you are my nr.1

Igår åkte jag ju med pappsen till stinsen och mötte upp petra och pontus. Vi gick runt och shoppade lite, hittade bland annat en tunika/klänning som jag blev kär i. Ska köpa en till likadan, fast en annan färg, jättesöta. Efter det åkte jag hem och käkade. Och sedan tyog jag bussen till malla där jag gick en bit och sedan mötte jag upp min älskling. Så tog vi en prommenad hem till honom, spelade lite fotboll, kollade på ondskan och somnade sedan bums!
Imorse vaknade jag upp hos karl, vi gick upp och käkade frukost och gick sedan ut i solen, kalasväder! Mamma kom vid två nån gång. Vi åkte till centurm och handlade och åkte sedan hem. Ikväll har vi grillat och spelat kubb, men nu kom alla myggor så vi gick in. Jag har även klippt våran gräsmatta idag, duktig flicka!

image443 image444 image445


Helgens planer

  • Sola
  • Shoppa
  • Träffa Karl
  • Åka till mormor
  • Hälsa på min nya lille kusin
  • Plugga..........

jag=bränd!

Även om solen inte lyser hela tiden är det sjukt varmt ute. Har legat ute och bränt mig från klockan elva imorse. Snart ska jag åka till Stinsen m. pappa. Har inte varit där sedan dom byggde ut typ. Men först måste jag duscha, för det är sjuuuuuukt varmt...

man blir ju inte LITE sugen, huh?

image436     image440     image442

thank god for the sun!

Orkade inte ta kort idag, but hello, någon såg väl nyheterna. Efter skolan åkte jag hem och la mig i solen, jätteskönt, mmmmm! Imorgon är jag ledig, så min helg har redan börjat, långhelg it is! Imorgon ska det bli kalasväder igen, och jag ska lätt ligga i solen från och med att jag vaknar tills jag bara inte står ut längre, vilket blir sent!
I helgen har jag inte planerat att göra någonting alls, sola eftersom det ska vara bra väder hela helgen. Annars vet jag inte.. Kanske åka och hälsa på min nya kusin :) Snart ska jag iafl gå och lägga mig så att jag vaknar tidigt imorgonbitti! Ciao

Dagens längtan: sommarlov!

usch

Ja, det ska bli en intressant dag i skolan.. Jag tycker det är pinsamt och överdrivet. Stängsel, avstängda vägar, avstängda busshållsplatser, 1400 poliser, helikoptrar, och vem vet vad dom tänkte hitta på mer. Att vi ska hålla uppsikt vart vi än går och vi får typ tio meter att röra oss kring. Lägg ner! Tar kort sen och lägger ut, ni kommer fatta.

image435

lite bilder från landet

image431 

image432

image434

hehe

Nu är jag hemma hos karl efter en kort dag i skolan, riktigt sklönt. Hade prov på matten och pratade betyg på engelskan.Karl sitter uppe i köket och fyller i några papper för han ska sälja sin moppe, så nu ska jag hitta en fin bild på hans dator, hehe. Han kommer bli sur (aaaa)!


image428

karl wiklund

I fucking hate to sleep without you

good luck mami

image427

myspys dag

Nu är jag hemma efter en mysig dag hemma hos tove. Kom dit vid ca halv två, vi hade solat, ätit middag och spelat mycket kort, jättemysigt. Nu ska jag äta en banan, borsta tänderna, lägga mig i sängen och titta på L word och vänta på att min underbara boyfrind ska ringa mig. Imorgon har jag två lektioner och sedan ska jag hem till karl dårå, sedan på torsdag blir det en spännande dag.. Hehe!

.

image426

saknar dig

Hej och hå. Nu har jag inte skrivit på några dagar, eftersom jag inte har suttit vid datorn. I helgen var jag och min bebis på landet, vi hade jättemysigt och kom hem därifrån igår. Har inte varit där på hur länge som helst, men det var urmysigt att komma ut igen. Bilder kommer sen, hihi.
Idag hade vi två prov i skolan, båda gick kalas, sedan fick vi gå hem. Imorgon är vi lediga hela dagen och jag tänkte tillbringa min lediga tid ute i solen om det är bra väder, kanske träna lite också. Nu ska jag sätta mig i soffan..

torsdag

Haha, det verkar som om min teori om vädret igår inte stämde en sekund till efter att jag hade gått ut genom dörren. Det började ösregna och där stod jag i min lilla klänning och så ut som ett fån, men det var lite kul också faktiskt.
Efter skolan kom karl och vi åkte hem till mig, kollade på tv och chillade. I mitten av fotbollen åkte han hem, och då kollade jag klart och gick sedan och la mig. Idag har jag fått ännu längre sovmorgon än vad jag brukar ha, skönt. Men jag är ändå uppe nu, guess why...

tack för solen

Godmorgon. Klockan är inte mer än kvart över nio och termometern står redan på ca 13 grader i solen. Så vi kan väl förvänta oss att det blir varmt idag med tanke på att dom sa på radion igårkväll att det skulle vara frost inatt, nån som vet något mer? Det blir nog klänning idag, tror jag. After school kommer min älskling, eftersom det är min favoritdag today. Själva skoldagen är inte särskillt jobbig, har matte ca 40 minuter och på engelskan ska vi bara kolla på film, eftersom några ska göra nationellt prov som jag redan har gjort, skönt like hell! Nu ska jag träna, följt av en dusch och lite frukost.


image425

give me!

image424

Cause all of the stars are fading away

Hello, nu är jag här igen. För att försöka blogg regelbundet, hehe.
Idag började jag kvart i tio, men vaknade halv tio, så jag blev lite sen. Kom till skolan ca kvart över tio och hade muntligt nationellt prov i engelska. Så nu är alla svåra fucking nationella över! Nu har jag slutat också och klockan är inte mer än tio i tolv så jag har hela dag framför mig, yummie. I eftermiddag ska jag ner och jobba hos pappsen, sedan ska jag bara chilla.


bättre sent än aldrig!

Har varit sjuk och inte orkat sitta vid datorn, men nu är jag här, men inte för att stanna. Hinner inte skriva så mycket nu heller, för jag ska ner till träningen om en stund och jag sitter fortfarande i morgonrock, hehe. Men jag skriver med när jag kommer hem, ciao babes!

hehe

image423

<3 solen!

Igårkväll va vi i Rålandsåsparken och hade picknick. Vi åkte hem runt kvart över åtta, och vid halv tio kom Karl hit. Sedan körde vi hem honom och åkte förbi mamma och köpte halstabletter.
Idag är det värre, har sjukt ont i halsen och är jättehes. Men hoppas att det blir bättre till ikväll, tränkte åka ner och kolla på träningen, eftersom jag inte får lira dårå. Surt! Nu ska jag ut i solen och fortsätta skriva lite på min uppsats, suck!

25 grader i solen, yummie!

Dålig på att uppdatera, jag vet.

Igår var jag hemma hos tove, med tova och karl, sedan dök fanny upp också. Vi satt ute och spelade kort och hade det mysigt :) Idag ska jag in till stan och ha picknick med pappsen och petra, och ronja och pontus and lite andra folk, blir säkert jättemysigt... Är lite halvt förkyld men jag får väll klä mig varmt framåt kvällen. Hm, snart ska vi väl åka iväg och handla så vi kan göra iordning sallad när vi kommer hem och ta med. Vi ska även åka förbi Wedins i stan som har rea, hoppas jag hittar lite skor, hihi. Samtidigt hämtar vi petra på jobbet. Nu ska jag ut i solen och steeeeeeeeeeka, jävlar vad jag ska bli brun!!! Ciaobella!

eeeeeeeeeerror

tänkte lägga in en bild på min älskling, men det verkar ju vara nått fel, så tyvärr får ni inte se något sjukt läckert!!!!! Graaaow!


årets hemkomst

Solig och mysig dag, perfekt för shorts, nästan lite varmt, men man kan ju inte gå naken, hihi. Fick tillbaka svenskaproven idag, är ganska förvånad. Jag hade trott på ett ig, för det gick åt skogen. Men det visade sig att jag var 4 poäng från vg, inte illa pinkat.
Morfar kom hit idag, från thai. Nu har dom satt sig på bussen påväg upp till Örnsköldsvik igen, efter ett halvår. Det är efterlyst på tv, men jag har länge funkaderat på en prommenad ner till sjön, får se om nån ska med. Ciao!


dagens lååååååååååååååååt


Favoritonsdag

Imorse hade vi nationellt prov i matte och jag vet att jag har åtminstonde 1 rätt, hehe. Haha, det var rätt lätt egentligen om man tänker efter, men jag tänkte inte efter, hehe. Aja, nu är jag hemma och min bebis kommer snart hit, hihi. Later..

I don't want it to end!

image422

en lektion!

Godmorgon, alla andra är väl typ i skolan nu, hihi. Utom min klass som börjar ca halv tolv idag. Hur skönt som helst. Har egentligen sovmorgon till kvart över nio, men vi hade inställd engelska idag också, så då börjar vi till idrotten. Och slutar efter idrotten gör jag också, för jag tror inte vi har någon dator idag heller. Så idrott är min ända lektion. Har inte planerat något annat, kanske ska åka och sola efter, får se.
Köpte ett par nya skor igår, kom jag på nu. Blev så kär i sofias skor när vo var i Falun, så jag var bara tvungen att köpa ett par. Det blev ett par vita, men det var tänkt att det skulle bli ett par gula.. Nu ska jag äta lite yoghurt och dricka te för jag har ont i halsen, mums!



image420

ska bli effektivare

Ja, jag ska bli effektivare när det gäller bloggen. Känns som jag aldrig tar mig tid även om jag har all tid i världen. Men nu har det blivit ett par inlägg idag och det blir förhoppningsvis mer imorgon. Nu ska jag lägga mig i badet en stund och sedan ska jag ringa min bebis och gå och lägga mig, ciao!

r.i.p töjnan f91

      
 
    

5 maj = ....

image405

Viking Line Cup

Guess who's back, från Falun iallafall, hehe. Orkar  tyvärr inte berätta om allt som har hänt, så läs fians blogg för mer info eftersom hon redan har sammanfattat så gulligt. Men kul har jag och tönjan 91 haft, aight? Förutom att min favvoklubba gick sönder! *snyft* Lite bilder bjuder jag på senare.