång.


Nobody said it was easySee somehow I can't forget youIf you really want more, scream it out louder


sjuk igen, japp.

Skönt, har sluppit feber än så länge. Men de kommer väl snart, ska väl inte hoppas på förmycket. Tillbringade eftermiddagen med världens mest korkade granne som också är sjuk. Annars har jag bara varit sjuk, sjukt. Nu ska jag försöka slå mammas rekord i Zuma, wie.

arå, like that would happen


.


awesome dag

Så jävla awesome dag. Vårprommis, middag med jempan och sen innebandyträning. Kunde inte varit bättre. Eller jo, om min näsa kunde sluta rinna. Annars såååå.

wie

Solen skiner och jag har inte sett minusgradet på flera dagar. Åh, älskare. Men de ser ut och blåsa förjävla mycket, hindrar dock inte mig från att ta en prommis. Mys.

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär


otur i spel och otur i kärlek.

Det är mycket kortspel i mitt liv, känner mig gammal! Men som att de är de värsta, nä. De värsta är att jag kommer sist på allt, kanasta, plump, neger och president, allt. De suger. Antingen har man tur i spel eller i kärlek, jag har inte tur i nått av de, kortspel och kärlek kan slänga sig i väggen.

Varför skulle det vara annolunda denna gång?.


härligt väder, våren är påväg

4 timmar bara rann iväg på jobbet, men nu går de förjävla segt. de är underbart väder ute, synd att man står inne hela dagen, hade varit fint med en prommis i solen!

awesome night

Blev magget igår iallafall, no regrets.
Idag har vi bara legat och degat i soffan hos grabbarna. Skön kväll.
Borde gå och sova snart så jag är pigg imorgon, work work work all day.

stop crying your heart out.


this boy

Let's go for a ride, just for a while.

denna dag är underbar

har varit i kista centrum med antony å shoppat, myz! shoppade massor, billigt. två tjocktröjor, hårtoffsar, solbrillor, deo, tan till ansiktet och en bussremsa, allt under 500, tror jag haha. sitter nu på bussen och lyssnar på världens bästa musik och njuter av kvällssolen, fin dag.

true.


herregud.

Kom nyss hem från jobbet, oooooorkate med gamla tanter, kärringjävlar.

I don't know why I'm still surprised.

It's better that you know, that love is hard.