.

Don't trust anyone

i looooooooooooooooooove


LEVERERA NU!!!!!!!!!!!

image251
aaaaaaaaah, vilka snygga pumps! HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN!


Aaaaaaaah!

Fett CP One tree hill-avsnitt!!!!! Detta betyder att jag MÅSTE se imorgon..... suck! Jag hatar när jag fastnar i olika program. Man får ju förfan ingenm friiiiiitid (aaaa) SKYLLS SIG SJÄLV....

njuuuuuuuuut!








SNART ÄÄÄÄÄRE JUL FÖRFAN

Igårkväll var jag med Tove och Tova i kista. Tove köpte en vinterjacka och lite mer grejor. Och jag köpte en väska, som jag drömt om i en evighet och en tjocktröja. Jag har pengar kvar, och så får jag pengar imorgon eftersom jag ska jobba hos pappa, och sen fyller jag år om lite mindre än en månad.. så jag behöver ju inte spara allt till julklappar. Haha! Vinterjacka har pappa lovat att han ska köpa till mig, och vinterskor lika så. Så ingenting av det behöver jag ju tänka på själv. Så det är bara att shoppa looooooss! Fast just nu är jag inte så sugen, det regnar ute..

mmmmmmmmmmmums

MMMMMMMM!

fre-lör, haha!

Jag har inte riktigt haft orken att blogga, jag har inte riktigt samlat mod till att sitta vid datorn. Men nu är jag här, egentligen för att jag skulle in på töjnans hemsida och anmäla mig till träningen, men eftersom Peter ringde nyss och sa att den va inställd, så fastnade jag här istället.


Nåväl.. I fredags var jag ju ute med Tove, Tess, Frida och Sarah. Det var trevligt, flammsigt och väldigt roligt, även om det inte varade så länge. Känns som att det var åååår sedan jag satte min fot i Sollentuna. Trevlig kväll var det iallafall..
Igår gick jag upp hyffsat tidigt, eller ja.. vid elva typ, haha. Sedan åkte jag och pappa ner till jobbet och jobbade en ganska lång stund, pengar behövs ju alltid! Sedan åkte vi ner till centrum och skulle kolla på vinterskor. Jag hittade ett ända par som jag gillade, men dom fanns bara i 36 och 37, och eftersom det är vinter nu, och  jag har väldigt lätt för att frysa, vill jag helst få plats med ett par extra tjocksockor, så jag ville ha 38. Men det fanns inte, så det är bara att leta vidare.. Kvällen ängnade jag iallafall hemma i soffan, med Mr. Brooks (sjukt bra, men lite sceary) och förmodligen sista Beckfilmen :( jävla skum film, jag fattar ingenting.......... AAAAAH!!!!!!! Jag dör om det inte kommer flera!

image243

FUNNNNNNNNNNNNNNNNIE

Nu sitter jag hemma hos tove och väntar på att vi ska dra uuuuuuuut! Vi väntar på att sarah ska ringa, vi ska ut med henne, tess och frida typ. Hah! Blir säkert roooooligt :) Jag saknar karl så jävla mycket, jag vet inte vad jag ska göra. han kommer hem på tisdag, och det känns somen evighet dit! :( :( :( :( JAG DÖR UTAN DIG ÄLSKLING! (fast jag har rätt kul med toviiiiiis)! :) :)

HOLY MOTHER

Nu ni, nu ska ni få höra om min dag! Imorse vaknade jag alldeles för sent. Jag vaknade 40 minuter innan min buss skulle gå.. Jag hann iallafall med bussen, och kom i tid till skolan, eller jag kom i tid till skolan, men inte till lektionen, haha. Men det fanns andra själ, inte bussen.. Nåväl, allting var stressig under uppdukningen fram till våran egen lunch. Efter lunchen kom alla gäster och det blev kaos. Hur mycket som helst att göra, gäster som inte fått sin mat, fel mat, kall mat, bla bla bla. Tur att jag inte stod i köket säger jag bara! Min lärare kom med världens mest töntigaste kommentar idag, jag kunde inte sluta garva.. Det kom in två  engelsmän på resturangen och dom satte sig och fick mat o.v.s. Och så skulle vi fråga om dom var klara, när vi skulle stänga. Då sa han till oss som stod runt baren: Are you finnished? No I'm swedish! HAHAHAHA, jag höll på att dö av skratt! Torr hurmor...


Att göra imorgon!!!

  • Komma i tid. 
  • Servera på lunchen (HJÄLP, kommer göra bort mig totalt)!
  • Inte glömma mina böcker i skolan.
  • Köpa födelesedagspresent till mamma.
  • Försöka att överleva utan Karl, hihi.
  • Planera kvällen.
  • HA LOV FÖR FULLA MUGGAR


 


frusen

BURR BURR BURR! Jag fryser och det går inte över, har varit frusen hela dagen, helt sjukt. Jag tror jag håller på att bli sjuk, igen.. KUUUUUL! (tack mamma)! Nu sitter jag och väntar på att One tree hill ska börja. Ska sova tidigt ikväll tror jag, om det inte händer nått bättre, är fucking jävla trött. Imorgon får vi höstlov! Karl åker till Gotland tills på tisdag och jag vet inte vad jag ska göra, har inga planer. Men något kul händer säkert.. Ciao

I can't handel it

Du förstår inte, du vill inte förstå, du förstår bara inte och du kommer aldirg förstå.
Nu ska jag sova, ska upp hyffsat tidigt imorgon. GODNATT <3

bloggtorka

10 favoriter:
Färg:
Brun, vit, grå.
Mat: Hum, grillat
Band: Inget speciellt
Film: Alla Beck (dör för mikael persbrandt)
Bok: Oskuld
Sport: Innebandy
Årstid: Sommar eller vinter
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Isglass
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör:
Jätteglad och jättelycklig
Smak: I munnen? Tuggummi, haha
Kläder: Raggsockor, vita jeans, svart ufftröja
Bakgrund: What?
Nagellack: Inget.
Tid: 17.34
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Ingenting

8 första:
Bästa vän:
Sahar
Screen name: Öööh, minns inte.
Husdjur: Hund
Piercing: Hål i öronen i fyran typ, hah
Förälskelse: Höhö
Musik: Ingen aning
Bil: Ingen ännu
Kyss: Usch för den asså

7 senaste:
Cigarett:
Öööh, hum.. hehe
Mat: Lunch
Dryck: Vatten
Biltur: Ööh, i måndags?
Kyss: Igår av min älskling
Spelad låt: Nothing is gonna change my love for you-Westlife
TV-program: One tree hill

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej.
Brutit mot lagen: Haha
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Oja.
Varit med på TV: JA :D
Kysst någon du inte känner: Ööh, känner & känner.

5 nej tack:
Kläder:
70-tal
Mat: Lever
Musik: Rock
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Liars

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Va med min älskling en stund, annars bara hemma.
Du kan höra just nu: Min musik
Du inte kan leva utan: Karl, vänner, innebandy
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn

3 personer:
Du kan berätta allt för:
 Karl
Du tycker om: Karl
Du inte gillar: För många

2 val:
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att tiden ska gå fort fram till jul, två månader kvar.


förlåt för ett inlägg som inte hänger ihop nån stanns

Haha, imorse när jag skulle kliva av bussen höll jag på att glömma gå av. Jag är så van att alltid åka vidare när jag ska till skolan, ända till station, men nu behöver jag bara åka till centrum.. HAHAHA! Skolan var iallafall helt okej, matte och engelska. På matten hade dom andra prov och jag fick inte göra provet eftersom jag inte visste vad det var på, så jag fick sitta utanför och jobba i boken,haha. På engelskan gjorde jag nån diagnos igen. Och jobbade sedan i boken, ingen jobbig dag i skolan om jag ska vara ärligt, lite smårolig till och med. Va tvungen att stanna kvar en liten stund för att få lite papper, så jag missade 11 över bussen, så jag fick vänta på 26 bussen, som gick upp i brunnbyvik (som den gör typ fyra gånger om dan) och jag trodde jag skulle dö innan jag kom hem, typiskt min otur. Nu är jag iallafall hemma och ja, inget mer med det. Sitter och försöker skriva en presentation på engelska till min engelskalärare. HAHA!

vakna upp!

Sovmorgon idag också, börjar halv tolv. Nu när jag har nära till skolan får jag verkligen ut något av mina sovmorgonar, till skillnad från när jag gick på rudbeck och även i edsberg. Fett skönt. På torsdag börjar jag halv elva, tror jag, och på fredag kvart i tio. Idag slutar jag halvt två/två, och då har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Nu ska jag äta frulle, ciao

BTW! Min älsklingstove fyller år idag, ETT STORT GRATTIS! :D

image242

23 oktober

Dagen har varit KALASBRA! Började 09.45 med Engelska. Då gjorde vi nån diagnos och sedan fick vi gå. Efter det hade vi idrott, vi spelade badminton. Sen slutade vi, typ klockan halv ett, istället för halv två, för vår idrott började en timme tidigare än vad den brukade, och så förblir det också, så jag slutar halv ett på tisdagar.
Eftersom jag slutade så tidigt, tänkte jag att jag hade tid att åka till rudbeck och lämna in mina böcker o.s.v, så jag åkte hem, lämnade lite grejor och åkte sedan iväg. När jag väl kom fram kom jag på att jag hade glömt mina nycklar hemma, så jag kom inte in i mitt skåp, så jag kunde inte lämna mina böcker, haha. Typiskt mig.. Jag gick och mötte tove, och så gick vi en sväng och sedan satte vi oss på nått berg vid stallbacken. Klockan fyra gick jag tillbaka till rudbeck och mötte Karl. Vi åkte hem till hans pappa och var där en stund. Typ vid sju åkte jag hem och han hem till sin mamma. Nu kommer jag inte träffa honom på hur länge som helst, eftersom han åker till Gotland på fredag.........

I can read your mind

Ööööh, nu sitter jag uppe och plattar håret. Klockan är snart halv nio och jag är typ klar för att gå till skolan. Har ingen aning om vad jag ska göra nu i 50 minuter. Gick upp lite förtidigt tror jag. Jaja, det är väl bra det. Jag sov riktigt bra inatt, och det känns skönt att vara uppe. Nu slipper jag för 1 gångs skull stressa!!!! Jag slutar 13.25 idag, och då vet jag inte vad jag ska hitta på. Puss!

image241

världslycklig

Jag va ute och gick en sväng, sen tog jag bussen till station, bytte där och åkte sedan hem till pappa, käkade middag och la mig sedan i badet. Runt åtta körde pappa över mig till mamma. Och jag satte mig faktiskt direkt vid köksborden och pluggade, inte likt mig, jag vet..
Nu var det inte länge sen jag pratade med Karl, jag sa att jag skulle gå och lägga mig. Och det ska jag fan göra alldeles strax, är jättetrött och jag behöver verkligen sova ut. Har ju sovmorgon imorgon, så jag kan sova extra länge. Jag bad mamma ta med sig nybakat bröd hem imorgonbitti, när hon kommer hem från jobbet, mums! Vill bara att veckan ska gå snabbt nu, så vi kan få lov. Så jag kan träffa Karl massor när han kommer hem. Tuff måndag, jag hatar måndagar. Peace and love


har man fått en person som dig i sitt liv, har man funnit en lycka föralltid

Skolan idag gick vädligt fort tyckte jag. Svenska, livsmedelskunskap, lunch, livsmedelskunskap igen och sedan livsmedelshygien. Mycket roligare och mycket mer givande än på ruddan. Nu är klockan tre och jag har nada å göra. Plugga lite, vore kanske en bra idée eftersom jag ligger lite efter, men det är ingen brådska. Jag behöver inte vara klar förns långt efter lovet. Ja, juste.. Snart är det ju höstlov, helt sjukt hur snabbt tiden går. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska nog umgås med kompisar, som jag inte har hunnit med så mycket senaste tiden. Jag och Tove kom fram till idag att vi inte har träffats på fyra veckor. Karl åker till Gotland på fredag och kommer inte hem förns tisdag. Sen jävlar är han fan MIN! Öööhm, ska snart hem till pappa, ska käka middag med honom. Imorgon har vi inställd datorkunskap, så jag börjar kvart i tio. och slutar 13.25, fett najs.

I don't mind spending everyday,out on your corner in the pouring rain

Nu är klockan massor. Alldeles för mycket för att jag ska vara uppe, är jättetrött! Ska strax krypa ner i min nybäddade säng och sova. Idag har vi begravt Maiden, på våran tomt. Sorgligt! Hon fick världens finaste gravsten och en fin ros, för det var hon värd. Det är typ det ända jag har gjort idag, och så har jag sovit en stund på dagen och bäddat min säng, no more.. Imorgon börjar jag tjugo över åtta och slutar halv två typ, frän dag. 
Nu ska jag sova, ensam i min säng. Saknar Karl galet, även fast det bara var några timmar sedan jag träffade honom. Skulle gärna ha honom här inatt också, hihi. Han gör mig lyckligast i världen.

image239




Älskling!

Gårdagen var mysig. Fast det känns fortfarande som att idag är igår. Jag vet inte varför, antagligen för att jag inte har sovit så mycket inatt. Karl sov över här, det kanske va anledningen till att jag inte sov så mycket, hihi. Han är så mysig, ååh jag bara dör. Så det va helt klart värt att inte sova så mycket. Kan lika gärna lägga mig tidigare ikväll, fast jag vet att det inte kommer bli så, för det blir aldrig som jag säger. Imorgon tror jag att jag börjar klockan åtta, måste checka med syrran. Nu skulle jag egentligen haft träning, men så blev det inte. Skulle aldrig hunnit iallafall eftersom vi inte klev upp förrän, hm.. klockan halv ett. Caio!


ruttet

Fyfan vilken kass match. Vad ska vi skylla på den här gången, halt på plan? Nej, jag tycker vi kan skylla på att vi helt enkelt inte spelade vårt bästa. Fast vi spelade bra i början, och kämpade.Men det slutade i kaos. Det blev bara förmycket. Alla ville även fast dom inte kunde. Vi kämpade för mycket. Visst låter det konstigt? Men så upplevde jag det. Matchen slutade hur som helst 2-0 till Tyresö. Aja, life goes on... Men jag är arg!
Imorgon har vi träning i Frescatihallen(?), om jag minns rätt, med A-laget, från klockan 14.00 till 16.00. Kan bli roligt, men halva dagen åker ju bort liksom. Men jag har ju inga andra planer inför morgondagen, tror jag, så det blir nog bra.
Ikväll kommer min älskling hit. Har inte träffat honom på en vecka typ, om man bortser från matchen idag. Men då träffade jag honom typ 5 minuter, knappt det.. :(

MATCH MATCH MATCH

Om några timmar har jag match. Pappa kommer snart hit hoppas jag, för han har mina klubbor. Han skulle kapa båda två eftersom dom är alldeles för långa. Tjugo i tre ska jag åka till Sollentuna Sport&simhall. Vi har samling kvart i fyra, och jag ska åka buss.. suuuck! Jaja, men jag har iaf något att se fram emot. MATCHEN! :D :D :D

Önska oss lycka till!!!!!


19 oktober 22.32

Tyvärr kommer jag hem med det tråkiga beskedet att matchen slutade 10-8 till AIK. Men dom spelade så jävla bra, dom låg under med typ 7-1. Och sen drog dom ikapp. Dom förtjänade verkligen att vinna, för AIK spelade fult, tycker jag! Jaja, that's life! Imorgon har jag också match. Hoppas alla är lika taggade som jag är! Annars blire trist, ska kämpa tills jag dör, ska käka upp dom!

CAPERIO TÄBY - AIK

Okej, fuck vad jag har ont.. Ont i vaderna, låren, fötterna och i magen. Jävla träningsvärk! Fast ont i föttenra kommer nog inte från det, haha. Det kommer från att jag stod i köket hela dagen och satt typ 15 minuter på lunchen.. Gud vad stressigt det var. Vi fick massa beställningar påsaker som skulle ut.. Allt skulle ut samtidigt. När min kycklig var klar va inte såsen klar, när min kyckling var klar, va inte Fredriks fläskfilé klar. När fläskfilén va klar, va inte kyckligen klar.. När fisken var klar var inte potatisen klar o.v.s.. Ssssstressigt! Men samtidigt väldigt roligt.
Strax kommer pappa och hämtar mig och Ronja för att vi ska på CAPERIO TÄBY-AIK i Tibblehallen. Egentligen skulle vi ha gått med mamma och Mats. Men Mats har ryggskott, så han orkar inte sitta på en hård stol i några timmar, och mamma har varit på sjukan hela dagen, så hon orkar inte heller gå :/  Men jag har ju självklart en go och glad pappa som gärna ställer upp!


aaaaaah! FUCK!

Okej, klockan är alldeles på tok för mycket för att jag ska vara uppe. Tjugo i sex klev jag upp, trött som fan, (har sovit typ fyra-fem timmar, eftersom någon tönt höll mig vaken genom att bomba mig med sms!) skulle gå ner för trappan när jag kände träningsverken, kunde knappt gå, så jag snubblade i tredje sista trappsteget och slog knät rakt ner i golvet. Så nu är mitt knä helt fuckat! Vadå klantigt? VILKEN SUPERMORGON... Så nu får jag gå med pain i knät hela dagen, och jag som ska stå i köket, jag lär ju inte få sitta en sekund. Jag hoppas verkligen att det har lagt sig till imorgon, för jag dör om jag ska spela match med ont i knät!!!!
Har hört rykten om att jag och Robin(?) ska göra någon sorts glass, vet fan inte vad den heter. Får se hur det går. Ska ta bussen som går 06.56, fyyyyfan! TÄNKER PÅ KARL, HAN SOOOOOOOOOVER!!!!!!!!!!!

<3 att träna, och min farsa är största toffeln!

Nu har jag ÄNTLIGEN fått min efterlängtade träning. Känns så jävla skönt såhär efteråt. Det var rätt jobbigt och jag kommer förmodligen ha världens jäkla träningsverk imorgon, men det var det värt. Så jävla roligt! Jag längtar verkligen tills matchen i helgen. Jag ska verkligen köra järnet. Hoppas jag och Sofia hamnar i samma kedja, som vanligt. Det blir alltid roligast då!!!!!
 
Min farsa är strörsta toffeln, kom bara och tänka på det idag. Förut lyssnade jag på Kent väldigt mycket. Och då sa han alltid: ''Vafan lyssnar du på dendär skiten för? Stäng av! Usch..'' Och nu, när hans flickvän tycker om Kent, då helt plötsligt tycker han också att dom är bra.. Jäääävla mysiktiskt tycker jag!

Nu måste jag platta håret och klippa naglarna, eftersom jag ska vara i köket imorgon. Imorgon kväll ska jag på TÄBY-AIK! Lääääängta!

släpp mig inte, mamma

Idag har jag varit på bio m. Ronja & mamma. Vi såg Underbar & älskar av alla. Den va sisådär, lite seg i början, lite pinsam, men slutet var bra. Mamma skrattade iallafall, haha, bra det :)
Just nu längtar jag som fan tills imorgon. Då har vi träning på Sollentunavallen, och jag har inte tränat på jävligt länge.


.

varje morgon vaknar jag med rädslan i magen, rädslan över att inte ha dig kvar i slutet av dagen


jag saknar hur du brukade vara

image237


Ä-N-T-L-I-G-E-N!

På torsdag drar vi igång på Sollentunavallen med fysträning. På lördag har vi hemmamatch i Sollentuna Sim&sport-hall istället för i fd. Turebergshallen. Gud vad jag längtar efter att lira, det va ett jävla tag sen nu..


Fredag klockan 19.00 (innebandy, svenska superligan)

Caperio Täby FC - AIK i Tibblehallen, BE THERE!!!!!


''and she wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill be loved''

Ibland ångrar man saker, även om man egentligen inte vet vad man har gjort för fel. Man går och grubblar, undra och man förstår bara inte. Man finner inga svar. People makes misstakes.
Inatt somnade jag inte förrän klockan 3, kunde bara inte sova trots att jag gick och la mig klockan 1. Mamma ringde och väckte mig halv tio, men jag låg kvar i sängen till halv elva tills pappa började hålla på i köket, då hoppade jag in i duschen och gjorde sedan pappa sällskap vid köksbordet. Vid ett åkte han iväg för att hjälpa Petra. Nån gång på eftermiddagen kom Karl hit. Sedan åkte han igen, snyft! Haha! Då fastnade jag framför tvn eftersom att det va fotboll. Nu sitter och och kollar på ''Ranking the stars'', haha. Nått jävla skit! Hade hellre haft träning om hallen stod kvar och va i gott skick, men tyävrr..


image236

PATETISKA JÄVLA OFFER!

Vår kära hall där vi liar innebandy är typ halvt borta. Några dumma idioter tände eld på hallen, så nu är hela våran innebandydel borta! FAN VAD ARG JAG BLIR! :@ fyfan, riktigt jävla onödigt! Pga av det har vi ingen stanns att träna!!! FAAAAAAAAAAAAAAN SÄGER JAG BARA, FAN!

(fniss)

Det var en gång 2 norrmän som skulle gå till en bordell och få sig var sitt ligg.
Norrmännen bankade på och bordellmamman öppnade och frågade:
- Vad vill ni?
- Vi skulle vilja ha var sitt ligg.
- Hur mycket har ni då?
- Vi har 500 kr tillsammans.
- För 500 kr kan ni suga av varandra.
10 minuter senare knackade norrmännen på igen och frågade:
- Var betalar man?


för att blir en bättre person

  • Aldrig mer försova mig
  • Sluta snacka skit
  • Ta åt mig av vad folk säger
  • Gå på A-L-L-A träningar
  • Sluta röka, HELT!
  • Säga vad jag tycker
  • Börja gå i skolan som en vanlig människa
  • Ta kontakt med gamla vänner
  • Inte äta något onyttigt
  • Ta saker på allvar
  • Aldrig mer säga ''jag vet inte'' 
  • Göra mina läxor
  • Inte vara så dryg
  • Ta en långpromenad med hunden varje dag
  • Inte vara så blyg mot nytt folk
  • Städa mitt rum en gång i veckan
  • Klä mig varmt, så jag inte är sjuk varannan vecka
  • Kanske byta skola, för att få närmre

Ljus ska skapa ro

Imorse vaknade jag av att det va iskallt på mitt rum.. så jag ville inte gå upp för att jag skulle fryyyysa ihjäl, så jag låg kvar i typ en timme, haha! Idag ska jag hem till pappsen eftersom det är hans helg. Nu har jag inte varit där på två veckor, haha! Så det är väl dags. En sak som jag älskar med att vara där är att man kan ligga i badet i timmar, det kan man liksom inte göra här, eftersom vi bara har en dusch för tillfället.. Så ni kan väl lista ut vad jag ska göra när jag kommer dit. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på i helgen, det tar jag i den tackt det kommer, ciao.


maybe, maybe not, maybe fuck yourself!

Vet ni vad jag mest längtar till... Julen! Det är så mysigt. Man är ofta samlad hela familjen, ibland släkt och även vänner, och så äter man god mat och alla är glada och sen kommer tomten (hos vissa) och om man har varit snäll får man massor av ljuvliga klappar. Stämmningen är liksom bara.. awesome! Gad damn vad jag läntar. 2 månader och 13 dagar kvar..

Imorgon är det fredag, och vad betyder det?! HEEEEEEEEEEELG, mina kära vänner! Inte för att jag är överlycklig över att vara ledig från skolan eftersom jag inte har varit där på two weeks, men för att alla andra är lediga och nu är jag ju typ nästan frisk och kan träffa alla andra och umgås som en vanlig frisk människa, tror jag. Men för att vara på säkerhetens sida, så går jag inte till skolan imorgon heller. Men på måndag, då jävlar... Nu ska jag sova, goodnight!


SPIDERS IN MY ASS!

Euuuw, ni måste bara höra!
Jag satt och kollade på efterlyst, och det handlade om nått bankrån eller vafan det nu va! Och dom hade filmat en bil eller något, utomhus. Och då hade dom råkat få med en spindel i bilden, asså den hände i sin tråd och fyfan vad äcklad jag blev! Undra om någon missade den?!


(Aftonbladet) Walid, 202 kg, för tjock för att flyga.

image234

Skepp ohoj!

Det är något speciellt med båkresor, till och med tvärs över Östersjön, men vad sägs om en superlyxig världskryssning på 110 dagar.. Start i Florida via Karibien och Panamakanalen till San Diego. Sen Hawaii. Vidare genom Söderhavet till Okinawa och Hongkong, därifrån till Vietnam, Bangkok och Singapore. Sedan vidare via Indien och Egytpen genom suezkanalen. Efter en rundtur i Medelhavet bär det tillbaka till Karibien och Florida. Du kan sitta på din egen balkong och läsa, ta ett yogapass på däck och bara bli serverad räcker långt. Dessutom ingår champagnen. Jag säger bara SKEPP OHOJ! No way att jag bangar. Avfärd den 16 januari, någon som har 450 000 över, tell me!

vi fick en minut, sen tog pengarna slut.

När jag somnade igårkväll vet jag inte, Tove ringde mig strax efter tolv, HAHA! och sedan kommer jag bara ihåg att jag låg där och inte kunde somna i flera timmar, men sedan lyckades somna! Runt tolv kom Karl hit. Och nu var det typ en timme sedan han åkte, och innan dess har jag inte suttit en minut vid datorn. Framsteg!
Kvällens träning är inställd, vilket är tur för mig, för jag hade ändå inte tänkt att träna (personligt why) :D hihi!
Vet inte ännu om det blir skola för mig imorgon, det får vi se...


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

image233


I'll never let you go
So never let me go


lev varje dag som om den vore den sista

Idag har jag bara legat hemma hela dagen. Rätt skönt. Ikväll är det tvkväll. Blir nog en kopp te och en filt och så ska jag försöka skippa datorn.
EN SAK TILL! Tänkte bara passa på att säga att min älskling, tove, är bäst och att jag saknar hennes söta leende, har inte sett henne på två veckor typ, så nu är det f*n dax.

GAAAAAAAAAAAAAH, VAD ROLIGT!

Första SNÖN kanske kommer imorgon!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖKUL, jag längtar som en galning tills man kan åka skidor, det är så DAMN GÖTT!

11 tips för en lyckad karriär.

  • Våga trotsa Jantelagen.
  • Våga bryta mot gamla mönster.
  • Våga stå för dina värderingar.
  • Våga tänka annolunda.
  • Våga se dina styrkor.
  • Våga prata.
  • Våga släppa loss din passion.
  • Våga ha skoj.
  • Våga se ut på ditt eget sätt.
  • Våga göra saker.
  • Våga vara dig själv.

9 oktober

Imorse gick jag upp klockan 9, jag åt frukost, väckte mamma och satte mig framför tvn en stund. Fem i elva åkte vi ner till Löwet och gick till vårdcentralen, och så fick jag nått recept på tabletter som jag ska ta 2 gånger dagligen i en månad, och sedan 1 gång dagligen. Herregud!
Resten av dagen satt jag bara och häckade framför datorn. Klockan fem tog jag tåget till Sollentuna där jag mötte Karl och vi gick tillsammans till Turebergshallen och kollade på min träning. Gud vad jag känner suget. Jag har inte tränat på över tre veckor. Får se om jag kan träna på torsdag, men på söndag ska jag fan inte stå emot. Då SKA jag träna! Söndagens match mot Duvbo är tyvärr inställd, fick vi reda på idag, jävla otur, jag hade gärna lirat.

Nothing is gonna change my love for you

Du är en så jäkla fin person. Jag vet fan inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Att veta att du förstår mig och att jag kan prata med dig om vad som helst, gör mig så fucking jävla lycklig. Jag litar på dig så jävla hårt och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att du litar på mig också. Jag tänker på dig varje minut jag lever, och jag tänker på dig för att du gör mig glad och medvetande om vad fan jag vill. Varje gång jag ser dig blir jag så jävla glad att jag hoppar av glädje, jag vill bara springa fram till dig och hoppa upp i din famn och berätta för dig hur mycket du betyder för mig. Du är så jävla fin, så jävla fin.


Som inte försvunnit ut i oändligheten...

Eftersom jag inte är i så gott skick för att träna, så avstod jag idag också. Nu har jag inte tränat på snart tre veckor och det känns tungt, även om jag har spelat två matcher. Istället för träningen åkte jag och mamma till Tibblehallen och kollade på Täby FCs match mot Färjestaden. Täby spelade kalasbra och vann med 10-5. Även om jag kanske hellre hade tränat känner jag iallafall att jag fick in lite om innebandy i skallen, hur som helst. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och inte sitta vid datorn hela kvällen, så som det ofta brukar bli. Men idag är jag över huvud taget inte på det humöret, plus att jag ska upp tidigt imorgon och åka till sjukan.


   
 
Adjösssssssssss!

han som föredrar att vara med dig framför allt

My, kommer du ner och hjälper till och dukar?
Amen shit asså, nån hungirg lr? Inte jag iallafall, jag låg så skönt här i min säng och soooov. Nej, bara tanken på mat var liksom bara äcklig, iallafall i den situatonen. Så det blev inte så mycket till middag för mig, inte.
Ikväll ska jag bara tare chill. Karl sitter på bussen nu, påväg hit. Jag har inte träffat honom sedan matchen imorse, och jag håller på att sakna ihjäl mig!!!!!!! Jag har lovat mig själv att inte sminka mig ikväll iallafall.. och vi får väl se om det håller, men jag tummar på det!

3 underbara månader

Igår hade jag och min älskling 3 månader. Klockan tio drog jag och mamma iväg till simhallen och simmade några längder. Sedan tog vi en lång skön dusch och satte oss i bastun. Jättemysigt! Sedan åkte vi iväg till sjukhuset, men blev inte kvar särskillt länge. När vi kom hem, typ klockan två, stod det en bukett rosor i en gummistövel på trappan. Karl hade alltså varit där och fixat det, sötnos! Efter middagen tog jag och Ronja tåget till Sollentuna, där jag skulle ta bussen vidare till Kalle och hon skulle möta några kompisar för att dra till Källarn, haha! Jag och Karl hade iallafall jättemysigt, och jag hade den bästa tremånadersdagen, evaaah! Tack älskling!


Imorse hade vi match mot Kista, vi lirade bra men resultatet blev 2-0 till dom. Två jävla turmål, kan jag säga, och vilket jävla oflyt vi hade! Jaja, det är bara att se glad ut och gå vidare, vi ligger bra till iallafall. Just nu är jag dundertrött, så jag funtar på att sova en stund, det skulle jag behöva. Ciao

tre olika sorters honung

Hemma ytterligare en dag. Och nu kommer jag inte tillbaks förrän onsdag, är bestämt. Idag sov jag fram till halv tio, då gick jag upp och åt lite grann. Sedan sa mamma att vi skulle åka till Stockholm/Älvsjö-mässan, eftersom det va typ tema hus & hem, och mamma ville verkligen gå. Så hon tvingade med mig. Dom hade rätt roliga och trevliga grejjor, men mest för vuxna. Med mig hem fick vi iallaffall massa broshyrer och tre olika sorters honung. En förkylningshonung, som hjälper jättebra när man är förkyld, och två smaksatta, en med viol och en med smultron/vanilj. Låterjätteäckligt tycker jag, men det är det verkligen inte. Nu har jag och mamma precis lagat mat, så den står inne i ugnen.. Trevlig kväll!

''I walk alone, this empty street''

Ingen skola, ingen sömn och inge käk. Låter tufft huh? Kan jag medge! Jag gör det ju liksom inte självmant, utan det blir så när jag är schjuck eller vad man nu ska kalla det, hihi. Idag kom Karl hit när han hade slutat skolan, cosy! Ikväll är det massor med kul på tv, och jag MÅSTE se. Får se om jag håller mig vaken hela tiden eller om jag försöker sova en stund till det börjar, Grey's börjar ju inte förns nio. Imorgon har pappa Ä-N-T-L-I-G-E-N lovat mig mitt pluskort. Han skulle liksom ha fixat det för två månader sedan. Och jag har känt mig fett handikapad och behövt tigga skjuss hit och dit, fett jobbigt! Men det är rätt skönt iallafall, för då känner pappa sig tvungen att köra/hämta mig eftersom han inte har köpt något plus ännu, haha. Det är ju han bensinpengar som ryker, inte mina! Vet ej ännu om det blir någon skola imorgon.. Om det inte blir det får jag inte träna och jag är riktigt sugen. Vi får se hur läget är imorgonbitti och ikväll. Men det lutar åt en till hemmasittardag. Höhö!

image228

innebandy is the shit

Igårkväll somnade jag hyffsat tidigt och idag gick jag inte till skolan heller.. Mådde inge vidare imorse. På grund av det fick jag inte träna ikväll! Iförsig hade jag ingen ork heller för jag är så jävla seg just nu. Idag har jag och mamma tvättat halva dagen och resten av dagen har jag gjort typ ingenting. Jo, jag kollade på Täby FC-Dalens innebandymatch från igår, för pappa spelade in den åt mig eftersom vi inte har tv4 sport hos mamma! En gammal kompis till mig lirar, haha.. Och så är det ju innebandy, så jag tyckte liksom att det kunde vara något att kolla på, se och lära liksom! 

ONT

Idag har jag gjort typ ingenting. Försökt sova bort halva dagen och tittat på en film med mamma. Annars ingenting! Ikväll blir det Tacos, och jag är egentligen jättehungrig, men jag kan knappt äta för jag mår så jäkla illa. Igår åt jag en yoghurt till middag, det var det ända jag fick i mig. Hoppas det går bättre idag. Jag hatar att vara sjuk


image227
jag saknar dig älskling

jobbigt

Tidigt igår fick jag hur jävla ont i magen som helst, och det fortsatte hela kvällen och även under natten, och det är fortfrarande kvar, så det blir ingen skola för min del. Så fort jag äter något mår jag illa, jag kan inte fatta vad det beror på, och det är lite jobbigt.

Det har gått några veckor nu, sedan vi va hos veterinären med Maiden. Hon sa att det inte var nödvändigt att ta bort henne nu, för hon visste inte om hon led särskillt mycket av det. Men dom senaste dagarna har hon varit hur dålig som helst. Och inatt låg och och spydde och gnällde hela natten, så nu är det nog dags... kommer sakna dig älskling!