Yeah, this is fun.

Har fortfarande väldigt ont. Men de går åt rätt håll. Imorse tog de mig cirka 30 min att fixa frukost, men jag gjorde de iafl själv! De tog dock mycket av mina krafter så resten av dagen har jag spenderat i sängen.. Har också varit ganska aktiv söndag-måndag, så nu får jag sota för de. Nu blire OC och försöka sova lite kanske.

stop looking for the magic, you are it.


jävla sjukhus

Ytterligare en helvetestid på sjukan. Jag hade röntgentid kl. 09.30. De gick som smort. Sen kom jag upp på avdelningen och skulle vänta på provsvar och läkaren. 10.30 kom läkaren och sa att hon inte fått svaren än.13.30 fick jag träffa läkaren igen. Förstå vilken ilska. Blev galen.

En mindre lyckad söndag.

I söndag spelade vi match i Fisksätra sporthall. Ingen var direkt på topphumör när vi klev in i hallen. Hallen saknade omklädningsrum, golvet var snorhalt och säkerheten runt sargen var inte direkt den bästa. En halvmeter till betongklossarna som höll upp säkerhetsgallret för byggnadsställningarna. Trots de inledde vi matchen bra. Men i mitt första byta i andra perioden går jag in i en närkamp och faller med revbenen in i sargkanten. En fruktansvärd smärta gick igenom hela kroppen. Kunde inte röra mig, knappt gråta, knappt andas. De gjorde så ont. Efter 25 min lidande kommer äntligen ambulansen.
Södersjuksakuten. Aa vad ska man säga, ett jävla skämt. 1 timmen var lång. Bara låg och väntade på att nått skulle hända. Tillslut fick jag komma in i nått rum där dom tog lite prover och sen ut i korridoren igen, 1 timme till. Tillslut fick jag ett rum, då trodde vi att de va nära, men vi hade så jävla fel. De tog 9 timmar för att få träffa en jävla läkare. Och efter de var de röntgen, puls, dropp och grejer. Klockan 00.00 åkte jag upp från akuten till intensiven. Inte helt okej.
Hur som helst. Resultatet var några revbensfrakturer och en liten punktering i lungan. Fick komma hem i tisdags kväll. Fick smärtstillande som knappt hjälper, så nu väntar jag på att läkarn ska ringa tillbaka. Snälla ge mig nått starkt, orkar inte ha så jävla ont längre.

Matchen: Tjejerna spelade vidare men tappade lite fokus verkade de som. Vem skulle inte ha gjort de. Vi ledde med 4-1 när de hände. 5-3 blev resultatet. Aja, tre pinnar iafl. Bra jobbat!


.


you give me the kind of feeling people write novels about.


semester is the shit!

Måste verkligen försöka komma i säng i bättre tid, snart är ju semestern slut. Kommer va helt förstörd första veckan. Men jävlar vad ska de har varit å varit ledig, verkligen guld! Längtar tills imorgon, måste nästan sova länge för att orka med hockeyn.

yeeah


årsresumé

Hur har ditt 2011 varit?
Helt ärligt så hade det varit ett kasst år. Har aldrig varit så deppig som jag varit. Mycket har hänt. Mycket har påverkat både mig och min familj. De har varit mycket tårar.
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
29 oktober, min morbror gick bort i cancer. Det var en riktigt jobbig dag, men jag kommer aldrig glömma den.
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och skor, förmodligen.
Vad gjorde du på din födelsedag?
Åt middag med familjen, på jobbet faktiskt. Spenderade kvällen och natten med J.
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
I början av året var det mer lugna hemmakvällar. I slutet var de nog mer vilda utekvällar. Vet inte riktigt vilket jag föredrar. Båda har fördelar.
Vad fick dig att må bra?
Att folk alltid finns till hands när man behöver. Vänner och familj. Närhet.
Bästa boken du läste i år?
Zlatans bok. "Jag är zlatan ibrahimovic". Har inte läst ut boken än, men den är sjukt bra. Den håller mig uppe på nätterna, tyvärr..
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Satsat på körkortet. Har inte haft varken ork eller motivation. Under 2012 gäller det!
Inför 2012:
Håll hårt i de du har. Uppskatta mer!

2012 ska bli ett bra år!

Nyårsafton var helt okej bra. Lite mycket drama kanske, men vafan. Vi åt jättegod middag hemma hos Jens och Paulsson. Jonas gjorde toast skagen till förrätt, oxfile m. potatisgratäng och rödvinssås. Och de bästa av allt, vi gjorde mojitos, mums. Tolvslaget spenderade hemma hos Jennifer, skumpa och pussar. Fina grejjer. Sen blev de Magget. Första gången jag faktiskt tyckte de sög, sjukt lite folk. Hur som helst. Hade ett bra nyår.